Gecmis olsun cnm gozunaydin.anlatirmisin nasil cekiyorlar agri felan oluyomu.
masaya yattigimda ayaklarim zangir zangir titriyordu masaya yatmamla kalkmaam bir oldu bir dk bile surmedi islem bi kac sn yogun adet agrisi gibi agri cektim o kadar....dr ikinci asilama yapalim dedi ben bi sure ara vermek istoyorum dedim 4aylik bi arada klomen ve duphaston kullancam...bu ay ise bugun 10. gunum dr yarin aksam iliski onerdi tutma.ihtimali yuksek bu ay dedi daha yimirtlamama var ama
Doktor bana çok erken düşük olabilir farketmezsin biile demişti.
Belki de kimyasaldı kastettiği
Zaten adetim de son zamanlarda sancılı ve yoğun oluyor..
Kimbilir bazı aylarda tutunamıyordur bile..
cnmmm cook sagoll...bnm agrim oyle ayilip bayilanlarinki gibi cok olmadi adet agrisi gibiydi islem cok kisa surdu masaya yattim rahmi actilar spekulumla ilaci sikti burda adet agrisi gibi agri oldu sonra hemen kalktim masadan filmden sonra hafif karin agrisi oldu simdi oda yok kahve lekelenmem var birde kanamada olmadi sukur
İnşallah tutar canım.. Bir yerde okumuştum rahim filminde hafif tıkanıklıklar varsa açılıyormuş ve dolayısıyla hamile kalma şansın artıyormuş..
anladim canimaklina takilan bisey olursa sor yine....ben on aydir dr a gidiyorum canim hap tedavileri igne tedavileri bir asilama ve sonuc negatif....dr m ozel ve hangi hastasiyla konustuysam hsg istemiz tedavinin basinda benden istemedi ilk asilamamdan once dr a ben dedim hsg cektirmek istiyorum diyo o gerek yok senin icin dedi asilamam tutmayinca hsg takinti oldu dr ile konustuk yine dedim hsg istiyorum diebu kez olur iyi olur dedi butun o korkulara ragmen kendi istegimle cektirdim canim ve bi sooru isareti daha gitti kafamdan yoksa surekli kurcalayip duracakti....ben pkoluyum o yuzden tedavi goruyorum 4ay klomen ve duphaston kullancan sonra ikinci asilamaCok şükür cnm.rahim filmini kendiniz mi istediniz sorun mu vardi acaba.bir dahaki ay doktora gitmeyi düşünüyorum da ona gore bilgilenmek istedim. Yani herseyw bakilsin istiyorum zaman kaybetmemek ixin.
GEÇMİŞ OLSUN ..bende hsg çektirecem yarın gidecem dr.ins canim ins....bende kk da cok okudum cok arastirdim hsgden sonra hamis kalan cok olmus...sanki tedaviye yeni baslamis gibi umutluyum rabbim kucagimizi bos bijrakmasin
GEÇMİŞ OLSUN ..bende hsg çektirecem yarın gidecem dr.
eşim sperm testi verdi onun sonucunu göstercem.
sen atlattın..aşılama olacam ilkkez ama eylül adeti bitiminde..
dr özellikle bana hsg çektirmemi önerdi..bi kızım var 7 yaşında sezeryanla doğurdum gecenyıl bi kurtaj oldum bunlar tüpleri tıkıyabilirmiş..hsg çekilirken verilen ilaç çok kapalı değilse tüpleri açarmış dedi..
hayırlısı ...aşılama ilk seferde tutsunda ALLAHIN izniyle..
hicren kız ben yazmayı unuttum
seninde hsg çekilmişya olma şansın en azından arttı...kurban olduğum ol dese olur zaten
gecen yıl şubatta doğacaktım eğer ölmeseydi..nisanda 3 aylık olacaktı..ne ağlamıştım.bi baktım tv de haberlerde bi bebek bulunmuş
3 aylık dedim rabbim çok büyüksün..sokağa bırakana olduruyon..bana yok..eeeee vardır bi hayır..işine akıl ermez
Evet arkadaslar ovulaston testi yapmistim. Ayy Allah mi soyletti. Insallah bu ay gebe kalanlatdan olurum. Eksik olmayin verdigibiz destek icin cok tesekkur ederim. Buradaki dayanisma gercekten cok samimi ve icten. Umarim calisma haberlerimizi verdigimiz gibi hamile oldugumuz haberlerini de veririz.Kızlar ovulasyon testi yapmış atac sanırım. Hamilelik değil daha o. Çalışma bugün
Allah söyletir inşallah kalır bu ay
Kizlaarr canlaarr ayy valla özledim sizi ya gezmekten bi durupta yazamiyorumki size:))) geçmişi okudumda baya belirtiler dökülmeye baslamis oh ins bebisli haberlerinizi aliriz en kisa zmnda.bu aralar size pek kstilamaysbilirim evime dönene kdr arada yazarim
Bende pek bsy yok sadece göğüslerim cok şişti bide karnim cok gergin afedersnz gazım var surekli. Ates olcmeyede devam ediyorm 3 gündür ayni derecedydi bugun 0.3derece artti bu kdr ama daha bihafta var bata.
Ve nedense hala umitsizim:44::44:
Sağol canım. Hepimizin kucağı boş kalmasın artık.
sperm yumurtayi doller ve dollenen yumurta rahme geldiginde tutunamaz ve adetle birlikte atilir. bu sirada kanda betahcg vardir ama uktrasonla bebek yada kese gorulmez. zaten beta degerinde genelde cok dusuktur. beta degeri her gecen gub artacagina azalir. buna kimyasal gebelik denir. genelde de adete 3-5 gunluk gecikme yasanir.
bu durum spermin yada yumirtanin kalitesiz olmasindan kaynaklanir. aslinda korunmasiz iliskiye giren kadinlarin cogu kimyasal gebelik yasar ama bizim gibi hemen test yapip ogrenmedikleri icin sadece adetlerinin geciktigini sanirlar...
Canim ataç hamile imis okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?