Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sezaryenmi normal doğummu telaşını unutma

Kocamaaaaaaaaan bir amiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorummm duanaaa.....rabbim yüzümüzü güldürsün

Umut herseyin ilacıdir 2.5 senedir uğraşanları biliyorum ins. Sen 15 ayda kalırsın ve bu ay tutar ins.

Yıllardır uğraşanlar var biliyorum canım umut her zaman var....bende bu ay çok umutluyum herşeye yeni başlamış tedaviye yeni başlamış gibiyim...

ay canım inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin...dilerim en kısa sürede duyarız mutlu haberleri..

ay canım inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin...dilerim en kısa sürede duyarız mutlu haberleri..

Aminnnnn canım âmin ben daha yeni başladım hadi neysede sizlerin yazdıklarınızı okuyunca artık hayirlisiyla versin size allah. Sonra bende bu ayda olmadı diye sizin basınızı ağrıtırım.

Aaaaa en önemli şeyi unuttum ama en kolayida o bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne ağrınız kalıyor ne sancınız allahım bu duyguyu herkese yaşatsın şimdiden heycanlandim ben :)

ben bi kucağıma alayım bebeğimi ağrıya acıya razıyım katlanırım hepsine

merhabalar;

kızlar benim son adet tarihim 6 ağustos 17 ağustosta ise çatlatma iğnesini oldum. adet günümü neye göre hesaplamalıyım? çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur ? bilgilendirirseniz sevinirim

grip aşı düşünen var mı ben eylülde hamile kalmadan önce yaptırmak istiyorum biraz hassas bi bünyem var sizce mantıklı bi zaman mı_???

Arkadaşlar merhaba,
ben 4 senelik evliyim yaklaşık 3,5 senedir doktorlardayım. Geçen sene 3 kere aşılama denedim olmadı. Geçtiğimiz haziran ayında tüp bebek deniyecektik ilaçları kullandım fakat sadece 2 yumurtadan sadece 1 tanesi idare eder durumdaydı. Döllenmedi. şimdi eylülde tekrar başlicam. Kafamın karışık olmasının sebebi ben çapa tıp fakültesine gidiyorum temmuz ayına kadar sebepsiz infertilite olarak biliyordum durumumu fakat tanışmak için özel kliniklere gittim 2 klinikde yumurta rezervlerimde epey azalma olduğunu söyledi. Bu zamana kadar çapa da böyle birşey söylenmemişti ve tiroidlerimde oldukça yüksek. Bu da zaten hamile kalmayı etkiliyormuş. Her neyse bunu doktoruma anlattım özele gidicem dedim o da son bir kez daha birlikte deneyelim tutmazsa gidersin dedi. Işin aslı doktorumu da seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir de arkadaşlar bu sayfayı nasıl takip edebilirim biraz acemiyim de yardımcı olursanız sevinirim

Evet canım Allah nasip ederse ikinci olacak. Üzerimizde acayip bı kardes baskısı var :) bide saglıgım acısından doktor gebelik önerdi
Kardessiz olmaaaazrabbim ikinci meleginide göndersin ins...kac yasinda cocugun doğal yoldan mi oldu tadaviyle mi sanada geçmiş olsun neyin var canim

Mrb canim ben uç kez cat iğnesi kullandım igneden 14 veya 15.gunler regl oldum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…