Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben doktora gıttıgımde adetım 2 aydır duzensızlesmeye başladıgını soyledıgımde normal demıstı. ben almanya da yaşıyorum burdaki doktorlar her olaya ilaçla müdahele etmıyor 1 yıl deneme sonrası olmaz ıse baslıyorlar. ıkı ay ıcınde gelmezse minik kanaryam doktorumdan ısrarla testler yapmasını isteyeceğim

yakında güzel haberler almaya başlarız batları:1-2-3-4-5 eylül olanlar iyi haberler verecekler mi bakalım???

nasılsınız kızlar
bata kaldı 4 günnn :18: :18:
karnımda adet olacakmışım gibi sürekli ağrı var sızı gibi, ani hareketlerde sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor
ve göğüslerim çook ağrıyor kolumu kaldırınca bile
birde acayip sinirli stresliyim
belirtilerim bunlar benim

Ustelik hwrgun calismama rağmen umudum yok neden boyle anlamiyorum yaa.insallah yaniliriZ bu ay

aynen bende çatlatma iğne haftası hergün çalıştım ama ona rağmen umudum yok alıştık galiba her ay kırmızı kart görmeye

inşallah hamişsindir canım

Hadi hayirlisi bende ise hicbir belirti yok.baya yaklasmis senin bat

aynen bende çatlatma iğne haftası hergün çalıştım ama ona rağmen umudum yok alıştık galiba her ay kırmızı kart görmeye

inşallah hamişsindir canım

çok sağol canım ben çok ümitliyim bu aydan allah hepimizin muradını versin inşallah sende ümidini kaybetme pozitif enerjide çok önemli biliyorsun bu işlerde

Hadi hayirlisi bende ise hicbir belirti yok.baya yaklasmis senin bat

daha senin bata var canım benimde iki üç gün öncesinde hiç bir belirtim yoktu göğüsler hiç ağrımıyordu mesela, hormon salgılanmaya başlayınca çıkıyor belirtiler
evet benim az kaldı test için bekleyim diyorum ama içimden bir şey dürtüyo beni sürekli test yap diye

canım aynıyız benim de 4 gün kaldı belim çok ağrıyor bugün göğüslerimde ağrıyor.. bugün sabah adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu geçti ama..
haziranda ben kimyasal geçirdim temmuzda sen ama bu ay inşallah bebişlerimiz gelmiştir canım

bide ben sürekli tuvalete gidiyorum ya gün boyu hiç gitmemişim gibi çişim geliyor koşuyom yani
kızlar nerdesinizzz ben hamişmiyimm deyiverin banaa
kızlar kızlar gelemmi yanağızzdan öpemmii

bide ben sürekli tuvalete gidiyorum ya gün boyu hiç gitmemişim gibi çişim geliyor koşuyom yani
kızlar nerdesinizzz ben hamişmiyimm deyiverin banaa
kızlar kızlar gelemmi yanağızzdan öpemmii

:)))) inşallah canım bnmmm yaaa... walla güzel haberlere ihtiyaç vaarrr hadi bakalım batları yakın olannnlarrr güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz :)

inşallah canım ikimiz de bu kez sağlıklı bebişlerimize hamişizdir ve buradaki tüm topik sakinleri de tabi. Kimyasalı düşünmemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum yine olursa diye allah korusun, bendede adet ağrısı gibi oluyor canım ya birde stres felan inşallah adet belirtisi değildir senin tansiyonun düşüyormu hiç canım benim gözüm kararıyor bazen acaba sıcaklardanmı diyorum :26:

:)))) inşallah canım bnmmm yaaa... walla güzel haberlere ihtiyaç vaarrr hadi bakalım batları yakın olannnlarrr güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz :)

çok sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Bakalım ilk haber kimden gelecek

kimyasalı hiç düşünme canım iyi düşünmek pozitif yönlendirmek kendimizi en önemlisi çünkü
bu sefer hayırlısıyla gelecek bebişler inşallah o bende geçen ay oluyordu ben bebiş mi acaba diyordum ama ramazan ve sıcaklardanmış :) senin ki belirtidir belkide :)
ama çiş konusu benimde öyle devamlı gidiyorum çok sık geliyor bi yudum su içmeye görsün yani hemen koş wc ye
Allahım bu sefer boşa umutlanmamış oluruz inşallah..

inşallah canım ya hamilesindir

çok sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Bakalım ilk haber kimden gelecek

walla bende heyecanlıyım yani çook özellikle batı 1-2 eylül olanlaar çok az kaldıııı :)
geldi tatli tatli bebişşşşşlerrrr :)

bnm bu aydan umudum yokkk artık ekime kaldı sanki gerçi batım 8 eylül amaaa tabi nebilim içime öle doğuoo bu sefer...
Hepimizin hakkında hayırlısı

inşallah canım ya ağzın dualı olur hepimiz için ya benımde umudum yok ama karnım ağrıyo akı ntım var kokulu nedendir bılmem bırıncıye ılk seferde tutturduk 2. ıkı AYDIR TUTTURAMIYOZZ

slm kızlar nasılsınız

benim sat 09 ağustostu ben bir ay 28 günde diğer ay 24 günde adet olduğumu fark ettim yani dış gebeliğim öncesindeki 3 ayki adet tarihimi yazmışım ona baktım öyle, sonra dış gebelik geçirdikten sonraki 3 aylık adet tarihime baktım ondada öyle.ağustostaki adetim 28 günde olmuştu. inş. eylülde adet olmam şimdi bat dediğiniz bana 9 eylül mü yoksa adet döngüsümü yani 28 veya bana göre 24 günmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…