Eki Görüntüle 779625
bu arada kızlar ben bu ay sıkı çalışacağımı ve Rabbiminde izniyle inşallah elimden geleni yapacağımı yazmıştım..kocişe keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedirme işlemene başlamış bulunmaktayımadetim çarşamba günü anca söküldü bittiği gibide soğan kürüne başlıcam..yarında ovutestlerimi alıcam hadi bakalım BİSMİLLAH
evetttttt girmedim birkaç gündür canımcımm. ne yapayım günlerin geçmesini bekliyorumbu hafta yumurtlama haftam onu değerlendiriyorum. öyle işte. sen nasılsın bakayım belli oldu mu bat tarihin ne durumdasın
marhaba arkadaşlar ben hala regl olmadım bugün 8. günüm yumurta akı kıvamı fazlaca bir akıntım var hiç bir ağrı sızı yok,sadece göğüsde mavi damar belirtisi var acı yok şişlik yok,durum bu umutlanmamak için zor duruyorum,bir de hamile oluyomuymuşum10. gün kantestini tekrarlayacağım amaaaaan sıkıntı bunlar yahu:44:
BENIde ekle sevgicim bu ay cok calismalar planliyorum bu ay adim hamisss yazilmali insallah silinmez ordan beni 12-13 eylule ekle
Aaa ben de Bilişim Teknolojileri öğretmenliyim. :)
kızlar acayip sinirim bozuk bizim öküz su koyuverdi
yok şimdi hazır deyilmiş,belki bikaç ay sonra hazır olurmuş...
ne farkı var 1 sene sonra ile şimdinin anlamadım...beni oyalıyo...
kaç aydır folik molik ne varsa kullandım...
ağustosta yaparız demişti öküzzzz
napcam şimdi ben yaaa
oğlan 5 yaşına girdi...
hayır yani 1 sene sonra ne olucak anlamadım
bütün sıkıtıyı acıyı çekecek olan benim ama öküzzz hazır deyilmiş
canlarm yaaaaaa 2 3 gndr giremdm naptnz gecmside okumadm neyse herkz uyumstr i gceler haaaa bu arada kmse beni merk etmems cooook uzldmmmmmm
Eki Görüntüle 779625
bu arada kızlar ben bu ay sıkı çalışacağımı ve Rabbiminde izniyle inşallah elimden geleni yapacağımı yazmıştım..kocişe keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedirme işlemene başlamış bulunmaktayımadetim çarşamba günü anca söküldü bittiği gibide soğan kürüne başlıcam..yarında ovutestlerimi alıcam hadi bakalım BİSMİLLAH
24 ağustosta kırmızılar gelirse ben de eylülde geel şarkısını pöykürcem hihi :))
topiğimize her zaman gel buyur ama inşaallaahhh eylülü bekleyenler olarak gelme hamiş haberlerinle gel canım
Ay tabii gelirim yahu zaten bayildm bu foruma nerde bulucaksin bu kadar ayni seyi isteyen kadini dimi ama :))
Amma icimdem bi ses hamiş değilim diyo neyin sesi bilemedim
evet ya aynı şey için uğraşan insanlar birbrini anlayanlar güzel oluyo muhabbet, evde eşimle konuşuom anlamıo yada ilgi alanına girmiyo amaan diom ben arkadaşlarımla konuşurum hıhh diom burda keyif buluom
Ayynennnn benimki de anlamiyo amaaan onlar gorevini yapsin da gerisini anlamasa da olur :)))
Burayi neden daha önce kesfetmedim ben ona yanarim esas
ohhh hazırlıklar tamam ah bu bacaksızlar yüzünden yemediğimiz yapmadığımız kalmadı
ohhhh afiyet olsun ....
hade bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?