Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

aynen canım ya bend geçmişi okudumda hayırlısı diyelim ya ben bişey soracam adete 10 11 gün kala beta yaptırsak cıkarmıydıkı

doktorlar genelde bat tan sonra bi hafta geçsin öle yaptırın diolar canım.. bazısında çıkıo bazısında çıkmıo ben bat ı beklicem bakalımm biraz geçer 5 gün falan öle baktırırım herhalde..

ben gecen hafta cok rahatsızdım normalde eylül 1 adet tarihim cuma günü izin aldım acile gitiim seum takacaklar bende taktırmadım beta yaptılarda cıkmadı onun için sordum

Gunaydin kuslarim :))
Nasilsiniz eylul ailesi :)
Ben moralman cok iyiyim ve bu ay sorunsuz gecti cok duzenli mik mik olmadi ama oldu yinede :)
Adet cumartesi benim ama hic belirtim yok memis agrisindan baskaa :))

GUnaydin kizlar... nasilsiniz..???

YAa ben surekli ruya goruyorum bu aralar sizde de varmi bu durum.. (cocuk isteye isteye ruyama giriyo)
dun bi arkadasim bana hamile oldugunu soyluyor..
bugun ruyamda cok guzel kirmizi ayakabi giyiyorum ve cok rahat ediyorum..

Anlamadim gitii..

bu arada mik mikler devam..

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın.....ne güzel inş rüyaların hayırlı cıkar....

malesef bende rüyamda adet oldugumu gördüm...sanırım ekime kalıcak benim bebiş işi:18:

cnm. ben 3 ay dogum kontrol hapi kullandim gecti. ama bekardim. evlenince de gebe kaldim iki kez ama dusuk yaptim.

cnm. iltihap yada mantar olabilir. acilen dr.a gitmen lazim.

canım bişey soracağım bi bayanın ayda sadece bir yumurtası olmuyor mu sen 3 tane var diyorsun çok olabiliyomu yada sadece birimi çatlıyor o ay bilemedim:44::44::44::44::44::44:
bir ayda birden fazla yumurta olisadabilir catlayadabilir dollenedebilir. kisal cift yumurta ikizleri bu sekilde oliyr.

diger topikte sevdigim bir arkadasim yazmisti. bir kadin ikiz gebe ve dogum yapiyr. cocuklardan biri kocasina benziyr ama digeri alakasiz. adam suphelnip dna testi yaptiriyr. ve cidden cocugun biri kendinin digeri degil. karisinin kendini aldattiginortaya cikiyr. meger o ay kadinin iki yumurtasi oluyr. birinde sevgilisiyle biriyle kocasiyla denk geliyr ve ikiz gebelik. ornek yeterli sanirim.

cnm. ben 1 yildir ates olctugum icin bu durumumu cok ii gordum. simdi en buyuk bilinen yanlislik yunurtadan 14 gun sonra adet olunur bilgisi. bu YANLİS... ben yumurtadan 10-12 gun sonra adet oluyrm. hatta kurtajdan sonra yumurtladim ve 6 gun sonrada adet oldum. yani adet dongum hic degismedi. sadece 2-3 gun oynadi. yani bu normal bir durum.

misal gecen ay 12. bu ay 15. gun yumurtladim.

benim iliski bugun olmadi esim istemedi muhtemelen sabah da istemez bu ev sahibi yuzunden cok sinirli cani hic birsey istemiyor sanki kocisimin yemek bile zor yedi kac kere dedikden sonra
neyse sence sansim yok dimi? bebegim bu ay tutunurmu sence?
birsey olmaz canim. spermler vucutta 72 saate kadar canli kaliyr nasil olsa. bugunu deneyin. bende pazar vardi. dun yumurtladim. kocam olmaz dedi. takmadim. bugun aksami deneyecegim ben de...

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın.....ne güzel inş rüyaların hayırlı cıkar....

malesef bende rüyamda adet oldugumu gördüm...sanırım ekime kalıcak benim bebiş işi:18:

Hadi insallah..
hep guzel ruyalar goruyorum bilmiyorum hayirmi degilmi..

Ama uzulme daha bisey belli degil hayirlisi bakalim..

Aranizda ruya yorumu yapan yok mu kissslaarrr

ben gecen hafta cok rahatsızdım normalde eylül 1 adet tarihim cuma günü izin aldım acile gitiim seum takacaklar bende taktırmadım beta yaptılarda cıkmadı onun için sordum

anladım canım benim bazen çıkmayabilir ama boşunada ümitlendirmek istemem... doktorlar genelde biraz bekleyin diyorlar bence biraz bekle zaten 3-4 gün kalmış. inşallah güzel haberlerini alırız...

birsey olmaz canim. spermler vucutta 72 saate kadar canli kaliyr nasil olsa. bugunu deneyin. bende pazar vardi. dun yumurtladim. kocam olmaz dedi. takmadim. bugun aksami deneyecegim ben de...[/QUOTE]
tamam canim bakalim bugun deneye bilicekmiyiz insallah bu ay gelir bebklerimiz benim dun geceden karnimda qaz olustu bunuda yumurtlamaya yozuyorum
dun esime benim yumurtlama gunum diyorum bana diyorki ben yumurtlama olayina inanmiyorum cunki insanlar var ay sonunda ve ya ayin evveli hic bakmazdar bir kere de olsa iliskiyle tutuyor bizimkide kismet dedi sen takma kafana bu kadar dedi kafam karisti
:44:

kizlar hepiniz kasintini mantar olarak dusunuyorsunuz ola bilir ama bende de 1 kere olmusdu dr a gitmedim annem soyledi papatya ciceyini aldim demledim ve onunla yuyundum 1 gun gecmedi kasintim tamamen gitdi yani ev usulu dortorculuk bu

birsey olmaz canim. spermler vucutta 72 saate kadar canli kaliyr nasil olsa. bugunu deneyin. bende pazar vardi. dun yumurtladim. kocam olmaz dedi. takmadim. bugun aksami deneyecegim ben de...
tamam canim bakalim bugun deneye bilicekmiyiz insallah bu ay gelir bebklerimiz benim dun geceden karnimda qaz olustu bunuda yumurtlamaya yozuyorum
dun esime benim yumurtlama gunum diyorum bana diyorki ben yumurtlama olayina inanmiyorum cunki insanlar var ay sonunda ve ya ayin evveli hic bakmazdar bir kere de olsa iliskiyle tutuyor bizimkide kismet dedi sen takma kafana bu kadar dedi kafam karisti
:44:[/QUOTE]

yumurtlama olur canım tabiki adetten itibaren 14 21 günü arası eşin neden yapmak istemedi ki

günaydın arkadaşlar

ankara da oturan var mı aranızda varsa hangi hastane iyi kadın doğum da muayene ye gitcem ama hangi hastane iyi bilemedim

selam kızlar, benimde yumurtlama tarihim bitti takvime göre 6 Eylül ü bekliyoruz artık.Kafam karışık biraz acaba devam etsek mi, yoksa yumurtlama tarihiden sonra ihtimak yokmu?

Birde kasığımda arasıra yanma ve batma oluyor,hafifte göğüslerimin alt kısmında hassaslık var, başka belirti olmadığı için acaba olmadımı yine diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar

ankara da oturan var mı aranızda varsa hangi hastane iyi kadın doğum da muayene ye gitcem ama hangi hastane iyi bilemedim

cnm. ben bilgi hastanesi ve zekai tahir burak i denedim. kesinlikle zekai tahir derim.

Günaydın Kızlar :) ilk defa yazıyorum böyle hamilelikle ilgili bende düşünüyorum bebiş Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…