Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Hosgeldin canim..

Ya bende okudum onu ama deneyemedim.. (zaten erken'de)
belki dogrudur yaa insallah !! bunlara guvenmeyip adet tarihini bekleyelim (cok zor olsada)
biz kafayi yiyoz

bunu o topikte yazmistim. ben kinyaciyim kizlar. bilimsel olarak asit ile karbonat bir araya gelince kopurur. ayni kek gibi dusunun. keke karbonati koyar uzerine limon sikariz kopursun diyem limon asitli oldugu icin kopurtur.

gun icinde yiyipnictigimiz seylerde idrarin asitlik degerini azaltir yada artirir. o yuzden kiminin idrarla karbonat testi ii kopurur kiminin iyi kopurmez. bu kadar.

Canim tutamiyo cunku seni cok istiyo demeki..

ama yani genede biraz denemeli hiseder zaten gelecegi zaman durmali..yavas yavas alistirsin kendini..

vallaha bizim kocis artik kontrol ediyo uzatiyoda uzatiyo..
allah'im hadi artik diyorum..
iki yildir bu boyleetekrar bi konusayim bakimmm

Selaammmm kizlar nasilsiniz
Ayyy mersahiiimmm hg nasilsin

aferin yaptınmı yani hahahayyy :90::90::90:

hoş dinime küfreden müslüman olsa oda bişimi ben bi topikte israrı bi kaba yapıosun, snra onu bi tencereye koyup kaynatıosun :120: kaynadıktan sonra bişi çöküomumuş nemiş :26: neyse unuttum şimdi bende denemeye kalktım o ara kociş geldi elimde kap içinde sidik kociş dedi ne o napcan onla.. bende dedim kaynatcam çişimi dedi aynen böle bakıodu bana çıldırdım sandı sanırım :90: saçmalama dedi anlattım ama ikna edemedim. sen kafayı yiyosun artık idrarı hangi tencerede pişireceksin ve o tencereyi sonra napıcan dedi :90::90::90: anlıcağın yapamamıştım

valla cnmm ben onu demistim zaten. bende gecen ay testte cift oldugu gun yumurtladim dikkat edin diye )
ya vallahi fahri kadin dogum uzmani yapacaklar beni )

bence 12 gun olmadan kan verme canimm delik desik etme kendini. azcik daha sabir.

12 gün beklersem çarşamba gelir. Zaten adet günüm o gün :)

Elimde kap icinde sidik.....bittimmm yaaa

:90: hahaha benimki en azından zahmetsizdi sen hepten uçmuşsun :d ay ne güldüm ya :90:

en cok karistirilan sey akinti turleri. akintilari iliski oncesi yada sonrasinda degerlendirmeyin hata yaparsiniz. bir de gun icinde akintilar degisir; onemli olani en dogurgan olunan akintiyi yakalayabilmektedir.
en verimsizden en verimleye dogru soyle: yapis yapis (sticky); krem (creamy); su gibi (watery); yumurta aki (eggwhite). genelde eggwhite akinti oldugu gun veya iki-uc sonra yumurtlanir.

sticky: kesik kesik olur. boyle yapis yapistir.
creamy: genelde rengi beyazdir. yogundur. krem gibidir.
watery: su gibidirm beyaz yada seffaf olabilir. ama uzamaz.
eggwhite: tertemiz; seffafdir. uzadikca uzar. ozellikle pecete vs.yle silince uzarda uzar. sizi sinir eder :) ama sinir olmayin. bu akinti olunca esinize yaoisin ve birakmayin :)

Emru ferman sultanimizindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…