Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

tabiki bekle canım dur bakalım daha çok yeni.. :26:

canım benim çok kafanı kurcalayacaksa git kan testi yaptır en azından oladığını görsen de kafan rahatlıyor ama ovulasyon belirtilerin de olabilir bunlar ovulasyon dönemin gelmiş ne de olsa

sabredebilirsem öyle yapayım

Canım ben adetime 2 gün kala akşam iş çıkışı almıştım testi. Geldim eve yaptım pozitifi görmüştüm. Ama senin adetine daha var. Negatifi görüpte üzülme bence. Eğer illa da yapıcam diyorsan ya git kan testi yaptır, yada erken gebelik testlerinden aldır. Heyecanla sonucunu bekliyoruz canım.

tabiki bekle canım dur bakalım daha çok yeni.. :26:

beklemek en zoru hele ki etrafimdaki herkes inandircak beni nerdeyse
ben diyorum yok psikolojik falan kendimi sakinlestiriyorum ama etrafdan duyunca daha cok stress olup aceba mi diyorum

canım benim çok kafanı kurcalayacaksa git kan testi yaptır en azından oladığını görsen de kafan rahatlıyor ama ovulasyon belirtilerin de olabilir bunlar ovulasyon dönemin gelmiş ne de olsa

kurcaliyo evet ama korkuyorum olmazsa uzulurum cok erken yaaa demi bekleyim bu hafta calisiyim
birsey olmaz demi o iliskilerden.. ovulasyondan once ve adeten sonra ??

olmaz canım birşey korkma sen tabi en mantıklısı beklemek, en azından ovulasyon dönemini iyi değerlendir ona odaklan

olmaz canım birşey korkma sen tabi en mantıklısı beklemek, en azından ovulasyon dönemini iyi değerlendir ona odaklan

evet evet canim sagol rahatladim..bekleyim ve bugun mikmiklemeye dikmeye baslayim siki bi maraton olcak..

canım ben de oyle hesaplıyorum 13 nısanda doktora gıttıgımde yumurtan catlamak üzere demişti 13 mayısta regl oldum

15 nısanda catladı desek arada 28 gun var

ah canım bilmezmiyim yaa... psikolojik olarak her belirtiyi bilem yalıosun.. benim 2 ay öncesinde 1 hafta gecikti die hamileyimm kesinn die ayağa kaldırdım herkezi.. dr a gittim kan testleri filan.. sonuç negatif çıktı ama buna rahmen okadar inandırmışımki kendimi bi kaç kez daha test yaptım anca inanabildim hamiş olmadığıma

Eğer her ay 2 kez yumurtluyorsam 5 ay değil 10 aydır deniyoruz demek oluyor biz birturlu tutturamadık o gunleri

benim midem çok bulanıyor ya yemeğe çıkamadım kemek ekmeği aldım belki bastırır diye şuan sadece onu yiyorum inş hamişimdir yaaaaa :18:

Kizlar bise sorcam.sadece 2 tane ovu testim kaldi ve adetime 8 gun var sizce ara vermeden ikisinide bugun yapayim mi yoksa adete yakin mi yapayim.

Merhaba kızlar bende eylülü bekleyenlerdenim... Bat 7 eylül... İnşallah eylül hepimize hayırlı uğurlu gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…