Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallah canım , bende şimdi yazıları okuyacam diye altıma etçem nerdeyse yaa üşeniyorum artık

inşallah canım ya hamilesindir
çak saol canım inşallah hepimiz böyleyizdir

içine öyle doğmasın 9 ay sonra bebişin doğsun inşallah

benimde bat a 3 gün kaldı canım bendede kasıklarda batma şeklinde ağrı göğüste ağrı özellikle sol göğüste kolumu kaldırıncada oluyor mide mide bulantısı

kızlar ben iki gün önce bi rüya gördüm annemede anlattım bugün nette yazanlardan hariç halk arasında bilinen bi anlamı vardır belki diye.
rüyamda bi yüzük buluyordum anneme gösteriyordum ve parmağıma takıyordum. böyle anlattım sabah anneme o da dediki yengen (amcamın eşi ) hamile kaldığında bu rüyayı görmüş üç keresinde de annemde bi hamileleiğinde görmüş :) bana sende yüzüğü sadece bulmakla kalmamışsın parmağınada takmışsın dedi:) hayırlısı inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla yavrularımızı gönersinde hasretimiz sönsün inşallah :)

eğer 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcı da dahil 28 gün sayıyorsun canım böyle bulabilirsin bir dahaki adet gününü

benimde bat a 3 gün kaldı canım bendede kasıklarda batma şeklinde ağrı göğüste ağrı özellikle sol göğüste kolumu kaldırıncada oluyor mide mide bulantısı

mide bulantısı daha bariz bir belirti canım inşallah hamilesindir. test mi yapsak acaba benim yarın misafirler var öbür gün kesin yaparım heralde kan idrar testini sen bekleyecekmisin batı ?

günaydın arkadaşlar

ankara da oturan var mı aranızda varsa hangi hastane iyi kadın doğum da muayene ye gitcem ama hangi hastane iyi bilemedim

cnm bn ankaradaym etlk zbeyde hanm cok iyi dun gttm cok ilgller

eğer 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcı da dahil 28 gün sayıyorsun canım böyle bulabilirsin bir dahaki adet gününü

cancazım işte benim olay şu benim eylülde 6 gün erken olmalı (İnşallah olmam) benim hesaba göre. yani sat 9 ağustos ya, bat ne olursa olsun 28 günmü hesaplanmalı yoksa benim durumum gibi erken gelecekse(İnşallah gelmez :) ) ona göremi hesaplanır. yani benim batım ayın 3' mü yoksa 7'simi

mide bulantısı daha bariz bir belirti canım inşallah hamilesindir. test mi yapsak acaba benim yarın misafirler var öbür gün kesin yaparım heralde kan idrar testini sen bekleyecekmisin batı ?

valla hiç beklemeye niyetim yok ama yapıpta erken diye negatifi görme korkusu da beni engelliyor napsak ki test yapsakta yapmamış ayağınamı yatsak

normalde senin 28 günse ve sonraki olan şeylerden sonra düzensizleştiyse eğer sen yine 28 günden hesaplayacaksın canım herzaman erken gelecek diye bir şey yok yani, geç veya erken gelmesine sebep olacak şeyler olursa değişir bu ve sonra eski düzenine dönersin biraz karışık oldu ama anlatabildim mi? ve yumurtlamadan sonra 12 veya 14 gün sonra adet olunur diyor doktorlar buna görede hesaplayabilirsin yumurtlamanı takip edersen

Ben de yurtdisindan yeni döndüm. Orada doktora 6 ay bitince gittik biz, kontrol ve tedavi o zmn başlamıştı. Simdi burada her seye yeniden başlıyoruz cunku kesin dönüş yaptik... turkiyede de 1 yil beklenmesini uygun goruyor doktorlar, sans işte bizim de ilk yıldönümü önceki gündü :)) duzenimizi kurabilirsek baslamayi dusunuyoruz biz de hemen yeni sürece.

valla hiç beklemeye niyetim yok ama yapıpta erken diye negatifi görme korkusu da beni engelliyor napsak ki test yapsakta yapmamış ayağınamı yatsak

hahaha kız aklımdan geçeni söyledin bende test yapıcam ama adet geçene kadar eşime felanda söylemicem diye düşündüm. gizli gizli işler çevircez bu ay napalım geçen ay söyledim kimyasal çıktı bu kez kendime saklicam kesin olana kadar, tabi pozitif çıkarsa inşallah

yok karışık olmamış ben anladım dediğini ama benim bir şeylere bağlı olmadan bir ay 28 diğer ay 24 günde geliyor.yani dış gebelikten öncede öyleymiş.doktor tarihleri sordu inceledi baktı ilginç bi durum dedi 25 -30 gün arası olan adet döneminde yumurta kalitesi iyi oluyor ama 25'in altı olursa yumurta kalitesiz olabilir dedi hatta ilk gebeliğimde 24 günlük döneme denk gelmişti .ondan kafam karışık işte bat için

hadi yapak ne kaybederiz ki offff yaaaaa umudumu kaybederim :18: ya histerik oldum ağlayacam yaaaaaaa

ozaman sen iki ihtimali de düşüneceksin canım ve ona göre bekliceksin, yada doktoruna gidip yumurta takibi yaptır daha garanti olur

ozaman sen iki ihtimali de düşüneceksin canım ve ona göre bekliceksin, yada doktoruna gidip yumurta takibi yaptır daha garanti olur

pazartesi gitmiştim işte dediki bu ay sağdan yumurtlayacaksın dedi adetinin 10. 12.14.16. günleri olsun dedi ama bizim 16 da olmadı 17 oldu test ayın 4 ünde falan yapsam olurmu acaba

selaaaaaaaaaaaaaaammmm nasılsınız nasıl gidiyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ??????????????????????????

bAkın kızlar beni yanlış anlamanızı istemem asla ne kadar çok düşürsek o kadar biize uzak bebeklerimiz o yüzden biraz bu durumdan uzaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum herkes bence kendine bir meşkale bulmalı çok stres oluyoruz günümüzü bırakın yıllarca aynı konuyu konuşup duruyoruz kızlar artık bişeyler yapmalıyızzzzzzzzzzdiye düşünüyorum

pazartesi gitmiştim işte dediki bu ay sağdan yumurtlayacaksın dedi adetinin 10. 12.14.16. günleri olsun dedi ama bizim 16 da olmadı 17 oldu test ayın 4 ünde falan yapsam olurmu acaba

ovul testi ni mi soruyorsun ??????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…