Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

mrb kızlar nasılsınız neler yaptınız varmı hamiş olan ? ben dün 3.korunma ayım bitti diye dr a gittim rahim toparlanmış mı baksın diye hemde gerekli tahlilleri yapsın die , bakmadı ultrasonla koca kafa ısrarla söylememe rağmen, iyileşmiştir dedi, duvarları nası yumurtalıklar nası baksana ,yok bakmadı, smear yaptı sadece gönderdi ne alakaysa , hala pıhtılaşma sonuçlarım gelmedi o gelsin bu smearıda aliyimda başka dr a gitcem artık, tam buldum dedim bu da cozuttu :)) hiç şans yok yawf acele etme diyo demesi kolay , bak millet harıl harıl çalışıyo :)) bende yetişiyim size istiyorum hep beraber hamile kalalım beraber sayfa açalım , bir an önce pırtlatalım bebişleri inş.

Hemen başlıcam hemen Kasım'da kadar kalırım ins. Yoksa Kasım'da rahim ağzı takipim devam edecek bı daha o işleme girmek istemiyorum (( hamile kalırsam girmiycem dogum sonrasına kadar......

inşallah kalırsın cnm sen kafanı boşalt eğlen gez.. tam gaz başlarsın gelince
iyi eğlenceler cnm

valla haklisin cnmm en zoru beklemekm benim de 9 gun kaldi. bakalim sonuc ne olacak.

Bakalım canım. Dün bir doktora sordum. Çift koyu çizgi olduğu gün yumurtlama oluyor dedi. O zaman ben 11. günde yani ayın 23 ünde yumurtladım. Bugün 6 gün oldu. Pazartesi 10 gün oluyor. Kanda çıkarmıki acaba.

valla cnmm ben onu demistim zaten. bende gecen ay testte cift oldugu gun yumurtladim dikkat edin diye )
ya vallahi fahri kadin dogum uzmani yapacaklar beni )

bence 12 gun olmadan kan verme canimm delik desik etme kendini. azcik daha sabir.

Belirti yok canım belirti aramıyorumda zaten. İlk bebişim hiç belirti vermeden gelmişti. O yüzden sadece bekliyorum.

Tamam canim sabir diliyorum.. ve guzel haberler !!

Caniim ayiptir soylemesi..
benim kocis hep fark eder bazen boyle acayip islak olur hemen soyler.. demeki o hep yurmutlama zamaninda oluyomus cunku dun ve onceki gun hep oyle oldu..
insallah ise yarar

bende ıslaklık çok az oldugu için bi damla bebe yağı kullanıyorum yoksa çok acı çekiyorum ıslaklık zayıf bende..

Canim sakin benim bildigim hic degisik bisey surmemek lazimmis hele krem falan !!
sperler oluyomus cutenin dedigi gibi yap sen ...

Ya aslinda esim benim dr a sordu bende boyle bi sorun var bu engel mi gebelige diye degil dedi gebe kalsin esin sanada hap krem veririz sonra defi..ben neredeyse hic islanamiyorum eee malum calisma oldugu icinde mecbur giriyo iceri git gel yapmadan bosalmis oluyo tabi bu arada benim canim yanmis oluyo kusurabakmayın kızlar çok acık yazdım

bak dikkat et o islaklik her zaman olmuyor. o nedenle sanirim ben yakaladim bu kez diyorum. ama kendim de belirti de aramiyrm ve gebe degilim diyrm.

anladim cnm. bi dr a sorsan ve dedigim preseed kremi denesen. hem senin de canin acimaz.

Son düzenleme:

aminnnnn canımmm inşallahhhh

As canim girgirin samatanin dibine vuruyoruz buyurmaz misin

Buyurmazmıyım :)

ben ne yaptım biliyomusunuz. :26: erken gebelik belirtileri diye dolanırken kk'da bir yazı okudum eskiden kadınlar temiz bir kaba idrarını yapıp içinede 1 çay kaşığı kabartma tozu atarlarmış.eğer dibe inerse yokmuş gebelik ama köpük köpük olursa gebelik varmış. :) denedim akşam evde köpürdü sonra aldı beni bi gülme dedim tabi köpürür idrarda asit var sonuçta e oda kabartma tozu neticede iyice divane olduk ya Allah hayırlısıyla sağlıkla versin İnş. şaşıp düştük iyice

bak dikkat et o islaklik her zaman olmuyor. o nedenle sanirim ben yakaladim bu kez diyorum. ama kendim de belirti de aramiyrm ve gebe degilim diyrm.

anladim cnm. bi dr a sorsan ve dedigim preseed kremi denesen. hem senin de canin acimaz.

Canim sorun esimde biraz geç gitse bende islancam ama yok bir kez dr gitti benim israrimla bi hap verdi kullandi ama faydasi olmadi...dr m erkek o yuzden ben cekiniyorum böyle şeyler sormaya

yaa canim benim kocis te baslarda erken bosaliyodu ben bisey anlamadan bitmisti..
bunun konusmasi oldu doktorla falan.. doktor dedi ki ona yavas davran kontrol etmeye calis
ve esim artik dikkat ediyo yani gelecegi (siposlar) zaman kendini kontrol ediyo.. duruyo.. sonra tekrar basliyo..
falan neyse !! bi deneyin istersen !!

Amiiiinnnnnnnn insss canimmm....

Istee sorun burda kendine hakim olamıyor geliyo diyi dur diyoooruuummm ooo coktan bitmis oluyooo tabi giriste canimi yakiyo patlatiyorum bi tane suratina bazen vurmuyorum o zaman kendisi donuyo yanagini vur vur die

Hosgeldin canim..

Ya bende okudum onu ama deneyemedim.. (zaten erken'de)
belki dogrudur yaa insallah !! bunlara guvenmeyip adet tarihini bekleyelim (cok zor olsada)
biz kafayi yiyoz

Istee sorun burda kendine hakim olamıyor geliyo diyi dur diyoooruuummm ooo coktan bitmis oluyooo tabi giriste canimi yakiyo patlatiyorum bi tane suratina bazen vurmuyorum o zaman kendisi donuyo yanagini vur vur die

Canim tutamiyo cunku seni cok istiyo demeki..

ama yani genede biraz denemeli hiseder zaten gelecegi zaman durmali..yavas yavas alistirsin kendini..

vallaha bizim kocis artik kontrol ediyo uzatiyoda uzatiyo..
allah'im hadi artik diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…