Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

nıye kımse bana cevap vermıyor kızlaarr

cnm o hsg sini kendisi istemiş ama tabikide doktoru onaylamış bence doktor gerek görmüyorsa vardır bir bildiği...
zaten herşeyi düşünüyorlar... ama doktora uzun zamandır gitmediysen hem muayene amaçlı hemde merak ettiklerini sormak için gidebilirsin...

Kızlar dün midye yedim 4Tane bu sabah karnimin ağrısı ile uyandım wc ye gittim ağrılı bir tuvalet yaptım haylada karnım ağrıyor.sizce hamile isem birşey olmusmudur.yatıyorum hayla agridan.bir hafta kaldi bat ima

Gecmis olsun canim korkma gebelik varsada birsey olmaz sen motoru bozmussunheryerde yememek gerekiyor canim bildigin yerden ye herzaman ben oyle yapiyorum ama onceden senin dediginden yasadim bende zor canim o karin agrisi ve wc ye kosmak .

Geçmiş olsun haticeciiimmm....bu kadar korkma canim varsa bisey olmaz rahat ol

son 6gün adete bakalım inşallah rabbim nasip eder.sanada hayırlı olsun hicran

ufak bir tavsiye midye yememeye çalış çünkü icerisinde denizde bulunan ametaller ve metaller çok fazla yani civa demir ıvır zıvır bu da gebeliği olumsuz etkiler aynı alkol gibi düşün zararlarını.. bir çok deniz ürünü de içerir dikkatlı ol bence bir de netten araştır istersen canım

Sevgi canım benim bir sonraki bat ı bilem tahmin edemez oldum.. çok üzülüyorum bu duruma içimden bir ses boş ver artık akışına bırak diyor. tahmini olarak söylüyorum 22eylül falan sanırım.. sizde durumlar nasıl pek takılamaz oldum. işe başlayacağım :) kısmetse biraz kafam dağılır hem

günaydın kızlar nasılsınız bata son 10 gün bu sabah uyanırken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım karnımda hayır olsun :18:

hicrancım gözün aydın canım bak şansın arttı kafan rahat olur artık,
hatice geçmiş olsun kuzum bir dahakine daha dikkatli ol bari:26:

sırnaştım zaten biraz görev bilinciyle oldu ya neyse bakalım inşallah olmuştur:44:
inssss olmustur canim

günaydın kızlar nasılsınız bata son 10 gün bu sabah uyanırken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım karnımda hayır olsun :18:
ayy ins yawrun annesine tutunmaya calisiyordur

huhuuu Günaydin
1 eylülcüler ses verin durumlar nasıl:44:
gunaydinnnn

ayy ins yawrun annesine tutunmaya calisiyordur

ayyy ağzın bal yesin emi
valla bikaç akşamdır sağ kasığımda gerilme hissediyorum bacağımı karnıma çekerek yatmak zorunda kalıyorum bunu ilk hamileliğimdede yaşamıştım inşallah yine bebişim tutunuyodur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…