6 ay içinde o çatala o kadar çok çıktım ki canım. Artık alıştım diyebilirim. Tabi her çıktığımda ister istemez bir refleks oluyor. Canımın yanmayacağını bile bile yanacak sanıyorum ama korkum yok artık.
valla bende de durum aynı bacım ar perdem yırtıldı in-çık aç-kapa kadın 1buçuk ayda 6 kere gördü kukumu
Tinaniklik oldugu icin iki uc gun agrin olmustur canim ben anestezi almadan cektirdim temiz cikti belkide yapisiklik olmadigi icin kolay gecti....eger senin tinaniklik acildiysa rabbimin izniyle olur canim bu ay drgilse onumuzdeki ay senin sansin daha yuksekBana anestezi uygulandı canım o yüzden hiç bişey hissetmedim çekinirken uyandıktan sonra ağrım oldu 2 3 günde lekelenme oldu bende tıkanıklık varmıştı birinde ilaçla açıldı şimdi iki taraflı ağrı var ama bu ay bebek olmasada tuplerim açıldı ya mutluyum
hadi bakalim hayirlisi cnm. geri sayim basladi desene
Sağol canım aslında çok kilolu değilim de ramazanda göbek yaptım biraz erise iyi olur inşallah:)gebelik düşünüyorsan hafif egzersizler yapmalısın canım.hamile kalırsan zararı olabilir bebek tutunurken.kilo vermeye çalışıyorsun eğer kayısı sabahları tüketmeni tavsiye ederim bende 2 ayda 8 kilo vermiştim.egzersiz yürüyüş ve kayısıyla.
merhaba kızlar doktordan geldim şimdi 2 gündür kasıklarım ağrıyor ovulasyon nedeniyle olduğunu düşündüm ptesi günü dr 29 unda gel çatlamış mı bakalım dedi bugün de karnım çok ağrıdığı için gittim dr baktı 2 olgun yum çatlamış ilişki de vardı dr spor falan yapma artık evde dinlen dedi ayyyy acaba ikisi de tutmuş mudur????? çok heyecanlıyım daha yolun başındayım......burak kut a selamlarrrr
ay inşallah olmuştur...
hadi bakalim hayirlisi cnm. geri sayim basladi desene
Canım milyontiplikiz gelmiş. Betası 189 çıkmış. Hamileymiş
Canım milyontiplikiz gelmiş. Betası 189 çıkmış. Hamileymiş
merhaba kızlar benim sat 8 ağustostu,fakat akıntım 22,23,24 ü fazlalaştı o zaman faaliyetteydik
fakat ben de hiç belirti yok kızlar,hamiş olsaydım şimdiye belirtileri olur muydu,göğüste hassaslık,bel ağrısı,uyku gibi
merhaba kızlar benim sat 8 ağustostu,fakat akıntım 22,23,24 ü fazlalaştı o zaman faaliyetteydik
fakat ben de hiç belirti yok kızlar,hamiş olsaydım şimdiye belirtileri olur muydu,göğüste hassaslık,bel ağrısı,uyku gibi
mrb. canım benimde sat 9 ağustostu , hamiş olduysanda daha 1 hafta olmuştur canım hemen belirti olmaz heralde. ben ilk gebeliğimde
ilk haftalar sadece mide yanması yaşamıştım başkada belirti yok gibiydi.kimisinde hiç belirti olmayabilirmiş canım
mrb. canım benimde sat 9 ağustostu , hamiş olduysanda daha 1 hafta olmuştur canım hemen belirti olmaz heralde. ben ilk gebeliğimde
ilk haftalar sadece mide yanması yaşamıştım başkada belirti yok gibiydi.kimisinde hiç belirti olmayabilirmiş canım
ayyyy canım inşallah benim hayalim ikiz bebek bazen kocişe diyorum ikiz olsa yatakları şuırda olur evi şöyle değiştirmemiz gerekir sonra ama nasıl bakacaz diyorum oda diyo hele bi olsun hemen yazıp çizmeaynen daha arabada dönerken takvime bakıyorum off 14 gün var diyorum nasıl bekleyecem diye....eşim de diyo herşey olacağına varır bir de bana sor sen şimdi onu ayyyy ya ikisi de tutarsaaaaaaaa
kıslar adetim dün bitti bugün çalışmalara başlasam etkili olur mu acep yoksa çok mu erken...__??
ayyyy canım inşallah benim hayalim ikiz bebek bazen kocişe diyorum ikiz olsa yatakları şuırda olur evi şöyle değiştirmemiz gerekir sonra ama nasıl bakacaz diyorum oda diyo hele bi olsun hemen yazıp çizme
yok değil gün aşırı çalışmaya devammm :)) yorucu bir süreç seni bekliyor inşallah en kısa sürede bebişlere kavuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?