Hosgeldin canim..
Ya bende okudum onu ama deneyemedim.. (zaten erken'de)
belki dogrudur yaainsallah !! bunlara guvenmeyip adet tarihini bekleyelim (cok zor olsada)
biz kafayi yiyoz
bir yanlislik olmasin cnm. benim dedigim bizim normal akintilar degil. iliski sirasinda olusan islakliktan bahsediyrm ben.
yani bende ondan bahsediyorum doktorum..
o iliski sirasinda zaten kocis dio cok islak falan diye..
normal akintiyi fark etmiyo bile..
Aynen ya Allah bize sabır versin bide herkese sağlıklı bebişler versin İnş.
Hosgeldin canim..
Ya bende okudum onu ama deneyemedim.. (zaten erken'de)
belki dogrudur yaainsallah !! bunlara guvenmeyip adet tarihini bekleyelim (cok zor olsada)
biz kafayi yiyoz
iki yildir bu boyleeCanim tutamiyo cunku seni cok istiyo demeki..
ama yani genede biraz denemeli hiseder zaten gelecegi zaman durmali..yavas yavas alistirsin kendini..
vallaha bizim kocis artik kontrol ediyo uzatiyoda uzatiyo..
allah'im hadi artik diyorum..
Ayyy mersahiiimmm hg nasilsinSelaammmmkizlar nasilsiniz
Buyurmazmıyım :)
ben ne yaptım biliyomusunuz. :26: erken gebelik belirtileri diye dolanırken kk'da bir yazı okudum eskiden kadınlar temiz bir kaba idrarını yapıp içinede 1 çay kaşığı kabartma tozu atarlarmış.eğer dibe inerse yokmuş gebelik ama köpük köpük olursa gebelik varmış. :) denedim akşam evde köpürdü sonra aldı beni bi gülme dedim tabi köpürür idrarda asit var sonuçta e oda kabartma tozu neticedeiyice divane olduk ya Allah hayırlısıyla sağlıkla versin İnş. şaşıp düştük iyice
valla cnmm ben onu demistim zaten. bende gecen ay testte cift oldugu gun yumurtladim dikkat edin diye)
ya vallahi fahri kadin dogum uzmani yapacaklar beni)
bence 12 gun olmadan kan verme canimm delik desik etme kendini. azcik daha sabir.
aferin yaptınmı yani hahahayyy :90::90::90:
hoş dinime küfreden müslüman olsaoda bişimi ben bi topikte israrı bi kaba yapıosun, snra onu bi tencereye koyup kaynatıosun :120: kaynadıktan sonra bişi çöküomumuş nemiş :26: neyse unuttum şimdi bende denemeye kalktım o ara kociş geldi elimde kap içinde sidik kociş dedi ne o napcan onla.. bende dedim kaynatcam çişimi dedi aynen böle bakıodu bana çıldırdım sandı sanırım :90: saçmalama dedi anlattım ama ikna edemedim. sen kafayı yiyosun artık idrarı hangi tencerede pişireceksin ve o tencereyi sonra napıcan dedi :90::90::90: anlıcağın yapamamıştım
benimkide erken basladi bu ay..
olabiliyomus erkenden yum yumlar..
degerlendirdin umarim ?.?
sen ne dion kızçem 7 ye 4 skorumuz gün aşırı çalıştık wallaumarım tutmuştur
sen değerlendirebildinmi :26:
aferin yaptınmı yani hahahayyy :90::90::90:
hoş dinime küfreden müslüman olsaoda bişimi ben bi topikte israrı bi kaba yapıosun, snra onu bi tencereye koyup kaynatıosun :120: kaynadıktan sonra bişi çöküomumuş nemiş :26: neyse unuttum şimdi bende denemeye kalktım o ara kociş geldi elimde kap içinde sidik kociş dedi ne o napcan onla.. bende dedim kaynatcam çişimi dedi aynen böle bakıodu bana çıldırdım sandı sanırım :90: saçmalama dedi anlattım ama ikna edemedim. sen kafayı yiyosun artık idrarı hangi tencerede pişireceksin ve o tencereyi sonra napıcan dedi :90::90::90: anlıcağın yapamamıştım
iki yildir bu boyleetekrar bi konusayim bakimmm
Ayyy mersahiiimmm hg nasilsin
Elimde kap icinde sidik.....bittimmm yaaa
Hosbulduk hicranim
İyilik sen nasilsin. Ben dra basliyorum artik.
napayım icranım belki hamişimdir önceden anlarım die düşünmüştüm
Hosbulduk hicranim
İyilik sen nasilsin. Ben dra basliyorum artik.
mersahımmmm kızçem hoşgeldinnnn
Basin göğe mi erecek kis bir hafta once ogrensennapayım icranım belki hamişimdir önceden anlarım die düşünmüştüm
Hosbulduk canim. yaa geldim ama konusamadan cikmam lazim kusura bakmayin. annemle hastanedeydim ilac bitti simdi cikmam lazim Grsz sonra kendinize iyi bakin. opuyorum
en cok karistirilan sey akinti turleri. akintilari iliski oncesi yada sonrasinda degerlendirmeyin hata yaparsiniz. bir de gun icinde akintilar degisir; onemli olani en dogurgan olunan akintiyi yakalayabilmektedir.
en verimsizden en verimleye dogru soyle: yapis yapis (sticky); krem (creamy); su gibi (watery); yumurta aki (eggwhite). genelde eggwhite akinti oldugu gun veya iki-uc sonra yumurtlanir.
sticky: kesik kesik olur. boyle yapis yapistir.
creamy: genelde rengi beyazdir. yogundur. krem gibidir.
watery: su gibidirm beyaz yada seffaf olabilir. ama uzamaz.
eggwhite: tertemiz; seffafdir. uzadikca uzar. ozellikle pecete vs.yle silince uzarda uzar. sizi sinir eder :) ama sinir olmayin. bu akinti olunca esinize yaoisin ve birakmayin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?