Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

16 mı
kız 3 üzmü istiyon anamm n....
hayırısı olsun

peki merak ettim bu yumurtaların boyutları farklı ya ayrı ayrı günlerde çatlayabilirmi:26:
vala çatlama olayı biraz farklı sanırım tam bilmiyorum ama,yeterince olgunlaşmadan da çatlayabilir yada olgunlaştığı halde çatlamayadabilir çatlamazssa kist olurmuş doktor dedi

canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:

Selam güzellikler Allah bu ay hayırlısı ile listemizde olan olmayan isteyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin. Bizim de bu akşamdan itibaren çalışmalara başlamamız gerek fekat kocam pek niyetli değil gibi. Bir çok şeyi olduğu gibi şu işi de kendi başımıza yapabiliyor olsaydık şimdiye kadar boy boy dizmiştik yavrucakları :)) bu ne yaa zaten günler sınırlı gelip geçiyor yakala yakalayabilirsen. ) gerçi nasip Allah diledi mi ceketini bile atsa üstüne olur mu olur ) kızlar kusura bakmayın nisandan beri ha bu ay ha gelecek ay bu kıvama geldim :)) Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Stres yapmadan oluruna bırakmakta fayda var. Hayırlısı Allah tan :)) herkese hayırlı geceler.

canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
valla birden fazla olabiliyor ama kaç tanesi çatlıyor onu ben de çok bilemiyorum ama bence birden fazla çatlayabilir

Merhaba cnm akıntı kötü kokulu ve sarı renkli demissin, ayrıca kaşıntın da varsa bu büyük ihtimal mantar. Mutlaka doktora gidip tedavi olmalısın, sana fitil verecektir. 1 haftada birşeyin kalmaz iyi olursun. Ama bu şekilde gebe kalman zor. Elbette Allah bilir ama tutsa da düşüğe neden olabilir. Geçmiş olsun.

vala çatlama olayı biraz farklı sanırım tam bilmiyorum ama,yeterince olgunlaşmadan da çatlayabilir yada olgunlaştığı halde çatlamayadabilir çatlamazssa kist olurmuş doktor dedi

canım nerdesin aydınlat bizi:13:

sen uyumuşsun ben anladım,hadee bende kaçarrr

yarın görüşürüz....

valla birden fazla olabiliyor ama kaç tanesi çatlıyor onu ben de çok bilemiyorum ama bence birden fazla çatlayabilir

en iyisi muayene olmak ne zaman gittin sen canım adetinden hemen sonra mi bide nasıl muayene ediyor ben ilk defa gideceğim kadın doğuma o yumyumlarımızı nasıl görüyor:26::26::26::26::26::26::26::26:

Merhaba, genel olarak evet her kadın ayda bir tane yumurtlar. Ama bu bazı kadınlarda 2 ya da 3 olabilir.
Bu nadiren de olabilir ya da yumurta rezervine göre daha sık da olabilir. Oluşan yumurtaların catlamasi da ayrı bir durum ve bu da her ay değişkenlik gösterir. Ayrıca tüm bunlar cok nadir olarak kendiliğinden olabildiği gibi genelde ilaç desteğiyle sağlanır.

Bilinen bir sorun yoksa yumurta 22-24 miline ulaşınca çatlar. 2 tane yumurta olusmussa diğeri de gerekli olgunluğa erisince daha sonra catlayabilir. Ama bu büyüklüğe ulaşmadan çatlamaz, catlayamaz. Ya da gereğinden büyük olup da ctlamazsa kiste dönüşür. Bu da genelde adetle vücuttan atılır.

en iyisi muayene olmak ne zaman gittin sen canım adetinden hemen sonra mi bide nasıl muayene ediyor ben ilk defa gideceğim kadın doğuma o yumyumlarımızı nasıl görüyor:26::26::26::26::26::26::26::26:
ben ilk, adetimden hemen sonra gitmiştim ama sonra 3. 4. günü gel dedi iyi olabiliyor sanırım eğer dr ın numarası varsa sormak daha mantıklı,
muayene ye gelince ben de ilkkez geen ay alttan muayene oldum baya bi tedirgin oldum ama artık alıştım ar perdem yırtıldı resmen bana her seferinde alttan muayene yaptı kist çıkmıştı çünkü takip ediyor...vajinal ultrason sayesinde yumurtalarımız görünüyor hatta benim biri daha adet bitmeden büyümeye başlamıştı onu görmüştüm böle siyah yuvarlak

tatlm bnde bgun esmle hastnye gttm obur ay bnde cagrdı doktor adetn 3. gunu gel ddi ultrasnlamı bakcak infertiliteye basladk baklm 15 aydr nden olmeyyyyyyyy

hepimizi birden tam anlamıyla aydınlattın canım sağol :) şimdi ben sormaya başlayayım o zaman
iimdi benim 21mm lik yumyum yarın atlayıp 19mm lik de ertesi gün çatlayabilir mi?
bunların her ikisi aynı anda döllenebilir mi?
bunlar 2 gün aralıklı çatladığında önce biri sonra biri döllenebilir mi?
ne çok soru sordum:44: çoğulgebelik istiyorum da

tatlm bnde bgun esmle hastnye gttm obur ay bnde cagrdı doktor adetn 3. gunu gel ddi ultrasnlamı bakcak infertiliteye basladk baklm 15 aydr nden olmeyyyyyyyy
demekki zamanı gelmedi seninkinin kuşum tez zamanda gelir inşallah hepimizin süphaneke dinimiz amin

off off bu kadınlık ne zor arkadaş ya hep orayla uğraşıyorlar

selamm geleceğinn annelerii bende bu kulübe yeni dahil oldum tecrübeleriniz sayesinde çokşeyler öğrendim. bende pko imişim yeni öğrendim neyse ilaç vs kullandım malum klomen,çatlatma iğnesi şuan folikasit,progestron ve glukofen e devam ..adet tarihim 3ağustostu , ayın 17sinde iğne yaptım ve 36 saat snra ilişki dedi doktor. yaklaşık bi haftadır göğüs uçlarnda hassaslık, kasıklarda değişk kısa süreli hafif kasılmalar, ve çabuk acıktığımı farkediyrum yaa bi bilen söylesin daha çok erken değil mi gebelik varsa bile ya da çok mu dikkat ediyrm psikolojk mi hamileym die düşnmeye başladım. Doktorum ay sonu gel kan testi yapalım dedi beklemkte çok zor

inşallah vardır kuşum ama bebek düşünmeye başlayınca her ilişki arkasından sana hep hamileymişsin gibi geliyo benim 2 gün önce hayallerim suya düştü mesela:2::2::2::2::2: :2:devamlı deli gibi karnım acıkıyodu ve sol kasığıma ara ara tuhaf sancı giriyodu 15 gün bu sancı oldu sonra hasta oldum kuzum işte

hoşgeldin cnım 3 aydır var ben de o belirtiler büyük ihtimalle psikolojiktir bat a kadaar bekle derim insan umutlanıyor sonra üzülüyor ben bi ara adetken bile bebiş var sanıyordum:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…