Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kuzum sen ilk geceden hamile kalmış olsaydın bugün doğum yapacaktın farkettinmi

teşekkürler cimcime...

canım ya ne bileyim 2-3 gündür karnım ağrıyo yazdım ama gören olmadı şimdide midem bulanıyo normalde oğlumun hamılelığındede böyleydım kokulu akıntım var ama sankı adette olcakmısım gibide offffffff yaaaaaaaaaa kendımı dınlemekten bıktım

bnmde öle çok ağır uykum var arkadaşıma sordum yani nası uyanıosun die alarm mı kuruosun? ahahahah güldü bana ne alarmı çocuk zaten iç geçirse uyanıosun ne oluo diee çok ilginç gelio snrm o zaman gelince anlıcaz bunları :)

sık dişini canım 4 gün kalmış bide bana bak koskoca 10 gün

kocam bana diyo bazen çocuk ağlasa sen duymazsın gece kalkıp ben bakarım diyo bende o günler gelsin gerekirse uyumam ben diyorum zaten bebek olsa kocamda uyumaz ben uyuyakalırım diye

inşallah buay topik dolar canım ya bebişlerle

inşallah yaaa mayısta sırayla doğuralım hepimiz

amin inşallah canım . bende kasık batmaları vardı ama 2 gündür geçti başka hiç bir belirti yok

kasık batması dediğin bıçak saplanır gibi şeylermi
ay bende hiç belirti yok en geç çarşamba test yaparım gibi geliyo

kocam bana diyo bazen çocuk ağlasa sen duymazsın gece kalkıp ben bakarım diyo bende o günler gelsin gerekirse uyumam ben diyorum zaten bebek olsa kocamda uyumaz ben uyuyakalırım diye

ayy ne güzell yaa hadi artıkk bak oda gelsin hemencikk... ne güzel onu bekleyenler var... çok tatlısınızzz :)
bnm kocam bilmiorm nası olucak tam kestiremiorm yani çok konuşmuors tamam istiors ama ne bilim o bi muhabbet geçmedi..

kasık batması dediğin bıçak saplanır gibi şeylermi
ay bende hiç belirti yok en geç çarşamba test yaparım gibi geliyo [/QUOTE]

iğne batması gibi oluyordu canım. aşırı bi ağrı yoktu

ayy gelsin artık ya inşallah.
bizdede konuşulmuyodu canım kürtajdan sonra başladı bebek isteği kocamda bide arkadaslarımızın hep bebekleri oldu onları görünce heveslendi

kızlar ben şimdi kaçar kocişkom bekliyo akşam tekrar devam etmeye çalışcam herkese iyi akşamlar çok öpüldünüz...umutlar sizinle olsun...

Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…