- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
İns . Çok yakinida hepiniz başlarsınız ay midem bulanıyor ay tekme attı offf karnım çok büyüdü galiba çokmu kilo aldım ne ay bebeğimin cinsiyetini öğrendim cok tekme atiyor bu velet beni geceleri uyutmuyor acaba odası nasıl olsun :))) en kısa zamanda bunları duymak istiyorum hepimizden gebelik beklemek yerine dogum oncesi bekleyişi paylaşırız ins.
Mesela o ugrasanlardan biri beeen....15 ayyyy oldu bikez görmedim çift çizgi
Kocamaaaaaaaaan bir amiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorummm duanaaa.....rabbim yüzümüzü güldürsünİns . Çok yakinida hepiniz başlarsınız ay midem bulanıyor ay tekme attı offf karnım çok büyüdü galiba çokmu kilo aldım ne ay bebeğimin cinsiyetini öğrendim cok tekme atiyor bu velet beni geceleri uyutmuyor acaba odası nasıl olsun :))) en kısa zamanda bunları duymak istiyorum hepimizden gebelik beklemek yerine dogum oncesi bekleyişi paylaşırız ins.
sezaryenmi normal doğummu telaşını unutma
Umut herseyin ilacıdir 2.5 senedir uğraşanları biliyorum ins. Sen 15 ayda kalırsın ve bu ay tutar ins.
İns . Çok yakinida hepiniz başlarsınız ay midem bulanıyor ay tekme attı offf karnım çok büyüdü galiba çokmu kilo aldım ne ay bebeğimin cinsiyetini öğrendim cok tekme atiyor bu velet beni geceleri uyutmuyor acaba odası nasıl olsun :))) en kısa zamanda bunları duymak istiyorum hepimizden gebelik beklemek yerine dogum oncesi bekleyişi paylaşırız ins.
Kocamaaaaaaaaan bir amiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorummm duanaaa.....rabbim yüzümüzü güldürsün
ay canım inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin...dilerim en kısa sürede duyarız mutlu haberleri..
İkinci için mi ugrasiyorsun sen.canim:26:Aminnnnnn Hepinize
Aaaaa en önemli şeyi unuttum ama en kolayida o bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne ağrınız kalıyor ne sancınız allahım bu duyguyu herkese yaşatsın şimdiden heycanlandim ben :)
İkinci için mi ugrasiyorsun sen.canim:26:
ben bi kucağıma alayım bebeğimi ağrıya acıya razıyım katlanırım hepsine
Kardessiz olmaaaazEvet canım Allah nasip ederse ikinci olacak. Üzerimizde acayip bı kardes baskısı var :) bide saglıgım acısından doktor gebelik önerdi
merhabalar;
kızlar benim son adet tarihim 6 ağustos 17 ağustosta ise çatlatma iğnesini oldum. adet günümü neye göre hesaplamalıyım? çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur ? bilgilendirirseniz sevinirim
Aminnnnn canım âmin ben daha yeni başladım hadi neysede sizlerin yazdıklarınızı okuyunca artık hayirlisiyla versin size allah. Sonra bende bu ayda olmadı diye sizin basınızı ağrıtırım.
Kardessiz olmaaaazrabbim ikinci meleginide göndersin ins...kac yasinda cocugun doğal yoldan mi oldu tadaviyle mi sanada geçmiş olsun neyin var canim
İns canım. 5,5 yasında bı kızım var doğal yolla hamile kaldım. Rahatsızlığım rahim ağzı kanseri oncesi bulgu
:)) sanki sen merak etmiyomusun düşünmüyomusun hiç :) iyi canım tşkr. sen nasılsın neler yapıyosunuz.
Yok canım merak etmeye vaktim kalmıyor su ara işler yoğun evde de koşu bandı aldım boş vaktimi orda geçiriyorum :) skyp whatsap yokmu burdan yazmak çok zor oluyor :)
Kardessiz olmaaaazrabbim ikinci meleginide göndersin ins...kac yasinda cocugun doğal yoldan mi oldu tadaviyle mi sanada geçmiş olsun neyin var canim
İns canım. 5,5 yasında bı kızım var doğal yolla hamile kaldım. Rahatsızlığım rahim ağzı kanseri oncesi bulgu
:26::26::26::26: hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim sifani versin ins brbegin gelirde senin icin ii olur tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?