Ayy bu güzel haber canım...daha once cat ignesi oldun mu bu ignede agri yapio boyle ilk cat ignemde iki hafta agrim oldu kesin hamileyim dedim ama ignedenmis regl oldumayyy ağzın bal yesin emi
valla bikaç akşamdır sağ kasığımda gerilme hissediyorum bacağımı karnıma çekerek yatmak zorunda kalıyorum bunu ilk hamileliğimdede yaşamıştım inşallah yine bebişim tutunuyodur bana
günaydın kızlar nasılsınız bata son 10 gün bu sabah uyanırken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım karnımda hayır olsun :18:
huhuuu Günaydin
1 eylülcüler ses verin durumlar nasıl:44:
Ayy bu güzel haber canım...daha once cat ignesi oldun mu bu ignede agri yapio boyle ilk cat ignemde iki hafta agrim oldu kesin hamileyim dedim ama ignedenmis regl oldum
aayyyyy geçen ay oldum ama böyle bi ağrım olmamıştı :26: inşallah iğneden değildir yaaa
aayyyyy geçen ay oldum ama böyle bi ağrım olmamıştı :26: inşallah iğneden değildir yaaa
Ins değildir canım ins....ya kizlar benim hafif kahve lekelenmerim var dr bu aksam ilişki önerdi lekelenme devam ederken nasil olcak
cnm hsg den sonra kanama lekelenme oldugunu biliyordur dr sukur kanama hic olmadi ama rahimi actiklari icin lekelenme oldulekelenmen olduğunu doktora söyledinmi canım
Mrb canim hg ins bebisin yapiyordur bu uyku halinikızlar batım 6 Eylül,
dün öğleden sonra başlayan ve bugün de devam eden bir uyku halim var, birde göğüslerime sanki iğne batıyormuş gibi oluyor, belirti aramamaya çalışıyorum ama, insanın ister istemez aklı kayıyor. :)
sizin var mı vücudunuz da farklı tepkiler?
inşallah hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olur.
canım Nerelerdesin sen ya ozlettin kendini neden gelmiyorsunCanlar günaydın :) sizi öyle çok özledim ki... Kaçak yapıyorum benimkinin haberi olmadan) online olmadan haberlerinizi alıyorum ben :) kendinize dikkat edin. bu ay belirti aramak, erkenden test yapmak yok :) sizi kocaman kocaman öpüyorum canlarımmmmmmm
noldu kız
ah be cnm ne anlatırsın sen öle şimdide kociş tabi zorlar tedaviye bile gerek kalmadan böle hamile kalınıosa napıp edip içsin nasılsa zararı yok yararı çok die düşünür tabi :26:
[/QUOTE]Evleneli 9 ay 9 gün olmuş madem bir 9 ay 9 gün sonra da bebeğiniz gelir inşaallah hayırlısı ile)
QUOTE=Evli_Mutlu_Huzurlu;31691196]Kızlarrr belirti varmı belirti. Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz.
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]petit84[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]komsu[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolade29[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyak[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehmetelif[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mrb canim hg ins bebisin yapiyordur bu uyku halini
aynen öle bitanem ya ne bilim bi heycanla anlattım ki sorma neyseki o akşam sadece içiceksin diye zorlamada bulundu ondan sonra bahsetmedi bile ama bu aklına gelmeyeceği anlamınada gelmezbide soğanlrın hepsini tam orta boy olarak ona seçtirdimm yaa
ufff çok ayıp oldu ama napim içemedimm ben de böle olsun istemedim ki
canım ben buugün kontrole gidiyorum dualarını benden esirgeme olur muu zaten bi sen sohbet ediyosun benlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?