Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cimcimeemm devam devam tamam canim.. sen silktirdin iyice rahat otur artik..

hala içimde bi his var acaba eksik bişeylermi kaldı diye ama bende hal kalmadı mik mik için. adam sarılacak diye ödüm patlıyo

3-5 tennn 32 ye bayaaa bi değişiklik oldu canım. Bu duayı bana layık gördüğün için, bu değişikliği bende yaptığın için teşekkür ederim :)

lennnnnn tamam geri aldım dileğimi

Kızlaarrrr nasılsınızzz.. walla iyi kaynatmışsınız.. bi giremedim bu gün kk ne sürekli bişiler çıkıp durdu

benim kasıl ağrım ve akıntılar devam.. bide gaz oldu neyin nesise :26: ayy çokmu dinliom acaba kendimi.. :26: sanırım ben kafayı yiyorum

cok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın bugün doktordan

malesef hayırlı haberlerle gelemedim rahim duvarım geçen 13 ken şimdi ilaç kullanmama ramen 25 lerde rahim duvar kalınlaşmasıymış halk dilinde yarın beni uyutup parça alıcaklarını söledilediler moralim bozulmasın diye kötü değil öle görünmüyo falan dediler ama ben yemedim

boşlukta gibiyim yaşadığım hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz ruh gibiyim içimde fırtınalar kopuyor sanki Allah ım sen bana yardım et

hala içimde bi his var acaba eksik bişeylermi kaldı diye ama bende hal kalmadı mik mik için. adam sarılacak diye ödüm patlıyo

lennnnnn tamam geri aldım dileğimi

ayy canım banada gına geldi daha şimdiden biz başlayalı 4 gün oldu toplamda kociş mutlu hayatından :87: günde 2den fazla desem sesi çıkmıcak böle çalışmaya can kurban dio ama ya ben ? gına geldi şimdiden :89: bide ben hep yanaşıom ya bu gün şu gün die o baya havalarda yaa ama bi tutsun görcek o. yasak dicem

aynen bende öyleydim yaa günde 2 defa olduğu zaman oldu artık yosun tutcam zannettim suyun altında
onlara göre hava hoş tabi onlara gün doğuyo bende bi tutsa 1 ay yasakladı doktor dicem rahatla yatcam

cnm hayırdır bu da nerden çıktı nerden anlıosunuz rahim duvarının kalınlaştığını filan :26::26: ay daha neler öğrencez bakalım

çatlatma iğnesi sonrası 5 gün üst üste oldu iğneye kadar gün aşırı oldu iğneden sonra gün aşırıya döndük

İnsan yumurtlama dönemine güvenemiyor sürekli bugünde deniyim diyor içinden. Hergün ilişki olunca yoruyor doğal olarak. Ama gün aşırı olunca ben o ay hep devam ettiğimi bilirim.

İnsan yumurtlama dönemine güvenemiyor sürekli bugünde deniyim diyor içinden. Hergün ilişki olunca yoruyor doğal olarak. Ama gün aşırı olunca ben o ay hep devam ettiğimi bilirim.

ben ilkini gün aşırı ile tutturmuştum ama o zaman düşünmüyodum
dediğin gibi 1 ay devam etti
ama şimdi iğneyle çatlatınca yumurtaları mecburen günleri kaçırmak istemedim

aynen bende öyleydim yaa günde 2 defa olduğu zaman oldu artık yosun tutcam zannettim suyun altında
onlara göre hava hoş tabi onlara gün doğuyo bende bi tutsa 1 ay yasakladı doktor dicem rahatla yatcam

:90::90: walla bende öle demeyi düşünüorum.. zaten 5 aydan sonra iyice yasak ohhhhh

hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar bende burada güzel haberlerimi paylaşmak isterdim olmadı...

burda herkes birbirinin üzüntüsüne sevincine ortak olur kanısıyla geldim hepiniz hamilelik belirtilerinizi yazarken benim burda çıkan sorunlarımı anlatmam ve bunu kimsenin dikkate almayışı normal siz benim yaşadıklarımı yaşamayın hepiniz hamiş olursunuz inş. dualarım sizlerle olacak hoşkalın

canım yaaa dur hemen böyle ümitsiz olma sanirim endometriozis ten bahsediyorsun bu rahatsızlık tedavi edilebilen bir şey
lütfen kendini yipratma cok şükür dermansiz dert değil

Cnm anlattığına göre mantar olmuş.
eğer idrar yaparken tanman kasiklarinda
agri varsa iltihap ta olabilir mantar bulasici
olduğu için dr gitmeni tavsiye ederim ben de
iki hafta önce bu sorunu yaşadım.ve mantar
varmış şükür tedavi oldum ve rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…