Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sen normal adet gününden itibaren hesapla çatlatma iğnesi etkilemez iğneden sonraki ilk ilişkiden 12 gün sonra kanda gebelik belli olur demişti bana doktor benimde 2 eylülde kanda baktırma şansım var ama zzaten 7 eylül bat günüm beklemeyi tercih ediyorum

grip aşı düşünen var mı ben eylülde hamile kalmadan önce yaptırmak istiyorum biraz hassas bi bünyem var sizce mantıklı bi zaman mı_???

evet canım eylülde grip aşıları eczanelere gelmeye başlar yaptırabilirsin istediğin zaman.

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım bazen en güvendiğimiz doktorlar maselef beş para etmez çıkabiliyor dilerim bu sefer doğru doktoru bulmuşsundur.
bu sayfayı takip etmeye gelince dilersen gebelik başlığına girip ismiyle bulabilirsin yada en kısa yoldan üst köşede bulunan bildirimleriniz kısmına tıklayarak en son hangi konuya cevap yazdıysan ordan bulabilirsin

inşaallah bizimde olur canım inşaallah

Hadi bakalım uykusuz geceler sizi bekliyor o zaman :)

ay ben uykuma hiç dayanamamda nasıl yaparım bilmem
akşam kocam 1 de tost istedi homurdana homurdana kalkıp tek gözle tost yaptım sonrada sürünerek yatağa gittim yine. bilmem bebek nasıl büyür

Ohh ya kimse ozlememis beni küstüm valla yazimi dikkate almamissiniz hihhh aglicam

akşam kocam 1 de tost istedi homurdana homurdana kalkıp tek gözle tost yaptım sonrada sürünerek yatağa gittim yine. bilmem bebek nasıl büyür

benceee bebişin olunca öle olmaz emin olll :)))) bide bekledikten sora bu kadar heyecanlaaa herşeyi insana güzel gelir

Çok yorgun oluyorsun uykusuz oluyorsun ama yinde gecenin bı yarısı onu emzirmek için yada altını değiştirmek için 2 gündür uymussun gibi Zimba gibi ayağa kalkıyorsun o duyguyu yaşayinca beni hatırlarsın :)

adetin normalmi sürdü bı degisiklik varmıydi?
yok canım herzaman ki gibi adetlerim belki bu ağrılar her zaman luyordu ama bebek istediğimizden beri daha çok kendimizi dinlediğimiz için ağrılarımı batymaları hissettim

amin kuzum amin bakalım kocişle küsmezsek 2 günde bir değerlendireceğiz bu ay

Mrb canim ben uç kez cat iğnesi kullandım igneden 14 veya 15.gunler regl oldum hep[/QUOTE]

cevabın için teşekkür ederim canım . o zaman 14. günü test yaparsam belli olur herhalde gebelik olup olmadığı.

benceee bebişin olunca öle olmaz emin olll :)))) bide bekledikten sora bu kadar heyecanlaaa herşeyi insana güzel gelir

ayyyy inşallah kızlar yaaa
ablamı hatırladım birden
başında davul çalsan uyanmayan kadın yeğenim olunca sinek vızırtısına uyanır olmuştu hatta yeğenimi göğsünde yatırıyodu uyanırda duymazsam diye bende öyle olcam sanırsam

O zaman kendini dinlediğin içindir ben üstüne gormuş olabilirmisin diye düşündüm bel ağrısı ve kasıklarda batma şüphelendirdi.

Canlarrr ne alemdesiniz. Varmı belirti felan

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD] SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petit84[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]komsu[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolade29[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyak[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehmetelif[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…