Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

benıde lıstenıze alııııııııııııın 37: benımde hayallerım eylule kaldı beklenen adet tarıhım 2 eylül

canım yaa ben bu ovulasyon testlerini 3 ay kullandım ama bi işe yaramadı çünkü hep çift çizgiyi koyu gösterdi hiçbir problem olmamasına rağmen bu yüzden son 3 aydır kullanmıyorum. inşallah sen faydasını görürsün adetten sonra gün aşırıya devam et inşallah en kısa zamanda kanaryan pencerenize konar

Cimcimee hala karar verememiş durumdasın :) İnşAllah tez zamanda bebişin gelir, en büyük uğraşın o olurda o zaman bakalım ne diceksin :)

ay yok yaaa çok kararsızım herşeyde ikilemdeyim bebişim gelirse bu seferde doğduktan sonrası için kararsız kalırım kesin

arkadaşlar çok sabırsızım ve çok meraklıyım aynı zamanda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..haziran denememizde olması sonra psikolojik olarak korunmaya devam ettik..şimdi dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi evlat versin die aile huzurum mutluluğum ve evliliğimin devamı için ne olur sizde bana dua edin RABBİM herkesin gönlüne göre versin...kıskanarak değil imrenerek bakıyorum tüm mutlu ailelere...ben de küçük bebişim ve eşimle mutlu olmak istiyorum...

Son düzenleme:

yarından sonra deneyicem benim yarın son günüm bitiyo dilerim eylül anneleri oluruzyuppppiii

ikinizdede bi problem yoksa neden olmasın canım inşallah doktora gitmenize gerek kalmaz

[ben 3 yıldır bu hayalle yasıyorumda maalesef hep olumsuz hep olumsuz ...işte beklıyorum pazartesı ,salı gelır herhalde

yedi kala biraz kazara diebiliriz ama şimdi düzenli olucak artık kararlıyız eşimle kısmetse olur ama günaşırı birlikte olun demiştiniz bi portalda gün aşırı derken...

merhaba arkadaslar........eylül ayı inş hepimizin umutlarını yeşertir......herkesin kucagı melekleriyle dolar.....benim bat 5 eylül.............hem meraklı ümitliyim hem ümitsizim çünkü cok verimli gecmedi ama nasıp allahım verir diye umutlanıyorum bakalım

Umarım hakkımızda hayırlısı olur canım:) benim Bat tarihim 22 Eylül...Çok heyecanlıyımmm

kızlar benim bat a 2 gün var dün arkadaşların gazıyla ve aşırı mide bulantısı sebebiyle test aldım gece de yap yap diye beni dürtüp durdular ama ben sabah yaptım ve sonuç hüsraannnn erken davrandım biliyorum ama 3gündür felaket başımda ağrıyordu ve bugünde resmen uyku manyağı oldum aşırı uykum geliyor ama negatif çıktı yaaaaa

canım erken yapmışsın hemen umutsuzluğa kapılma ber-kle bakalım bat geçerse o zaman yaparsın bazen 1 gün öncesi bile farkediyo

Kızlar merhaba ins hepimizin umutları gercek olur. Hepiniz mutlaka biliyorsunuzdur ama ben yine sormak istedim folik asit kullaniyormusunuz ben folklor asitin hamile kalmada büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bende kullanmaya başladım gerçi daha 1 hafta oldu çalısmalara başlayalı. İns Eylül ayında hepiniz hamilemiyim haberlerini yazarsınız.

yedi kala biraz kazara diebiliriz ama şimdi düzenli olucak artık kararlıyız eşimle kısmetse olur ama günaşırı birlikte olun demiştiniz bi portalda gün aşırı derken...

Canım bir gün ilişkiye girip bir gün girmemeye güna aşırı ilişki diyoruz. Hergün ilişki olunca spermler yeterince birikmiyor. O yüzden arada bir gün boşluk vermek gerekiyor.

Canım yaaa İnşallah, umarım herşey güzel olur hepimiz için, rahat huzurlu bir hamilelik ,sağlıklı bir bebiş... Nazar

Canım bencede erken yapmışsın ama sunu belirteyim ben ilk hamileliğim ilk belirtisi bas agrisiydi hatta isten izin alıp eve geliyordum ve ben hiç bas ağrısı nedir bilmezdim bu bir belirti olabilir ama mide bulantisi adetin geçtikten 1 hafta sonra filan baslar ama tabi bu belirtiler kisiden kisiye degisebilir.ins 2 gün sonra adet olmazsın ve testi tekrarlarsin.

ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum doktora kontrol için gittiğimde verdi ve düzenli kullanmak gerek hamileliğin 12. haftasına kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…