Oh ne güzel Allah bagislasin ins cok beklemeden kardesidr gelir ve seninde rahatsızlığının dermani olur
ovul testi ni mi soruyorsun ??????*[/QUOT
yok canım gebelik testini soruyorum yani batı kaç almalıyım diye soruyorum .
canım bence yine sen 28günde bir gibi düşün.. o şekilde al kesin olsun...
Ben de yurtdisindan yeni döndüm. Orada doktora 6 ay bitince gittik biz, kontrol ve tedavi o zmn başlamıştı. Simdi burada her seye yeniden başlıyoruz cunku kesin dönüş yaptik... turkiyede de 1 yil beklenmesini uygun goruyor doktorlar, sans işte bizim de ilk yıldönümü önceki gündü :)) duzenimizi kurabilirsek baslamayi dusunuyoruz biz de hemen yeni sürece.
Ne guzel ben burda dogmama ragmen turkiyede yasasam keske diyorum. Hayat turkiyede guzel ya gercekten tatil yerleri parklar deniz doktorlar vs. Bir ay tatilim var tr. Gitcem ama sanirim tedavi icin yeterli bi zamanim olmayacak. Kismet ya gercekten nekadar ballisiniz tr. Yasamak gercekten cooook guzel. Burda arkadasin dedigi gibi evden ise isten eve alisverise yani monoton hayat. Tr.de geceye kadar acik olan yerler var burda aksam oldumu sus pus herkes evde erkenden bitiyor gunler
hadi hayirlisi canim insallah en guzel haberlerle gelirsinAgzina saglik sercemins. Canim ins. Hepimizin tez zamanda bebisleri gelir ins
Doktordan geliyorum... ozel doktorun istedigi testleri gosterdigimde ne alaka zdiye bi cevap verdi.... TSH testi ne alaaka dedi ... falan filan ... 3 kan testi 2 idrar testi verdim sonuclari yarin alicam hayirlisi
insallah bu ay tutunur canim hepimizinkiEğer her ay 2 kez yumurtluyorsam 5 ay değil 10 aydır deniyoruz demek oluyor biz birturlu tutturamadık o gunleri
nerde yasiyorsun canimNe guzel ben burda dogmama ragmen turkiyede yasasam keske diyorum. Hayat turkiyede guzel ya gercekten tatil yerleri parklar deniz doktorlar vs. Bir ay tatilim var tr. Gitcem ama sanirim tedavi icin yeterli bi zamanim olmayacak. Kismet ya gercekten nekadar ballisiniz tr. Yasamak gercekten cooook guzel. Burda arkadasin dedigi gibi evden ise isten eve alisverise yani monoton hayat. Tr.de geceye kadar acik olan yerler var burda aksam oldumu sus pus herkes evde erkenden bitiyor gunler
canım ben ilk hamileligimde dra gittigimde adetlerim saat bile sasmamasina rağmen hormin testi yapti ve prolaktin hormonu yüksek çıktı tedavi olup hamile kaldımmerhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyiz 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım.bu aya için çok umutluydum ama benim de umudum eylüle kaldı. ben doktora gittim ama bana hiç bir test yapmadı. adetlerin düzenli hormon testi yapmamıza gerek yok dedi. ultrasonla baktı bir problem yok dedi. tekrar başka bir doktora gitmelimiyim sizce?:18:
kiz ben almanyadayim bura da buz gibi 13 derece sanırsam su anSicak bi yandan yemek yapmak bi yandan pistim ben ya cok sicak bugün
kiz ben almanyadayim bura da buz gibi 13 derece sanırsam su an
merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyiz 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım.bu aya için çok umutluydum ama benim de umudum eylüle kaldı. ben doktora gittim ama bana hiç bir test yapmadı. adetlerin düzenli hormon testi yapmamıza gerek yok dedi. ultrasonla baktı bir problem yok dedi. tekrar başka bir doktora gitmelimiyim sizce?:18:
Ben daha korunmayi birakmamistim cnm gittim doktora kendisi daha sormadan butun kontrollerimi gahlilleeimi yapti.bence cocuk dusundugun icin butun tahlillerine bakmali.baska doktora gitmeni öneririm cmm
Okadar sicakti ki cnm suan biraz serinledi gibi.resmen pistim ya yemek yaparken of.ne guzel iste orda serin serin gez yavrucugunla ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?