Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar tatile çıkıcam yarın sabah.. doktora gittim klomen yazsın diye ((3. olucaktı bu ay ilk ikisinde bir tane aldım günde şimdi ikiye çıkarayım diyorum)) neyse doktor muayene etti 16 mm yumurta vardı..2 gün önce.. dediki bak adetliyken bile yumurtlamışsın yazmayayım bu ay.. evet haklı ama.. kızacaksınız burda biliyorum ( ben ikiz hamiş olmak istiyorum bu ilaç şansını arttırıyor.. kullansam zararı olmaz kullanayım mı sizce??tailde yine doktor takibine giderim

Hosgeldinizz canlaaarrr :)

hoşbuldum kendi adıma :)
inşallah hoş haberler getiririz hepimiz

arkadasım öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat iste. rabbim en doğrusunu bilir. elbette hepimiz ikizimiz olsun istiyoruz özellikle ben çok istiyorum ikizi olan arkadaslarıma imrenerek bakıyorum kıskanıyorum ama şöylede bir gerçek var. tek yumurta ikizi olan bir tanıdığımın çocuklardan bi tanesi boynundan aşağısını hareket ettiremezken ikizi gayet sağlıklı.
tüm kontrollerinde doktorların sağlıklılar demesine rağmen doğumda bebeğin beynine yeterli oksijen gitmediği için böyle olmuşlar.
daha küçük oldukları için anlamıyolarda ve felçli olan sürekli annesine ben ne zaman yürüyeceğim ben ne zaman kardeşim gibi koşacağım diye soruyor.
bu soru bir anne için ne kadar acı bir sorudur. evladının hiçbir zaman yürüyemeyecek olması gerçeğinin yanı sıra birde onun kalbini kırmadan hayallerini yıkıp hayata küstürmeden cevap vermesi gerekecek.
bunun yanında doğduktan sonrada Allah korusun ayrılabilirler.
bende 2 aydır klomen kullanıyorum doktorum banada ikiz olma şansın yüksek ama bunun yanında kanamaların olabilir ve düşük riskin olacaktır dedi.
ben şuan ikizi her ne kadar çok istesemde yinede Rabbimden sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum eli ayağı düzgün olsun inşallah ikiz üçüz beşiz farketmez.
sende kullanacaksan günde bi taneyle devam et bence. hem bu kadar çabuk yumurtladıysan elbet o yumurtaları bir tane ilaç bile çatlatmaya yeter

anlıyorum canım haklısın da biliyorum ne diyeyim o arkadışına Allah yardım etsin çok üzüldüm inanki

kızlar bişey sorucam.. gebe degilken beta hcg niz 0.2 falan yani sıfırlı degerlerdeyken.. 1.20 çıkarsa bu normal midir.. yada henüz çok yeni bi döllenmenin belirtisi midir??

kızlar bişey sorucam.. gebe degilken beta hcg niz 0.2 falan yani sıfırlı degerlerdeyken.. 1.20 çıkarsa bu normal midir.. yada henüz çok yeni bi döllenmenin belirtisi midir??

canım yaa ben gebelik testi yaptırdığımda değerim 1,20 çıkmıştı ki negatif olduğunu gösteriyor 5 e kadar dikkate alınmıyor bat ı bekle olmazsan tekrar test yaptır

canım yaa ben gebelik testi yaptırdığımda değerim 1,20 çıkmıştı ki negatif olduğunu gösteriyor 5 e kadar dikkate alınmıyor bat ı bekle olmazsan tekrar test yaptır

canım işte sorun orda benim ki çok enteresan.. 26 yaşındayım ve reglim bu yaşa kadar istisnasız hep 7 gün sürerdi.. neyse bat a 2 gün kala test yaptım beta hcg 0.2 tamam dedim bebek yok eşimle birliktelige devam nerdeyse hergün ama amaçlı degil rutin.. neyse adet başladı ve 3.gün kesildi hiçbişey yok.. bende klomeni yazdırmak için doktora gitmiştim o gün doktor 16 mm yumrtan var dedi.. şimdi sana soruyorum adet olmayacak şekilde 3.gün bitiyo adetliyken bile yumurtam var.. ne bileyim bunlar olunca merak ettim test yaptırdım.. 1.20 çıktı.. biliyorum düşük ama çok yeni bi döllenme olabilir mi ki?

tşkler sewwgiciiim...ovulasyon testlerim, gebelik testlerim hepsi hazır... eylülü şenlendirecez inşallah:)

Ben bu ayda olmazsa alicam ovulasyon testi, bu ay ates olcme yontemini deniyorum bakalim ama riske atmamak icinde düzenli iliskiye devam ediyorum kaçırmamak icin

anlıyorum canım haklısın da biliyorum ne diyeyim o arkadışına Allah yardım etsin çok üzüldüm inanki

ya biz olayın dışında olduğumuz halde içimiz parçalanıyo o annenin yerinde olmak istemezdim.
ben şubatta bebeğimi kaybettim pisi pisine. hala içimden atamıyorum acısını
ama bir yandanda şükrediyorum ya sağlığında bi problem olsaydı yada ya kucağıma aldıktan sonra kaybetseydim diye.
şimdi tek temennim sağlıklı ve hayırlı bir bebek sahibi olmak.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı bebekler versin.

sende bitkisel çaylarla değerlendirebilirsin canım bu durumunu.
bildiğim kadarıyla çakşır ve hayıt çoğul gebelik isteyenlerde faydalıymış

Canim valla bi zarari olurmu hic bilmiyorum hoc ilac kullsnmadim cunku ama dr. Kullanma dediyse bi bildigi vardir canim riske atma ikiz bebegi Allahım sana nasip etiyse o ilacsizda olur ztn

ah canım yaa aynı durum bendede oldu. bu ay adetim 6 gün erken geldi. normalde 7 gün sürerdi 3 günde bitti. bende doktoru aradım dedim durum bu. çok iyi bi haber bu dedi. yinede 5. gün klomene başla dedi. yarın klomen bitiyo p.tesi doktora gideceğim inşallah yumurtam büyümüştür çatlamaya hazırdır.

bak canım istersen 10 gün sonra tekrar et testini. dediğin gibi geç döllenme varsa değerinin yükselmesi gösterir durumu

0-5 arasi normal canım yani bi gebelik gostergesi degil ama tatlim bunlari dusunerek cok stres yapma inan kendine zarar edersin eger yapabiliyosan akisina birak birazcık

ohh şükürler olsun.. bu enteresan halimi yaşayan birini buldum sagol canım yaa :) bu arada doktor 3. gün kesilmesine neden sevindi??

benim telaşım da doğum iznini tutturmak... bebiimle daha çok zaman geçirmem için şart..bilsem daha erken başlardım çalışmalara pek nazlıymış bnmkisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…