Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ohh şükürler olsun.. bu enteresan halimi yaşayan birini buldum sagol canım yaa :) bu arada doktor 3. gün kesilmesine neden sevindi??

sende sağol :))
valla bilmiyorum ama benim normalde 26 günde olurdum 7 gün sürerdi kürtajdan sonra baya sorun yaşadım iltihaplardan tıkandı rahmim ve tüplerim çok ilaç kullandım ilaçlar adet düzenimi bozdu 33-35 güne kadar olmadığım oluyodu hatta geçen ay yumurtalarım çatlamamıştı ve kist olabilir demişti doktor kist olsaydı bide onun için tedavi olacaktı ama şimdi kendiliğinden eski düzene döndü ondan sevindi heralde.

benim telaşım da doğum iznini tutturmak... bebiimle daha çok zaman geçirmem için şart..bilsem daha erken başlardım çalışmalara pek nazlıymış bnmkisi:)

Ayy ayni dert bendede var:)) diyorum bu ay olsa mayista dogar ama yaz tatili gelio iznim bosa gidiyo diyorum neyseki artik bunu cok dusunmemeye basladim ne kdr cok planlarsam stres yapiyorum ne zmna gelirse gelsin artik gelsinde yeterki

Ok, anladım canım
Meslektaşmışız bu arada, söylemeden geçmeyeyim dedim :13:

Pinarciiimmm napiyosun yoktun kac gündür?

evetttttt girmedim birkaç gündür canımcımm. ne yapayım günlerin geçmesini bekliyorum bu hafta yumurtlama haftam onu değerlendiriyorum. öyle işte. sen nasılsın bakayım belli oldu mu bat tarihin ne durumdasın

Ayy ayni dert bendede var:)) diyorum bu ay olsa mayista dogar ama yaz tatili gelio iznim bosa gidiyo diyorum neyseki artik bunu cok dusunmemeye basladim ne kdr cok planlarsam stres yapiyorum ne zmna gelirse gelsin artik gelsinde yeterki

marttan beri aynı hesabı yapıorum bn de..:) aah ne hallere düştük:)

marhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım bugün 8. günüm yumurta akı kıvamı fazlaca bir akıntım var hiç bir ağrı sızı yok,sadece göğüsde mavi damar belirtisi var acı yok şişlik yok,durum bu umutlanmamak için zor duruyorum,bir de hamile oluyomuymuşum 10. gün kantestini tekrarlayacağım amaaaaan sıkıntı bunlar yahu:44:

BENIde ekle sevgicim bu ay cok calismalar planliyorum bu ay adim hamisss yazilmali insallah silinmez ordan beni 12-13 eylule ekle

valla yumurtanın varlığı söz konusu e siz de boş durmamışsınız ihtimal var tabi hem böylelerini de duymuyo değiliiz, bence hamiş olma ihtimaline karşın kendine dikkat et, bir kaç gün geçmesini bekle eğer hamişsen zaten değerin 1 günde 2 katına çıkar bir kaç gün sonra test yap sonucu kesin belli olur diye düşünüyorum

canım benim iyi düşün iyi olsun derler ya çok sagol :)) inşallah dedigin gibi olur.. 21 i gibi şehir merkezine gelirim ancak yarın sabah tatile çıkıyorum.. o zaman yaptırırım testi yazarım size :) ya ayıp olmazsa bişey sorayım olaki gebelik varsa birlikte olmak zarar verir mi

güzel haberlerini bekliyoruz :79:yok zarar vermez ama fazla hareketli bişeler olmaması lazım:78:

Ok, anladım canım
Meslektaşmışız bu arada, söylemeden geçmeyeyim dedim

Aaa ben de Bilişim Teknolojileri öğretmenliyim. :)

Son düzenleme:
kızlar acayip sinirim bozuk bizim öküz su koyuverdi
yok şimdi hazır deyilmiş,belki bikaç ay sonra hazır olurmuş...
ne farkı var 1 sene sonra ile şimdinin anlamadım...beni oyalıyo...
kaç aydır folik molik ne varsa kullandım...
ağustosta yaparız demişti öküzzzz
napcam şimdi ben yaaa

oğlan 5 yaşına girdi...
hayır yani 1 sene sonra ne olucak anlamadım

bütün sıkıtıyı acıyı çekecek olan benim ama öküzzz hazır deyilmiş

ah o planları her ay yaparken mahvolduk zaten doğum izni tatil izni..nisan olursa hava nasıl olur kaçıncı ay işe başlarım ne pimpirikliyiz yahu..bırak oluruna ama bırakırmıyız hiç..kafamda deli sorular.....
hangi ay hazır olucakmış..başta bunları konuşmadınızmı...tabi herkesin aile içi sorunları farklıdır bilemeyiz ama hazır olmama nedeni neymiş..iş para psikoloji..konuşup çözmeyi dene bakalım cnm..sinirlenmeden derdini öğren..kocişe ökzü denmez kız ayıp aaa

hayatım ona kalsa hiç hazır deyil,tek çocukla kalır....
bi sorunumuz yok çift olarak gayet iyiyiz...
2. çocuğa bakabileck durumdayız bana göre,ona göre hazır deyiliz...
psikolojik olarak da hazır deyilmiş...
28 yaşındayım,30 a gelene kadar anca hazır olur:26:

öküz deme dedinya,içimden bidaha öküz dedim

canlarm yaaaaaa 2 3 gndr giremdm naptnz gecmside okumadm neyse herkz uyumstr i gceler haaaa bu arada kmse beni merk etmems cooook uzldmmmmmm

canım tatil modundan çıkamadılar ondandır :) bende yarın sabahın köründe yollardayım.. ama sen yaz haberlerini cepten okurum :) hadi iyi geceler

bekle bakalım biraz erkek milletinin kapiriside inadıda bi başka uyuz oluyo..üstüne gitme..bi ara gerçekten uygun zamanı yakaldığında ciddi bi şekilde konuş..senin bu çocuğu çok istediğini ona anlat ikna kabiliyetini konuştur her şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…