Yuhahahahaahahhhh bu adam boşamısın sonra beni delirdi die :26::26::26:
İyi tatiller canım bu tatil sana iyi gerkir ins herşeyi kafandan at süper bi başlangıç yap gelinceeeSlm kızlar hepinize. 2 günde çok alıştım be size :) 1 hafta yokum tatile gidiyorum 4-5 günede hastalanacam zaten tatil dönüşü çalısmalara baslarım artık :) döndüğümde hepinizden iyi haberler bekliyorum ins. Hepiniz hamile kalırsınız ins. ÂMİN.....
Slm kızlar hepinize. 2 günde çok alıştım be size :) 1 hafta yokum tatile gidiyorum 4-5 günede hastalanacam zaten tatil dönüşü çalısmalara baslarım artık :) döndüğümde hepinizden iyi haberler bekliyorum ins. Hepiniz hamile kalırsınız ins. ÂMİN.....
soğan büyük nimet te kıymet bilmiyoruz biz .....herkescikler yisinnnn kokar kokar dolasaliiimmm
ahahhhh bu adam boşamısın sonra beni delirdi die :26::26::26:
Slm kızlar hepinize. 2 günde çok alıştım be size :) 1 hafta yokum tatile gidiyorum 4-5 günede hastalanacam zaten tatil dönüşü çalısmalara baslarım artık :) döndüğümde hepinizden iyi haberler bekliyorum ins. Hepiniz hamile kalırsınız ins. ÂMİN.....
aaa süper olur benim ve kocişkomun doğum günüsü de mayıs da bi de bebiş olur hep beraber kutlarız ay inşallah ya...:26::26:
Bel altı yastığıda unutmayın :)Yor tabim durmak yok yola devam
nasıl yani bacakları dikmesende içindemi kalıo sipoşlarrr
ya dediğin gibi seninki biraz derin, yada fışkırtma süper oluyo( fışkırma anı önemlidir yazıo nette. ileri fışkırtabiliosa erkek daha kolay oluyomuş :26: )
eft icranım olacakkkkkk inşallahhh :13::13:
6 Günüm kaldı. Ayy bekle bekle geçmiyor bu günler yaa.
2014 mayıs anneleri topiği açılmış kızlar gelenler bile var bizde inşallah gidersek mayısta doğum yapcaz
6 Günüm kaldı. Ayy bekle bekle geçmiyor bu günler yaa.
benim bat 16eylul bat 18eylul evlilik yil donumum ins ban en büyük hediye yawrum oluraaa süper olur benim ve kocişkomun doğum günüsü de mayıs da bi de bebiş olur hep beraber kutlarız ay inşallah ya...:26::26:
ahhhhhhhh hadi bakalım hayırlısıbiz beklemedeyiz şafak 3 inşallah yaradan mevlam bu ay olur herkesin
ıım benim denemede ben belime yastık koydum boşalma anında eşim hemen çekilmedi ve hiç hareket etmeden başımda yastık olmadan yarım saatden fazla öle kalmıştım sonra duş ve hemen tekrar uzanmuştım tabi ayaklarım altında yastık vardı...tutmamasının nedenini yumurtlamam geçti die düşünüyorum son üç gününü değerlendirebilmiştim haziranda...Yor tabim durmak yok yola devam
nasıl yani bacakları dikmesende içindemi kalıo sipoşlarrr
ya dediğin gibi seninki biraz derin, yada fışkırtma süper oluyo( fışkırma anı önemlidir yazıo nette. ileri fışkırtabiliosa erkek daha kolay oluyomuş :26: )
eft icranım olacakkkkkk inşallahhh :13::13:
inşallahhh cnımmmsende dön gel hemen başla fik fiklere malum vakit nakittir birikim yapmak lazım boşa dememişler hemen birikimlerrr veee gelsinnn bebişşşşş
son iliski 14. gundu bizim ve 15. gun yumurtladim.
simdik o sen seferde ekstra hicbirsey yapmadim. yine sirt ustu uzanip 1 saat yattim ve disari hiccc akmadim hatta wc dede akmadi. ertesi gunde akmadi. nasil oldu bilmiyrm.
tek fark afedersiniz ben cokkk fazla islanmistim ve bu islaklik bildigim kadariyla spermleri iyi tutuyor ve yasamalarina imkan sagliyor.
Evet benimde ayaklari diktigim halde akiyo yawww....kizzz esrarengizimmmm sogani sadece kocana mi yedirdin sende yeee hem böylelikle koku fazla hissetmezsin hemde ana da faydası olur
son iliski 14. gundu bizim ve 15. gun yumurtladim.
simdik o sen seferde ekstra hicbirsey yapmadim. yine sirt ustu uzanip 1 saat yattim ve disari hiccc akmadim hatta wc dede akmadi. ertesi gunde akmadi. nasil oldu bilmiyrm.
tek fark afedersiniz ben cokkk fazla islanmistim ve bu islaklik bildigim kadariyla spermleri iyi tutuyor ve yasamalarina imkan sagliyor.
ben salatanın içine koydum şekerim kendime.. ama öle olmasına rahmen onun soğan çok ağır bastı koca baş soğanı sadece kendi yedi :125: bende sadece salatanın içindekileri :89:
bende ıslaklık çok az oldugu için bi damla bebe yağı kullanıyorum yoksa çok acı çekiyorum ıslaklık zayıf bende..
himmm. erken bosalmayi ufak bir hapla cozuyoruz demisti dr. bana. ama tam bilmiyrm.Yaaa cutecimm sen tecrubelisin bi sey sorcam benim islanmama kalmadan kocis bosalio erken bosalma sorunumuz var buna bildigin bisey var mi
slm kızlar nasılsınız
Ahh canim az kalmis bana gore ama genede cok..
Belirti falan ??
INSALLAH... ne guzel olur vallaha kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?