aman olsun da tek başımızı ağrıt karşılıklı ağrıtırız umarım...:
Tmm bu sözünüzü unutmayın hamile kalıncada yazmaya devam.
merhabalar;
kızlar benim son adet tarihim 6 ağustos 17 ağustosta ise çatlatma iğnesini oldum. adet günümü neye göre hesaplamalıyım? çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur ? bilgilendirirseniz sevinirim
grip aşı düşünen var mı ben eylülde hamile kalmadan önce yaptırmak istiyorum biraz hassas bi bünyem var sizce mantıklı bi zaman mı_???
Arkadaşlar merhaba,
ben 4 senelik evliyim yaklaşık 3,5 senedir doktorlardayım. Geçen sene 3 kere aşılama denedim olmadı. Geçtiğimiz haziran ayında tüp bebek deniyecektik ilaçları kullandım fakat sadece 2 yumurtadan sadece 1 tanesi idare eder durumdaydı. Döllenmedi. şimdi eylülde tekrar başlicam. Kafamın karışık olmasının sebebi ben çapa tıp fakültesine gidiyorum temmuz ayına kadar sebepsiz infertilite olarak biliyordum durumumu fakat tanışmak için özel kliniklere gittim 2 klinikde yumurta rezervlerimde epey azalma olduğunu söyledi. Bu zamana kadar çapa da böyle birşey söylenmemişti ve tiroidlerimde oldukça yüksek. Bu da zaten hamile kalmayı etkiliyormuş. Her neyse bunu doktoruma anlattım özele gidicem dedim o da son bir kez daha birlikte deneyelim tutmazsa gidersin dedi. Işin aslı doktorumu da seviyorum ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir de arkadaşlar bu sayfayı nasıl takip edebilirim biraz acemiyim de yardımcı olursanız sevinirim
Kardessiz olmaaaazrabbim ikinci meleginide göndersin ins...kac yasinda cocugun doğal yoldan mi oldu tadaviyle mi sanada geçmiş olsun neyin var canim
İns canım. 5,5 yasında bı kızım var doğal yolla hamile kaldım. Rahatsızlığım rahim ağzı kanseri oncesi bulgu
Ebru hanım çok ama çook geçmiş olsun dilerim ikincisi de ilki kadar kolay olur
bnmde 3.ayım ya stres yapmayın canlar... ay ben felaket stres bi insanken acaip rahatlık çöktüü yaa bu ayyy :)) snçta 1 seneye kadar normall... bnm arkadaşımın iki çocuğuda öle oldu tam doktora gidicekken hamile kaldı ümitleri tükenmişti...
Hadi bakalım uykusuz geceler sizi bekliyor o zaman :)
:26::26::26::26: hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim sifani versin ins brbegin gelirde senin icin ii olur tekrar geçmiş olsun
Saol canım ins. 3 ay icinde hamile kalmazsam tekrar takip yapılıcak test filan hatta ilerlerse işlem ama ben hamile kalmadan işlem yaptırmak istemiyorum Allah'ın izniyle ikinci çocuğuda yapayım sonra işlem yapılırsa yapılsın
aman olsun da tek başımızı ağrıt karşılıklı ağrıtırız umarım...:
Tmm bu sözünüzü unutmayın hamile kalıncada yazmaya devam.
söz ebru hanım söz
Ebru hanım çok ama çook geçmiş olsun dilerim ikincisi de ilki kadar kolay olur
İns.canim zaten ikinci bı bebeği düşünüyordum ama simdi degil bu rahatsızlık süreci hızlandırdı ins en kısa zamanda hamile kalırım.
ay ben uykuma hiç dayanamamda nasıl yaparım bilmem
akşam kocam 1 de tost istedi homurdana homurdana kalkıp tek gözle tost yaptım sonrada sürünerek yatağa gittim yine. bilmem bebek nasıl büyür
Ohh ya kimse ozlememis beni küstüm valla yazimi dikkate almamissiniz hihhh aglicam
ay ben uykuma hiç dayanamamda nasıl yaparım bilmem
akşam kocam 1 de tost istedi homurdana homurdana kalkıp tek gözle tost yaptım sonrada sürünerek yatağa gittim yine. bilmem bebek nasıl büyür
yok canım herzaman ki gibi adetlerim belki bu ağrılar her zaman luyordu ama bebek istediğimizden beri daha çok kendimizi dinlediğimiz için ağrılarımı batymaları hissettimadetin normalmi sürdü bı degisiklik varmıydi?
[sıze=3]canim bende adetden sonra oyle oldum kizlar bana oyle sey ola biliyormus dediler kismet sen calisma yap bugun hersey guzel olucak[/sıze][sıze=3]
benimde dun oglen iliski oldu ama bugun kasiklarima ara bir sanci giriyor yani az sanci gibi bakalim inssallah bebegim tutunmusdur annesinin rahmine burdaki herkese dua ediyorum herkesin rabbim kucagini doldursun [/sıze]
oyyy ağlama kızçem yaaaa ne yazdıydın ben görmedim:26:
benceee bebişin olunca öle olmaz emin olll :)))) bide bekledikten sora bu kadar heyecanlaaaherşeyi insana güzel gelir
Çok yorgun oluyorsun uykusuz oluyorsun ama yinde gecenin bı yarısı onu emzirmek için yada altını değiştirmek için 2 gündür uymussun gibi Zimba gibi ayağa kalkıyorsun o duyguyu yaşayinca beni hatırlarsın :)
yok canım herzaman ki gibi adetlerim belki bu ağrılar her zaman luyordu ama bebek istediğimizden beri daha çok kendimizi dinlediğimiz için ağrılarımı batymaları hissettim
amin kuzum amin bakalım kocişle küsmezsek 2 günde bir değerlendireceğiz bu ay
sen normal adet gününden itibaren hesapla çatlatma iğnesi etkilemez iğneden sonraki ilk ilişkiden 12 gün sonra kanda gebelik belli olur demişti bana doktor benimde 2 eylülde kanda baktırma şansım var ama zzaten 7 eylül bat günüm beklemeyi tercih ediyorum
bugün 12. günümdeyim cuma günü yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?