Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallah süpriz olur tek temennimiz bu....

canlar bu ara takip edemiyorum iş yerinde herkes izinde ço yoğun çalışıyoruz evdede fırsat bulamıyorum telefondan girmekte zor olur 1 eylülcülerden güzel haberler bekliyorum. Sercemim geçen gün adet bitti mi yazmıştın cevap veremedim canım normalde bugün bitti ama benim adet her zaman 3 günden sonra leke halinde oluyor günlük pedi bile kirletmiyor bu ayda öyle benim sormak istediğim bişey var benim dün geceden beri kasıklarımda ve belinde batmalar sancı oluyor özellikle sağ kasığımda adetin hemen arkasından yumurtlama olur mu ki ya bugün acilen çalışma yapmamız lazım bu ayın açılışını yapalım
Hepinizi öptüm

cnm doktora gitmeni tavsiye ederim çnk 35 ve üzeri döngün varsa eğer allah korusunda sıkıntı olabilir kist falan...
mutlaka önce bir doktora görün ondan sonra çalışmalara başla...

Adetin normalmi sürdü bı degisiklik varmıydi?

Kızlar su yumurtlama dönemini hesaplayan test mı ne varmış galiba o konuda bilgi verirmisiniz denesemmi acaba? Hib bı bilgim yok benim.
Mrb canim ovu testleri gebelik gibi...idrar koyup koyu cift cizgi ciktigi gun yumurta catladi demek...bu testler idrardaki lh hormonun yogunluguna gore koyu veya silik cikiyor bu hormon yukseldiginde yumyumlar catlamak uzere demek testi o gün yaptiysak iki cizgi ayni koyulukta cikar...diyelim ertesi gun yine yaptik ama cizgi koyu degil yum yumlar catlamis demektir lh seviyesi dustugu icin cixi silik çıkar

slm kızlar nasılsınız,

benim sol kasıkta acayip bir ağrı var bugün , bilgisi olan varmı bu konuda, doktor sağdan yumurtlicaksın bu ay dedi bana ,
şimdi sağdan yumurtlanırsa bebek sağ tüpte soldan yumurtlanırsa sol tüptemi olur. ben dış gebelik geçirdiğimde sol tüpteydi ondan soruyorum ya

Teşekkür ederim ilk defa deneyim bakalım ise yariycakmi :)

canim bende adetden sonra oyle oldum kizlar bana oyle sey ola biliyormus dediler kismet sen calisma yap bugun hersey guzel olucak
benimde dun oglen iliski oldu ama bugun kasiklarima ara bir sanci giriyor yani az sanci gibi bakalim inssallah bebegim tutunmusdur annesinin rahmine burdaki herkese dua ediyorum herkesin Rabbim kucagini doldursun

cnm doktora gitmeni tavsiye ederim çnk 35 ve üzeri döngün varsa eğer allah korusunda sıkıntı olabilir kist falan...
mutlaka önce bir doktora görün ondan sonra çalışmalara başla...

aslında hamilelik düşünmeye başladığımızda tüm kontrollerim yapıldı bi sıkıntı çıkmadı. temmuz ayında gitmiştim doktora.. folik asit başladık hatta.. şöyle ki periyotların uzaması çok nadir oluyo genelde 30 gün civarı sürüyor ama merak işte, bu ay ne zaman test yapmam gerektiğine karar veremiyorum :)

tam bilmiorm ama mantıken öle olması gerekiyor canım... ağrı devam ederse doktorunu arama şansın varsa bir ara istersen birde düşünmemeye çalış

inşaallah sende bende isteyen herkes hamiş kalır bu benim 4. ayım bu ayda negatifi görürsem

hımm anladım canım süper ozaman.. herhalde havalardandır.. ay walla zaten o günü tutturmak dert resmen :))) bence sen yine 28 gün olarak al ordan başla ki kesin olsun riske atma canım bnm yani 10-12.gün falan başla çalışmalara.. walla bu ay bnm umudum yok gibi bakalım tabi kısmet bu işler.. inşallah en yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :)

inşaallah sende bende isteyen herkes hamiş kalır bu benim 4. ayım bu ayda negatifi görürsem

bnmde 3.ayım ya stres yapmayın canlar... ay ben felaket stres bi insanken acaip rahatlık çöktüü yaa bu ayyy :)) snçta 1 seneye kadar normall... bnm arkadaşımın iki çocuğuda öle oldu tam doktora gidicekken hamile kaldı ümitleri tükenmişti...

ayy amin inşallah canım yaa.. bir hafta daha bekleyip test yapıcam bakalım... bizim de bir an önce miniklerimiz olsuuuuuuuuunnnn

İns . Çok yakinida hepiniz başlarsınız ay midem bulanıyor ay tekme attı offf karnım çok büyüdü galiba çokmu kilo aldım ne ay bebeğimin cinsiyetini öğrendim cok tekme atiyor bu velet beni geceleri uyutmuyor acaba odası nasıl olsun :))) en kısa zamanda bunları duymak istiyorum hepimizden gebelik beklemek yerine dogum oncesi bekleyişi paylaşırız ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…