Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kizlar biliyorum belirti aramayacakdik ama benim bugün midem bulaniyor.evt bu kadar ereken bulanti olmaz ama bulaniyor ya napim umitli degilim ama bulanti var offff :-5:

hayırlısı olsun tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı birevlat nasip etsib Rabbim tüm isteyenlere de bizlere hazır bize 3 gün tatil varken çalışmaya devam ederiz. ilişkinin hemen arkasından banyoya girmeyin diyorlar ama işe gideceğim için mecbur giriyordum artık tatile giriyoruz yatarım sabaha kadar

evet başlıycaz çok heyecanlıyım inş.eylül ve mayıs anneleri oluruz biri sonbahar ve bebişlerin gelişiyle ilkbaharımız olurlar..ay içim kıpır kıpır...:26::26::26:

inşallah canım benim ya :)) walla ben bu ay ne olursa olsun o duruma yormucam dedim ama yaklaştıkça o yönde ilerliormmm sölemesemde içimde bi kıpırtı yok diil :)

cnm herkezde olacak die bişi yok belirti yaşamadanda hamiş olabilirsin.. inşallah bebişin seninledir

Kizlar biliyorum belirti aramayacakdik ama benim bugün midem bulaniyor.evt bu kadar ereken bulanti olmaz ama bulaniyor ya napim umitli degilim ama bulanti var offff :-5:

canım bnm hava sıcak yediklerinden de etkilenmiş olabilirsin.. bnmde dün oldu bulantım direk ona yordum... bide ben baktım bat a 10 gün kala falan belirti olmaz şeklindeee ama kişiden kişiyede değişioo snrm bilmiorm ki... çok belirsiz bişi ya (
ayy bi gelse bebişlerimiz artıkkk :)

inşallah canım benim ya :)) walla ben bu ay ne olursa olsun o duruma yormucam dedim ama yaklaştıkça o yönde ilerliormmm sölemesemde içimde bi kıpırtı yok diil :)

bende daha belirti yokken böleyim hamiş olsam çıldırırım herhalde çünkü hayata inat tüm olumsuzluklara inat istiyorum bebişimi yanımda inşallah olur da...

2 gundur de dogru duzgun yemedim bise yaa havadan heralde yada usuttum

bende daha belirti yokken böleyim hamiş olsam çıldırırım herhalde çünkü hayata inat tüm olumsuzluklara inat istiyorum bebişimi yanımda inşallah olur da...

yaa walla bizdede işte acaba mı sıkıntısı var yani şimdi beklenen adet tarihlerine kısa süre kaldı herkes tetikte :))) ister istemez insan bi umutlanıyor yani...

canım bnm inşallah uğuruyla birlikte gelir herşey yoluna girer :) sonsuz bir mutluluk huzurla alırsın kucağına...

inşallah öyle olur tüm umudum bu bebek iyi dileklerin için teşekkür ederim dua edin olur mu_??:26::26::26:

kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde

kimsecikler yokmiiii efkar bastı beni yaa elimde bir test daha var ne zaman yapsam acaba, hiç ümidim yok ama

kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde

GÜLDENCİM bence batı bekle sonuna kadar adet görmeden sakın bişeye inanma. benim yaptığım hatayı tyapma.

nisan ayında adete bi kaç gün kala idrar testi yaptım neyse negatif çıkınca ew temizliğine giriştim odaları değiştirdim. alkol aldım , migernim tuttu migren ilacıda içtim.. derken adetim geldi tam gününde.. ama 2,3,5,7 gün oldu adetim bitmedi :26: şüphelendim bu ne die :44: dr a gittim 2 haftalık hamilemişim ancak düşük yapıomuşum geç döllenme olduğundan çıkmamış olabilir idrar testi dedi tabi muhtemelen benim yüzüme tutunamadı bebişim ve gitti

lütfen adeti görmeden inanma bişeye. seni ümitlendirmek istemiorum ama anlatmadanda edemedim.. sonunda benim gibi üzülmesini istemem kimsenin.

Cnm ya geçmiş olsun bende cok korkuyorum. Bie sueubum var icmem gereken bu aralar onu bile aksatiyorum.koekumdan dolayi.doktorada gebelik dusundumu söylemedim icsem bi derr icmesem bi dert napcam bilmem böyle

Canim ovulasyon testi yumurtlamani bununla takip ediyorsun gebelik testi gibi idrarla yapiliyor iki cizgi koyu oldugunda yumurtluyor oluyorsun calisiyosun yani iliski
Tsk ederm cnm.acklaman icin biz daha dun basladik iyiymis hu test ins bnde alaym.btane bakalm nolcek biz ilk kez korunmadk korunurkende esim.korundu diyim soruma gelnce bugun.sabahtan beri sol.kasigimda agri var acaba yumurtalarm.spos saldirisina aliskin.olmadgndan mi yoksa onmli bsey olablr mi cnm
ovulasyon yani yumurtlama testleri canım ben de burada öğrenmiştim bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Hehe ben kendini cok.biliyi sanrdm gebelik icin ama buraya gelnce bi baktm eneeeeeeee ben bildigin cahlmisim.tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…