- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Canlarrr ne alemdesiniz. Varmı belirti felan
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petit84[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]komsu[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolade29[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyak[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehmetelif[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o zaman kendini dinlediğin içindir ben üstüne gormuş olabilirmisin diye düşündüm bel ağrısı ve kasıklarda batma şüphelendirdi.
sen normal adet gününden itibaren hesapla çatlatma iğnesi etkilemez iğneden sonraki ilk ilişkiden 12 gün sonra kanda gebelik belli olur demişti bana doktor benimde 2 eylülde kanda baktırma şansım var ama zzaten 7 eylül bat günüm beklemeyi tercih ediyorum
evet canım eylülde grip aşıları eczanelere gelmeye başlar yaptırabilirsin istediğin zaman.
Inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım bazen en güvendiğimiz doktorlar maselef beş para etmez çıkabiliyor dilerim bu sefer doğru doktoru bulmuşsundur.
Bu sayfayı takip etmeye gelince dilersen gebelik başlığına girip ismiyle bulabilirsin yada en kısa yoldan üst köşede bulunan bildirimleriniz kısmına tıklayarak en son hangi konuya cevap yazdıysan ordan bulabilirsin
bugün 12. günümdeyim cuma günü yaptırmayı düşünüyorum.
Canlarrr ne alemdesiniz. Varmı belirti felan
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD]ÜYELER[/TD]
[TD]:18:BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petit84[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze21[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kartal1126[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulden79[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]komsu[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolade29[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyak[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehmetelif[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayyyy inşallah kızlar yaaa
ablamı hatırladım birden
başında davul çalsan uyanmayan kadın yeğenim olunca sinek vızırtısına uyanır olmuştu hatta yeğenimi göğsünde yatırıyodu uyanırda duymazsam diye bende öyle olcam sanırsam
canım ya ne bileyim 2-3 gündür karnım ağrıyo yazdım ama gören olmadı şimdide midem bulanıyo normalde oğlumun hamılelığındede böyleydım kokulu akıntım var ama sankı adette olcakmısım gibide offffffff yaaaaaaaaaa kendımı dınlemekten bıktım
İns.canim zaten ikinci bı bebeği düşünüyordum ama simdi degil bu rahatsızlık süreci hızlandırdı ins en kısa zamanda hamile kalırım.
dilerim rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürür
Ohh ya kimse ozlememis beni küstüm valla yazimi dikkate almamissiniz hihhh aglicam
inşallah buay topik dolar canım ya bebişlerlesık dişini canım 4 gün kalmış bide bana bak koskoca 10 gün
ayyy hadi inşallah tutar canım inşallah hamişsindir benim 8. günüm bugün ama hiç nelirti falan yok
sende varmı belirti
bnmde öle çok ağır uykum var arkadaşıma sordum yani nası uyanıosun die alarm mı kuruosun? ahahahah güldü bana ne alarmı çocuk zaten iç geçirse uyanıosun ne oluo dieeçok ilginç gelio snrm o zaman gelince anlıcaz bunları :)
inşallah buay topik dolar canım ya bebişlerle
amin inşallah canım . bende kasık batmaları vardı ama 2 gündür geçti başka hiç bir belirti yok
kocam bana diyo bazen çocuk ağlasa sen duymazsın gece kalkıp ben bakarım diyo bende o günler gelsin gerekirse uyumam ben diyorum zaten bebek olsa kocamda uyumaz ben uyuyakalırım diye
Walla bende görmedim ne yazdın hamilemisin yoksa :) Allah söyletti hadi ins.
ayy ne güzell yaa hadi artıkk bak oda gelsin hemencikk... ne güzel onu bekleyenler var... çok tatlısınızzz :)
bnm kocam bilmiorm nası olucak tam kestiremiorm yani çok konuşmuors tamam istiors ama ne bilim o bi muhabbet geçmedi..
iğne batması gibi oluyordu canım. aşırı bi ağrı yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?