kanama yogun muydu lekelenme gibi miydi ayyy camim ins ustune gormussundur iki gun regl olmaz cunkukızlarr ya
ben adet 2 gun gordum acaba nıyekı? üstünemi gördüm acaba diye düşünüyorum :S hergun rüya goruyorum. hamileymısım diye.hatta rüyada kasıklarım agrıyoduağrıyı hıssettım resmen ya
o zaman calusmalara devammm durmak yookinşallah canım da enteresan birşey oldu, yumurtlama zamanım geçti diye düşünüyordum ama az önce söylemesi ayıp lavaboya gittim, yumurtlama akıntısı gelmişti çok şaşırdım.
Güle güle git güzel haberlerle dön canım
sağol teşekkür ederim canım hiç iyi şekilde dönücemi düşünmüyorum az önce yine pembesi bir kanama başladı bunu düzenlemeden bebek tedavisi başlamıyolar her ay erteleniyor
ama yinede bir umut inş. iyi haberlerimi yazarım buraya
canım gecm8s olsun hayırlı haberlerini getir inşallahaynen öle bitanem ya ne bilim bi heycanla anlattım ki sorma neyseki o akşam sadece içiceksin diye zorlamada bulundu ondan sonra bahsetmedi bile ama bu aklına gelmeyeceği anlamınada gelmezbide soğanlrın hepsini tam orta boy olarak ona seçtirdimm yaa
ufff çok ayıp oldu ama napim içemedimm ben de böle olsun istemedim ki
canım ben buugün kontrole gidiyorum dualarını benden esirgeme olur muu zaten bi sen sohbet ediyosun benlee
canım gecm8s olsun hayırlı haberlerini getir inşallah
sorunun neydi peki
sağol canım hsg dahil her şey yapıldı normal bu ay yumurta takibine başlıcaktık fakat yumurtam çatlamadığı için 4cm kist olmuş adetim gecikti rahim duvarım kalınlaşmış hemen kan testi yaptılar ne yazıkki negatif kist gitmeden yumrta takibi yok dedi doktor adet söktürmesi içinde tarlusal diye bi ilaç verdi oda söktürücene hep durdurdu bazı günler ara ara kanamam oldu bu sabahta kasık be bel ağrısıyla yine kanama olmaya başladı şimdi çıkıyorum bakalım canım ne dicek
Evleneli 9 ay 9 gün olmuş madem bir 9 ay 9 gün sonra da bebeğiniz gelir inşaallah hayırlısı ile)
Canim merhaba
Ruya goren bnm ama adet oldum bn yasimdide ustune gordugumu dusunuyorum.ilk denememiz oldugu icin cok heyecanliydim ama biz adete 7 gun varken ilk denememizi yaptik.eger gec yumurtladiysam olabilir diye dusunuyorum.
bende adete yedi gün kala eşimle oldum şimdi adetim bitmek üzere bakalım umudum eylüle denemeler daha düzenli olcak bu ay...
bende adete yedi gün kala eşimle oldum şimdi adetim bitmek üzere bakalım umudum eylüle denemeler daha düzenli olcak bu ay...
canım aynıyız seninle o zmn :)
bnm adetım cok kısa sürdü dün 3 cu gunumdu 2 3 damla geldi.bugun tık yok.acaba geç yumurtladıysam tutmusmudur ya :? yeni döngümde çalışmalara dewam edicez yoğun bir şekilde :)
Ay canim benim insallah bebisin'dir..az kaldi guzel haber bekliyoruz..
kızlar batım 6 Eylül,
dün öğleden sonra başlayan ve bugün de devam eden bir uyku halim var, birde göğüslerime sanki iğne batıyormuş gibi oluyor, belirti aramamaya çalışıyorum ama, insanın ister istemez aklı kayıyor. :)
sizin var mı vücudunuz da farklı tepkiler?
inşallah hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olur.
cnm hsg den sonra kanama lekelenme oldugunu biliyordur dr sukur kanama hic olmadi ama rahimi actiklari icin lekelenme oldu
Günaydın kızlar nasılsınız?? Okurken çok güldüm size yaa hem belirti aramak yok diyorsunuz hem de şöyle oldu böyle.oldu belirti arıyorsunuz:))
Aranızda en tecrübelilerden birisi olarak, belirti aramamanızı öneriyorum ben her ay belirti arayıp sonra hüsrana uğradığım icin:2::2:
Bu arada ben de salı gününe randevu aldım inşallah sağlığıma kavuşacağım ama korkuyorum ya rahmime bişey olursa diye..
Cimcimee dinlemee kendini baciiimmm ben de iğne olduğumda ağrılarım olmuştu ama inşallah sendeki döllenme ağrısıdır..
Kızlar bebiş istiyorsanız neden daha düzenli ilişkiye girmiyorsunuz ki. 28 günde adet olan bir bayanın 14-15-16. günler gibi yumurtlaması oluyor. 7 gün kala ilişki bence çok geç. Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi takip ederek bu günleri değerlendirebilirsiniz.
cok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın bugün doktordansağol canım hsg dahil her şey yapıldı normal bu ay yumurta takibine başlıcaktık fakat yumurtam çatlamadığı için 4cm kist olmuş adetim gecikti rahim duvarım kalınlaşmış hemen kan testi yaptılar ne yazıkki negatif kist gitmeden yumrta takibi yok dedi doktor adet söktürmesi içinde tarlusal diye bi ilaç verdi oda söktürücene hep durdurdu bazı günler ara ara kanamam oldu bu sabahta kasık be bel ağrısıyla yine kanama olmaya başladı şimdi çıkıyorum bakalım canım ne dicek
Acele yok canım :) nasılsın özel mesaj yazamıyorum daha :) giremedim kaç gündür nasılsınız bakalım.
:)) sanki sen merak etmiyomusun düşünmüyomusun hiç :) iyi canım tşkr. sen nasılsın neler yapıyosunuz.
kusuuuummmm dinlemicem kendimi ama yinede duramıyorum işte ama bu ay son yaa eylülden itibaren kendime yeni uğraşlar bulcam yada nete girmicem işte bilmiyorum karar vermedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?