Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Slmmmmmmm kislaaaarrrr...dun gece itibariyle bende başlamış bulunmaktayım çalışmalara....bugün 12.gunum git git gidaklamaya az kaldi

hadi bakalım icranım inşallah bu ay tuttururuz... bende tam gaz devam ediorum.. 7 de 4 skorumuz :90: daha ilk haftadan başladık 14 filan saymıcam bu ay Allah ne verdise adete kadar devam buarada soğan sarımsak sipoşları canlandırıomuş yaa... dün kuru fasülye yapmıştım.. yanına soğan dildim kocişe sipoşlar hareketlensin die tevekkelide gece fik fik oldu iyide yedirmişim ama bide kokusu olmasa şu soğanın
:120:

Ooo super gidiyosunuz regle bir hafta kalana kadar bu hızla devam

sen okadar kısa sürede bunları yapabilecekmisin maşaallah ben senin bu dediklerini yapmam için ennn az 3.5 saat önce kalkmam gerek

Kuku derindir belkiiimmm

kiz ne bilim bizde durmiyii hemen aki verioo

Anamm sogan kokusuna da variz.. koksun herif agzi gozu..
ay yok yok saka bizimki hic sevmez yemez yedirmez oyle taze dilinmis sogani..
bizimki kahve icer..
SAna kolay gelsin
Canim nelere katlaniyoz insallah guzel sonuclanir..

silkme işlemi biraz meçhul ama komikde bakalım kocişko komk bulup gülmekten yapabilirse deniycez...

Canim ben ilk dedigim'de manyakmisin dedi yaa dusun
yapmadida ilk denemede.. ama her seferinde gulmekten insanin karni agriyo..

yavas yavas alisti..

Son düzenleme:

Soğan mı ana bende yediririm ise yarıyor sa :)

2014 mayıs anneleri topiği açılmış kızlar gelenler bile var bizde inşallah gidersek mayısta doğum yapcaz

Son düzenleme:

Evet benimde ayaklari diktigim halde akiyo yawww....kizzz esrarengizimmmm sogani sadece kocana mi yedirdin sende yeee hem böylelikle koku fazla hissetmezsin hemde ana da faydası olur

Evet benimde ayaklari diktigim halde akiyo yawww....kizzz esrarengizimmmm sogani sadece kocana mi yedirdin sende yeee hem böylelikle koku fazla hissetmezsin hemde ana da faydası olur

ikinizde yiverin canim onlarin siposlara iyi geliyo seninde yum yumlara..
(bildigim kadariyla)

2014 mayıs anneleri topiği açılmış kızlar gelenler bile var bizde inşallah gidersek mayısta doğum yapcaz

Ayyy ne kaaa güzel olur bahar gelmiş her şey çiçek açmış yeşillenmiş...bizim koca gobekler cikmiss ohhh mis gibi havada pirtlativeririz...yaz ayinda buyuturuz yawrularimizi kis olsa hasta olacak bilmem ne olacak die evden cikaramayiz

Slm kızlar hepinize. 2 günde çok alıştım be size :) 1 hafta yokum tatile gidiyorum 4-5 günede hastalanacam zaten tatil dönüşü çalısmalara baslarım artık :) döndüğümde hepinizden iyi haberler bekliyorum ins. Hepiniz hamile kalırsınız ins. ÂMİN.....

tamam canim bende 12de gitcem eve.. bakalim kocisi gene yorcam..
Yor tabim durmak yok yola devam

benim denemelerde genelde çıkmadı en az iki saat kaldığını biliyorum hatta bi gün hiç çıkmadı die kafam atmıştı benim ki bayağı derin mi ne öle tereddütüm yok ahahhhha
nasıl yani bacakları dikmesende içindemi kalıo sipoşlarrr
ya dediğin gibi seninki biraz derin, yada fışkırtma süper oluyo ( fışkırma anı önemlidir yazıo nette. ileri fışkırtabiliosa erkek daha kolay oluyomuş :26: )

Tisikkur ederim efeeeemmmbu maci alicaz baska yolu yokkk:124::124::124::124::124::124:
eft icranım olacakkkkkk inşallahhh :13::13:

aaa süper olur benim ve kocişkomun doğum günüsü de mayıs da bi de bebiş olur hep beraber kutlarız ay inşallah ya...:26::26:

ahhhhhhhh hadi bakalım hayırlısıbiz beklemedeyiz şafak 3 inşallah yaradan mevlam bu ay olur herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…