Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum doktora kontrol için gittiğimde verdi ve düzenli kullanmak gerek hamileliğin 12. haftasına kadar..

Evet canım ins ise yarar. Ben ilk hamileliğimde 3 ay denedim olmadı daha sonra folik asit kullanmaya başladım 2. ayimda hamile kalmıştım. İns seninde öyle olur.

hamile kalmaya etki mi gerçekten ben sadece vitamin destekleyici olarak biliyodum ama...:18::18::18:

Evet normalde vitamin destekli ama hamileliğe etkisi olduğunu düşünüyorum. Doktorlar böyle birşey söylemiyor vitamin destegi icin diyorlar ama ben hastanede çalıştım ve başka kisilerden aldığım bilgiye göre etkisi var diye biliyorum. İns vardır.

güzelim aynen bende baş ağrısı nedir bilmem ama işte bugün biraz hafifledi ama dün misafirliğe gitmiştik oturduğum yerde öğürdüm durdum hatta bi ara çok az çıkardım sabah yatağı tırmalayarak kalktım şuandada çokkk uykum varrrrr

çok sevindim o halde erkek de kullansa faydası olur mu acaba ...bende hastanede çalıştım ama o zamanlar çok araştırmadım böle şeleri...

İns hamileliktir canım hepsi hamilelik belirtisini gösteriyor ama iste biz hepimiz psikolojik olarakda bu durumları yaşayabiliyoruz bende dahi. İns adetinde gecikirde bı test daha yaparsın test negatif çıktı diye sakın moralini bozma gercekten erken yapmissin. Hamile kalma stresli bı bekleyiş sürecidir umudunu kaybetme yeter o bebek gelene kadar tam gaz devam.sadece sağlıklı bı bebek olması için dua et.

çok sevindim o halde erkek de kullansa faydası olur mu acaba ...bende hastanede çalıştım ama o zamanlar çok araştırmadım böle şeleri...

Bende arastirmazdim ama baktım 3 ay olmadı bebek başladım araştırmalara :) erkek kullansa faydası olurmu bilmiyorum ama benim bı arkadasım internette arastirmis erkeklerinde kullanımında faydası olduğunu okumuş ve eside kullanmaya başlamış bildigim bu.ama ben araştırmadım eşimde kullanmaz zaten benim ama ben kullanıyorum.

keşke bizde şu şüpriz şekilde öğrenenler gibi bekleme safhasını geçirmesek anaaaaaa hamileymişim ya la desek ama işte biliyorum herşey psikolojik kuş uçsa kervan geçse hamilelik belirtisimi acaba diye heyecana kapılacağım

Walla bende onu çok istiyorum :) aynı psikolojiyi ikinci kez yasıyorum acaba hamilemiyim? Bu ay bile daha 1 hafta oldu başlayalı ve yumurtlama dönemimde gecmis olmasına rağmen ister istemez acaba hamile kalırmışım diyorum.olsun Buda güzel çocuğunu kucağına alınca ona seni aylardır bekledim ne uğraştım senin için diye öpe koklaya hesap sorarsın :)

selam kizlar nasilsiniz?
dun biz calistik
27 sini sona verdik cutem demisdi 27 sine kadar tutar diye insallah tutunmusdur bebegim
gecmisi okuyamadim insallah herkes guzel haberler verir bu ay

ne kadar zorlu bir süreç özellikle bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenlere. her ay acaba hamilemiyim heyecanı, regli sonrası evde bir hüzün, yas havası. umarım bu ay hepimiz güzel haberi alırız

Kızlar su yumurtlama dönemini hesaplayan test mı ne varmış galiba o konuda bilgi verirmisiniz denesemmi acaba? Hib bı bilgim yok benim.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım :) son adet tarihim 3 ağustos bitiminden itibaren gün aşırı birlikte olmaya çalıştık ama adet düzensizliği yaşıyorum, 27 gün sürdüğü de oldu 35 gün sürdüğü de ayrıca bişey sormak istiyorum bu ay hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bir sorun olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…