nıye kımse bana cevap vermıyor kızlaarr
Kızlar dün midye yedim 4Tane bu sabah karnimin ağrısı ile uyandım wc ye gittim ağrılı bir tuvalet yaptım haylada karnım ağrıyor.sizce hamile isem birşey olmusmudur.yatıyorum hayla agridan.bir hafta kaldi bat ima
Günaydın canım çok sağol teşekkür ederimgünaydın arkadaşlar, hicran gözün aydın canım çok sevindim senin adına :)
Kızlar dün midye yedim 4Tane bu sabah karnimin ağrısı ile uyandım wc ye gittim ağrılı bir tuvalet yaptım haylada karnım ağrıyor.sizce hamile isem birşey olmusmudur.yatıyorum hayla agridan.bir hafta kaldi bat ima
geçmiş olsun haticeciiimmm....bu kadar korkma canim varsa bisey olmaz rahat ol
Mrb canim sorun neydi ki:26: bana mi bisey sordun kusura bakma telden girdigim icin cogu seyi kaciriyorum alintilari goremuyorum....:26::26::26:nıye kımse bana cevap vermıyor kızlaarr
evet haklısın hicrancım
varsa ogrendikten sonra dikkat edersin bol bol tatlimmm))
ovul testi ni mi soruyorsun ??????*[/QUOT
yok canım gebelik testini soruyorum yani batı kaç almalıyım diye soruyorum .
Acele yok canım :) nasılsın özel mesaj yazamıyorum daha :) giremedim kaç gündür nasılsınız bakalım.
Sagol canim ins hayir olur da bu ay gelir bebişim......son 6gün adete bakalım inşallah rabbim nasip eder.sanada hayırlı olsun hicran
son 6gün adete bakalım inşallah rabbim nasip eder.sanada hayırlı olsun hicran
bu gunu kacırma gururu bırak sen sırnas.
inssss olmustur canimsırnaştım zatenbiraz görev bilinciyle oldu ya neyse bakalım inşallah olmuştur:44:
ayy ins yawrun annesine tutunmaya calisiyordurgünaydın kızlar nasılsınız bata son 10 gün bu sabah uyanırken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım karnımda hayır olsun :18:
gunaydinnnnhuhuuu Günaydin
1 eylülcüler ses verin durumlar nasıl:44:
Teşekkür ederim canım evet hem sansim artti hem kafam rahatladihicrancım gözün aydın canım bak şansın arttı kafan rahat olur artık,
hatice geçmiş olsun kuzum bir dahakine daha dikkatli ol bari:26:
ayy ins yawrun annesine tutunmaya calisiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?