Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kanama yogun muydu lekelenme gibi miydi ayyy camim ins ustune gormussundur iki gun regl olmaz cunku

inşallah canım da enteresan birşey oldu, yumurtlama zamanım geçti diye düşünüyordum ama az önce söylemesi ayıp lavaboya gittim, yumurtlama akıntısı gelmişti çok şaşırdım.
o zaman calusmalara devammm durmak yook

Güle güle git güzel haberlerle dön canım

sağol teşekkür ederim canım hiç iyi şekilde dönücemi düşünmüyorum az önce yine pembesi bir kanama başladı bunu düzenlemeden bebek tedavisi başlamıyolar her ay erteleniyor

ama yinede bir umut inş. iyi haberlerimi yazarım buraya

Son düzenleme:

Neden oluyor bu kanama canim sorun var mi kav aydir deneme yaptiniz

canım gecm8s olsun hayırlı haberlerini getir inşallah
sorunun neydi peki

Günaydın kızlar nasılsınız?? Okurken çok güldüm size yaa hem belirti aramak yok diyorsunuz hem de şöyle oldu böyle.oldu belirti arıyorsunuz:))
Aranızda en tecrübelilerden birisi olarak, belirti aramamanızı öneriyorum ben her ay belirti arayıp sonra hüsrana uğradığım icin:2::2:
Bu arada ben de salı gününe randevu aldım inşallah sağlığıma kavuşacağım ama korkuyorum ya rahmime bişey olursa diye..
Cimcimee dinlemee kendini baciiimmm ben de iğne olduğumda ağrılarım olmuştu ama inşallah sendeki döllenme ağrısıdır..

Kızlar geçen doktorda bir kadin vardı. Sanırım tedavi görüyordu. Yeni hamileymiş ama kese görünmediği için emin değiliz dedi doktor.
Kadin diyor ki, "tıp bu kadar ilerledi niye bilim adamları bir alet icat edip bebek dollendikten sonra nereye yerleşecekse oraya enjektör.gibi itmiyor?? Doktor dedi bu bebek basketbol topu değil enjekte edebilelim
Gerçekten Allahın işi bu.. Dışarıdan hiçbir müdahale edilemiyor.. Kader kısmet işi gerçekten.. Günü geldiğinde kendiliğinden veriyor Rabbim..

canım gecm8s olsun hayırlı haberlerini getir inşallah
sorunun neydi peki

sağol canım hsg dahil her şey yapıldı normal bu ay yumurta takibine başlıcaktık fakat yumurtam çatlamadığı için 4cm kist olmuş adetim gecikti rahim duvarım kalınlaşmış hemen kan testi yaptılar ne yazıkki negatif kist gitmeden yumrta takibi yok dedi doktor adet söktürmesi içinde tarlusal diye bi ilaç verdi oda söktürücene hep durdurdu bazı günler ara ara kanamam oldu bu sabahta kasık be bel ağrısıyla yine kanama olmaya başladı şimdi çıkıyorum bakalım canım ne dicek

Allah yardimcin olsun cnm.rabbim en kisa zamanda sagligina kavustursun inşallah.

Canim merhaba
Ruya goren bnm ama adet oldum bn ya simdide ustune gordugumu dusunuyorum.ilk denememiz oldugu icin cok heyecanliydim ama biz adete 7 gun varken ilk denememizi yaptik.eger gec yumurtladiysam olabilir diye dusunuyorum.

bende adete yedi gün kala eşimle oldum şimdi adetim bitmek üzere bakalım umudum eylüle denemeler daha düzenli olcak bu ay...

bende adete yedi gün kala eşimle oldum şimdi adetim bitmek üzere bakalım umudum eylüle denemeler daha düzenli olcak bu ay...

canım aynıyız seninle o zmn :)
bnm adetım cok kısa sürdü dün 3 cu gunumdu 2 3 damla geldi.bugun tık yok.acaba geç yumurtladıysam tutmusmudur ya :? yeni döngümde çalışmalara dewam edicez yoğun bir şekilde :)

Kızlar bebiş istiyorsanız neden daha düzenli ilişkiye girmiyorsunuz ki. 28 günde adet olan bir bayanın 14-15-16. günler gibi yumurtlaması oluyor. 7 gün kala ilişki bence çok geç. Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi takip ederek bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Ay canim benim insallah bebisin'dir..az kaldi guzel haber bekliyoruz..

aayyyy inşallah cnaım benim yaaa bu seferde hayal kırıklığına uğramak istemiyorum her ay bu ay takmayacağım umrumda değil desemde içimde bi yerlerde fırtınalar kopuyo aklımdan çıkaramıyorum çift çizgi hayalimi

valla canım inşallah hamişsindir. bende uyku hali yok ama göğüs uçlarımda iğne batması gibi ağrım oluyo onuda netten araştırdım bu ara hep yüz üstü yatıyorum yüz üstü yatmaktan olurmuş

cnm hsg den sonra kanama lekelenme oldugunu biliyordur dr sukur kanama hic olmadi ama rahimi actiklari icin lekelenme oldu

o zaman bi sorun olmaz canım

kusuuuummmm dinlemicem kendimi ama yinede duramıyorum işte ama bu ay son yaa eylülden itibaren kendime yeni uğraşlar bulcam yada nete girmicem işte bilmiyorum karar vermedim daha

canım benım eşim erken olduğunu düşündüğü için korunuyoduk.bende tam kafamdan çıkardım bebeği eşim 7 gün kala bebek istediğini söledi bu yüzden :)

cok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın bugün doktordan

Merhaba kızlar benim adetimin bitmesine 2 gün kaldı

nasıl bir yol izlesem acaba tecrübeli arkadaşlarım önerileriniz nedir?

adet döngülerim şu şekilde :

13 mayıs saat 9,30

18 haziran 18.00

25 temmuz 22.00

25 agustos 10.30

Ağustos 9u itibariyle ovulation testi yapmaya basladım ikinci çizgi birkaç gün belirgin olmuştu fakat gülmedi test

ovulation testi yapmaya başlamadan once de korunmasız ilişkiye girmiştim.

Arkadaşlar minik kanaryama kavuşmak istiyorum

kusuuuummmm dinlemicem kendimi ama yinede duramıyorum işte ama bu ay son yaa eylülden itibaren kendime yeni uğraşlar bulcam yada nete girmicem işte bilmiyorum karar vermedim daha

Cimcimee hala karar verememiş durumdasın :) İnşAllah tez zamanda bebişin gelir, en büyük uğraşın o olurda o zaman bakalım ne diceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…