malesef hayırlı haberlerle gelemedim rahim duvarım geçen 13 ken şimdi ilaç kullanmama ramen 25 lerde rahim duvar kalınlaşmasıymış halk dilinde yarın beni uyutup parça alıcaklarını söledilediler moralim bozulmasın diye kötü değil öle görünmüyo falan dediler ama ben yemedim
boşlukta gibiyim yaşadığım hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz ruh gibiyim içimde fırtınalar kopuyor sanki Allah ım sen bana yardım et
hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar bende burada güzel haberlerimi paylaşmak isterdim olmadı...
burda herkes birbirinin üzüntüsüne sevincine ortak olur kanısıyla geldim hepiniz hamilelik belirtilerinizi yazarken benim burda çıkan sorunlarımı anlatmam ve bunu kimsenin dikkate almayışı normal siz benim yaşadıklarımı yaşamayın hepiniz hamiş olursunuz inş. dualarım sizlerle olacak hoşkalın
bu arada yogunluktan gelemdim bir turlu.
ben de pazartesi gunu yumurtladim ve artik geri sayiyorum. bu kez de olmadigini dusensem de necburen bekleyecegim.
ates olctugum icin tahmin edebiliyrm onceden.
kızlar napyosunuz esm senelk ıznini kullanyo gremyorum kk ne hep geziyoruz hepnzi ozledm
gez anacim gez esin ise başladı mı gelirsinkızlar napyosunuz esm senelk ıznini kullanyo gremyorum kk ne hep geziyoruz hepnzi ozledm
bu arada yogunluktan gelemdim bir turlu.
ben de pazartesi gunu yumurtladim ve artik geri sayiyorum. bu kez de olmadigini dusensem de necburen bekleyecegim.
ates olctugum icin tahmin edebiliyrm onceden.
Cutem hosgeldin.insallah tutmustur cnm.benim testi eklemistim kimse anlayamadi cnm.yine dun ki gibi çıktı.:-( bat a 7 gun var.
Kizlaar bugun 22.gunum ve ovu.testime bakarmisiniz yaa simdiye coktan silik olmasi gerekmezmi?, sizlerde de boyle oluyormu. ?Eki Görüntüle 788238
Evt cnm benim en son 2 de vc ye gidiyorum. 2 den beri sivi almiyorum ve 5 de yapiyorum duzenli
cok qarip ya aklim karisti cute gelsin bakalim bir cevap bulur:44: benim esimde o gun soyledi ovi testine inanmadigini qaliba dogru cikiyo dedikleri
rahim duvarinin kalinligi icin ben sogan kurunu duymusdum inceltiyormus Rabbim yar ve yardimcin olsun canimhepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar bende burada güzel haberlerimi paylaşmak isterdim olmadı...
burda herkes birbirinin üzüntüsüne sevincine ortak olur kanısıyla geldim hepiniz hamilelik belirtilerinizi yazarken benim burda çıkan sorunlarımı anlatmam ve bunu kimsenin dikkate almayışı normal siz benim yaşadıklarımı yaşamayın hepiniz hamiş olursunuz inş. dualarım sizlerle olacak hoşkalın
rahim duvarinin kalinligi icin ben sogan kurunu duymusdum inceltiyormus Rabbim yar ve yardimcin olsun canim
alinti yalnis olmus qalibaRabbim Hastalığı'na şifa versin dilerim en kısa sürede sen de hamiş olursun üzme kendini derdi veren derman da vermiştir umudunu kesme
alinti yalnis olmus qalibaben hasta digilimki burda bir arkadas seni seviyorum adli arkadas rahim duvari kalinlasmis ona yazmistim ben
cnm. testi cok dogru yaoiyrsun. anlamadim tam seninkinj. yine de t c den silik dimi? belki de senin siliklik boyledir.
bu arada testler ben de dogru sonuc vermisti bilginiz olsun. ates de olctugum icin test ve ates ayni gun yumurtliyrsun demisti. ben labquick kullanmistim. aklinizda olsun.
Rabbim Hastalığı'na şifa versin dilerim en kısa sürede sen de hamiş olursun üzme kendini derdi veren derman da vermiştir umudunu kesme👸👸👸
alinti yalnis olmus qalibaben hasta digilimki burda bir arkadas seni seviyorum adli arkadas rahim duvari kalinlasmis ona yazmistim ben
yok canım öğrenilmez mesela ben hevesten yaptım bu ovulasyon tarihinde döllenme gerçekleşirse geçerliliği olacaktahmını dogum tarıhlerı yazıyorya arkadaslar burda ara ara orda 2.haftanın içindeyim diyor bukadar erken ögrenılırmı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?