Normalde geçti cnm ama ben hic yumurtlama belirtisi yasamadim bu ay ne bir akinti ne hassasiyet sadece testte yumuetlayacagim cikmisti.ne bileyim geç te yumurtlayabilirim diye sordum
Benimde 8 gün cnm.nedense yine umudum yok :-(
Evet farkli gunlerde catlayabilecegi icin dollenme de farkli gunlerde olabilir. Catlayan yumurta 24 saat bekliyor. Bu sure icinde dollenebiliyor ancak. Bu yuzden o catlamadan evvel de rahimde canli sperm bulunmasi onlarin bulusmasi açısından muhimdir. Her yumurta ve catlamasi demek ayri bir döllenme sureci demek. Bu yuzden topikte gec saatlerde laflamak yerine calismaya dvm etmek lazimben de ikiz delisiyimmm
Cnm evet her ay degisebilir gunler ama seninki gibi surekli ve fazla oynama varsa günlerde, bunun duzene sokulmasi gerekebilir. Yoksa hep bu sekilde erken gec adet olabilirsin. Ama uzmanlar 22-45 gün aralığını duzensiz de olsa normal kabul ediyorlar. Bnm de oyleydi. Buna bazi hormonlarinneden oldugu soyleniyor ve ilacla bu hormona mudahale edilerek kolaylikla yumurtlama da adet de duzene sokulabiliyor.
yalnız değilsin cnm benimde pek umudum yok ama yinede heyecanlanıyorum işte
Ustelik hwrgun calismama rağmen umudum yok neden boyle anlamiyorum yaa.insallah yaniliriZ bu ay
nasılsınız kızlar
bata kaldı 4 günnn :18: :18:
karnımda adet olacakmışım gibi sürekli ağrı var sızı gibi, ani hareketlerde sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor
ve göğüslerim çook ağrıyor kolumu kaldırınca bile
birde acayip sinirli stresliyim
belirtilerim bunlar benim
nasılsınız kızlar
karnımda adet olacakmışım gibi sürekli ağrı var sızı gibi, ani hareketlerde sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor
aynen bende çatlatma iğne haftası hergün çalıştım ama ona rağmen umudum yok alıştık galiba her ay kırmızı kart görmeye
inşallah hamişsindir canım
Hadi hayirlisi bende ise hicbir belirti yok.baya yaklasmis senin bat
nasılsınız kızlar
bide ben sürekli tuvalete gidiyorum ya gün boyu hiç gitmemişim gibi çişim geliyor koşuyom yani
kızlar nerdesinizzz ben hamişmiyimm deyiverin banaa
kızlar kızlar gelemmi yanağızzdan öpemmii
canım aynıyız benim de 4 gün kaldı belim çok ağrıyor bugün göğüslerimde ağrıyor.. bugün sabah adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu geçti ama..
haziranda ben kimyasal geçirdim temmuzda sen ama bu ay inşallah bebişlerimiz gelmiştir canım
:)))) inşallah canım bnmmm yaaa... walla güzel haberlere ihtiyaç vaarrrhadi bakalım batları yakın olannnlarrr güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz :)
inşallah canım ikimiz de bu kez sağlıklı bebişlerimize hamişizdir ve buradaki tüm topik sakinleri de tabi. Kimyasalı düşünmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum yine olursa diye allah korusun, bendede adet ağrısı gibi oluyor canım ya birde stres felan inşallah adet belirtisi değildir senin tansiyonun düşüyormu hiç canım benim gözüm kararıyor bazen acaba sıcaklardanmı diyorum :26:
inşallah canım ikimiz de bu kez sağlıklı bebişlerimize hamişizdir ve buradaki tüm topik sakinleri de tabi. Kimyasalı düşünmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum yine olursa diye allah korusun, bendede adet ağrısı gibi oluyor canım ya birde stres felan inşallah adet belirtisi değildir senin tansiyonun düşüyormu hiç canım benim gözüm kararıyor bazen acaba sıcaklardanmı diyorum :26:
çok sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Bakalım ilk haber kimden gelecek
walla bende heyecanlıyım yani çook özellikle batı 1-2 eylül olanlaar çok az kaldıııı :)
geldi tatli tatli bebişşşşşlerrrr :)
bnm bu aydan umudum yokkk artık ekime kaldı sanki gerçi batım 8 eylül amaaa tabi nebilim içime öle doğuoo bu sefer...
Hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?