Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bu arada kızlar ben bu ay sıkı çalışacağımı ve Rabbiminde izniyle inşallah elimden geleni yapacağımı yazmıştım..kocişe keçiboynuzu pekmezi ve fındık yedirme işlemene başlamış bulunmaktayım adetim çarşamba günü anca söküldü bittiği gibide soğan kürüne başlıcam..yarında ovutestlerimi alıcam hadi bakalım BİSMİLLAH

ohoooo uygun zamn nezamn gelcek,bu ay çok hazırlamştım kendimi...
görümceme bile ikan ettim kardeşini felan dedim yaa pöfff

rabbim hayırlısını versin hakkımızda,hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah
iyi geceler herkese

ohhhh afiyet olsun ....
hade bakalımmmmm

batım 4 eylül işte aynı durumda sayılırız ben yumurtlama dönemimi tam bilmedigim için bu ay ateş ölçmeyide deniyorum bakalım ama yinede ilişkiye düzenli devam ediyorum kaçırmak istemiyorum. bu ay çok kafamı yormak istemiyorum bakalım yapablirsem gerçi şimdi daha çok var die rahatım bat yaklaşınca başlar telaşlar yine

bende burda kimseye ümit vererek konuşmak istemiyorum çünkü etkileniyo insan ama canım dua edelim sadece inşallah bebişine kavuşursun hamişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm die yazarsın ne güzel olur walla

BENIde ekle sevgicim bu ay cok calismalar planliyorum bu ay adim hamisss yazilmali insallah silinmez ordan beni 12-13 eylule ekle

anaaammm sercemmmm gelmiişşş hoşgelmişşş gerçi keşke hamiş olsaydında gelmeseydin ama nasip demekki beraber eylülde hamiş olmamızmış inşallah kocamaaannn hamiş yazıp aha bundan koycaz önüne

canım takma sen onu ya kafası bşye karışmıştır takılmıştır ondan öle demiştir, sen yine çabalarına devam et ikna edersin mutlaka sonuçta bikaç ayda bşy değişmez dediğin gibi hem ara verdiğimiz için o zmna ancak olur falan de kandır

24 ağustosta kırmızılar gelirse ben de eylülde geel şarkısını pöykürcem hihi :))

canlarm yaaaaaa 2 3 gndr giremdm naptnz gecmside okumadm neyse herkz uyumstr i gceler haaaa bu arada kmse beni merk etmems cooook uzldmmmmmm

kızz elaaammm öle deme üzülürüm bakk valla bu ara kafamda deli sorular yok ateşmi ölçiyim yok ovu testimi yapiyim yok akıntım geldimi yok yumurtladımmı acaba die düşünmekten yokluğunu farkedememişim kızma sen napıon bakim

ohhh hazırlıklar tamam ah bu bacaksızlar yüzünden yemediğimiz yapmadığımız kalmadı

topiğimize her zaman gel buyur ama inşaallaahhh eylülü bekleyenler olarak gelme hamiş haberlerinle gel canım

Ay tabii gelirim yahu zaten bayildm bu foruma nerde bulucaksin bu kadar ayni seyi isteyen kadini dimi ama :))
Amma icimdem bi ses hamiş değilim diyo neyin sesi bilemedim

Ay tabii gelirim yahu zaten bayildm bu foruma nerde bulucaksin bu kadar ayni seyi isteyen kadini dimi ama :))
Amma icimdem bi ses hamiş değilim diyo neyin sesi bilemedim

evet ya aynı şey için uğraşan insanlar birbrini anlayanlar güzel oluyo muhabbet, evde eşimle konuşuom anlamıo yada ilgi alanına girmiyo amaan diom ben arkadaşlarımla konuşurum hıhh diom burda keyif buluom

evet ya aynı şey için uğraşan insanlar birbrini anlayanlar güzel oluyo muhabbet, evde eşimle konuşuom anlamıo yada ilgi alanına girmiyo amaan diom ben arkadaşlarımla konuşurum hıhh diom burda keyif buluom

Ayynennnn benimki de anlamiyo amaaan onlar gorevini yapsin da gerisini anlamasa da olur :)))
Burayi neden daha önce kesfetmedim ben ona yanarim esas

Ayynennnn benimki de anlamiyo amaaan onlar gorevini yapsin da gerisini anlamasa da olur :)))
Burayi neden daha önce kesfetmedim ben ona yanarim esas

bende hep aklıma takılanları burda okuyup çıkardım şimdi keşke daha önce yazsaymışım diyorum kafam rahatladı valla çoğu soruma doktorsuz cevap buluyorum canım ben şimdilik kaçar uyku ağır geldi öpüldünn

Agustosta nasibimi alamadim umutlar eylule kaldi
Yumurta takibi yaptiricagim insallah hamis kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…