Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar benim bi problemim var cinsellikte benim gibi olanlar var mı acaba ilişki sırasında aşırı şişme oluyo 1 günde o şişlik ancak iniyor yürüyemiyor ve oturamıyorum o kadar büyük oluyo ki bunu engellemek için bebe yağı kullanıyoruz yoksa durum ciddi bölesi durumlar için çözüm önerisi olan var mı_??:44::44:

ahh bende diyordum 12 olsun eve gidiyim mik mikleyelim..

ama yok isi varmis annesi aramis cikmis mesaj yazdi simdi..
su kadin heryeden cikmasi olmuyo yaa..

kocis dedi biliyorum mik mik zamani ama aksama artik..

evet evet insan sasiriyo ama sonra aliskanlik oluyo..

bide su sarkiyi soyle "oyanada bu yanada salla evir cevir kivir cevir salla, salla salla salla titret.. "

ahh ahh bi o guluyo bi ben..

Allahim ya ne guldum benim gibi manyaklarda varmis :) bende sunu ssoyluyorum bak .; oyana salla beni bu yana salla beni al gogsunun istunw yavrum yuvarla beni

Allahim ya ne guldum benim gibi manyaklarda varmis :) bende sunu ssoyluyorum bak .; oyana salla beni bu yana salla beni al gogsunun istunw yavrum yuvarla beni

biz sen kaldin manyak demedik.. (kocisten sonra) ha haa haa
Canim napim oyle daha eglenceli oluyo kocis motive oluyo..

ahh bende diyordum 12 olsun eve gidiyim mik mikleyelim..

Ama yok isi varmis annesi aramis cikmis mesaj yazdi simdi..
Su kadin heryeden cikmasi olmuyo yaa..

Kocis dedi biliyorum mik mik zamani ama aksama artik..

ahh şu kaynanalarrr yokkkmuuuuu

Kızlar ben yemeğe çıkıorum :125: Gelirim yarım saate Görüşürüzzz

Kizmadin dimi tatlim ablan sayilirim heeee bende bazen eglence olsun diye soyleniyorum iste tabi gulme krizi basliyo bizde

Yok ablam ne kizcam..
vallaha ne hallere dustuk ay diorum kocise bizi biri gorse silkelerken.. tovbe tovbe bunlar kari koca manyak diye kacarlar vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…