Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

valla canım benimde yumurtlama gününden 2 gün sonra,kasık ağılarım oldu ve akıntılarım baya fazlaydı...
yumurtlama gününden sonra 1 kez daha ilişki oldu...
bidahaki ay ovulasyon testi ile denicem galiba....
yada eşimi daha sıkı çalıştırıcam
buay günleri pek değerlendiremedik....yumurtlama günü ve 2 gün sonra mik mik oldu o kdar

Buda tam bir muamma yaaa cnm denk gelcek sinirli günler var bİz 0 günler tam anlamıyla bilemiyoruz benim mi mik olayları rast gele çok sık yapamıyorUz malesef 1s aylık bir kızım var Ve ben İkisin birlikte büyütm İstiyor tab olursa sanki ilk kez yaşıyorCakmısim gibi sabırsız ve bildik'erim de unuttum

telden yazıyoru da bazılar yanlış olmuş cnm

Kızlar merhaba benide aranıza alirmisiniz. Ben bu sitede yeniyim ve yazdıklarınızı okudum çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz bende bu bebek bekleyişini sizlerle yasayabilirmiyim.

Kızlar merhaba benide aranıza alirmisiniz. Ben bu sitede yeniyim ve yazdıklarınızı okudum çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz bende bu bebek bekleyişini sizlerle yasayabilirmiyim.

Hosgeldin canım bu heyecanli bekleyisi birbirini anlayanlar olarak birlikte paylasiyoruz tabiki sende katilabilirsin aklina takilan herseyi sorabilirsin mutlaka herkesin bi konuda bi bilgisi vardir. Senin kacinci deneme

arkadaşlar merhaba.. ilk defa yazıyorum buraya ama sıkı takipçinizim... inşallah herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine..ben de 3 aydır falan deniyorum ...2 ay olmayınca doktora gittim maalesef sol yumurtalığımda 3cm sağda da 2 cm çikolata kistim varmış.. doktorların hepsi farklı bişey söledi.. kimi doğum kontrol kullan dedi kimi de o bi işe yaramaz dedi.. neyse uzatmıyım kızlr... aranızda çikolata kisti olan var mı ne yapıyorsunuz... şimdiden teşekkürler kızlar...

Hosgeldin canım bu heyecanli bekleyisi birbirini anlayanlar olarak birlikte paylasiyoruz tabiki sende katilabilirsin aklina takilan herseyi sorabilirsin mutlaka herkesin bi konuda bi bilgisi vardir. Senin kacinci deneme

teşekkür ederim canım.bu benim ikinci çocuğum olucak inş. bi kızım var 5.5 yaşında ve allah nasip ederse ona kardeş istiyorum ayrıca kadınsal bi sorunum var dr gebelik önerdi.aslında 3 ay önce çalışmalara başlamaya karar vermiştik ve ben tabi bunun üzerine dra gittim ve smear testinde bi sorun çıktı doktorum 3 ay bekleyelim tekrar test yapalım dedi bu ay tekrar test yapıldı ve düzelme olmadı doktorum gebelik belkii bu durumu düzeltebilir diye çalışmalara başla dedi. bende başladım 1 haftadır ama tabi yumurtlama dönemimde geçti tabiki. bu ay umut yok inş. bi dahaki ay. allah bütün bebek isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı bi bebek versin.inş. eylül ayında hepiniz hamile kalırsınız inş.hem kendim hemde sizler için dua edicem.( çok uzun yazdım kusura bakmayın :)

Cnm Yazını okudum ben yaşamıyorum ama iki yakın arkadaş bu kistlerle Savaş veriyor mera ettiği birse varsa sor yardım olayım

Cnm Yazını okudum ben yaşamıyorum ama iki yakın arkadaş bu kistlerle Savaş veriyor mera ettiği birse varsa sor yardım olayım

teşekkür ederim canım..ya o kadar sinir bozucu ki bi doktor çocuğun olabilir de olmayabilir de dedi. arkadaşlarının çocuğu olmadı mı ya tedavisi falan da yokmuş ne yapıyorlar ilaç kullanıyorlar mı ne kadar zamandır uğraşıyorlar çok sordum :))

toparladığınıza sevindim canım oluyo işte arada böle tatsızlıklar

cok tatlisin..
insallah olursun canim..
ayyyy canım sen de tatlısın....hepiniz tatlısınız

kızlar bayadır giremiyorum sayfalar çok ilerlemiş koşturmacanın arasında okuyamıyorum da

bugün doktora gittim 3 tane olgun yumurtam var biri 21mm biri 19mm biri de 14mm başka 3 tane daha var ama onlar küçücük...dr görünce bunlar coşmuş dedi ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor,2 gün çalışın 29 unda olmadı tekrar gelebilirsen tekrar gel dedi. bu arada sabahtan beri bizimkiyle dövüşüyoruz akşam da iyice atıştık kırgınız birbirimize ona sorsan o haklı bana sorsan ben döndü yattı uyuz yumyumlarımla ve sizlerle başbaşayım

selam azerikizi bence gebelik ola bilir cunki cogu kisi yasamis bunu kanama olmus ama bebek tutunmus nebiliyim hakkinda hayirlisi olsun yarin baska dr git bakalim onlar neler soyleyecek insallah iyi haberlerle donersin

merhaba sercem bende bişey söylicem ya bendede akıntı var kötü kokuyor çok.kaşıntı yaptı birgün krem sürdüm geçti.sarı renkte.hemen hemen hergün birlikte olmaya çalışıyoruz.bebiş olabilirmi diyom ama adet belirtilerim başladı az az.her ay acabamı diyorum ama bakalım ne olacak.rabbim hepimizi bu ay hamile olmamızı nasip etsin inşallah.bilen varsada yazabilirmi bana cevap:=)

tuhh kız şimdi küsme zamanımı:26:

bende yumurta her ay 1 tane oluyo sanıyodum,bazı arkidişlerde yazmıştı 2 tane yumuyum var die.
maşşallah sen 3 lemişin
peki bunların hepsi çatlayabilirmi...

CNM ne demek şahit olduğum kadarıy sorularını yanıtlayayım1. senin kistlerin arkadaşlarım göre küçük bazı doktorlar d. kontrol haplariyla baski altina alinabilecegini soylemisler ama malesef ikisindede gerilemedi bu yontemle yani o oyle bir kistki malesef tedavisi yok bildigim kadariyla senibuzmek istemem ben doktor degilim tabiki kisiden kisiye degisir birisi bu kistlre ragmen haile kaldi dusukle sonuclandi ama bu onun bu kistlere ragmen hamile oalacagini gosterdi umidinu hic yititmedi bir cok doktora gitti dogru doktoru bulmak ta cok onemli tabi dusuktennsonra yine dogal yollardan hamile kalmaya calisti olmadi sonra bir asilama ve bir tup bebek gecirdi sonuc suan nur topu gibi bir oglu var tedavisi uok evet ama nutlaka allah bir vesile veriyor o arkadslarim ilac ta kullanmadi sadece ikisode kist ameliyati oldu ama dedigim gibi seninki onlara gore daha kucuk.diger arkadasim 7 yillik evli ve iki kez bu ameliyati oldu yine soyluyorum seni uzmek istemm ama tekrar da edebiliyo.ve bu 7 yillik arkadasimin cocugu olmadi ama maddi durumlari problemli oldugu icin tup bebek denemediler henuz belki nasip o olunca olcak insallah.durum bu.sen kendini kiyaslayip uzulme sakin sadece diger kistlerw gore wn zoru bu.umaeim senin bunlara ihtiyacin olmaz allah yardimcin olsun

canım ben de de var solda 1.5 a 2 cm, ben araştırdığımda hep kısırlıkla ilgili şeyler çıktı karşıma korkmuştum ama doktorum o kadar önemli değil dedi boyutu küçük hamileliğe engel olmaz dedi bu ay deneyecez bakalım, bir arkadaşın 3cm varmış tedavi uygulamışlar ilaçla sonra hemen hamile kalmış... doktorlar farklı tavır takınabiliyorlar bir dene bakalım bu ay olmadı ona göre danışsın tekrar doktora

tuhh kız şimdi küsme zamanımı:26:

bende yumurta her ay 1 tane oluyo sanıyodum,bazı arkidişlerde yazmıştı 2 tane yumuyum var die.
maşşallah sen 3 lemişin
peki bunların hepsi çatlayabilirmi...

valla ben de bir arkadaştan 16 tane duyunca 3 az geldi bana :44:doktora sordum bugün genelde olmaz ama ama klomen sonrası çogul gebelik ihtimali artıyor dedi, genetik faktörler var tabi benim ikiz kardeşlerim var umarım hepsi aynı anda çatlar ama barışınca

16 mı
kız 3 üzmü istiyon anamm n....
hayırısı olsun

peki merak ettim bu yumurtaların boyutları farklı ya ayrı ayrı günlerde çatlayabilirmi:26:

Oh ne güzel Allah bagislasin ins cok beklemeden kardesidr gelir ve seninde rahatsızlığının dermani olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…