Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ınsallah en kısa surede kavusursun bebısıne canım ne guzel turkıyeye temellı donus yapmıssın keske benım elımde de boyle bır ımkan olsa burda patlayacam sıkıntıdan dil sıkıntım yok ama ınsanlar cok sıkıcı hıcbırseyden lezzet almıyorum ( bunun ıccın bıran once hamıle olmak ıstıyorum

selam kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım bu ay pek umudum yok nedense tamamen olmasada aklımdan çıkardım sanki bebiş işini belki süpriz yapar gelir bat 11 eylül

Ne guzel ben burda dogmama ragmen turkiyede yasasam keske diyorum. Hayat turkiyede guzel ya gercekten tatil yerleri parklar deniz doktorlar vs. Bir ay tatilim var tr. Gitcem ama sanirim tedavi icin yeterli bi zamanim olmayacak. Kismet ya gercekten nekadar ballisiniz tr. Yasamak gercekten cooook guzel. Burda arkadasin dedigi gibi evden ise isten eve alisverise yani monoton hayat. Tr.de geceye kadar acik olan yerler var burda aksam oldumu sus pus herkes evde erkenden bitiyor gunler

canım bende almanyada dogdum buyudum ve 1.5 senedır tr ye yerlestım yanı evlendım de burdayım. okudum yorumunuda aslında okadarda kolay degıl yurt dısındngelıp tr de yasamak ınan turkıyenın sartları yurtdısından cok daha zor yanı veya ben rahatlıga alıstıgımdan tr de zorlanıyorum yanı bı duzen yok tr de tabı ama eskısınden bınlerce daha ıyı oldu turkıye ama yınede epey fark var ınsan durdukca alısıyo buda bı gercek yanı =)

kızlar yaa kac gundur takıp edemıyorum sızlerı mısafırlerm vardı.
kızlar bu aksam banyo yapacagım ama oyle yumurtalarım agırıyokı anlatamam kasıklarma cok fena sancı gırıyo durumumu bılen arkadaslar vardı hanı 1 hafta once adet olmustum bu ay ne yapcam ya kızlar acaba yumurtlıcammı kı ama daha cok erken daha yenı banyo yapacam adetımın 7 ncı gunu bugun yumrtlamam ıcın cok erken ne bu agrılar anlamadımacaba bu aksam hemen baslıyımmı ovu testıne normalde aksam 5 te yapıyorum ama anca yıkanacam acaba yapsammı ovu testı buaksam yoksa gerekmezmı? cevap beklıyom kızlarr

hadi hayirlisi canim insallah en guzel haberlerle gelirsin
Eğer her ay 2 kez yumurtluyorsam 5 ay değil 10 aydır deniyoruz demek oluyor biz birturlu tutturamadık o gunleri
insallah bu ay tutunur canim hepimizinki

nerde yasiyorsun canim
bende hep keske Tr de yasasaydim diyorum gercekden iyi doktorlariniz var her derde derman var bence Trde. ben bir azeri olarak Tr cok begeniyorum yasamaya deyen bir ulke

kizlaaaarrr napiyonuz
off benim sipa evde durmadı adam da öğlen vardiyesinde
disarda dolaniyoz
şuna bi kardeş yapamadım gitti büyüdükçe iyice bana sardı

merhaba arkadaşlar;
ben yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyiz 4 aydır korunmuyoruz ama henüz hamile kalamadım.bu aya için çok umutluydum ama benim de umudum eylüle kaldı. ben doktora gittim ama bana hiç bir test yapmadı. adetlerin düzenli hormon testi yapmamıza gerek yok dedi. ultrasonla baktı bir problem yok dedi. tekrar başka bir doktora gitmelimiyim sizce?:18:

canım ben ilk hamileligimde dra gittigimde adetlerim saat bile sasmamasina rağmen hormin testi yapti ve prolaktin hormonu yüksek çıktı tedavi olup hamile kaldım
illaki test yapmasi lazim ama 4 aydır korunmadigini soylediysen bi senenin dolmasıni bekliyordur

Ben daha korunmayi birakmamistim cnm gittim doktora kendisi daha sormadan butun kontrollerimi gahlilleeimi yapti.bence cocuk dusundugun icin butun tahlillerine bakmali.baska doktora gitmeni öneririm cmm

Ben daha korunmayi birakmamistim cnm gittim doktora kendisi daha sormadan butun kontrollerimi gahlilleeimi yapti.bence cocuk dusundugun icin butun tahlillerine bakmali.baska doktora gitmeni öneririm cmm

haklısın canım gitmeliyim ama ya kötü bir sonuç çıkarsa korkusuyla geciktiriyorum sürekli gitmeyi. peki adet döneminde gitmiştin?ne zaman gitmeliyim?hormon testleri adetin 3. günü yapılıyormuş sanırım öyle mi?

kiz ben almanyadayim bura da buz gibi 13 derece sanırsam su an

Okadar sicakti ki cnm suan biraz serinledi gibi.resmen pistim ya yemek yaparken of.ne guzel iste orda serin serin gez yavrucugunla ohhh

ben de almanyadayım yagmurlu ve soguk. pskoloji bozan gri hava her zaman var
sıcaktan gunesten şikayetçi olmayın biz çok muhtacız güneşe
hamileler ve bebek doğduğunda d vitamini takviyesi alıyorlar güneş olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…