Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yumurtlama olur canım tabiki adetten itibaren 14 21 günü arası eşin neden yapmak istemedi ki[/QUOTE]
dunki olaydan sonra cok kizqin ev sahibine nebiliyim az konustuk sinirliydi diyene cok ustune gitmedim

canım kistleri filan atıomuş ya vücuttan belkide öle bişidir.. :26:

günaydın arkadaşlar, dün doktor kont. vardı herşey çok iyi görünüyor dedi doktor korunmayı bırakabilirmişim, sabahta betahcg yaptırdım kürtajdan sonra hamilelik hormonum 0.1 e düşmüş çok sevindim :)

arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama doktorun dediklerini söylemek istiyorum belki bazı arkadaşlara yardımcı olur,eşleri sigara içenlerin bırakması lazımmış benim ki içmiyor şükür :), laptopla çalışan eşleriniz varsa mutlaka masada çalışmaları lazımmış dizlerinin üstünde çalışmaları sıkıntı olabiliyormuş bide cep telefonlarını kasıktaki ceplerinde taşımamaları gerekiyormuş bunları söyleyeyim dedim :))

yumurtlama olur canım tabiki adetten itibaren 14 21 günü arası eşin neden yapmak istemedi ki
dunki olaydan sonra cok kizqin ev sahibine nebiliyim az konustuk sinirliydi diyene cok ustune gitmedim [/QUOTE]

dünkü olayı bilmedigim için konu hakkında yorum yapamam

günaydın kızlarrrr

ya ben dün bi rüya gördüm hani sölenilmesi bile etkiler ya insanı.. belkide en ufacık bişeyden medet umar hale geldi, bilmiorum

rüyamda; hiç tanımadığım bi kadın annem filan vardı neredeydik bilmiorum :26:ama o kadınlar konuşuyoruz konu ne hatırlamıyorum.. derken kadın bana dioki sende hamilelik oturmuş hamilemisin? bende diorum hyr değilim die.. kadın ısrarla eminmisin dio bak sana hamilelik yüzü oturmuş dio git test filan yap ben eminin hiç yanılmam dio :26: bende o an ama diorum daha 3-4 gün oldu adetimin biteli.:26: nasıl olur ki acaba 4 günde olurmuki die içimden geçirirken uyandım

benim kociş çok sigara içer
telde hem cebinde taşır :26:

ne oluyomuş böle oluncaaki :

Son düzenleme:

benim kociş çok sigara içer
telde hem cebinde taşır :26:

ne oluyomuş böle oluncaaki :
53:

benim eşim hiç birini yapmadığı için sorma gereğini görmedim canım benim yaa, ama şöyle bir mantık kuruyorum belki sperm kalitesini düşürdüğü için söylemiş olabilir...

belki bu ay hamile kalırsın işte, Rabbim rüyanda göstermiştir sana :)

bende bu sabah çok güzel tosun gibi bi erkek bebeğini öptüm rüyamda :)

yumurta ve sperm kalitesini bozdugu icin erken dusuklere yol acar. ya da gebeligin olusmasini engeller. dusunun sperm bozuk ve hareket edemiyor eee nasil gidip de yumurtayi dollesin dimi.

gecmisi okumadım umarım herkes iyidir
bugününüz mutlu huzurlu geçsin

sagol canim hamd olsun iyiyim
insallah hersey gonlunce oluricimden birses tez vakitde senin bebegin gelicek diyor
Agzina saglik sercem ins. Canim ins. Hepimizin tez zamanda bebisleri gelir ins
Doktordan geliyorum... ozel doktorun istedigi testleri gosterdigimde ne alaka zdiye bi cevap verdi.... TSH testi ne alaaka dedi ... falan filan ... 3 kan testi 2 idrar testi verdim sonuclari yarin alicam hayirlisi

Arkadaslar tedaviye henuz baslanmadi.kan tetkiklerime bakildi,usg,hsg normal adet olunca dr a gidip tedavi baslatcaz yanliz esimdende spermiyogram istedi fakat esim yanasmiyo hastaneden nefret ediyo vermiyo testi.sizce bu test olmadan bi ilac tedavisi baslatirmi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…