Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Slmm caniiimmmm....hg seninle durumlarimiz cok benziyor bende salı günü hsg çektirdim bat 16eylul evlilik yil donumum 18eylul ins bana da hediye olur bu ay hsg den sonra sansin arttigini söyledi dr m dun aksami degerlendirin dedi ben daha yeni başladım çalışmalara ins bu ay gelir meleklerimiz....
Bende 15aydir bekliyorum yawrumu...pkoluyum

Kizlar bende bi kac adetin 3.gunu test yaptirdim dr n istegiyle hormon seviyeleri 3.gun belli oluyo lh fsh horminlarinin dengesi ve e2 hormonuna bakiliyo

Hicran inş çok dua ediyorum gelirler bu ay göbüşlerimize..benim ağrılarım rahim filminden sonra3 4 gün sürmüştü 2 3 gün olmadı şimdi yine başladı şişkinlikte var bu kadar erken belirti olmaz herhalde diye düşünüyorum rahim filminden dolayı galiba keşke bebekten olsaaaa 😊😊

Hsg n sikintili mi gecti canim agri oldu mu?

Bende cekerken adet agrisi gibi oldu filmden sonrada 4saat hafif karın agrim oldu aksamina gecti herşey şişkinlik vb bisey olmadı....ins senin bu siskinlik agri falan bebektendir canim

Evde oturmaktan çok sıkıldımmmm...

Eki Görüntüle 789166

sende oturma ozaman şekerim ben napıyım ayağımı sakatlamış mecbur evde oturan bennn (((
çık gez benim yerimede gez bi ayaklansam tatile bile gidicem o derece yani 1,5 aydır ayağımın iyileşmesini bekliyorum ve denilenenaz göre daha bi bukadar daha beklemem gerekiyor en iyi ihtimalle... şimdi ayağım iyi olsa dışarıya çıkar yürüyebildiğim tüm yolları yürürdüm kendime bi çay ısmarlardım bakılabilecek tüm vitrinlere bakardım vs vs vs gezinnnnn benim yerimede gezinn tıkılmayın eve öyle....

Kızlar bir sorum olacak spora başladım ben akşamları biraz mekik 30 dakika da koşu bandında 20 dakika yürüyüş 10dakika koşu olarak çalışıyorum bir sakincasi olurmu sizce ?

Bana anestezi uygulandı canım o yüzden hiç bişey hissetmedim çekinirken uyandıktan sonra ağrım oldu 2 3 günde lekelenme oldu bende tıkanıklık varmıştı birinde ilaçla açıldı şimdi iki taraflı ağrı var ama bu ay bebek olmasada tuplerim açıldı ya mutluyum

Kızlar bir sorum olacak spora başladım ben akşamları biraz mekik 30 dakika da koşu bandında 20 dakika yürüyüş 10dakika koşu olarak çalışıyorum bir sakincasi olurmu sizce ?

gebelik düşünüyorsan hafif egzersizler yapmalısın canım.hamile kalırsan zararı olabilir bebek tutunurken.kilo vermeye çalışıyorsun eğer kayısı sabahları tüketmeni tavsiye ederim bende 2 ayda 8 kilo vermiştim.egzersiz yürüyüş ve kayısıyla.

merhaba kızlar doktordan geldim şimdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor ovulasyon nedeniyle olduğunu düşündüm ptesi günü dr 29 unda gel çatlamış mı bakalım dedi bugün de karnım çok ağrıdığı için gittim dr baktı 2 olgun yum çatlamış ilişki de vardı dr spor falan yapma artık evde dinlen dedi ayyyy acaba ikisi de tutmuş mudur????? çok heyecanlıyım daha yolun başındayım......burak kut a selamlarrrr

ay inşallah olmuştur...

hadi bakalim hayirlisi cnm. geri sayim basladi desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…