- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Slmmmmmmm kislaaaarrrr...dun gece itibariyle bende başlamış bulunmaktayım çalışmalara....bugün 12.gunum git git gidaklamaya az kaldi
Kuku derindir belkiiimmm
kiz allah canini almasin ne kadar derin olcak..
insallah canim cikmaz sen genede biraz dik silk..
kiz allah canini almasin ne kadar derin olcak..
insallah canim cikmaz sen genede biraz dik silk..
hadi bakalım icranım inşallah bu ay tuttururuz... bende tam gaz devam ediorum.. 7 de 4skorumuz :90: daha ilk haftadan başladık 14 filan saymıcam bu ay Allah ne verdise adete kadar devam buarada soğan sarımsak sipoşları canlandırıomuş yaa... dün kuru fasülye yapmıştım.. yanına soğan dildim kocişe sipoşlar hareketlensin die tevekkelide gece fik fik oldu iyide yedirmişim ama bide kokusu olmasa şu soğanın :120:
bacakları ve beli havada tutun kızlar.. varsa duvar neyim oraya dayayın ayaklarınızı ozaman dışarı bi damlam bile dışarı akmıo
yarın sabah ben öle yapıcam
sabahları daha etkilimiş tutması.. kalkcam artık napayım işten 2 saat ewelden kalksam yarım saat bacaklar havada yatsam yarım saatte duş alsam hazırlansam yarm saat kavaltı son yarım saatde yol anca :26:
Kuku derindir belkiiimmm
hadi bakalım icranım inşallah bu ay tuttururuz... bende tam gaz devam ediorum.. 7 de 4skorumuz :90: daha ilk haftadan başladık 14 filan saymıcam bu ay Allah ne verdise adete kadar devam buarada soğan sarımsak sipoşları canlandırıomuş yaa... dün kuru fasülye yapmıştım.. yanına soğan dildim kocişe sipoşlar hareketlensin die tevekkelide gece fik fik oldu iyide yedirmişim ama bide kokusu olmasa şu soğanın :120:
silkme işlemi biraz meçhul ama komikde bakalım kocişko komk bulup gülmekten yapabilirse deniycez...
valla cnm. benim pek bir fikrim yok. ama anlamadigim yumurtan kendisi buyuyorsa niye ilac verdiler? baska bir dr.a daha gorunsen keske.
biz iki yılı aşkındır bebiş istiyoruz ama olmuyo birsürü test yaptırdık sonuç hep iyi ama hamiş kalamıyorum bi türlüdr da klomen le başlıyalım dedi olmazsa aşılama o yüzden klomen kullandım gerçi dr dan da pek memnun değilim birsürü dr değiştirdim heh diyebileceğim çıkmadı hiç yaaa (( insan nekadar öğrenirse o kadar memnun kalmıyor doktorundan hep acemi geliyolar
kiz ne bilim bizde durmiyii hemen aki verioo
Anamm sogan kokusuna da variz.. koksun herif agzi gozu..
ay yok yok saka bizimki hic sevmez yemez yedirmez oyle taze dilinmis sogani..
bizimki kahve icer..
SAna kolay gelsin
Canim nelere katlaniyoz insallah guzel sonuclanir..
Evet benimde ayaklari diktigim halde akiyo yawww....kizzz esrarengizimmmm sogani sadece kocana mi yedirdin sende yeee hem böylelikle koku fazla hissetmezsin hemde ana da faydası olur
2014 mayıs anneleri topiği açılmış kızlar gelenler bile var bizde inşallah gidersek mayısta doğum yapcaz
Canim ben ilk dedigim'de manyakmisin dedi yaa dusun
yapmadida ilk denemede.. ama her seferinde gulmekten insanin karni agriyo..
yavas yavas alisti..
Yor tabim durmak yok yola devamtamam canim bende 12de gitcem eve.. bakalim kocisi gene yorcam..
nasıl yani bacakları dikmesende içindemi kalıo sipoşlarrrbenim denemelerde genelde çıkmadı en az iki saat kaldığını biliyorum hatta bi gün hiç çıkmadı die kafam atmıştı benim ki bayağı derin mi ne öle tereddütüm yokahahhhha
eft icranım olacakkkkkk inşallahhh :13::13:Tisikkur ederim efeeeemmmbu maci alicaz baska yolu yokkk:124::124::124::124::124::124:
soğan büyük nimet te kıymet bilmiyoruz biz .....herkescikler yisinnnn kokar kokar dolasaliiimmmikinizde yiverin canim onlarin siposlara iyi geliyo seninde yum yumlara..
(bildigim kadariyla)
Ayyy ne kaaa güzel olur bahar gelmiş her şey çiçek açmış yeşillenmiş...bizim koca gobekler cikmiss ohhh mis gibi havada pirtlativeririz...yaz ayinda buyuturuz yawrularimizi kis olsa hasta olacak bilmem ne olacak die evden cikaramayiz
Ayyy ne kaaa güzel olur bahar gelmiş her şey çiçek açmış yeşillenmiş...bizim koca gobekler cikmiss ohhh mis gibi havada pirtlativeririz...yaz ayinda buyuturuz yawrularimizi kis olsa hasta olacak bilmem ne olacak die evden cikaramayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?