ayy gelsin artık ya inşallah.
bizdede konuşulmuyodu canım kürtajdan sonra başladı bebek isteği kocamda bide arkadaslarımızın hep bebekleri oldu onları görünce heveslendi
yaparken su icmemeye dikkat etmismisdin canim?:26:Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?Eki Görüntüle 788238
yaparken su icmemeye dikkat etmismisdin canim?:26:
kuzum sen ilk geceden hamile kalmış olsaydın bugün doğum yapacaktın farkettinmi
Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?Eki Görüntüle 788238
ayy doğru cnm başından üzücü bi olay geçmişti... tabi o sıralar konuşulmuşturrr oda heveslenmiştir. Bakma erkekler pek belli etmio ama çok istiolar yaniii :))
Farkındayım canım :) Hatta sabah başka bir arkadaşla daha konuştuk. İlk 9 ay 10 günüm bebeğimi beklemekle geçti, ikinci 9 ay 10 günüm inşAllah bebeğimin kıpırtılarını hissederek geçer demiştim.
inşallah yaaa inşallah evlilik yıl dönümünüzü 32 kişi kutlarsınız
kizlar,
suan adetim biteli 10 gun oldu ve o akintilar var beyaz sumuk gibi dediginizden..
bide o batmalar kasikta cumartesi gununden beri hala devam edio..
yaa erken degilmi ?
napim ?
normal mi ?
cok qarip ya aklim karisti cute gelsin bakalim bir cevap bulur:44: benim esimde o gun soyledi ovi testine inanmadigini qaliba dogru cikiyo dedikleriEvt cnm benim en son 2 de vc ye gidiyorum. 2 den beri sivi almiyorum ve 5 de yapiyorum duzenli
kizlar,
suan adetim biteli 10 gun oldu ve o akintilar var beyaz sumuk gibi dediginizden..
bide o batmalar kasikta cumartesi gununden beri hala devam edio..
yaa erken degilmi ?
napim ?
normal mi ?
32 kişimiiiiiii , nasıl yaniiii
Canım adet bitiminden 10 gün sonra bu belirtiler varsa yumurtlaman yakındır büyük ihtimal.
bu ay erken yumurtluyosundur canım
cimcime.. yani biz cumartesinden beri mik mikliyoz devam mi ??
ne zamana kadar.. ??
ne zaman biter
ve cok tuhaf akinti oldu ve su kasik agrilarim azaldi..(bilmiyorum ilgisi varmi )
ayyy yarıldım gülmekten yaaa bende şimdi farkettim ama düzelttim hemen
cimcime.. yani biz cumartesinden beri mik mikliyoz devam mi ??
ne zamana kadar.. ??
ne zaman biter
ve cok tuhaf akinti oldu ve su kasik agrilarim azaldi..(bilmiyorum ilgisi varmi )
yani suan yumurtlamiyorum mu ??
ne tuhaf tavuk gibi..
ne bilim hemen kocisi aricam aksam erken gelsin eve..
Sözde dua ediyor, 32 kişi diyor ya. 30 tane doğurup rekorlar kitabına girmemi mi istiyorsun anlamadım ki. :))
Canım bu belirtiler olur olmaz yumurtlicaksın diye bir kural yok. Yumurtlama olacağı dönemde bir kaç gün böyle kasık ağrıları, akıntılar olması normal. Yumurtlamadan bir iki gün önce kasık ağrıları başlayabilir. Yumurtladıktan sonraki gün de devam edebilir. Kocişine telaş yaptırmana gerek yok ama bu günleri değerlendirmeyi ihmal etme.
devam canım devam en az 5 gün daha devam sonra gün aşırıya geçersiniz.
herkese 3-5 diye dua ediyodum sende değişiklik olsun istedim
sen varyaa supersin..
hemen yetisiyosun canim sagol...
tamam devam o zaman napalim..
cimcimeemm devam devam tamam canim.. sen silktirdin iyice rahat otur artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?