inşallah canım , bende şimdi yazıları okuyacam diye altıma etçem nerdeyse yaa üşeniyorum artıkkimyasalı hiç düşünme canım iyi düşünmek pozitif yönlendirmek kendimizi en önemlisi çünkü
bu sefer hayırlısıyla gelecek bebişler inşallah o bende geçen ay oluyordu ben bebiş mi acaba diyordum ama ramazan ve sıcaklardanmış :) senin ki belirtidir belkide :)
ama çiş konusu benimde öyle devamlı gidiyorum çok sık geliyor bi yudum su içmeye görsün yani hemen koş wc ye
Allahım bu sefer boşa umutlanmamış oluruz inşallah..
çak saol canım inşallah hepimiz böyleyizdirinşallah canım ya hamilesindir
walla bende heyecanlıyım yani çook özellikle batı 1-2 eylül olanlaar çok az kaldıııı :)
geldi tatli tatli bebişşşşşlerrrr :)
bnm bu aydan umudum yokkk artık ekime kaldı sanki gerçi batım 8 eylül amaaa tabi nebilim içime öle doğuoo bu sefer...
Hepimizin hakkında hayırlısı
nasılsınız kızlar
bata kaldı 4 günnn :18: :18:
karnımda adet olacakmışım gibi sürekli ağrı var sızı gibi, ani hareketlerde sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi oluyor
ve göğüslerim çook ağrıyor kolumu kaldırınca bile
birde acayip sinirli stresliyim
belirtilerim bunlar benim
slm kızlar nasılsınız
benim sat 09 ağustostu ben bir ay 28 günde diğer ay 24 günde adet olduğumu fark ettim yani dış gebeliğim öncesindeki 3 ayki adet tarihimi yazmışım ona baktım öyle, sonra dış gebelik geçirdikten sonraki 3 aylık adet tarihime baktım ondada öyle.ağustostaki adetim 28 günde olmuştu. inş. eylülde adet olmam şimdi bat dediğiniz bana 9 eylül mü yoksa adet döngüsümü yani 28 veya bana göre 24 günmü ?
benimde bat a 3 gün kaldı canım bendede kasıklarda batma şeklinde ağrı göğüste ağrı özellikle sol göğüste kolumu kaldırıncada oluyor mide mide bulantısı
günaydın arkadaşlar
ankara da oturan var mı aranızda varsa hangi hastane iyi kadın doğum da muayene ye gitcem ama hangi hastane iyi bilemedim
eğer 28 günde bir oluyorsan adet başlangıcı da dahil 28 gün sayıyorsun canım böyle bulabilirsin bir dahaki adet gününü
mide bulantısı daha bariz bir belirti canım inşallah hamilesindir. test mi yapsak acababenim yarın misafirler var öbür gün kesin yaparım heralde kan idrar testini sen bekleyecekmisin batı ?
cancazım işte benim olay şu benim eylülde 6 gün erken olmalı (İnşallah olmam) benim hesaba göre. yani sat 9 ağustos ya, bat ne olursa olsun 28 günmü hesaplanmalı yoksa benim durumum gibi erken gelecekse(İnşallah gelmez :) ) ona göremi hesaplanır. yani benim batım ayın 3' mü yoksa 7'simi
ben doktora gıttıgımde adetım 2 aydır duzensızlesmeye başladıgını soyledıgımde normal demıstı. ben almanya da yaşıyorum burdaki doktorlar her olaya ilaçla müdahele etmıyor 1 yıl deneme sonrası olmaz ıse baslıyorlar. ıkı ay ıcınde gelmezse minik kanaryam doktorumdan ısrarla testler yapmasını isteyeceğim
cnm bn ankaradaym etlk zbeyde hanm cok iyi dun gttm cok ilgller
inşallah canım , bende şimdi yazıları okuyacam diye altıma etçem nerdeyse yaa üşeniyorum artık
çak saol canım inşallah hepimiz böyleyizdir
içine öyle doğmasın 9 ay sonra bebişin doğsun inşallah
valla hiç beklemeye niyetim yok amayapıpta erken diye negatifi görme korkusu da beni engelliyor napsak ki test yapsakta yapmamış ayağınamı yatsak
normalde senin 28 günse ve sonraki olan şeylerden sonra düzensizleştiyse eğer sen yine 28 günden hesaplayacaksın canım herzaman erken gelecek diye bir şey yok yani, geç veya erken gelmesine sebep olacak şeyler olursa değişir bu ve sonra eski düzenine dönersin biraz karışık oldu ama anlatabildim mi? ve yumurtlamadan sonra 12 veya 14 gün sonra adet olunur diyor doktorlar buna görede hesaplayabilirsin yumurtlamanı takip edersen
hahaha kız aklımdan geçeni söyledin bende test yapıcam ama adet geçene kadar eşime felanda söylemicem diye düşündüm.gizli gizli işler çevircez bu ay napalım geçen ay söyledim kimyasal çıktı bu kez kendime saklicam kesin olana kadar, tabi pozitif çıkarsa inşallah
yok karışık olmamış ben anladım dediğini ama benim bir şeylere bağlı olmadan bir ay 28 diğer ay 24 günde geliyor.yani dış gebelikten öncede öyleymiş.doktor tarihleri sordu inceledi baktı ilginç bi durum dedi 25 -30 gün arası olan adet döneminde yumurta kalitesi iyi oluyor ama 25'in altı olursa yumurta kalitesiz olabilir dedi hatta ilk gebeliğimde 24 günlük döneme denk gelmişti .ondan kafam karışık işte bat için
ozaman sen iki ihtimali de düşüneceksin canım ve ona göre bekliceksin, yada doktoruna gidip yumurta takibi yaptır daha garanti olur
pazartesi gitmiştim işte dediki bu ay sağdan yumurtlayacaksın dedi adetinin 10. 12.14.16. günleri olsun dedi ama bizim 16 da olmadı 17 oldu test ayın 4 ünde falan yapsam olurmu acaba
ovul testi ni mi soruyorsun ??????*[/QUOT
yok canım gebelik testini soruyorum yani batı kaç almalıyım diye soruyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?