kızlar son 3 gün :18:
hem ümitliyim hem ümitsiz
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah....
valla cnm. benim pek bir fikrim yok. ama anlamadigim yumurtan kendisi buyuyorsa niye ilac verdiler? baska bir dr.a daha gorunsen keske.merhaba kızlar bu ay soldan yumurtlamışım ve sol kasığım çok ağrıyoklomen kullandım 3 gün dayanabildim gözde yan etki yaptı yumurtalığım zaten normal büyüyo ve bana yinede klomen verdiler en son yumurta 3,20 dedi ve etrafında sıvı var dedi ne anlama geliyor? daha çok büyürse yani 5 i geçerse ilaçla küçültücez dedi yarın yine gidicem kontrele allahımmmmm yinemi hamiş değilim acaba (((((((
hadi bakalim kuzu. guzel bir acilis yap topigekızlar son 3 gün :18:
hem ümitliyim hem ümitsiz
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah....
yok canım değilim ya imzaya bakma sen sat ı yazınca böle çıkıyo motive olayım diye yapmıştım. zaten bebiş için uğraşıyorduk 3 olgun yumurtaömla başbaşayım bu akşamhayırlısı
günaydın eylül anneleri nasılsınız bakalım...
günaydınlar canım iyiyiz sen nasılsın son üç gün ama belirti yok napcaz ya[/Q
teşekkürler iyim saolun...dilerin en kısa sürede sonuç alırısınız....mutlu haberle karşılarız sizi...
günaydınlar canım iyiyiz sen nasılsın son üç gün ama belirti yok napcaz ya[/Q
teşekkürler iyim saolun...dilerin en kısa sürede sonuç alırısınız....mutlu haberle karşılarız sizi...
canım ya ağzın dualı olur inşallah allah herkesın yüzünü topiğimizin yüzünü güldürür inşallah bu ay
canım ya ağzın dualı olur inşallah allah herkesın yüzünü topiğimizin yüzünü güldürür inşallah bu ay
herşeyin başı dua yer gök dua üzerine,,,birbirimize dua edersek inşallah Rabbim gönlümüze göre verir...:130:
günaydın canlar biz dün mik miklere başladık ama ya ben belimin altına yastıkta koydum ayaklarımı eşimin beline de sardım sonrasında ayaklırı yukarı doğru kaldırdım karnıma doğru çektim bi de ne olsun 5 dk sonra elimi bi attım bizim sipoşlar akmış. kocişe dedim bunlar akmış bundan sonrakilerde silkeleyecek dedim tamam olur nasıl yapacam dedi anlattım sen bu internetteki arkadaşlarından daha neler öğrenecen bakalım dedi
günaydın canlar biz dün mik miklere başladık ama ya ben belimin altına yastıkta koydum ayaklarımı eşimin beline de sardım sonrasında ayakları yukarı doğru kaldırdım karnıma doğru çektim bi de ne olsun 5 dk sonra elimi bi attım bizim sipoşlar akmış. kocişe dedim bunlar akmış bundan sonrakilerde silkeleyeceksin dedim tamam olur nasıl yapacam dedi anlattım sen bu internetteki arkadaşlarından daha neler öğrenecen bakalım dedi
gunaydin canim..
ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
aceba hepsimi cikiyo geri bazilari kaliyo mu anlamadim..??
napicaz..
hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim arkadaşlar bende burada güzel haberlerimi paylaşmak isterdim olmadı...
burda herkes birbirinin üzüntüsüne sevincine ortak olur kanısıyla geldim hepiniz hamilelik belirtilerinizi yazarken benim burda çıkan sorunlarımı anlatmam ve bunu kimsenin dikkate almayışı normal siz benim yaşadıklarımı yaşamayın hepiniz hamiş olursunuz inş. dualarım sizlerle olacak hoşkalın
gunaydin canim..
ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
aceba hepsimi cikiyo geri bazilari kaliyo mu anlamadim..??
napicaz..
günaydın canlar biz dün mik miklere başladık ama ya ben belimin altına yastıkta koydum ayaklarımı eşimin beline de sardım sonrasında ayakları yukarı doğru kaldırdım karnıma doğru çektim bi de ne olsun 5 dk sonra elimi bi attım bizim sipoşlar akmış. kocişe dedim bunlar akmış bundan sonrakilerde silkeleyeceksin dedim tamam olur nasıl yapacam dedi anlattım sen bu internetteki arkadaşlarından daha neler öğrenecen bakalım dedi
merak etme cnm. sadece fazlasi disari cikiyorm zaten giden iceriye gidiyor. bu arada iliski bitince esin hemen cekilmesin. 1 dk beklese yeter. boylece fazla spermin disari akmasi onlenmis olur.
hehehehhe silkelemek nası bişi oluyo ya bende bilmiyorum
Silkelemek ne oluyor mazur görün bilmiyorum.acik açık anlatirsaniz sevinirim.benimde hep disari akiyor.tuplermi kapali diye düşünüp duruyorum bi çözümu varsayapalım bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?