cimcimeemm devam devam tamam canim.. sen silktirdin iyice rahat otur artik..
3-5 tennn 32 ye bayaaa bi değişiklik oldu canım. Bu duayı bana layık gördüğün için, bu değişikliği bende yaptığın için teşekkür ederim :)
cok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın bugün doktordan
hala içimde bi his var acaba eksik bişeylermi kaldı diye ama bende hal kalmadı mik mik için. adam sarılacak diye ödüm patlıyo
lennnnnn tamam geri aldım dileğimi
hala içimde bi his var acaba eksik bişeylermi kaldı diye ama bende hal kalmadı mik mik için. adam sarılacak diye ödüm patlıyo
lennnnnn tamam geri aldım dileğimi
Hergünmü ilişki oluyor canım yoksa günaşırımı
Teşekkürler bebeğimmm :)
ayy canım banada gına geldi daha şimdiden biz başlayalı 4 gün oldu toplamdakociş mutlu hayatından :87: günde 2den fazla desem sesi çıkmıcak böle çalışmaya can kurban dio ama ya ben ? gına geldi şimdiden :89: bide ben hep yanaşıom ya bu gün şu gün die o baya havalarda yaa ama bi tutsun görcek o. yasak dicem
malesef hayırlı haberlerle gelemedim rahim duvarım geçen 13 ken şimdi ilaç kullanmama ramen 25 lerde rahim duvar kalınlaşmasıymış halk dilinde yarın beni uyutup parça alıcaklarını söledilediler moralim bozulmasın diye kötü değil öle görünmüyo falan dediler ama ben yemedim
boşlukta gibiyim yaşadığım hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz ruh gibiyim içimde fırtınalar kopuyor sanki Allah ım sen bana yardım et
çatlatma iğnesi sonrası 5 gün üst üste oldu iğneye kadar gün aşırı oldu iğneden sonra gün aşırıya döndük
İnsan yumurtlama dönemine güvenemiyor sürekli bugünde deniyim diyor içinden. Hergün ilişki olunca yoruyor doğal olarak. Ama gün aşırı olunca ben o ay hep devam ettiğimi bilirim.
cnm hayırdır bu da nerden çıktı nerden anlıosunuz rahim duvarının kalınlaştığını filan :26::26: ay daha neler öğrencez bakalım
ben ilkini gün aşırı ile tutturmuştum ama o zaman düşünmüyodum
dediğin gibi 1 ay devam etti
ama şimdi iğneyle çatlatınca yumurtaları mecburen günleri kaçırmak istemedim
aynen bende öyleydim yaa günde 2 defa olduğu zaman oldu artık yosun tutcam zannettim suyun altında
onlara göre hava hoş tabi onlara gün doğuyo bende bi tutsa 1 ay yasakladı doktor dicem rahatla yatcam
Hadi bakalım peş peşe patlatırız güzel haberleri inşAllah.
vajinal usg ile anlıyorlar canım
canım yaaa dur hemen böyle ümitsiz olma sanirim endometriozis ten bahsediyorsun bu rahatsızlık tedavi edilebilen bir şeymalesef hayırlı haberlerle gelemedim rahim duvarım geçen 13 ken şimdi ilaç kullanmama ramen 25 lerde rahim duvar kalınlaşmasıymış halk dilinde yarın beni uyutup parça alıcaklarını söledilediler moralim bozulmasın diye kötü değil öle görünmüyo falan dediler ama ben yemedim
boşlukta gibiyim yaşadığım hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz ruh gibiyim içimde fırtınalar kopuyor sanki Allah ım sen bana yardım et
merhaba sercem bende bişey söylicem ya bendede akıntı var kötü kokuyor çok.kaşıntı yaptı birgün krem sürdüm geçti.sarı renkte.hemen hemen hergün birlikte olmaya çalışıyoruz.bebiş olabilirmi diyom ama adet belirtilerim başladı az az.her ay acabamı diyorum ama bakalım ne olacak.rabbim hepimizi bu ay hamile olmamızı nasip etsin inşallah.bilen varsada yazabilirmi bana cevap:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?