- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Evet canim eczanelerden temin edebilirsin.nası nası ya eczaneye sorsam varmı nerden nasıl alacam varmı öle şey
kimse hastanelere bayilmiyo canım esin o testi eger çocuk idtiyorsa dr da istediyse yaptırmak zorundaArkadaslar tedaviye henuz baslanmadi.kan tetkiklerime bakildi,usg,hsg normal adet olunca dr a gidip tedavi baslatcaz yanliz esimdende spermiyogram istedi fakat esim yanasmiyo hastaneden nefret ediyo vermiyo testi.sizce bu test olmadan bi ilac tedavisi baslatirmi doktor.
Evet canim eczanelerden temin edebilirsin.
Erken gebelik testi ddediginde yardimci olurlar ... hayirli haberlerle bekliyoruz senihadi hayirlisi
o zaman bugünde yapsam olurmu ki :)
Canin soyle soyleyip yardimci olayim sana bu ay adet gunumden birgun once sabah yaptim erken gebelik testide degildi... asiri silik cizgi cikti.... adet gunumde ise kan testi yaptiedim sonuc 15.51 idi kimyasal gebelik gecirdim.... senden hayirli habrler bekliyoruz... umarim saglikli sorunsuz bir gebelik sureci gecirmen dilegi ile♥♥♥
kimyasal gebelik nasıl bişi oluyor
Sagliksiz embriyo olusumu... adetle birlikte disariya atiliyo... sonraki aylarda hamilelik sansi daha yuksekmis diyorlar ama hayirlisi... simdide yumurtlama haftasindayim enfeksiyon cikti o arastiriliyo bu ayda umudum yok ama hayirlisi canim... sizlerden olumlu cevaplari almak da bir o kafar mutluluk verici..hersey gonlunuzce olsun
belki bu ay hamile kalırsın işte, Rabbim rüyanda göstermiştir sana :)
bende bu sabah çok güzel tosun gibi bi erkek bebeğini öptüm rüyamda :)
yumurta ve sperm kalitesini bozdugu icin erken dusuklere yol acar. ya da gebeligin olusmasini engeller. dusunun sperm bozuk ve hareket edemiyor eee nasil gidip de yumurtayi dollesin dimi.
geçmiş olsun canım inşaallah bir an önce sağlıklı sıhhatli hamiş olur sağlıklada kucağına alırsın inşaallah yavrunu
kimyasal gebelik nasıl bişi oluyor
Gunaydin canlar güzel annişler.nasilsiniz bakalim.bu ne ya amma da yazmissiniz yaa ne kadar geveze bir topigiz yaaaa;-)
canım kistleri filan atıomuş ya vücuttan belkide öle bişidir.. :26:
bilmiyorum canım ama bugün pes ettim içemiyciğimtadı çok kötü sanki her yer soğan kokuyor gibi geldi midem bulan dı bütün mutfağı döktüm temizledim vazgeçtim
canım ben boşunamı diorum şu soğan suyunu içebilenleri ayakta alkışlıorum die
Ins. Ins.iyi dileklerin icin tesekkur ederim ♥ senden haber bekliyoruz .... hayirli haberlerle ins
Ben yerinizde olsam sabah ilk idrarimla yapardim.... daha net cizgi olur bugune gore eger ki var iseinş canım arkadaşımı eczaneye gönderdim çok heyecanlıyım bugün mü yapsam yarına mı bıraksam kararsızım tek bildiğim her ay deli gibi çok olan akıntım ki bi ara sarı yeşil halde gelen akıntım özellikle son 1 haftadır nerdeyse %90 azaldı sol kasığımda batma hissi sol göğüs kenarımda ağırı bi ağrı ve bu sabahtan bu yana mide bulantısı tiryakisi olmadığım halde sırf kız kıza muhabbetlerde maksat muhabbet olsun diye ayda yılda bir içtiğim sigara olurduki asla midem bulanmazdı ama sabah yanıma sigara içmiş biri oturdu kusacam sandım çok etkilendigim
moralim bozuldu yahh beb bu soğan suyunu eşime bi ballandıra ballandıra anlattım ki görme canım :26:
dün akşam mız mızlanmaya başladım tabi konuşuyorum her yer soğan mı kokuyor banamı öle geliyor tadı kötü içmem ben bunu içemem :99: :99: habire yağdırıyorum tabi benim kocişte kızdı kaç gündür deli gibi araştırdın herkes hamile kalmış dedin içiceksin demez mitatlı sert bi tartışma sonra barıştık ama adamda haklı bişey diemiyorum denemeden ne ballandırırsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?