vala çatlama olayı biraz farklı sanırım tam bilmiyorum ama,yeterince olgunlaşmadan da çatlayabilir yada olgunlaştığı halde çatlamayadabilir çatlamazssa kist olurmuş doktor dedi16 mı
kız 3 üzmü istiyonanamm n....
hayırısı olsun
peki merak ettim bu yumurtaların boyutları farklı ya ayrı ayrı günlerde çatlayabilirmi:26:
toparladığınıza sevindim canımoluyo işte arada böle tatsızlıklar
ayyyy canım sen de tatlısın....hepiniz tatlısınız
kızlar bayadır giremiyorum sayfalar çok ilerlemiş koşturmacanın arasında okuyamıyorum da
bugün doktora gittim 3 tane olgun yumurtam var biri 21mm biri 19mm biri de 14mm başka 3 tane daha var ama onlar küçücük...dr görünce bunlar coşmuş dedi ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor,2 gün çalışın 29 unda olmadı tekrar gelebilirsen tekrar gel dedi. bu arada sabahtan beri bizimkiyle dövüşüyoruz akşam da iyice atıştık kırgınız birbirimize ona sorsan o haklı bana sorsan bendöndü yattı uyuz yumyumlarımla ve sizlerle başbaşayım
valla birden fazla olabiliyor ama kaç tanesi çatlıyor onu ben de çok bilemiyorum ama bence birden fazla çatlayabilircanım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
Merhaba cnm akıntı kötü kokulu ve sarı renkli demissin, ayrıca kaşıntın da varsa bu büyük ihtimal mantar. Mutlaka doktora gidip tedavi olmalısın, sana fitil verecektir. 1 haftada birşeyin kalmaz iyi olursun. Ama bu şekilde gebe kalman zor. Elbette Allah bilir ama tutsa da düşüğe neden olabilir. Geçmiş olsun.merhaba sercem bende bişey söylicem ya bendede akıntı var kötü kokuyor çok.kaşıntı yaptı birgün krem sürdüm geçti.sarı renkte.hemen hemen hergün birlikte olmaya çalışıyoruz.bebiş olabilirmi diyom ama adet belirtilerim başladı az az.her ay acabamı diyorum ama bakalım ne olacak.rabbim hepimizi bu ay hamile olmamızı nasip etsin inşallah.bilen varsada yazabilirmi bana cevap:=)
vala çatlama olayı biraz farklı sanırım tam bilmiyorum ama,yeterince olgunlaşmadan da çatlayabilir yada olgunlaştığı halde çatlamayadabilir çatlamazssa kist olurmuş doktor dedi
canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
canım nerdesin aydınlat bizi:13:
sen uyumuşsun ben anladım,hadee bende kaçarrr
yarın görüşürüz....
valla birden fazla olabiliyor ama kaç tanesi çatlıyor onu ben de çok bilemiyorum ama bence birden fazla çatlayabilir
Merhaba, genel olarak evet her kadın ayda bir tane yumurtlar. Ama bu bazı kadınlarda 2 ya da 3 olabilir.canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
ben ilk, adetimden hemen sonra gitmiştim ama sonra 3. 4. günü gel dedi iyi olabiliyor sanırım eğer dr ın numarası varsa sormak daha mantıklı,en iyisi muayene olmak ne zaman gittin sen canım adetinden hemen sonra mi bide nasıl muayene ediyor ben ilk defa gideceğim kadın doğuma o yumyumlarımızı nasıl görüyor:26::26::26::26::26::26::26::26:
bugün benim için yorucuydu ,iyi geceler kızlar....
ben ilk, adetimden hemen sonra gitmiştim ama sonra 3. 4. günü gel dedi iyi olabiliyor sanırım eğer dr ın numarası varsa sormak daha mantıklı,
muayene ye gelince ben de ilkkez geen ay alttan muayene oldum baya bi tedirgin oldum ama artık alıştımar perdem yırtıldı resmen bana her seferinde alttan muayene yaptı kist çıkmıştı çünkü takip ediyor...vajinal ultrason sayesinde yumurtalarımız görünüyor hatta benim biri daha adet bitmeden büyümeye başlamıştı onu görmüştüm böle siyah yuvarlak
Merhaba, genel olarak evet her kadın ayda bir tane yumurtlar. Ama bu bazı kadınlarda 2 ya da 3 olabilir.
Bu nadiren de olabilir ya da yumurta rezervine göre daha sık da olabilir. Oluşan yumurtaların catlamasi da ayrı bir durum ve bu da her ay değişkenlik gösterir. Ayrıca tüm bunlar cok nadir olarak kendiliğinden olabildiği gibi genelde ilaç desteğiyle sağlanır.
Bilinen bir sorun yoksa yumurta 22-24 miline ulaşınca çatlar. 2 tane yumurta olusmussa diğeri de gerekli olgunluğa erisince daha sonra catlayabilir. Ama bu büyüklüğe ulaşmadan çatlamaz, catlayamaz. Ya da gereğinden büyük olup da ctlamazsa kiste dönüşür. Bu da genelde adetle vücuttan atılır.
demekki zamanı gelmedi seninkinin kuşumtatlm bnde bgun esmle hastnye gttm obur ay bnde cagrdı doktor adetn 3. gunu gel ddi ultrasnlamı bakcak infertiliteye basladk baklm 15 aydr nden olmeyyyyyyyy
ben ilk, adetimden hemen sonra gitmiştim ama sonra 3. 4. günü gel dedi iyi olabiliyor sanırım eğer dr ın numarası varsa sormak daha mantıklı,
muayene ye gelince ben de ilkkez geen ay alttan muayene oldum baya bi tedirgin oldum ama artık alıştımar perdem yırtıldı resmen bana her seferinde alttan muayene yaptı kist çıkmıştı çünkü takip ediyor...vajinal ultrason sayesinde yumurtalarımız görünüyor hatta benim biri daha adet bitmeden büyümeye başlamıştı onu görmüştüm böle siyah yuvarlak
selamm geleceğinn anneleriibende bu kulübe yeni dahil oldum tecrübeleriniz sayesinde çokşeyler öğrendim. bende pko imişim yeni öğrendim neyse ilaç vs kullandım malum klomen,çatlatma iğnesi şuan folikasit,progestron ve glukofen e devam ..adet tarihim 3ağustostu , ayın 17sinde iğne yaptım ve 36 saat snra ilişki dedi doktor. yaklaşık bi haftadır göğüs uçlarnda hassaslık, kasıklarda değişk kısa süreli hafif kasılmalar, ve çabuk acıktığımı farkediyrum yaa bi bilen söylesin daha çok erken değil mi gebelik varsa bile ya da çok mu dikkat ediyrm psikolojk mi hamileym die düşnmeye başladım. Doktorum ay sonu gel kan testi yapalım dedi beklemkte çok zor
hoşgeldin cnım 3 aydır var ben de o belirtiler büyük ihtimalle psikolojiktir bat a kadaar bekle derim insan umutlanıyor sonra üzülüyor ben bi ara adetken bile bebiş var sanıyordum:44::44:selamm geleceğinn anneleriibende bu kulübe yeni dahil oldum tecrübeleriniz sayesinde çokşeyler öğrendim. bende pko imişim yeni öğrendim neyse ilaç vs kullandım malum klomen,çatlatma iğnesi şuan folikasit,progestron ve glukofen e devam ..adet tarihim 3ağustostu , ayın 17sinde iğne yaptım ve 36 saat snra ilişki dedi doktor. yaklaşık bi haftadır göğüs uçlarnda hassaslık, kasıklarda değişk kısa süreli hafif kasılmalar, ve çabuk acıktığımı farkediyrum yaa bi bilen söylesin daha çok erken değil mi gebelik varsa bile ya da çok mu dikkat ediyrm psikolojk mi hamileym die düşnmeye başladım. Doktorum ay sonu gel kan testi yapalım dedi beklemkte çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?