tebrik ederim canım. hayırlı olsun.darısı başımıza
test pozitif cnm.
27-28-29-30 agustos onemli senin icin.
nerde yasiyorsun canim
bende hep keske Tr de yasasaydim diyorum gercekden iyi doktorlariniz var her derde derman var bence Trde. ben bir azeri olarak Tr cok begeniyorum yasamaya deyen bir ulke
Sağol canım. Hepimizin kucağı boş kalmasın artık.tebrik ederim canım. hayırlı olsun.darısı başımıza
Olabilir handrake. Benim de bir iki gündür kasıklarımda ağrı vardı. Bugün ovulasyok testi pozitif çıktı. İnş. çatlar artık o yumurtalarımızkızlar dün doktora gittim demiştim ya yumyumlar vardı olgun ama daha çatlamamışlardı, ovulasyon testim bitti diye yapamadım şimdi ağrı başladı kasıklarımda sizce çatlıyor mudur şuan:18::18:
offf eşim sabah 6 gece 12 çaılıyo bu hafta çok yoğun...zaten dünden beri de küsüz ne yapcam ben şimdi o hayatta sırnaşmaz bu yorgunlukla ooooofffff offf:26::26::26:Olabilir handrake. Benim de bir iki gündür kasıklarımda ağrı vardı. Bugün ovulasyok testi pozitif çıktı. İnş. çatlar artık o yumurtalarımız
canım aynıyız benim de 4 gün kaldı belim çok ağrıyor bugün göğüslerimde ağrıyor.. bugün sabah adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu geçti ama..i
haziranda ben kimyasal geçirdim temmuzda sen ama bu ay inşallah bebişlerimiz gelmiştir canım
offf eşim sabah 6 gece 12 çaılıyo bu hafta çok yoğun...zaten dünden beri de küsüz ne yapcam ben şimdi o hayatta sırnaşmaz bu yorgunlukla ooooofffff offf:26::26::26:
Kizlar kimyasal diyorsun ya ne demek beni aydinlatirmisin
Kizlar kimyasal diyorsun ya ne demek beni aydinlatirmisin
Senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ilk hamisimiz sensin sanirim
sorunsuz gecti sukur artik gelsin bebisler
sperm yumurtayi doller ve dollenen yumurta rahme geldiginde tutunamaz ve adetle birlikte atilir. bu sirada kanda betahcg vardir ama uktrasonla bebek yada kese gorulmez. zaten beta degerinde genelde cok dusuktur. beta degeri her gecen gub artacagina azalir. buna kimyasal gebelik denir. genelde de adete 3-5 gunluk gecikme yasanir.
bu durum spermin yada yumirtanin kalitesiz olmasindan kaynaklanir. aslinda korunmasiz iliskiye giren kadinlarin cogu kimyasal gebelik yasar ama bizim gibi hemen test yapip ogrenmedikleri icin sadece adetlerinin geciktigini sanirlar...
Peki kimyasal gebelikten sonraki adet kanaması farklı olur mu?
sorunsuz gecti sukur artik gelsin bebisler
gozun aydin cnm. cok sevindim.
daha yogun ve daha agrili olur genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?