Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canlar üreme ile ilgili belgesel arıyorum hd görüntü kalitesi iyi olan bi site yada belgesel biliyor musunuz? eşimle beraber izleriz bebiş nasıl oluşur gelişir öğrenelim dimi

valla cnm. benim pek bir fikrim yok. ama anlamadigim yumurtan kendisi buyuyorsa niye ilac verdiler? baska bir dr.a daha gorunsen keske.
kızlar son 3 gün :18:

hem ümitliyim hem ümitsiz

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah....
hadi bakalim kuzu. guzel bir acilis yap topige

Sonunda regl oldum.. insallah eylulde dr takviyeli calismalara baslicaz.
Beni de listeye ekler misiniz 24-28

günaydın canlar biz dün mik miklere başladık ama ya ben belimin altına yastıkta koydum ayaklarımı eşimin beline de sardım sonrasında ayakları yukarı doğru kaldırdım karnıma doğru çektim bi de ne olsun 5 dk sonra elimi bi attım bizim sipoşlar akmış. kocişe dedim bunlar akmış bundan sonrakilerde silkeleyeceksin dedim tamam olur nasıl yapacam dedi anlattım sen bu internetteki arkadaşlarından daha neler öğrenecen bakalım dedi

Son düzenleme:

günaydın yüsra hanım çalışmalar başladıysa inşallah olur bizde bugün yarın başlarız diecem ama temizlik var onu da erteleyemem kocişko onda yardım edicek çok yormak istemiyorum belki bi ara kaçamak olur ...

gunaydin canim..

ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
aceba hepsimi cikiyo geri bazilari kaliyo mu anlamadim..??
napicaz..

gunaydin canim..

ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
napicaz..

Silkelemek ne oluyor mazur görün bilmiyorum.acik açık anlatirsaniz sevinirim.benimde hep disari akiyor.tuplermi kapali diye düşünüp duruyorum bi çözümu varsayapalım bari:)

Canım olurmu öle şey.. çenemiz düşüo ya hep.. kızçelerin gözünden kaçmıştır. yoksam biz burda derdi sevince hep beraber paylaşmak için burdayızz :26:

gunaydin canim..

napicaz..

merak etme cnm. sadece fazlasi disari cikiyorm zaten giden iceriye gidiyor. bu arada iliski bitince esin hemen cekilmesin. 1 dk beklese yeter. boylece fazla spermin disari akmasi onlenmis olur.

hehehehhe silkelemek nası bişi oluyo ya bende bilmiyorum

Bilgi iyidir ve bulaşıcıdır deseydin :90: walla ben buraya ilk üye olduğumda bişicik bilmiodum.. şimdi kadın doğum uzmanı çıkıcam nerdese

buarada hadi hayırlısı bakalım bende dün silkelendim midem kalktı kociş maşşallahh silkeleme dozunu kaçırıo işi şansa bırakmayalım die olsun tutsun die amuda dikicek elinden gelse tabi beni düşünen yok silkelenme sırasında böle oluom

merak etme cnm. sadece fazlasi disari cikiyorm zaten giden iceriye gidiyor. bu arada iliski bitince esin hemen cekilmesin. 1 dk beklese yeter. boylece fazla spermin disari akmasi onlenmis olur.

zaten

diyorum siposlar kacar sonra..
canim ama sanki hepsi cikiyo gibi oluyo anlamadim dikince bile akio..

hayirlisi insallah icerde kalir bazilari..

hehehehhe silkelemek nası bişi oluyo ya bende bilmiyorum

Silkelemek ne oluyor mazur görün bilmiyorum.acik açık anlatirsaniz sevinirim.benimde hep disari akiyor.tuplermi kapali diye düşünüp duruyorum bi çözümu varsayapalım bari:)

Canlar vallahi bende bilmiyodum..
burda ogrendim..
kocisine diosun beni silkele (tabi biraz sasiriyo manyakmisin dio)
sonra bacakalrindan tutup kaldirio ve bi sag bi sol one arkaya camasir, hali silker gibi silkiyoo..

boylece siposlar daha kolay ulasiyomus yumyum lara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…