Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canlar günaydın :) sizi öyle çok özledim ki... Kaçak yapıyorum benimkinin haberi olmadan ) online olmadan haberlerinizi alıyorum ben :) kendinize dikkat edin. bu ay belirti aramak, erkenden test yapmak yok :) sizi kocaman kocaman öpüyorum canlarımmmmmmm

Ayy bu güzel haber canım...daha once cat ignesi oldun mu bu ignede agri yapio boyle ilk cat ignemde iki hafta agrim oldu kesin hamileyim dedim ama ignedenmis regl oldum

günaydın kızlar nasılsınız bata son 10 gün bu sabah uyanırken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım karnımda hayır olsun :18:

Ay canim benim insallah bebisin'dir..az kaldi guzel haber bekliyoruz..

huhuuu Günaydin
1 eylülcüler ses verin durumlar nasıl:44:

Gunaydin..
anamm biz onlardan daha aceleciyiz..:18::18:
kizlar naptiniz ?? az kaldi test falan yok mu haber ??

Ayy bu güzel haber canım...daha once cat ignesi oldun mu bu ignede agri yapio boyle ilk cat ignemde iki hafta agrim oldu kesin hamileyim dedim ama ignedenmis regl oldum

aayyyyy geçen ay oldum ama böyle bi ağrım olmamıştı :26: inşallah iğneden değildir yaaa

kızlar batım 6 Eylül,

dün öğleden sonra başlayan ve bugün de devam eden bir uyku halim var, birde göğüslerime sanki iğne batıyormuş gibi oluyor, belirti aramamaya çalışıyorum ama, insanın ister istemez aklı kayıyor. :)

sizin var mı vücudunuz da farklı tepkiler?

inşallah hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olur.

Mrb canim hg ins bebisin yapiyordur bu uyku halini

canım Nerelerdesin sen ya ozlettin kendini neden gelmiyorsun
noldu kız

ah be cnm ne anlatırsın sen öle şimdide kociş tabi zorlar tedaviye bile gerek kalmadan böle hamile kalınıosa napıp edip içsin nasılsa zararı yok yararı çok die düşünür tabi
:26:

aynen öle bitanem ya ne bilim bi heycanla anlattım ki sorma neyseki o akşam sadece içiceksin diye zorlamada bulundu ondan sonra bahsetmedi bile ama bu aklına gelmeyeceği anlamınada gelmez bide soğanlrın hepsini tam orta boy olarak ona seçtirdimm yaa

ufff çok ayıp oldu ama napim içemedimm ben de böle olsun istemedim ki

canım ben buugün kontrole gidiyorum dualarını benden esirgeme olur muu zaten bi sen sohbet ediyosun benlee

[/QUOTE]

anaaamm benim doğum günümde birsürü iyi haberler alırız inşallah kızlar :))

anaaamm benim doğum günümde birsürü iyi haberler alırız inşallah kızlar :))[/QUOTE]

inşallah canım ya ama hiç belirti yok sadece karnım ağrıyo

kızlarr ya
ben adet 2 gun gordum acaba nıyekı? üstünemi gördüm acaba diye düşünüyorum :S hergun rüya goruyorum. hamileymısım diye.hatta rüyada kasıklarım agrıyodu ağrıyı hıssettım resmen ya

Güle güle git güzel haberlerle dön canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…