Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

daha topoge yeni geldim cnm. gecmis olsun. bir fikrim yok bu konuda. insallah tedavisi cok basit birsyedir. ve tedavi sonrasi hemen gebe kalinabilen turden birseydir.
umitsiz olmak; cok uzulmek yok. hersey bizim icin cnmm bugun uzul ama yari kendini toplamis olarak gel aramiza tekrar. oyle hemen kendini birakmak yokm ayrica burasi sadece gebeler icn degil cnm hepimizin derdini paylasmak icin. kendini yalniz hissetme lutfen.

bu arada yogunluktan gelemdim bir turlu.
ben de pazartesi gunu yumurtladim ve artik geri sayiyorum. bu kez de olmadigini dusensem de necburen bekleyecegim.
ates olctugum icin tahmin edebiliyrm onceden.

ben de pazartesi gunu yumurtladim ve artik geri sayiyorum. bu kez de olmadigini dusensem de necburen bekleyecegim.

kızlar napyosunuz esm senelk ıznini kullanyo gremyorum kk ne hep geziyoruz hepnzi ozledm

Cutem hosgeldin.insallah tutmustur cnm.benim testi eklemistim kimse anlayamadi cnm.yine dun ki gibi çıktı.:-( bat a 7 gun var.

Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?Eki Görüntüle 788238

Evt cnm benim en son 2 de vc ye gidiyorum. 2 den beri sivi almiyorum ve 5 de yapiyorum duzenli

cok qarip ya aklim karisti cute gelsin bakalim bir cevap bulur:44: benim esimde o gun soyledi ovi testine inanmadigini qaliba dogru cikiyo dedikleri

cnm. testi cok dogru yaoiyrsun. anlamadim tam seninkinj. yine de t c den silik dimi? belki de senin siliklik boyledir.

bu arada testler ben de dogru sonuc vermisti bilginiz olsun. ates de olctugum icin test ve ates ayni gun yumurtliyrsun demisti. ben labquick kullanmistim. aklinizda olsun.

rahim duvarinin kalinligi icin ben sogan kurunu duymusdum inceltiyormus Rabbim yar ve yardimcin olsun canim

Rabbim Hastalığı'na şifa versin dilerim en kısa sürede sen de hamiş olursun üzme kendini derdi veren derman da vermiştir umudunu kesme
alinti yalnis olmus qaliba ben hasta digilimki burda bir arkadas seni seviyorum adli arkadas rahim duvari kalinlasmis ona yazmistim ben

ne kadar zor bir insanim ya testlerimbile zor yaaa bende ayni markayi kullaniyorum cnm ve senin sedigin gibi uyguluyorum testi.

tahmını dogum tarıhlerı yazıyorya arkadaslar burda ara ara orda 2.haftanın içindeyim diyor bukadar erken ögrenılırmı yav

merhaba kızlar bu ay soldan yumurtlamışım ve sol kasığım çok ağrıyo klomen kullandım 3 gün dayanabildim gözde yan etki yaptı yumurtalığım zaten normal büyüyo ve bana yinede klomen verdiler en son yumurta 3,20 dedi ve etrafında sıvı var dedi ne anlama geliyor? daha çok büyürse yani 5 i geçerse ilaçla küçültücez dedi yarın yine gidicem kontrele allahımmmmm yinemi hamiş değilim acaba (((((((

Rabbim Hastalığı'na şifa versin dilerim en kısa sürede sen de hamiş olursun üzme kendini derdi veren derman da vermiştir umudunu kesme👸👸👸

alinti yalnis olmus qaliba ben hasta digilimki burda bir arkadas seni seviyorum adli arkadas rahim duvari kalinlasmis ona yazmistim ben

Ayy evet ya k.bakmayın bende ona yazmak istedim telefondan girdiğim için k.bakmayın tekrar...

tahmını dogum tarıhlerı yazıyorya arkadaslar burda ara ara orda 2.haftanın içindeyim diyor bukadar erken ögrenılırmı yav
yok canım öğrenilmez mesela ben hevesten yaptım bu ovulasyon tarihinde döllenme gerçekleşirse geçerliliği olacak

kızlar son 3 gün :18:

hem ümitliyim hem ümitsiz

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah....

seni_seviyorum canım geçmiş olsun...
geçmişi okurken bazen gözden kaçırabiliyorum geç farkettim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…