Slmm caniiimmmm....hg seninle durumlarimiz cok benziyor bende salı günü hsg çektirdim bat 16eylul evlilik yil donumum 18eylul ins bana da hediye olur bu ay hsg den sonra sansin arttigini söyledi dr m dun aksami degerlendirin dedi ben daha yeni başladım çalışmalara ins bu ay gelir meleklerimiz....Meraba benimde bat 9 eylül...bu ay hsg çekildi yumurtlamam yeni bitti inşallah 9 eylülde bebek haberi alırım çünkü o gün evlilik yıldönümüm 1 yıldır uğraşıyorum bebeğim için inşallah bu ay gelir...bide bende kasık ağrısı devam ediyor çift taraflı rahim filminden olabilir mi şişkinlikte var keşke şu rahim filmi işe yarasada meleğim bebeğim bu ay annesine sürpriz yapıp gelse
Bende aynen.adetliykwn gel felan da demedi
ben de alttan muayene de sadece 2 adet 2milim kist çıktı gitmedim ama hazirandı o gittiğim hamile kalmaz adet olursan 5. gün gel dedi gitmedim erkek doktordu çok utandım...
Kızlar rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin cagirdiysa gidinben de alttan muayene de sadece 2 adet 2milim kist çıktı gitmedim ama hazirandı o gittiğim hamile kalmaz adet olursan 5. gün gel dedi gitmedim erkek doktordu çok utandım...
Kızlar rutin kontrollerinizi ihmal etmeyin cagirdiysa gidin
çatala çıkınca aniden fobi oluştu bayan bile olsa nasıl gidicem die düşünüyorum ...
O cataldan sonra bir hafta kendime gelemedim ben dr m da erkek ve 10aydir o catal var hayatimda artik alistimçatala çıkınca aniden fobi oluştu bayan bile olsa nasıl gidicem die düşünüyorum ...
çatala çıkınca aniden fobi oluştu bayan bile olsa nasıl gidicem die düşünüyorum ...
6 ay içinde o çatala o kadar çok çıktım ki canım. Artık alıştım diyebilirim. Tabi her çıktığımda ister istemez bir refleks oluyor. Canımın yanmayacağını bile bile yanacak sanıyorum ama korkum yok artık.
Hicran inş çok dua ediyorum gelirler bu ay göbüşlerimize..benim ağrılarım rahim filminden sonra3 4 gün sürmüştü 2 3 gün olmadı şimdi yine başladı şişkinlikte var bu kadar erken belirti olmaz herhalde diye düşünüyorum rahim filminden dolayı galiba keşke bebekten olsaaaa 😊😊
Ha ha süpersin ya canım çok guldum :)
Bu kadar takma stres yapmayın bence rahat olun bu ay kesin geliyor bebisler
ya okuyunca dedim ne zararı olabilirki :) test alsam kesin negatif daha 1 hafta var çünkü dedim yap gitsin
Ay İnş. Allah sesini duysun bacım
ya okuyunca dedim ne zararı olabilirki :) test alsam kesin negatif daha 1 hafta var çünkü dedim yap gitsin
Ay İnş. Allah sesini duysun bacım
Hayirlisi canım ya kismetse olur inşallah olmazsa da canimiz sağolsun önümüzdeki maclara bakicaz :)
Kızlar bir sorum olacak spora başladım ben akşamları biraz mekik 30 dakika da koşu bandında 20 dakika yürüyüş 10dakika koşu olarak çalışıyorum bir sakincasi olurmu sizce ?
merhaba kızlar doktordan geldim şimdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor ovulasyon nedeniyle olduğunu düşündüm ptesi günü dr 29 unda gel çatlamış mı bakalım dedi bugün de karnım çok ağrıdığı için gittim dr baktı 2 olgun yum çatlamış ilişki de vardı dr spor falan yapma artık evde dinlen dedi ayyyy acaba ikisi de tutmuş mudur????? çok heyecanlıyım daha yolun başındayım......burak kut a selamlarrrr
merhaba kızlar doktordan geldim şimdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor ovulasyon nedeniyle olduğunu düşündüm ptesi günü dr 29 unda gel çatlamış mı bakalım dedi bugün de karnım çok ağrıdığı için gittim dr baktı 2 olgun yum çatlamış ilişki de vardı dr spor falan yapma artık evde dinlen dedi ayyyy acaba ikisi de tutmuş mudur????? çok heyecanlıyım daha yolun başındayım......burak kut a selamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?