- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ohh şükürler olsun.. bu enteresan halimi yaşayan birini buldumsagol canım yaa :) bu arada doktor 3. gün kesilmesine neden sevindi??
benim telaşım da doğum iznini tutturmak... bebiimle daha çok zaman geçirmem için şart..bilsem daha erken başlardım çalışmalara pek nazlıymış bnmkisi:)
Cok sagol canim beni düşünüp anlattigin icin ama anlattiklarini fazlasiyla biliyorum bilişim teknolojileri ögrtmnyim ben) tablo seklinde bende bastan yaptim ama surekli telden girdiğim icin isimleri eklerken surekli kod girmek gerekio onlarla ugrasmak istemedim yinede sagol
Pinarciiimmm napiyosun yoktun kac gündür?
Ayy ayni dert bendede var:)) diyorum bu ay olsa mayista dogar ama yaz tatili gelio iznim bosa gidiyo diyorum neyseki artik bunu cok dusunmemeye basladim ne kdr cok planlarsam stres yapiyorum ne zmna gelirse gelsin artik gelsinde yeterki
BENIde ekle sevgicim bu ay cok calismalar planliyorum bu ay adim hamisss yazilmali insallah silinmez ordan beni 12-13 eylule ekleKıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı....
Eylülde göbüşler dolsun bebişler gelsin:))))
(Beklenen Adet Tarihlerinizi) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..
pinarima_____________1 eylül
petit84_______________1 eylül
gamze21_____________1 eylül
kartal1126____________1 eylül
hudrim_______________3 eylül
senaserra____________3 eylül
sewwgi______________4 eylül
HATICE_54___________4 eylül
miss_fb_33___________4 eylül
Phia__________________5 eylül
atac86________________5 eylül
yakamozzzzzz________6 eylül
green80_______________6 eylül
nartanesiii_____________6 eylül
busemk_______________7 eylül
cimcimesultan________7 eylül
fatmaipek_____________8 eylül
elaaaam______________9-10 eylül
denizasker___________11 eylül
neslihanbursa________11 eylül
handrake_____________11 eylül
Ece0808______________11 eylül
hatibulut______________20 eylül
kimyaci43____________28 eylül
Sibelsibel38__________
canım işte sorun orda benim ki çok enteresan.. 26 yaşındayım ve reglim bu yaşa kadar istisnasız hep 7 gün sürerdi.. neyse bat a 2 gün kala test yaptım beta hcg 0.2 tamam dedim bebek yok eşimle birliktelige devam nerdeyse hergün ama amaçlı degil rutin.. neyse adet başladı ve 3.gün kesildi hiçbişey yok.. bende klomeni yazdırmak için doktora gitmiştim o gün doktor 16 mm yumrtan var dedi.. şimdi sana soruyorum adet olmayacak şekilde 3.gün bitiyo adetliyken bile yumurtam var.. ne bileyim bunlar olunca merak ettim test yaptırdım.. 1.20 çıktı.. biliyorum düşük ama çok yeni bi döllenme olabilir mi ki?
valla yumurtanın varlığı söz konusu e siz de boş durmamışsınızihtimal var tabi hem böylelerini de duymuyo değiliiz, bence hamiş olma ihtimaline karşın kendine dikkat et, bir kaç gün geçmesini bekle eğer hamişsen zaten değerin 1 günde 2 katına çıkar bir kaç gün sonra test yap sonucu kesin belli olur diye düşünüyorum
canım benim iyi düşün iyi olsun derler ya çok sagol :)) inşallah dedigin gibi olur.. 21 i gibi şehir merkezine gelirim ancak yarın sabah tatile çıkıyorum.. o zaman yaptırırım testi yazarım size :) ya ayıp olmazsa bişey sorayım olaki gebelik varsa birlikte olmak zarar verir mi
güzel haberlerini bekliyoruz :79:yok zarar vermez ama fazla hareketli bişeler olmaması lazım:78:
Cok sagol canim beni düşünüp anlattigin icin ama anlattiklarini fazlasiyla biliyorum bilişim teknolojileri ögrtmnyim ben) tablo seklinde bende bastan yaptim ama surekli telden girdiğim icin isimleri eklerken surekli kod girmek gerekio onlarla ugrasmak istemedim yinede sagol
Ok, anladım canım
Meslektaşmışız bu arada, söylemeden geçmeyeyim dedim
ah o planları her ay yaparken mahvolduk zatenAyy ayni dert bendede var:)) diyorum bu ay olsa mayista dogar ama yaz tatili gelio iznim bosa gidiyo diyorum neyseki artik bunu cok dusunmemeye basladim ne kdr cok planlarsam stres yapiyorum ne zmna gelirse gelsin artik gelsinde yeterki
hangi ay hazır olucakmış..başta bunları konuşmadınızmı...tabi herkesin aile içi sorunları farklıdır bilemeyiz ama hazır olmama nedeni neymiş..iş para psikoloji..konuşup çözmeyi dene bakalım cnm..sinirlenmeden derdini öğren..kocişe ökzü denmez kız ayıp aaakızlar acayip sinirim bozuk bizim öküz su koyuverdi
yok şimdi hazır deyilmiş,belki bikaç ay sonra hazır olurmuş...
ne farkı var 1 sene sonra ile şimdinin anlamadım...beni oyalıyo...
kaç aydır folik molik ne varsa kullandım...
ağustosta yaparız demişti öküzzzz
napcam şimdi ben yaaa
oğlan 5 yaşına girdi...
hayır yani 1 sene sonra ne olucak anlamadım
bütün sıkıtıyı acıyı çekecek olan benim ama öküzzz hazır deyilmiş
ah o planları her ay yaparken mahvolduk zatendoğum izni tatil izni..nisan olursa hava nasıl olur kaçıncı ay işe başlarım ne pimpirikliyiz yahu..bırak oluruna ama bırakırmıyız hiç..kafamda deli sorular.....
hangi ay hazır olucakmış..başta bunları konuşmadınızmı...tabi herkesin aile içi sorunları farklıdır bilemeyiz ama hazır olmama nedeni neymiş..iş para psikoloji..konuşup çözmeyi dene bakalım cnm..sinirlenmeden derdini öğren..kocişe ökzü denmez kız ayıp aaa
tamam canım sagol :78:
canlarm yaaaaaa 2 3 gndr giremdm naptnz gecmside okumadm neyse herkz uyumstr i gceler haaaa bu arada kmse beni merk etmems cooook uzldmmmmmm
canım tatil modundan çıkamadılar ondandır :) bende yarın sabahın köründe yollardayım.. ama sen yaz haberlerini cepten okurum :) hadi iyi geceler
Ayy ayni dert bendede var:)) diyorum bu ay olsa mayista dogar ama yaz tatili gelio iznim bosa gidiyo diyorum neyseki artik bunu cok dusunmemeye basladim ne kdr cok planlarsam stres yapiyorum ne zmna gelirse gelsin artik gelsinde yeterki
hayatım ona kalsa hiç hazır deyil,tek çocukla kalır....
bi sorunumuz yok çift olarak gayet iyiyiz...
2. çocuğa bakabileck durumdayız bana göre,ona göre hazır deyiliz...
psikolojik olarak da hazır deyilmiş...
28 yaşındayım,30 a gelene kadar anca hazır olur:26:
öküz deme dedinya,içimden bidaha öküz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?