Hemen başlıcam hemen Kasım'da kadar kalırım ins. Yoksa Kasım'da rahim ağzı takipim devam edecek bı daha o işleme girmek istemiyorum(( hamile kalırsam girmiycem dogum sonrasına kadar......
valla haklisin cnmm en zoru beklemekm benim de 9 gun kaldi. bakalim sonuc ne olacak.
Bakalım canım. Dün bir doktora sordum. Çift koyu çizgi olduğu gün yumurtlama oluyor dedi. O zaman ben 11. günde yani ayın 23 ünde yumurtladım. Bugün 6 gün oldu. Pazartesi 10 gün oluyor. Kanda çıkarmıki acaba.
Belirti yok canım belirti aramıyorumda zaten. İlk bebişim hiç belirti vermeden gelmişti. O yüzden sadece bekliyorum.
son iliski 14. gundu bizim ve 15. gun yumurtladim.
simdik o sen seferde ekstra hicbirsey yapmadim. yine sirt ustu uzanip 1 saat yattim ve disari hiccc akmadim hatta wc dede akmadi. ertesi gunde akmadi. nasil oldu bilmiyrm.
tek fark afedersiniz ben cokkk fazla islanmistim ve bu islaklik bildigim kadariyla spermleri iyi tutuyor ve yasamalarina imkan sagliyor.
bende ıslaklık çok az oldugu için bi damla bebe yağı kullanıyorum yoksa çok acı çekiyorum ıslaklık zayıf bende..
Ya aslinda esim benim dr a sordu bende boyle bi sorun var bu engel mi gebelige diye degil dedi gebe kalsin esin sanada hap krem veririz sonra defi..ben neredeyse hic islanamiyorum eee malum calisma oldugu icinde mecbur giriyo iceri git gel yapmadan bosalmis oluyo tabi bu arada benim canim yanmis oluyo kusurabakmayın kızlar çok acık yazdımcnm sakin kullanma. jel; tukuruk; krem; yag vs. gibi yabanci seyler spermi öldurerek gebekigi engeller.
gebelik icin sadece "preseeed" diye bir jel kullaniliyr. onun topigi de var. bi bak istersen.
himmm. erken bosalmayi ufak bir hapla cozuyoruz demisti dr. bana. ama tam bilmiyrm.
yalniz o islaklik spermlerin daha uzun yasamasi icin uygun ortami sagliyor.
cok afedersin ama sen islanmiyorsan iliski nasil oluyor anlayamadim. cunku cok zor girisi yani kitlenirsin bence.
bu arada bende de ilk kez bu kadar cok oldum bildiginiz ben atladim esimin ustune. o derece yani diyim siz dusunun.
Tamam canim sabir diliyorum.. ve guzel haberler !!
Caniim ayiptir soylemesi..
benim kocis hep fark eder bazen boyle acayip islak olur hemen soyler..demeki o hep yurmutlama zamaninda oluyomus cunku dun ve onceki gun hep oyle oldu..
insallah ise yarar
Canim sakin benim bildigim hic degisik bisey surmemek lazimmis hele krem falan !!
sperler oluyomus cutenin dedigi gibi yap sen ...
Ya aslinda esim benim dr a sordu bende boyle bi sorun var bu engel mi gebelige diye degil dedi gebe kalsin esin sanada hap krem veririz sonra defi..ben neredeyse hic islanamiyorum eee malum calisma oldugu icinde mecbur giriyo iceri git gel yapmadan bosalmis oluyo tabi bu arada benim canim yanmis oluyo kusurabakmayın kızlar çok acık yazdım
bak dikkat et o islaklik her zaman olmuyor. o nedenle sanirim ben yakaladim bu kez diyorum. ama kendim de belirti de aramiyrm ve gebe degilim diyrm.
Yaa bebek karari verdim o kadar iyi dinliyorum ki vucudumu anlatamam
Evet o islaklik suan var ve bu hafta hespalara gore yurmutlama haftasi (sen biliyosun zaten)
yani insallah tuturuz.. calismaya devam canim..
ve seninki insallah tutar..
guzel haberlerini aliriz doktorum benim..
mrb kızlar nasılsınız neler yaptınız varmı hamiş olan ? Ben dün 3.korunma ayım bitti diye dr a gittim rahim toparlanmış mı baksın diye hemde gerekli tahlilleri yapsın die , bakmadı ultrasonla koca kafa ısrarla söylememe rağmen, iyileşmiştir dedi, duvarları nası yumurtalıklar nası baksana ,yok bakmadı, smear yaptı sadece gönderdi ne alakaysa , hala pıhtılaşma sonuçlarım gelmedi o gelsin bu smearıda aliyimda başka dr a gitcem artık, tam buldum dedim bu da cozuttu :)) hiç şans yok yawfAcele etme diyo demesi kolay , bak millet harıl harıl çalışıyo :)) bende yetişiyim size istiyorum hep beraber hamile kalalım beraber sayfa açalım , bir an önce pırtlatalım bebişleri inş.
As canim girgirin samatanin dibine vuruyoruz buyurmaz misin
bak dikkat et o islaklik her zaman olmuyor. o nedenle sanirim ben yakaladim bu kez diyorum. ama kendim de belirti de aramiyrm ve gebe degilim diyrm.
anladim cnm. bi dr a sorsan ve dedigim preseed kremi denesen. hem senin de canin acimaz.
Yaa bebek karari verdim o kadar iyi dinliyorum ki vucudumu anlatamam
Evet o islaklik suan var ve bu hafta hespalara gore yurmutlama haftasi (sen biliyosun zaten)
yani insallah tuturuz.. calismaya devam canim..
ve seninki insallah tutar..
guzel haberlerini aliriz doktorum benim..
Ya kızlar bende o ıslaklık adet bitiminden 2 gün sonra başladı.. hatta geçen gün baya vardı ve kasıklarım da ağrıodu :26: erkenmi yumurtladım sizce :26:
Ya aslinda esim benim dr a sordu bende boyle bi sorun var bu engel mi gebelige diye degil dedi gebe kalsin esin sanada hap krem veririz sonra defi..ben neredeyse hic islanamiyorum eee malum calisma oldugu icinde mecbur giriyo iceri git gel yapmadan bosalmis oluyo tabi bu arada benim canim yanmis oluyo kusurabakmayın kızlar çok acık yazdım
Amiiiinnnnnnnn insss canimmm....mrb kızlar nasılsınız neler yaptınız varmı hamiş olan ? ben dün 3.korunma ayım bitti diye dr a gittim rahim toparlanmış mı baksın diye hemde gerekli tahlilleri yapsın die , bakmadı ultrasonla koca kafa ısrarla söylememe rağmen, iyileşmiştir dedi, duvarları nası yumurtalıklar nası baksana ,yok bakmadı, smear yaptı sadece gönderdi ne alakaysa , hala pıhtılaşma sonuçlarım gelmedi o gelsin bu smearıda aliyimda başka dr a gitcem artık, tam buldum dedim bu da cozuttu :)) hiç şans yok yawfacele etme diyo demesi kolay , bak millet harıl harıl çalışıyo :)) bende yetişiyim size istiyorum hep beraber hamile kalalım beraber sayfa açalım , bir an önce pırtlatalım bebişleri inş.
Ya kızlar bende o ıslaklık adet bitiminden 2 gün sonra başladı.. hatta geçen gün baya vardı ve kasıklarım da ağrıodu :26: erkenmi yumurtladım sizce :26:
benimkide erken basladi bu ay..
olabiliyomus erkenden yum yumlar..
degerlendirdin umarim ?.?
Istee sorun burda kendine hakim olamıyor geliyo diyi dur diyoooruuummm ooo coktan bitmis oluyooo tabi giriste canimi yakiyo patlatiyorum bi tane suratinayaa canim benim kocis te baslarda erken bosaliyodu ben bisey anlamadan bitmisti..
bunun konusmasi oldu doktorla falan.. doktor dedi ki ona yavas davran kontrol etmeye calis
ve esim artik dikkat ediyo yani gelecegi (siposlar) zaman kendini kontrol ediyo.. duruyo.. sonra tekrar basliyo..
falan neyse !!bi deneyin istersen !!
Buyurmazmıyım :)
ben ne yaptım biliyomusunuz. :26: erken gebelik belirtileri diye dolanırken kk'da bir yazı okudum eskiden kadınlar temiz bir kaba idrarını yapıp içinede 1 çay kaşığı kabartma tozu atarlarmış.eğer dibe inerse yokmuş gebelik ama köpük köpük olursa gebelik varmış. :) denedim akşam evde köpürdü sonra aldı beni bi gülme dedim tabi köpürür idrarda asit var sonuçta e oda kabartma tozu neticedeiyice divane olduk ya Allah hayırlısıyla sağlıkla versin İnş. şaşıp düştük iyice
Istee sorun burda kendine hakim olamıyor geliyo diyi dur diyoooruuummm ooo coktan bitmis oluyooo tabi giriste canimi yakiyo patlatiyorum bi tane suratinabazen vurmuyorum o zaman kendisi donuyo yanagini vur vur die
bir yanlislik olmasin cnm. benim dedigim bizim normal akintilar degil. iliski sirasinda olusan islakliktan bahsediyrm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?