keşke bizde şu şüpriz şekilde öğrenenler gibi bekleme safhasını geçirmesek anaaaaaa hamileymişim ya la desekama işte biliyorum herşey psikolojik kuş uçsa kervan geçse hamilelik belirtisimi acaba diye heyecana kapılacağım
[sıze=3]selam kizlar nasilsiniz?[/sıze][sıze=3]
dun biz calistik[/sıze][sıze=3] 27 sini sona verdik cutem demisdi 27 sine kadar tutar diye insallah tutunmusdur bebegim
gecmisi okuyamadim insallah herkes guzel haberler verir bu ay[/sıze]
merhaba ben de aranıza yeni katıldım :) son adet tarihim 3 ağustos bitiminden itibaren gün aşırı birlikte olmaya çalıştıkama adet düzensizliği yaşıyorum, 27 gün sürdüğü de oldu 35 gün sürdüğü de ayrıca bişey sormak istiyorum bu ay hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bir sorun olabilir mi
Adetin normalmi sürdü bı degisiklik varmıydi?canlar bu ara takip edemiyorum iş yerinde herkes izinde ço yoğun çalışıyoruz evdede fırsat bulamıyorum telefondan girmekte zor olur 1 eylülcülerden güzel haberler bekliyorum. Sercemim geçen gün adet bitti mi yazmıştın cevap veremedim canım normalde bugün bitti ama benim adet her zaman 3 günden sonra leke halinde oluyor günlük pedi bile kirletmiyor bu ayda öyle benim sormak istediğim bişey var benim dün geceden beri kasıklarımda ve belinde batmalar sancı oluyor özellikle sağ kasığımda adetin hemen arkasından yumurtlama olur mu ki ya bugün acilen çalışma yapmamız lazım bu ayın açılışını yapalım
Hepinizi öptüm
Mrb canim ovu testleri gebelik gibi...idrar koyup koyu cift cizgi ciktigi gun yumurta catladi demek...bu testler idrardaki lh hormonun yogunluguna gore koyu veya silik cikiyor bu hormon yukseldiginde yumyumlar catlamak uzere demek testi o gün yaptiysak iki cizgi ayni koyulukta cikar...diyelim ertesi gun yine yaptik ama cizgi koyu degil yum yumlar catlamis demektir lh seviyesi dustugu icin cixi silik çıkarKızlar su yumurtlama dönemini hesaplayan test mı ne varmış galiba o konuda bilgi verirmisiniz denesemmi acaba? Hib bı bilgim yok benim.
Mrb canim ovu testleri gebelik gibi...idrar koyup koyu cift cizgi ciktigi gun yumurta catladi demek...bu testler idrardaki lh hormonun yogunluguna gore koyu veya silik cikiyor bu hormon yukseldiginde yumyumlar catlamak uzere demek testi o gün yaptiysak iki cizgi ayni koyulukta cikar...diyelim ertesi gun yine yaptik ama cizgi koyu degil yum yumlar catlamis demektir lh seviyesi dustugu icin cixi silik çıkar
canim bende adetden sonra oyle oldum kizlar bana oyle sey ola biliyormus dediler kismet sen calisma yap bugun hersey guzel olucakcanlar bu ara takip edemiyorum iş yerinde herkes izinde ço yoğun çalışıyoruz evdede fırsat bulamıyorum telefondan girmekte zor olur 1 eylülcülerden güzel haberler bekliyorum. Sercemim geçen gün adet bitti mi yazmıştın cevap veremedim canım normalde bugün bitti ama benim adet her zaman 3 günden sonra leke halinde oluyor günlük pedi bile kirletmiyor bu ayda öyle benim sormak istediğim bişey var benim dün geceden beri kasıklarımda ve belinde batmalar sancı oluyor özellikle sağ kasığımda adetin hemen arkasından yumurtlama olur mu ki ya bugün acilen çalışma yapmamız lazım bu ayın açılışını yapalım
Hepinizi öptüm
cnm doktora gitmeni tavsiye ederim çnk 35 ve üzeri döngün varsa eğer allah korusunda sıkıntı olabilir kist falan...
mutlaka önce bir doktora görün ondan sonra çalışmalara başla...
Netten almani tavsiye ederim ecz cok pahali oluyorTeşekkür ederim ilk defa deneyim bakalım ise yariycakmi :)
slm kızlar nasılsınız,
benim sol kasıkta acayip bir ağrı var bugün , bilgisi olan varmı bu konuda, doktor sağdan yumurtlicaksın bu ay dedi bana ,
şimdi sağdan yumurtlanırsa bebek sağ tüpte soldan yumurtlanırsa sol tüptemi olur. ben dış gebelik geçirdiğimde sol tüpteydi ondan soruyorum ya
Netten almani tavsiye ederim ecz cok pahali oluyor
Walla bende onu çok istiyorum :) aynı psikolojiyi ikinci kez yasıyorum acaba hamilemiyim? Bu ay bile daha 1 hafta oldu başlayalı ve yumurtlama dönemimde gecmis olmasına rağmen ister istemez acaba hamile kalırmışım diyorum.olsun Buda güzel çocuğunu kucağına alınca ona seni aylardır bekledim ne uğraştım senin için diye öpe koklaya hesap sorarsın :)
aslında hamilelik düşünmeye başladığımızda tüm kontrollerim yapıldı bi sıkıntı çıkmadı. temmuz ayında gitmiştim doktora.. folik asit başladık hatta.. şöyle ki periyotların uzaması çok nadir oluyo genelde 30 gün civarı sürüyor ama merak işte, bu ay ne zaman test yapmam gerektiğine karar veremiyorum :)
inşaallah sende bende isteyen herkes hamiş kalır bu benim 4. ayım bu ayda negatifi görürsem
inşaallah sende bende isteyen herkes hamiş kalır bu benim 4. ayım bu ayda negatifi görürsem
hımm anladım canım süper ozaman.. herhalde havalardandır.. ay walla zaten o günü tutturmak dert resmen :))) bence sen yine 28 gün olarak al ordan başla ki kesin olsun riske atma canım bnm yani 10-12.gün falan başla çalışmalara.. walla bu ay bnm umudum yok gibi bakalım tabi kısmet bu işler.. inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :)
5tanesi 25lira falandi ben netten aldim 20ovu testi + 6 gebelik testi 20liraya.....Eczanede ne kadarki?
Mesela o ugrasanlardan biri beeen....15 ayyyy oldu bikez görmedim çift çizgiÂmin ins. Görmezsin artık negatifler çıksın hayatımızdan pozitifler gelsin. Daha uzun süre uğraşanlar var canım umudunu kaybetme ama ins daha fazla uğraşmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?