Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kimse hastanelere bayilmiyo canım esin o testi eger çocuk idtiyorsa dr da istediyse yaptırmak zorunda

o zaman bugünde yapsam olurmu ki :)

Canin soyle soyleyip yardimci olayim sana bu ay adet gunumden birgun once sabah yaptim erken gebelik testide degildi... asiri silik cizgi cikti.... adet gunumde ise kan testi yaptiedim sonuc 15.51 idi kimyasal gebelik gecirdim.... senden hayirli habrler bekliyoruz... umarim saglikli sorunsuz bir gebelik sureci gecirmen dilegi ile ♥♥♥

Gunaydin canlar güzel annişler.nasilsiniz bakalim.bu ne ya amma da yazmissiniz yaa ne kadar geveze bir topigiz yaaaa ;-)

kimyasal gebelik nasıl bişi oluyor

Sagliksiz embriyo olusumu... adetle birlikte disariya atiliyo... sonraki aylarda hamilelik sansi daha yuksekmis diyorlar ama hayirlisi... simdide yumurtlama haftasindayim enfeksiyon cikti o arastiriliyo bu ayda umudum yok ama hayirlisi canim... sizlerden olumlu cevaplari almak da bir o kafar mutluluk verici.. hersey gonlunuzce olsun

geçmiş olsun canım inşaallah bir an önce sağlıklı sıhhatli hamiş olur sağlıklada kucağına alırsın inşaallah yavrunu

belki bu ay hamile kalırsın işte, Rabbim rüyanda göstermiştir sana :)

bende bu sabah çok güzel tosun gibi bi erkek bebeğini öptüm rüyamda :)

ay canımmmm inşallahhh ya hayırlısıyla tez vakitte kalırız vede Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ salim

yumurta ve sperm kalitesini bozdugu icin erken dusuklere yol acar. ya da gebeligin olusmasini engeller. dusunun sperm bozuk ve hareket edemiyor eee nasil gidip de yumurtayi dollesin dimi.

cuteheartımmm maşşallah sana her bi konuda bilgin var kıs senin..
süpersinnn wala

canım kalitesiz yumurta yada kalitesiz sipermden oluşuyo ve rahime tutunamadan vücut kalitesiz die atıo onu döllenemeden.. anlıcağın bölece vücuttan atmış olmana kimyasal gebelik deniyo. adet gibi kanama görüosun ve benim 15 gün filan sürmüştü

canım kistleri filan atıomuş ya vücuttan belkide öle bişidir.. :26:

bilmiyorum canım ama bugün pes ettim içemiyciğim tadı çok kötü sanki her yer soğan kokuyor gibi geldi midem bulan dı bütün mutfağı döktüm temizledim vazgeçtim

Son düzenleme:
selam kızlar ya ovulasyon testim kalmamış en son dün dr baktığında olgulaşmışlardı ama çatlamamışlardı e malum biz küs olunca mik mik de yok yumyumlarım ne zaman çatlar ne kadar dayanır ki acaba:26:
gece rüyamda boğulmuş bebek gördüm bizimiş eşim yüzünden boğulmuş

canım ben boşunamı diorum şu soğan suyunu içebilenleri ayakta alkışlıorum die

moralim bozuldu yahh beb bu soğan suyunu eşime bi ballandıra ballandıra anlattım ki görme canım :26:
dün akşam mız mızlanmaya başladım tabi konuşuyorum her yer soğan mı kokuyor banamı öle geliyor tadı kötü içmem ben bunu içemem :99: :99: habire yağdırıyorum tabi benim kocişte kızdı kaç gündür deli gibi araştırdın herkes hamile kalmış dedin içiceksin demez mi tatlı sert bi tartışma sonra barıştık ama adamda haklı bişey diemiyorum denemeden ne ballandırırsın ki

Ins. Ins. iyi dileklerin icin tesekkur ederim ♥ senden haber bekliyoruz .... hayirli haberlerle ins

inş canım arkadaşımı eczaneye gönderdim çok heyecanlıyım bugün mü yapsam yarına mı bıraksam kararsızım tek bildiğim her ay deli gibi çok olan akıntım ki bi ara sarı yeşil halde gelen akıntım özellikle son 1 haftadır nerdeyse %90 azaldı sol kasığımda batma hissi sol göğüs kenarımda ağırı bi ağrı ve bu sabahtan bu yana mide bulantısı tiryakisi olmadığım halde sırf kız kıza muhabbetlerde maksat muhabbet olsun diye ayda yılda bir içtiğim sigara olurduki asla midem bulanmazdı ama sabah yanıma sigara içmiş biri oturdu kusacam sandım çok etkilendigim

Kizlarr..

duramiyorum sorucam napim ??

bat 18/08'di biz esimle bu tarihten 2 gun once ilskiye girdik.
sat 21/08'di gene mik mik oldu korunmadan
arada gene mik mik oldu
yurmutlamaya bugun basliycam sozde 27-28-29-30-1

ama bu arada benim acayip karnim agriyo sag tarafim.. bi tuhaf hareket edince sizliyo..(hic boyle olmamisti)
hic bi is yapamiyorum.. oturdugum yerde uyicam nerdeyse..
sonra dun esim bana dio yaa senin su gogusler baya sisti ve damarlari fark etti
bugun iste kadinlar diyo ki "ne kadar cok tuvalet gidiyosun hamilemisin "
sonra o guzel ruyalar..

yaa ben sastim kaldim..tamam psikolojik diyeceksiniz falan ama bilmiyorum..

sizce adet oncesi veya sonrasi ve su arada ki iliskilerden hamile kalmis olabilirmiyim onun belirtisi olabilir mi ?
test yapsam mi ? beklesem mi ?

Ben yerinizde olsam sabah ilk idrarimla yapardim.... daha net cizgi olur bugune gore eger ki var ise ♥♥

ah be cnm ne anlatırsın sen öle şimdide kociş tabi zorlar tedaviye bile gerek kalmadan böle hamile kalınıosa napıp edip içsin nasılsa zararı yok yararı çok die düşünür tabi
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…