Ben yerinizde olsam sabah ilk idrarimla yapardim.... daha net cizgi olur bugune gore eger ki var ise♥♥
tabiki bekle canım dur bakalım daha çok yeni.. :26:Kizlarr..
duramiyorum sorucam napim ??
bat 18/08'di biz esimle bu tarihten 2 gun once ilskiye girdik.
sat 21/08'di gene mik mik oldu korunmadan
arada gene mik mik oldu
yurmutlamaya bugun basliycam sozde 27-28-29-30-1
ama bu arada benim acayip karnim agriyo sag tarafim.. bi tuhaf hareket edince sizliyo..(hic boyle olmamisti)
hic bi is yapamiyorum.. oturdugum yerde uyicam nerdeyse..
sonra dun esim bana dio yaa senin su gogusler baya sisti ve damarlari fark etti
bugun iste kadinlar diyo ki "ne kadar cok tuvalet gidiyosun hamilemisin "
sonra o guzel ruyalar..
yaa ben sastim kaldim..tamam psikolojik diyeceksiniz falan ama bilmiyorum..
sizce adet oncesi veya sonrasi ve su arada ki iliskilerden hamile kalmis olabilirmiyim onun belirtisi olabilir mi ?
test yapsam mi ? beklesem mi ?
sabredebilirsem öyle yapayım
canım benim çok kafanı kurcalayacaksa git kan testi yaptır en azından oladığını görsen de kafan rahatlıyor ama ovulasyon belirtilerin de olabilir bunlar ovulasyon dönemin gelmiş ne de olsaKizlarr..
duramiyorum sorucam napim ??
bat 18/08'di biz esimle bu tarihten 2 gun once ilskiye girdik.
sat 21/08'di gene mik mik oldu korunmadan
arada gene mik mik oldu
yurmutlamaya bugun basliycam sozde 27-28-29-30-1
ama bu arada benim acayip karnim agriyo sag tarafim.. bi tuhaf hareket edince sizliyo..(hic boyle olmamisti)
hic bi is yapamiyorum.. oturdugum yerde uyicam nerdeyse..
sonra dun esim bana dio yaa senin su gogusler baya sisti ve damarlari fark etti
bugun iste kadinlar diyo ki "ne kadar cok tuvalet gidiyosun hamilemisin "
sonra o guzel ruyalar..
yaa ben sastim kaldim..tamam psikolojik diyeceksiniz falan ama bilmiyorum..
sizce adet oncesi veya sonrasi ve su arada ki iliskilerden hamile kalmis olabilirmiyim onun belirtisi olabilir mi ?
test yapsam mi ? beklesem mi ?
sabredebilirsem öyle yapayım
tabiki bekle canım dur bakalım daha çok yeni.. :26:
canım benim çok kafanı kurcalayacaksa git kan testi yaptır en azından oladığını görsen de kafan rahatlıyor ama ovulasyon belirtilerin de olabilir bunlar ovulasyon dönemin gelmiş ne de olsa
beklemek en zoru hele ki etrafimdaki herkes inandircak beni nerdeyse
ben diyorum yok psikolojik falan kendimi sakinlestiriyorum ama etrafdan duyunca daha cok stress olup aceba mi diyorum
kurcaliyo evet ama korkuyorum olmazsa uzulurum cok erken yaaa demi bekleyim bu hafta calisiyim
birsey olmaz demi o iliskilerden.. ovulasyondan once ve adeten sonra ??
olmaz canım birşey korkma sentabi en mantıklısı beklemek, en azından ovulasyon dönemini iyi değerlendir ona odaklan
canım benim yumurtlamanın gününün sattan ka gün sonra olacağını değil yumurtlamadan sonra batı hesapla.... yani bir insan yumurtladıktan aağı yukarı 2 hafta sonra adet oluyor senin yumurtlama zamanın düzensiz olduğundan adetin de düzensiz...
beklemek en zoru hele ki etrafimdaki herkes inandircak beni nerdeyse
ben diyorum yok psikolojik falan kendimi sakinlestiriyorum ama etrafdan duyunca daha cok stress olup aceba mi diyorum
kurcaliyo evet ama korkuyorum olmazsa uzulurum cok erken yaaa demi bekleyim bu hafta calisiyim
birsey olmaz demi o iliskilerden.. ovulasyondan once ve adeten sonra ??
caanim adetle hamilelik belirtisi ayni ama bir sey sorucam bu sari akinti hepmi geliyor yoksa son gunlerdemi geldi?
eyer hergun geliyorsa papatya cicegi al demle ve onun suyu ile yuyun cok iyi gelir hattda kasintinida yok edicek 1-2 gunde
Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun burdaki herkesin benimde tabi
simdi ben bildiyim kadariyla gec adet gorenlerde bu iki kere yumurtlama olayi oluyor ama egerki adetin28 gun veya asagi bir rakamlardan sonra geliyorsa bu biraz zor cunki bir yumurtlama uzerinden 2hafta gecirmek lazim mutlaka eyer adet 35-40 gun arasi geliyorsa iki kere yumurtlamak mumkun yani kotu birsey degilki daha iyi sansin iki kart artiyor
bu arada kelimeleri habire yanlış yazdığımı farkettim heyecandanmıdır nedir
Kizlar bise sorcam.sadece 2 tane ovu testim kaldi ve adetime 8 gun var sizce ara vermeden ikisinide bugun yapayim mi yoksa adete yakin mi yapayim.
selam kızlar nasılsınız
bata 11 gün kaldı heyecan dorukta :18:
Adetine 8 gün mü var. Yumurtlama dönemin geçmedimi ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?