Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ahahhhh bu adam boşamısın sonra beni delirdi die :26::26::26:
Yuhahahaha
İyi tatiller canım bu tatil sana iyi gerkir ins herşeyi kafandan at süper bi başlangıç yap gelinceee

amin ebru hanım size de iyi eğlenceler şimdiden ..

soğan büyük nimet te kıymet bilmiyoruz biz .....herkescikler yisinnnn kokar kokar dolasaliiimmm

evet masallah sogan sarimsak cok guzelde kokmasa..

ahahhhh bu adam boşamısın sonra beni delirdi die :26::26::26:

Yok kiz ne bosiycak.. bebek iciin'de.. kk'dan ogrendim de..

AMin insallah..iyi tatiller

Bel altı yastığıda unutmayın :)

inşallahhh cnımmm sende dön gel hemen başla fik fiklere malum vakit nakittir birikim yapmak lazım boşa dememişler hemen birikimlerrr veee gelsinnn bebişşşşş

aaa süper olur benim ve kocişkomun doğum günüsü de mayıs da bi de bebiş olur hep beraber kutlarız ay inşallah ya...:26::26:
benim bat 16eylul bat 18eylul evlilik yil donumum ins ban en büyük hediye yawrum olur:123::123::123:mayistada tanisma yil donumumuz tarihler super olur hoyle olsa

ahhhhhhhh hadi bakalım hayırlısıbiz beklemedeyiz şafak 3 inşallah yaradan mevlam bu ay olur herkesin

Ayy az kalmis canimmm ins guzel haberler verirsin bize

ıım benim denemede ben belime yastık koydum boşalma anında eşim hemen çekilmedi ve hiç hareket etmeden başımda yastık olmadan yarım saatden fazla öle kalmıştım sonra duş ve hemen tekrar uzanmuştım tabi ayaklarım altında yastık vardı...tutmamasının nedenini yumurtlamam geçti die düşünüyorum son üç gününü değerlendirebilmiştim haziranda...

son iliski 14. gundu bizim ve 15. gun yumurtladim.
simdik o sen seferde ekstra hicbirsey yapmadim. yine sirt ustu uzanip 1 saat yattim ve disari hiccc akmadim hatta wc dede akmadi. ertesi gunde akmadi. nasil oldu bilmiyrm.

tek fark afedersiniz ben cokkk fazla islanmistim ve bu islaklik bildigim kadariyla spermleri iyi tutuyor ve yasamalarina imkan sagliyor.

inşallahhh cnımmm sende dön gel hemen başla fik fiklere malum vakit nakittir birikim yapmak lazım boşa dememişler hemen birikimlerrr veee gelsinnn bebişşşşş

Hemen başlıcam hemen Kasım'da kadar kalırım ins. Yoksa Kasım'da rahim ağzı takipim devam edecek bı daha o işleme girmek istemiyorum (( hamile kalırsam girmiycem dogum sonrasına kadar......

bende ıslaklık çok az oldugu için bi damla bebe yağı kullanıyorum yoksa çok acı çekiyorum ıslaklık zayıf bende..

Evet benimde ayaklari diktigim halde akiyo yawww....kizzz esrarengizimmmm sogani sadece kocana mi yedirdin sende yeee hem böylelikle koku fazla hissetmezsin hemde ana da faydası olur

ben salatanın içine koydum şekerim kendime.. ama öle olmasına rahmen onun soğan çok ağır bastı koca baş soğanı sadece kendi yedi :125: bende sadece salatanın içindekileri :89:

Yaaa cutecimm sen tecrubelisin bi sey sorcam benim islanmama kalmadan kocis bosalio erken bosalma sorunumuz var buna bildigin bisey var mi

ben salatanın içine koydum şekerim kendime.. ama öle olmasına rahmen onun soğan çok ağır bastı koca baş soğanı sadece kendi yedi :125: bende sadece salatanın içindekileri :89:

Bende severim sogami sumakli limonlu zeytinyagli ohh miss

Sogan kurunun ikinci asamasini yapsam mi ki bu ay ramazanfa yapamamistim

bende ıslaklık çok az oldugu için bi damla bebe yağı kullanıyorum yoksa çok acı çekiyorum ıslaklık zayıf bende..

cnm sakin kullanma. jel; tukuruk; krem; yag vs. gibi yabanci seyler spermi öldurerek gebekigi engeller.
gebelik icin sadece "preseeed" diye bir jel kullaniliyr. onun topigi de var. bi bak istersen.

Yaaa cutecimm sen tecrubelisin bi sey sorcam benim islanmama kalmadan kocis bosalio erken bosalma sorunumuz var buna bildigin bisey var mi
himmm. erken bosalmayi ufak bir hapla cozuyoruz demisti dr. bana. ama tam bilmiyrm.
yalniz o islaklik spermlerin daha uzun yasamasi icin uygun ortami sagliyor.
cok afedersin ama sen islanmiyorsan iliski nasil oluyor anlayamadim. cunku cok zor girisi yani kitlenirsin bence.

bu arada bende de ilk kez bu kadar cok oldum bildiginiz ben atladim esimin ustune. o derece yani diyim siz dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…