canım benım eşim erken olduğunu düşündüğü için korunuyoduk.bende tam kafamdan çıkardım bebeği eşim 7 gün kala bebek istediğini söledi bu yüzden :)
benıde lıstenıze alııııııııııııın37: benımde hayallerım eylule kaldı beklenen adet tarıhım 2 eylül
Merhaba kızlar benim adetimin bitmesine 2 gün kaldı
nasıl bir yol izlesem acaba tecrübeli arkadaşlarım önerileriniz nedir?
adet döngülerim şu şekilde :
13 mayıs saat 9,30
18 haziran 18.00
25 temmuz 22.00
25 agustos 10.30
Ağustos 9u itibariyle ovulation testi yapmaya basladım ikinci çizgi birkaç gün belirgin olmuştu fakat gülmedi test
ovulation testi yapmaya başlamadan once de korunmasız ilişkiye girmiştim.
Arkadaşlar minik kanaryama kavuşmak istiyorum
Cimcimee hala karar verememiş durumdasın :) İnşAllah tez zamanda bebişin gelir, en büyük uğraşın o olurda o zaman bakalım ne diceksin :)
canım yaa ben bu ovulasyon testlerini 3 ay kullandım ama bi işe yaramadı çünkü hep çift çizgiyi koyu gösterdi hiçbir problem olmamasına rağmen bu yüzden son 3 aydır kullanmıyorum. inşallah sen faydasını görürsün adetten sonra gün aşırıya devam et inşallah en kısa zamanda kanaryan pencerenize konar
inşallah canım isteyen herkes için.
ben de gün aşırı ilişki en mantıklı olur diye düşünüyorum. bu ay bu şekilde deneyeceğim mutlaka gün aşırı yapacam eğer olmaz ise doktora gidecem artık
canım aynıyız seninle o zmn :)
bnm adetım cok kısa sürdü dün 3 cu gunumdu 2 3 damla geldi.bugun tık yok.acaba geç yumurtladıysam tutmusmudur ya :? yeni döngümde çalışmalara dewam edicez yoğun bir şekilde :)
inşallah canım isteyen herkes için.
ben de gün aşırı ilişki en mantıklı olur diye düşünüyorum. bu ay bu şekilde deneyeceğim mutlaka gün aşırı yapacam eğer olmaz ise doktora gidecem artık
Kızlar bebiş istiyorsanız neden daha düzenli ilişkiye girmiyorsunuz ki. 28 günde adet olan bir bayanın 14-15-16. günler gibi yumurtlaması oluyor. 7 gün kala ilişki bence çok geç. Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi takip ederek bu günleri değerlendirebilirsiniz.
Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım:) benim Bat tarihim 22 Eylül...Çok heyecanlıyımmm
kızlar benim bat a 2 gün var dün arkadaşların gazıyla ve aşırı mide bulantısı sebebiyle test aldım gece de yap yap diye beni dürtüp durdular ama ben sabah yaptım ve sonuç hüsraannnnerken davrandım biliyorum ama 3gündür felaket başımda ağrıyordu ve bugünde resmen uyku manyağı oldum aşırı uykum geliyor ama negatif çıktı yaaaaa
yedi kala biraz kazara diebiliriz ama şimdi düzenli olucak artık kararlıyız eşimle kısmetse olur ama günaşırı birlikte olundemiştiniz bi portalda gün aşırı derken...
kızlar benim bat a 2 gün var dün arkadaşların gazıyla ve aşırı mide bulantısı sebebiyle test aldım gece de yap yap diye beni dürtüp durdular ama ben sabah yaptım ve sonuç hüsraannnnerken davrandım biliyorum ama 3gündür felaket başımda ağrıyordu ve bugünde resmen uyku manyağı oldum aşırı uykum geliyor ama negatif çıktı yaaaaa
Kızlar merhaba ins hepimizin umutları gercek olur. Hepiniz mutlaka biliyorsunuzdur ama ben yine sormak istedim folik asit kullaniyormusunuz ben folklor asitin hamile kalmada büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bende kullanmaya başladım gerçi daha 1 hafta oldu çalısmalara başlayalı. İns Eylül ayında hepiniz hamilemiyim haberlerini yazarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?