Canım bir gün ilişkiye girip bir gün girmemeye güna aşırı ilişki diyoruz. Hergün ilişki olunca spermler yeterince birikmiyor. O yüzden arada bir gün boşluk vermek gerekiyor.
ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum doktora kontrol için gittiğimde verdi ve düzenli kullanmak gerek hamileliğin 12. haftasına kadar..
Evet canım ins ise yarar. Ben ilk hamileliğimde 3 ay denedim olmadı daha sonra folik asit kullanmaya başladım 2. ayimda hamile kalmıştım. İns seninde öyle olur.
hamile kalmaya etki mi gerçekten ben sadece vitamin destekleyici olarak biliyodum ama...:18::18::18:
Canım bencede erken yapmışsın ama sunu belirteyim ben ilk hamileliğim ilk belirtisi bas agrisiydi hatta isten izin alıp eve geliyordum ve ben hiç bas ağrısı nedir bilmezdim bu bir belirti olabilir ama mide bulantisi adetin geçtikten 1 hafta sonra filan baslar ama tabi bu belirtiler kisiden kisiye degisebilir.ins 2 gün sonra adet olmazsın ve testi tekrarlarsin.
çok sevindim o halde erkek de kullansa faydası olur mu acaba ...bende hastanede çalıştım ama o zamanlar çok araştırmadım böle şeleri...Evet normalde vitamin destekli ama hamileliğe etkisi olduğunu düşünüyorum. Doktorlar böyle birşey söylemiyor vitamin destegi icin diyorlar ama ben hastanede çalıştım ve başka kisilerden aldığım bilgiye göre etkisi var diye biliyorum. İns vardır.
güzelim aynen bende baş ağrısı nedir bilmem ama işte bugün biraz hafifledi ama dün misafirliğe gitmiştik oturduğum yerde öğürdüm durdum hatta bi ara çok az çıkardım sabah yatağı tırmalayarak kalktım şuandada çokkk uykum varrrrr
çok sevindim o halde erkek de kullansa faydası olur mu acaba ...bende hastanede çalıştım ama o zamanlar çok araştırmadım böle şeleri...
gebelik üstüne adet gören var mı bende de üç gündür baş ağrısı var ama psikoljik mi acaba...
İns hamileliktir canım hepsi hamilelik belirtisini gösteriyor ama iste biz hepimiz psikolojik olarakda bu durumları yaşayabiliyoruz bende dahi. İns adetinde gecikirde bı test daha yaparsın test negatif çıktı diye sakın moralini bozma gercekten erken yapmissin. Hamile kalma stresli bı bekleyiş sürecidir umudunu kaybetme yeter o bebek gelene kadar tam gaz devam.sadece sağlıklı bı bebek olması için dua et.
keşke bizde şu şüpriz şekilde öğrenenler gibi bekleme safhasını geçirmesek anaaaaaa hamileymişim ya la desekama işte biliyorum herşey psikolojik kuş uçsa kervan geçse hamilelik belirtisimi acaba diye heyecana kapılacağım
Walla bende onu çok istiyorum :) aynı psikolojiyi ikinci kez yasıyorum acaba hamilemiyim? Bu ay bile daha 1 hafta oldu başlayalı ve yumurtlama dönemimde gecmis olmasına rağmen ister istemez acaba hamile kalırmışım diyorum.olsun Buda güzel çocuğunu kucağına alınca ona seni aylardır bekledim ne uğraştım senin için diye öpe koklaya hesap sorarsın :)
Lekelenme seklinde görenler var evet ama normal adet kanaması gibi değil su gibi hafif kırmızı ve 2 gün süren bı adet oluyor.bildigim bu benim canım.
bende su gibi ama normal adet süresince ilerliyo yani 5 gündür böle bakalım kısmet o halde
Canım 5 gündür devam ediyorsa hamile değilsindir herhalde ama ins yanılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?