aynen canım ya bend geçmişi okudumda hayırlısı diyelim ya ben bişey soracam adete 10 11 gün kala beta yaptırsak cıkarmıydıkı
doktorlar genelde bat tan sonra bi hafta geçsin öle yaptırın diolar canım.. bazısında çıkıo bazısında çıkmıo ben bat ı beklicem bakalımm biraz geçer 5 gün falan öle baktırırım herhalde..
GUnaydin kizlar... nasilsiniz..???
YAa ben surekli ruya goruyorum bu aralar sizde de varmi bu durum.. (cocuk isteye isteye ruyama giriyo)
dun bi arkadasim bana hamile oldugunu soyluyor..
bugun ruyamda cok guzel kirmizi ayakabi giyiyorum ve cok rahat ediyorum..
Anlamadim gitii..
bu arada mik mikler devam..
cnm. ben 3 ay dogum kontrol hapi kullandim gecti. ama bekardim. evlenince de gebe kaldim iki kez ama dusuk yaptim.arkadaşlar merhaba.. ilk defa yazıyorum buraya ama sıkı takipçinizim... inşallah herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine..ben de 3 aydır falan deniyorum ...2 ay olmayınca doktora gittim maalesef sol yumurtalığımda 3cm sağda da 2 cm çikolata kistim varmış.. doktorların hepsi farklı bişey söledi.. kimi doğum kontrol kullan dedi kimi de o bi işe yaramaz dedi.. neyse uzatmıyım kızlr... aranızda çikolata kisti olan var mı ne yapıyorsunuz... şimdiden teşekkürler kızlar...
merhaba sercem bende bişey söylicem ya bendede akıntı var kötü kokuyor çok.kaşıntı yaptı birgün krem sürdüm geçti.sarı renkte.hemen hemen hergün birlikte olmaya çalışıyoruz.bebiş olabilirmi diyom ama adet belirtilerim başladı az az.her ay acabamı diyorum ama bakalım ne olacak.rabbim hepimizi bu ay hamile olmamızı nasip etsin inşallah.bilen varsada yazabilirmi bana cevap:=)
bir ayda birden fazla yumurta olisadabilir catlayadabilir dollenedebilir. kisal cift yumurta ikizleri bu sekilde oliyr.canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
kızlar bir kadın her ay farklı gunlerde yumurtlayabilir mi?
örneğin bir ay adettin bittikten 4 gun sonra yumurtluyorsa diğer ay adet bittikten 2 hafta sonra yumurtlama
bu sekılde yasayan var mı aranızda
yumurta catladıktan 14 ıle 17 gun arasında regl olunacagı soylenıyor fakat ben de boyle olmadı
6 nısanda regl olmustum 13 nısanda doktora gıttım bebek ıstedıgım ıcın control ettı yumurtan olgunlasmıs catlamak uzere demıstı mayısın 13 unde regl olmustum
hazıranın 18 ınde regl oldum ve 27 sınde doktora gıttıgımde yumurtan yenı olgunlasmaya baslıyor demıstı
duzensız adet oluyorum ozellıkle son 4 aydır 1 hafta gecıkıyordu bu ay 1 hafta erken geldı
o zaman doktora sormak hıc aklıma gelmedı bu konuda acemı oldugumdan galıba
bu konuda bılgısı olan var mı
birsey olmaz canim. spermler vucutta 72 saate kadar canli kaliyr nasil olsa. bugunu deneyin. bende pazar vardi. dun yumurtladim. kocam olmaz dedi. takmadim. bugun aksami deneyecegim ben de...benim iliski bugun olmadi esim istemedi muhtemelen sabah da istemez bu ev sahibi yuzunden cok sinirli cani hic birsey istemiyor sanki kocisimin yemek bile zor yedi kac kere dedikden sonra
neyse sence sansim yok dimi? bebegim bu ay tutunurmu sence?
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın.....ne güzel inş rüyaların hayırlı cıkar....
malesef bende rüyamda adet oldugumu gördüm...sanırım ekime kalıcak benim bebiş işi:18:
günaydınarkadaşlar ben bu sitede yeniyim
hoşbulduk canım bu sıte inşallah hayırlı olur banagünaydınarkadaşlar ben bu sitede yeniyim
ben gecen hafta cok rahatsızdım normalde eylül 1 adet tarihim cuma günü izin aldım acile gitiim seum takacaklar bende taktırmadım beta yaptılarda cıkmadı onun için sordum
tamam canim bakalim bugun deneye bilicekmiyizbirsey olmaz canim. spermler vucutta 72 saate kadar canli kaliyr nasil olsa. bugunu deneyin. bende pazar vardi. dun yumurtladim. kocam olmaz dedi. takmadim. bugun aksami deneyecegim ben de...
günaydın arkadaşlar
ankara da oturan var mı aranızda varsa hangi hastane iyi kadın doğum da muayene ye gitcem ama hangi hastane iyi bilemedim
cnm. ben bilgi hastanesi ve zekai tahir burak i denedim. kesinlikle zekai tahir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?