Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar dün akşam okadar yorgundumki... ay dedim kocişe çalışmayalım bu akşam dayanamıcam çok uykum war.. yarın çalışırız.. oda dedi sen uyu, işi şansa bırakmıcam ben madem çalışılcak ödevimizi yapalım dedi ve sonuççç uyku sersemliği üstümde olarak silkelendimm adamın elinden gelse amuda kaldırcak spoşlar içimde kalsın die

anlıcağınız boş geçmedik tam gaz çalışıoruz 8 gündür bakalım hayırlısı

valla sesli güldüm ha ayyy çok fena yaaaa ama mecburen onuda yapacaz ne yapalım ne çektik beeee

ahhhahahhh iş yerinde kahkayı basmamak için zor tuttum benim kocişkoya desem seve seve silkeler öle manyakça şeleri seve du bi deneyeyim ahahahhh...

kızlar bu arada benim bat ım yarın ben şimdi yarın hamiş olduğumu öğrenirsem ağustos anasımı olurum hehehhehehe düşünecek herşeyim bitti bu kalmıştı bunuda düşüneyim dedim hehehehhe

aynen vallaha canim bizimki geldi uyumusum yorgunluktan salonda tv nin onunde
neyse geldi yanima sarildi hadi sen uyu falan filan..
gozum capakli bi uyandim dedim mik mik zamani ama..
sasirdi kocis yazik "kiz iki dakika once uyuyodun" dedi..
sonra "tamam tamam seni mi kircam" 44::44: sanki isine gelmiyo da) hadi mik mik silk dik..

ahhhahahhh iş yerinde kahkayı basmamak için zor tuttum benim kocişkoya desem seve seve silkeler öle manyakça şeleri seve du bi deneyeyim ahahahhh...

evet evet insan sasiriyo ama sonra aliskanlik oluyo..

bide su sarkiyi soyle "oyanada bu yanada salla evir cevir kivir cevir salla, salla salla salla titret.. "

ahh ahh bi o guluyo bi ben..

olsun cnm ya ikisinide yapın kaçırmayın
gunaydin canim..

ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
aceba hepsimi cikiyo geri bazilari kaliyo mu anlamadim..??
napicaz..
ay canım aynen bizde dün merak ettik hani ayakları kaldırdık yine çıktı giden vardır mutlaka :26:
merak etme cnm. sadece fazlasi disari cikiyorm zaten giden iceriye gidiyor. bu arada iliski bitince esin hemen cekilmesin. 1 dk beklese yeter. boylece fazla spermin disari akmasi onlenmis olur.
aynen canım benim eşimde bekledi 1 dk kadar ama demek bizim baya bi fazla varmış
hehehehhe silkelemek nası bişi oluyo ya bende bilmiyorum
canım ilişkiden sonra eşin bacaklarından tutup silkeleyecek biz daha yapmadık yapacaz inşallah

bakalım ben nasıl olacam aynı olurum kesin

Slmmmmmmm kislaaaarrrr...dun gece itibariyle bende başlamış bulunmaktayım çalışmalara....bugün 12.gunum git git gidaklamaya az kaldi

Son düzenleme:
Slmmmmmmm kislaaaarrrr...dun gece itibariyle bende başlamış bulunmaktayım çalışmalara....bugün 12.gunum git git gidaklamaya ay kaldi

Simdiden basarilar diliyorum..
bu matchlar cok onemli.. bu sezon ne kadar erken sipos tuturusak o kadar erken kupa bizim olur..
ikinizede guveniyoruz..

Son düzenleme:
gunaydin canim..

ay bizde dun mik mikledik ayni senin dedigin gibi yaptim herseyi silkeledide ama siposlar durmuyo..
aceba hepsimi cikiyo geri bazilari kaliyo mu anlamadim..??
napicaz..

bacakları ve beli havada tutun kızlar.. varsa duvar neyim oraya dayayın ayaklarınızı ozaman dışarı bi damlam bile dışarı akmıo

yarın sabah ben öle yapıcam
sabahları daha etkilimiş tutması.. kalkcam artık napayım işten 2 saat ewelden kalksam yarım saat bacaklar havada yatsam yarım saatte duş alsam hazırlansam yarm saat kavaltı son yarım saatde yol anca
:26:

tamam canim bende 12de gitcem eve.. bakalim kocisi gene yorcam..

benim denemelerde genelde çıkmadı en az iki saat kaldığını biliyorum hatta bi gün hiç çıkmadı die kafam atmıştı benim ki bayağı derin mi ne öle tereddütüm yok ahahhhha

benim denemelerde genelde çıkmadı en az iki saat kaldığını biliyorum hatta bi gün hiç çıkmadı die kafam atmıştı benim ki bayağı derin mi ne öle tereddütüm yok ahahhhha

kiz allah canini almasin ne kadar derin olcak..

insallah canim cikmaz sen genede biraz dik silk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…