Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Tinaniklik oldugu icin iki uc gun agrin olmustur canim ben anestezi almadan cektirdim temiz cikti belkide yapisiklik olmadigi icin kolay gecti....eger senin tinaniklik acildiysa rabbimin izniyle olur canim bu ay drgilse onumuzdeki ay senin sansin daha yuksek

hadi bakalim hayirlisi cnm. geri sayim basladi desene

aynen daha arabada dönerken takvime bakıyorum off 14 gün var diyorum nasıl bekleyecem diye....eşim de diyo herşey olacağına varır bir de bana sor sen şimdi onu ayyyy ya ikisi de tutarsaaaaaaaa

Sağol canım aslında çok kilolu değilim de ramazanda göbek yaptım biraz erise iyi olur inşallah:)

Ayyy tatlimm ins tutmustur ikiz ikiz ohh ne guzel olur

merhaba kızlar benim sat 8 ağustostu,fakat akıntım 22,23,24 ü fazlalaştı o zaman faaliyetteydik
fakat ben de hiç belirti yok kızlar,hamiş olsaydım şimdiye belirtileri olur muydu,göğüste hassaslık,bel ağrısı,uyku gibi

mrb. canım benimde sat 9 ağustostu , hamiş olduysanda daha 1 hafta olmuştur canım hemen belirti olmaz heralde. ben ilk gebeliğimde
ilk haftalar sadece mide yanması yaşamıştım başkada belirti yok gibiydi.kimisinde hiç belirti olmayabilirmiş canım

Benimde sat 9 ağustos canım bende de pek birşey yok gibi göğüsler hariç :) bu kadar erken de pek bir belirti olmaz gibi zaten daha erken regl olana kadar umutlar taze sikma canını

ikiniz içinde hayırlısı olur inşalah

bnmde 7 ağustostu dün akşam felaket midem bulandı ama akşam yemeği ağır geldi snrm çok yağlıydı :) buna yordum direk. Eşim yoksa falan dedi şşş dedim erken :)))

aynen daha arabada dönerken takvime bakıyorum off 14 gün var diyorum nasıl bekleyecem diye....eşim de diyo herşey olacağına varır bir de bana sor sen şimdi onu ayyyy ya ikisi de tutarsaaaaaaaa
ayyyy canım inşallah benim hayalim ikiz bebek bazen kocişe diyorum ikiz olsa yatakları şuırda olur evi şöyle değiştirmemiz gerekir sonra ama nasıl bakacaz diyorum oda diyo hele bi olsun hemen yazıp çizme

ayyyy canım inşallah benim hayalim ikiz bebek bazen kocişe diyorum ikiz olsa yatakları şuırda olur evi şöyle değiştirmemiz gerekir sonra ama nasıl bakacaz diyorum oda diyo hele bi olsun hemen yazıp çizme

allah öncelikle hayırlısını nasip etsin hepimize, ikiz fikri heyecanı ikiye katlıyor ama gerçekten çok zor benim ikiz kardeşlerim var annemin halini hatırlıyorum:104: yardımsız bakmak imkansız ikizleri üstelik büyüdükçe sorunları da büyüyor tek çocuğa sağlayabileceğin imkanları ikizlere ya da üçüzlere... sağlayamayabiliyor insan....ama yine de çoğul gebelik heyecanı bambaşka olur diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yok değil gün aşırı çalışmaya devammm :)) yorucu bir süreç seni bekliyor inşallah en kısa sürede bebişlere kavuşuruz :)

evet başlıycaz çok heyecanlıyım inş.eylül ve mayıs anneleri oluruz biri sonbahar ve bebişlerin gelişiyle ilkbaharımız olurlar..ay içim kıpır kıpır...:26::26::26:

kızlar ya galiba mik miklere bugün son veriyorumm eğer bugüne kadar olan çalışmalarla eylüle çıkarsam hayırlısı ama olmazsa biraz daha beleyeyim çocu için diyorum daha yenide evliyim kaynanam herşeyime karştıkca sinirlenyorum çocuğuma karışırsa vallahi çemkiren gelin olurummmmmm :84::117::113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…