ilginiz için teşekkürler kayınvaliene de sıkma canını boşver kafaya taka taka sonra psikolojini etkileme
ilginiz için teşekkürler kayınvaliene de sıkma canını boşver kafaya taka taka sonra psikolojini etkileme
valla cnm soruni okudum ama bir fikrim yok. uzgunum yardimci olamadim.
Canım, gebelik düşünüyorsun ya, hemen Folidoce hapa başla tatlım.
Gebelik planlayan her kadın hemen folik asit takviyesine başlamalı çünkü.
Bu yazdığım hap B12 takviyesi olan tek folik asit hapı.
B12 folik asiti destekleyen ve tutan bir vitaminmiş çünkü...
Folik asit özellikle gebeliğin ilk 4 haftasında büyük öneme sahip, bebeğin beyin ve omurilik rahatsızlığına karşı...
12. haftaya kadar da devam ediliyor zaten bu hapa, ama ilk 4 hafta çok önemli, hamilelik 4. haftada anlaşıldığı için kaçırmamak lazım... Onun için de gebelik planlayan anne adayları 2 ay önceden başlarlar folik asite...
Hatta geçenlerde okudum, gebelik planında eşler de folik asit takviyesi yapmalıymış tıpkı bizler gibi, sperm kaliteleri için, o yüzden eşin de başlasa iyi olur, sen yine bi araştır eşlerin de folik asit kullanımının önemini, göreceksin zaten
Ayrıca gebelik planı öncesinde reglinin 2. veya 3. günü (mutlaka bu iki günden birinde) jinekoloğa gidip vajinal muayene ile yumurtalarının durumuna ve hormon tetkiklerine baktırmanda fayda var. Sonuçta planlı bir gebelik düşünüyorsunuz, ön inceleme yapılmasında fayda var...
İnşallah bebeklerin çok bekletmeden sizinle olur[/Q
merhaba ben yeni katıldım bilgisizim bana yardımcı olur musunuz? adetimin 3.günündeyim yarın doktora gideceğim hormon tetkiği için geç mi kaldım.
bisey diil canm kusura bakma ...
aman gicik olunca bir insan iste napcan.. bugun acayip rahatim.. insallah boyle devam eder napcz aksama artik
:)) sanki sen merak etmiyomusun düşünmüyomusun hiç :) iyi canım tşkr. sen nasılsın neler yapıyosunuz.
Ha ha süpersin ya canım çok guldum :)Buyurmazmıyım :)
ben ne yaptım biliyomusunuz. :26: erken gebelik belirtileri diye dolanırken kk'da bir yazı okudum eskiden kadınlar temiz bir kaba idrarını yapıp içinede 1 çay kaşığı kabartma tozu atarlarmış.eğer dibe inerse yokmuş gebelik ama köpük köpük olursa gebelik varmış. :) denedim akşam evde köpürdü sonra aldı beni bi gülme dedim tabi köpürür idrarda asit var sonuçta e oda kabartma tozu neticedeiyice divane olduk ya Allah hayırlısıyla sağlıkla versin İnş. şaşıp düştük iyice
Bu kadar takma stres yapmayın bence rahat olun bu ay kesin geliyor bebisler
Yok ablam ne kizcam..
vallaha ne hallere dustuk ay diorum kocise bizi biri gorse silkelerken.. tovbe tovbe bunlar kari koca manyak diye kacarlar vallaha
By kızlar hepiniz de sikayetcis.niz kaynanadan :) ben çok şanslıyım ozaman benimki çok iyi alt katta onlar her akşam yemeği yiyip eve çıkıyoruz :) çamaşırlarımi bile topluyor kadın ya :) daha ne olsun.kayınvalideler hep öle bi tek dünya onlarınmış gibi davranırlar çevresinde de kocişkoları dolaştırırlar..
Canım, gebelik düşünüyorsun ya, hemen Folidoce hapa başla tatlım.
Gebelik planlayan her kadın hemen folik asit takviyesine başlamalı çünkü.
Bu yazdığım hap B12 takviyesi olan tek folik asit hapı.
B12 folik asiti destekleyen ve tutan bir vitaminmiş çünkü...
Folik asit özellikle gebeliğin ilk 4 haftasında büyük öneme sahip, bebeğin beyin ve omurilik rahatsızlığına karşı...
12. haftaya kadar da devam ediliyor zaten bu hapa, ama ilk 4 hafta çok önemli, hamilelik 4. haftada anlaşıldığı için kaçırmamak lazım... Onun için de gebelik planlayan anne adayları 2 ay önceden başlarlar folik asite...
Hatta geçenlerde okudum, gebelik planında eşler de folik asit takviyesi yapmalıymış tıpkı bizler gibi, sperm kaliteleri için, o yüzden eşin de başlasa iyi olur, sen yine bi araştır eşlerin de folik asit kullanımının önemini, göreceksin zaten
Ayrıca gebelik planı öncesinde reglinin 2. veya 3. günü (mutlaka bu iki günden birinde) jinekoloğa gidip vajinal muayene ile yumurtalarının durumuna ve hormon tetkiklerine baktırmanda fayda var. Sonuçta planlı bir gebelik düşünüyorsunuz, ön inceleme yapılmasında fayda var...
İnşallah bebeklerin çok bekletmeden sizinle olur[/QU
merhaba ben yeni katıldım bilgisizim bana yardımcı olur musunuz? adetimin 3.günündeyim yarın doktora gideceğim hormon tetkiği için geç mi kaldım.
tam zamani cnmm adetin 3. gunu yapilir testler.
By kızlar hepiniz de sikayetcis.niz kaynanadan :) ben çok şanslıyım ozaman benimki çok iyi alt katta onlar her akşam yemeği yiyip eve çıkıyoruz :) çamaşırlarımi bile topluyor kadın ya :) daha ne olsun.
Ben hic adetliyken gitmedim ya bidaki adetimde gideyimmi cute.hangi testler yapiliyo 3 . gün
ben rutin testler yaptırdım doktor herşey normal dedi adetliyken bi test vermedim bişi olur mu acaba_?
By kızlar hepiniz de sikayetcis.niz kaynanadan :) ben çok şanslıyım ozaman benimki çok iyi alt katta onlar her akşam yemeği yiyip eve çıkıyoruz :) çamaşırlarımi bile topluyor kadın ya :) daha ne olsun.
ben rutin testler yaptırdım doktor herşey normal dedi adetliyken bi test vermedim bişi olur mu acaba_?
Bende aynen.adetliykwn gel felan da demedi
Valla canım 2sene oldu daha hiç şikayet etmedi :) yemekler ondan toplamasi benden benimde isime geliyor tabi :) iyi oluyor gittiği yere kadar böyle devam masrafta olmuyor hemBugun kaynana muhabbetine girmeyecekdim ztn sinirliyim ama tutamadim yineaz daha bende senin gibi olacakdi allah korudu beni valla.benimkde onlari yapardi da lafida sokardi hweyeedede soyler patavatsizin tekidir.az konusuyorsa sanslisin cnm.
ee canim benimkide oyle yani buyutur falan birinin yaninda ama beni su laflari.. altan altan vurmalari..
gicik gicik hareketleri sogutu kendinden..
evinde kaldim bende bana hic bsiey yaptirmazdi neden diye sor neden ??
cunku begenmiyo kendisi yapio..
beni uyarmisti aslinda bazi kadinlar ilk gelini kacti ve dediler bu kacirdi kizi yaptigini sevmezmis geri yaparmis
kiz dusa girermis arkasindan javele temizlermis... ohh ohh anlatsam
kendisi cok bilmis (herkesi bozar arkadaslarini falan ben daha iyi yaparim ben soyleyim boyleyim ama bisey yok ortada)
sonra benim cocuklar muthis hic aglamazlardi hic evi pis etmezdi..
Insalalh seninki oyle devam eder canim..
ee canim benimkide oyle yani buyutur falan birinin yaninda ama beni su laflari.. altan altan vurmalari..
gicik gicik hareketleri sogutu kendinden..
evinde kaldim bende bana hic bsiey yaptirmazdi neden diye sor neden ??
cunku begenmiyo kendisi yapio..
beni uyarmisti aslinda bazi kadinlar ilk gelini kacti ve dediler bu kacirdi kizi yaptigini sevmezmis geri yaparmis
kiz dusa girermis arkasindan javele temizlermis... ohh ohh anlatsam
kendisi cok bilmis (herkesi bozar arkadaslarini falan ben daha iyi yaparim ben soyleyim boyleyim ama bisey yok ortada)
sonra benim cocuklar muthis hic aglamazlardi hic evi pis etmezdi..
Insalalh seninki oyle devam eder canim..
Slmm caniiimmmm....hg seninle durumlarimiz cok benziyor bende salı günü hsg çektirdim bat 16eylul evlilik yil donumum 18eylul ins bana da hediye olur bu ay hsg den sonra sansin arttigini söyledi dr m dun aksami degerlendirin dedi ben daha yeni başladım çalışmalara ins bu ay gelir meleklerimiz....Meraba benimde bat 9 eylül...bu ay hsg çekildi yumurtlamam yeni bitti inşallah 9 eylülde bebek haberi alırım çünkü o gün evlilik yıldönümüm 1 yıldır uğraşıyorum bebeğim için inşallah bu ay gelir...bide bende kasık ağrısı devam ediyor çift taraflı rahim filminden olabilir mi şişkinlikte var keşke şu rahim filmi işe yarasada meleğim bebeğim bu ay annesine sürpriz yapıp gelse
Ben hic adetliyken gitmedim ya bidaki adetimde gideyimmi cute.hangi testler yapiliyo 3 . gün
hangi testler yapiliyr bilmiyrmm ama bizim kizalar da hamile kalamiyorlardi. dr.lari hep adetlerinin 3. gunu cagirip hormon testi yaptilar. bir de adeti 21. gunu baska bir test sanirim yumurtladilar mi diye test yapmislardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?