Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar bir kadın her ay farklı gunlerde yumurtlayabilir mi?

örneğin bir ay adettin bittikten 4 gun sonra yumurtluyorsa diğer ay adet bittikten 2 hafta sonra yumurtlama

bu sekılde yasayan var mı aranızda

yumurta catladıktan 14 ıle 17 gun arasında regl olunacagı soylenıyor fakat ben de boyle olmadı

6 nısanda regl olmustum 13 nısanda doktora gıttım bebek ıstedıgım ıcın control ettı yumurtan olgunlasmıs catlamak uzere demıstı mayısın 13 unde regl olmustum

hazıranın 18 ınde regl oldum ve 27 sınde doktora gıttıgımde yumurtan yenı olgunlasmaya baslıyor demıstı

duzensız adet oluyorum ozellıkle son 4 aydır 1 hafta gecıkıyordu bu ay 1 hafta erken geldı

o zaman doktora sormak hıc aklıma gelmedı bu konuda acemı oldugumdan galıba

bu konuda bılgısı olan var mı

çok haklsınız da umut ediyo insan işte :26: ,beklemkten başka yapacak bişey yok sanırım. Ay sonu kan testi için erken değil mi peki doktor gel dedi ama adet günümün geçmesini mi beklesem ? bide özel hstanelrde kan testi ücreti hakknda fikrinz var mı hormon testlerim için baya paradökmüştüm de (gittiğim hastane özel ve baya geniş çaplı bi hastane)

canım benim yumurtlamanın gününün sattan ka gün sonra olacağını değil yumurtlamadan sonra batı hesapla.... yani bir insan yumurtladıktan aağı yukarı 2 hafta sonra adet oluyor senin yumurtlama zamanın düzensiz olduğundan adetin de düzensiz...

slm Cnm
inşallah hamilesindir psikolojikte olabilir
ben hamililigimin 2.haftasında kusmaya başlamıştım
belirtiler erkende hissedilebilir

dr gel dediyse git bakalım özellerde genelde 20 tl civarı olur ama istersen devlette yaptırıp sonucunu özeldeki dr na gösterebilirsin

canım çok teşekkür ederim...evet zor hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmezdim önceden.. nasip hayırlısı inşallah güzel haber verebilenlerden olurum :)) zaman ayırdığın için saol canım

dr gel dediyse git bakalım özellerde genelde 20 tl civarı olur ama istersen devlette yaptırıp sonucunu özeldeki dr na gösterebilirsin

bakalım günler geçsinde adetmde düzensiz anlayamam yani ay sonu bişeklide halledicez artık :26: canım yaa bebek konsunda erkekler kadınlar kadar ısrarcı yada hevesli olmayabiliyo bide daha yeniyseniz kadınlara daha çok fedakrlık düşüyo bozma moralini emii

canım valla hemen olacak sanıyodum bu bebek işi çok zormuş inşallah ilk denemende olur canım...

caanim adetle hamilelik belirtisi ayni ama bir sey sorucam bu sari akinti hepmi geliyor yoksa son gunlerdemi geldi?
eyer hergun geliyorsa papatya cicegi al demle ve onun suyu ile yuyun cok iyi gelir hattda kasintinida yok edicek 1-2 gunde
Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun burdaki herkesin benimde tabi
simdi ben bildiyim kadariyla gec adet gorenlerde bu iki kere yumurtlama olayi oluyor ama egerki adetin28 gun veya asagi bir rakamlardan sonra geliyorsa bu biraz zor cunki bir yumurtlama uzerinden 2hafta gecirmek lazim mutlaka eyer adet 35-40 gun arasi geliyorsa iki kere yumurtlamak mumkun yani kotu birsey degilki daha iyi sansin iki kart artiyor

benim iliski bugun olmadi esim istemedi muhtemelen sabah da istemez bu ev sahibi yuzunden cok sinirli cani hic birsey istemiyor sanki kocisimin yemek bile zor yedi kac kere dedikden sonra
neyse sence sansim yok dimi? bebegim bu ay tutunurmu sence?

14 aydır evliyiz o hep istiyodu hatta bi ara olmayacak telaşına kapıldı benim de aklıma soktu... ben bu yola daha çok onun için girdim, sırf o istiyo bebek de olur diye bu sene çalışmak için anlaşma bile yapmadım benim için bu sene olmasaydı daha iyiydi daha kpssye girecektim haziranda, onu da istemiyo ya neyse yazdıkça aklıma geliyo moralim bozuluyo ağlıyorum hem sinirden hem üzüntüden ben artık çıkayım kızlar iyi geceler

kuzum üzülme şuan hamilesin değil mi bak o kadar isteyen olmayan kimse var hayırlısı bu zamanmış de boşver ilerde iyiki doğurmuşum diyeceksin bebişine

sagol canim hamd olsun iyiyim
insallah hersey gonlunce oluricimden birses tez vakitde senin bebegin gelicek diyor

kuzum üzülme şuan hamilesin değil mi bak o kadar isteyen olmayan kimse var hayırlısı bu zamanmış de boşver ilerde iyiki doğurmuşum diyeceksin bebişine

yok canım değilim ya imzaya bakma sen sat ı yazınca böle çıkıyo motive olayım diye yapmıştım. zaten bebiş için uğraşıyorduk 3 olgun yumurtaömla başbaşayım bu akşam hayırlısı

Evet farkli gunlerde catlayabilecegi icin dollenme de farkli gunlerde olabilir. Catlayan yumurta 24 saat bekliyor. Bu sure icinde dollenebiliyor ancak. Bu yuzden o catlamadan evvel de rahimde canli sperm bulunmasi onlarin bulusmasi açısından muhimdir. Her yumurta ve catlamasi demek ayri bir döllenme sureci demek. Bu yuzden topikte gec saatlerde laflamak yerine calismaya dvm etmek lazim ben de ikiz delisiyimmm

Cnm evet her ay degisebilir gunler ama seninki gibi surekli ve fazla oynama varsa günlerde, bunun duzene sokulmasi gerekebilir. Yoksa hep bu sekilde erken gec adet olabilirsin. Ama uzmanlar 22-45 gün aralığını duzensiz de olsa normal kabul ediyorlar. Bnm de oyleydi. Buna bazi hormonlarinneden oldugu soyleniyor ve ilacla bu hormona mudahale edilerek kolaylikla yumurtlama da adet de duzene sokulabiliyor.

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr,
walla nası olalım işte idare ediors sen? :)
yazılanları okudumda herkes bi beklenti içinde tabi bat lar yaklaştı.. inşallah bol bol güzel haberler alırız :)

aynen canım ya bend geçmişi okudumda hayırlısı diyelim ya ben bişey soracam adete 10 11 gün kala beta yaptırsak cıkarmıydıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…