tamam canim bakalim bugun deneye bilicekmiyizinsallah bu ay gelir bebklerimiz benim dun geceden karnimda qaz olustu bunuda yumurtlamaya yozuyorum
dun esime benim yumurtlama gunum diyorum bana diyorki ben yumurtlama olayina inanmiyorum cunki insanlar var ay sonunda ve ya ayin evveli hic bakmazdar bir kere de olsa iliskiyle tutuyor bizimkide kismet dedi sen takma kafana bu kadar dedi kafam karisti:44:
canımm ben mi onu içtim omu beni içti belli değiiil burnumu tutup nefes almadan içmeye çalıştım her yudumdan sonra çıkardığım garip sesler ve yüz ifadeleride cabasııınapim bebeğim için katlanıyorumda kızlar bişi sorucam normalde regl durdu öle başladım küre birdak içtim aradan bir saat geçti pembemsi kanama geldi bu ne şimdi yah bana bişi söleyin çarşamba günüde kontrole gitcem böle olan var mı ki?
sonunda deliriyruum
:44:
dunki olaydan sonra cok kizqin ev sahibine nebiliyim az konustuk sinirliydi diyene cok ustune gitmedimyumurtlama olur canım tabiki adetten itibaren 14 21 günü arası eşin neden yapmak istemedi ki
günaydın arkadaşlar, dün doktor kont. vardı herşey çok iyi görünüyor dedi doktor korunmayı bırakabilirmişim, sabahta betahcg yaptırdım kürtajdan sonra hamilelik hormonum 0.1 e düşmüş çok sevindim :)
arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama doktorun dediklerini söylemek istiyorum belki bazı arkadaşlara yardımcı olur,eşleri sigara içenlerin bırakması lazımmış benim ki içmiyor şükür :), laptopla çalışan eşleriniz varsa mutlaka masada çalışmaları lazımmış dizlerinin üstünde çalışmaları sıkıntı olabiliyormuş bide cep telefonlarını kasıktaki ceplerinde taşımamaları gerekiyormuş bunları söyleyeyim dedim :))
benim kociş çok sigara içer
telde hem cebinde taşır :26:
ne oluyomuş böle oluncaaki :53:
günaydın kızlarrrr
ya ben dün bi rüya gördüm hani sölenilmesi bile etkiler ya insanı.. belkide en ufacık bişeyden medet umar hale geldi, bilmiorum
rüyamda; hiç tanımadığım bi kadın annem filan vardı neredeydik bilmiorum :26:ama o kadınlar konuşuyoruz konu ne hatırlamıyorum..derken kadın bana dioki sende hamilelik oturmuş hamilemisin? bende diorum hyr değilim die.. kadın ısrarla eminmisin dio bak sana hamilelik yüzü oturmuş dio git test filan yap ben eminin hiç yanılmam dio :26: bende o an ama diorum daha 3-4 gün oldu adetimin biteli.:26: nasıl olur ki acaba 4 günde olurmuki die içimden geçirirken uyandım
yumurta ve sperm kalitesini bozdugu icin erken dusuklere yol acar. ya da gebeligin olusmasini engeller. dusunun sperm bozuk ve hareket edemiyor eee nasil gidip de yumurtayi dollesin dimi.
gecmisi okumadım umarım herkes iyidir
bugününüz mutlu huzurlu geçsin
kızlar benim cuma günü adet olmam gerekiyor yarın gebelik testi yapsam çokmu erken olmuş olur
Agzina saglik sercemsagol canim hamd olsun iyiyim
insallah hersey gonlunce oluricimden birses tez vakitde senin bebegin gelicek diyor
erken gebelik testlerinden alıp bakabilirsin.
Sagol canim hep birlikte nice gunlere ins... ♥ hadi kizlar bol bol bebis haberleri bekliyoruz....gecmisi okumadım umarım herkes iyidir
bugününüz mutlu huzurlu geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?