Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayy gelsin artık ya inşallah.
bizdede konuşulmuyodu canım kürtajdan sonra başladı bebek isteği kocamda bide arkadaslarımızın hep bebekleri oldu onları görünce heveslendi

ayy doğru cnm başından üzücü bi olay geçmişti... tabi o sıralar konuşulmuşturrr oda heveslenmiştir. Bakma erkekler pek belli etmio ama çok istiolar yaniii :))

kuzum sen ilk geceden hamile kalmış olsaydın bugün doğum yapacaktın farkettinmi

Farkındayım canım :) Hatta sabah başka bir arkadaşla daha konuştuk. İlk 9 ay 10 günüm bebeğimi beklemekle geçti, ikinci 9 ay 10 günüm inşAllah bebeğimin kıpırtılarını hissederek geçer demiştim.

Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?Eki Görüntüle 788238

ben bu ovulasyon testlerine zerre kadar güvenmiyorum canım beni sürekli yumurtluyor gösteriyordu geçen ay arkadasımdada aynısı oldu hatta netten almıştı ve geri iade etti

ayy doğru cnm başından üzücü bi olay geçmişti... tabi o sıralar konuşulmuşturrr oda heveslenmiştir. Bakma erkekler pek belli etmio ama çok istiolar yaniii :))

evet yaaa belli etmiyolar pek. şimdi çok daha hevesli ama yada artık duygularını belli ediyo

inşallah yaaa inşallah evlilik yıl dönümünüzü 3 kişi kutlarsınız

Son düzenleme:
kizlar,

suan adetim biteli 10 gun oldu ve o akintilar var beyaz sumuk gibi dediginizden..
bide o batmalar kasikta cumartesi gununden beri hala devam edio..

yaa erken degilmi ?
napim ?
normal mi ?

cimcime.. yani biz cumartesinden beri mik mikliyoz devam mi ??
ne zamana kadar.. ??
ne zaman biter
ve cok tuhaf akinti oldu ve su kasik agrilarim azaldi..(bilmiyorum ilgisi varmi )

devam canım devam en az 5 gün daha devam sonra gün aşırıya geçersiniz.

yani suan yumurtlamiyorum mu ??
ne tuhaf tavuk gibi..
ne bilim hemen kocisi aricam aksam erken gelsin eve..

Canım bu belirtiler olur olmaz yumurtlicaksın diye bir kural yok. Yumurtlama olacağı dönemde bir kaç gün böyle kasık ağrıları, akıntılar olması normal. Yumurtlamadan bir iki gün önce kasık ağrıları başlayabilir. Yumurtladıktan sonraki gün de devam edebilir. Kocişine telaş yaptırmana gerek yok ama bu günleri değerlendirmeyi ihmal etme.

sen varyaa supersin..
hemen yetisiyosun canim sagol...
tamam devam o zaman napalim..

devam canım devam en az 5 gün daha devam sonra gün aşırıya geçersiniz.

cimcimeemm devam devam tamam canim.. sen silktirdin iyice rahat otur artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…