Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ilginiz için teşekkürler kayınvaliene de sıkma canını boşver kafaya taka taka sonra psikolojini etkileme

bisey diil canm kusura bakma ...
aman gicik olunca bir insan iste napcan.. bugun acayip rahatim.. insallah boyle devam eder napcz aksama artik

Yok ablam ne kizcam..
vallaha ne hallere dustuk ay diorum kocise bizi biri gorse silkelerken.. tovbe tovbe bunlar kari koca manyak diye kacarlar vallaha

Bazen ceksemde sikilinca acip izlesemmi diye dusundum silkelerken ayy ne igrenc bi dsuunce kafayi yedim sanirim cocuklaa

kayınvalideler hep öle bi tek dünya onlarınmış gibi davranırlar çevresinde de kocişkoları dolaştırırlar..
By kızlar hepiniz de sikayetcis.niz kaynanadan :) ben çok şanslıyım ozaman benimki çok iyi alt katta onlar her akşam yemeği yiyip eve çıkıyoruz :) çamaşırlarımi bile topluyor kadın ya :) daha ne olsun.

Bugun kaynana muhabbetine girmeyecekdim ztn sinirliyim ama tutamadim yine az daha bende senin gibi olacakdi allah korudu beni valla.benimkde onlari yapardi da lafida sokardi hweyeedede soyler patavatsizin tekidir.az konusuyorsa sanslisin cnm.

ee canim benimkide oyle yani buyutur falan birinin yaninda ama beni su laflari.. altan altan vurmalari..
gicik gicik hareketleri sogutu kendinden..
evinde kaldim bende bana hic bsiey yaptirmazdi neden diye sor neden ??
cunku begenmiyo kendisi yapio..
beni uyarmisti aslinda bazi kadinlar ilk gelini kacti ve dediler bu kacirdi kizi yaptigini sevmezmis geri yaparmis
kiz dusa girermis arkasindan javele temizlermis... ohh ohh anlatsam

kendisi cok bilmis (herkesi bozar arkadaslarini falan ben daha iyi yaparim ben soyleyim boyleyim ama bisey yok ortada)
sonra benim cocuklar muthis hic aglamazlardi hic evi pis etmezdi..

Insalalh seninki oyle devam eder canim..

Son düzenleme:
Meraba benimde bat 9 eylül...bu ay hsg çekildi yumurtlamam yeni bitti inşallah 9 eylülde bebek haberi alırım çünkü o gün evlilik yıldönümüm 1 yıldır uğraşıyorum bebeğim için inşallah bu ay gelir...bide bende kasık ağrısı devam ediyor çift taraflı rahim filminden olabilir mi şişkinlikte var keşke şu rahim filmi işe yarasada meleğim bebeğim bu ay annesine sürpriz yapıp gelse

Bugun kaynana muhabbetine girmeyecekdim ztn sinirliyim ama tutamadim yine az daha bende senin gibi olacakdi allah korudu beni valla.benimkde onlari yapardi da lafida sokardi hweyeedede soyler patavatsizin tekidir.az konusuyorsa sanslisin cnm.
Valla canım 2sene oldu daha hiç şikayet etmedi :) yemekler ondan toplamasi benden benimde isime geliyor tabi :) iyi oluyor gittiği yere kadar böyle devam masrafta olmuyor hem

Allah sabır versin canım sana benimki öyle değil ya olsa anlardım 2 senede :)

ana aynı benim kayınvalide ben de evine misafir gibi girer çıkarım şaka gibi ya daha daha neler var da aman...

Slmm caniiimmmm....hg seninle durumlarimiz cok benziyor bende salı günü hsg çektirdim bat 16eylul evlilik yil donumum 18eylul ins bana da hediye olur bu ay hsg den sonra sansin arttigini söyledi dr m dun aksami degerlendirin dedi ben daha yeni başladım çalışmalara ins bu ay gelir meleklerimiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…