hayırlısı olsun tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı birevlat nasip etsib Rabbim tüm isteyenlere de bizlere hazır bize 3 gün tatil varken çalışmaya devam ederiz. ilişkinin hemen arkasından banyoya girmeyin diyorlar ama işe gideceğim için mecbur giriyordum artık tatile giriyoruz yatarım sabaha kadarallah öncelikle hayırlısını nasip etsin hakkımızda, ikiz fikri heyecanı ikiye katlıyor ama gerçekten çok zor benim ikiz kardeşlerim var annemin halini hatırlıyorum:104: yardımsız bakmak imkansız ikizleri üstelik büyüdükçe sorunları da büyüyor tek çocuğa sağlayabileceğin imkanları ikizlere ya da üçüzlere... sağlayamayabiliyor insan....ama yine de çoğul gebelik heyecanı bambaşka olur diye düşünüyorum
evet başlıycaz çok heyecanlıyım inş.eylül ve mayıs anneleri oluruz biri sonbahar ve bebişlerin gelişiyle ilkbaharımız olurlar..ay içim kıpır kıpır...:26::26::26:
merhaba kızlar benim sat 8 ağustostu,fakat akıntım 22,23,24 ü fazlalaştı o zaman faaliyetteydik
fakat ben de hiç belirti yok kızlar,hamiş olsaydım şimdiye belirtileri olur muydu,göğüste hassaslık,bel ağrısı,uyku gibi
Kizlar biliyorum belirti aramayacakdik ama benim bugün midem bulaniyor.evt bu kadar ereken bulanti olmaz ama bulaniyor ya napim umitli degilim ama bulanti var offff :-5:
Kizlar biliyorum belirti aramayacakdik ama benim bugün midem bulaniyor.evt bu kadar ereken bulanti olmaz ama bulaniyor ya napim umitli degilim ama bulanti var offff :-5:
inşallah canım benim ya :)) walla ben bu ay ne olursa olsun o duruma yormucam dedim ama yaklaştıkça o yönde ilerliormmm sölemesemde içimde bi kıpırtı yok diil :)
canım bnm hava sıcak yediklerinden de etkilenmiş olabilirsin.. bnmde dün oldu bulantım direk ona yordum... bide ben baktım bat a 10 gün kala falan belirti olmaz şeklindeee ama kişiden kişiyede değişioo snrm bilmiorm ki... çok belirsiz bişi ya(
ayy bi gelse bebişlerimiz artıkkk :)
bende daha belirti yokken böleyim hamiş olsam çıldırırım herhalde çünkü hayata inat tüm olumsuzluklara inat istiyorum bebişimi yanımda inşallah olur da...
sıcaktandır o sıcaktan unut şşşşt belirtiyiKizlar biliyorum belirti aramayacakdik ama benim bugün midem bulaniyor.evt bu kadar ereken bulanti olmaz ama bulaniyor ya napim umitli degilim ama bulanti var offff :-5:
yaa walla bizdede işte acaba mı sıkıntısı var yani şimdi beklenen adet tarihlerine kısa süre kaldı herkes tetikte :))) ister istemez insan bi umutlanıyor yani...
canım bnm inşallah uğuruyla birlikte gelir herşey yoluna girer :) sonsuz bir mutluluk huzurla alırsın kucağına...
2 gundur de dogru duzgun yemedim bise yaa havadan heralde yada usuttum
inşallah öyle olur tüm umudum bu bebek iyi dileklerin için teşekkür ederim dua edin olur mu_??:26::26::26:
cnm bnm dualarım seninle ve diğer tüm anne olmak isteyenler için...
Allah hepimize nasip eder inşallah :)
kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde
GÜLDENCİM bence batı bekle sonuna kadar adet görmeden sakın bişeye inanma. benim yaptığım hatayı tyapma.
nisan ayında adete bi kaç gün kala idrar testi yaptım neyse negatif çıkınca ew temizliğine giriştim odaları değiştirdim. alkol aldım , migernim tuttu migren ilacıda içtim.. derken adetim geldi tam gününde.. ama 2,3,5,7 gün oldu adetim bitmedi :26: şüphelendim bu ne die :44: dr a gittim 2 haftalık hamilemişim ancak düşük yapıomuşumgeç döllenme olduğundan çıkmamış olabilir idrar testi dedi tabi muhtemelen benim yüzüme tutunamadı bebişim ve gitti
lütfen adeti görmeden inanma bişeye. seni ümitlendirmek istemiorum ama anlatmadanda edemedim.. sonunda benim gibi üzülmesini istemem kimsenin.
Tsk ederm cnm.acklaman icin biz daha dun basladik iyiymis hu test ins bnde alaym.btane bakalm nolcek biz ilk kez korunmadk korunurkende esim.korundu diyim soruma gelnce bugun.sabahtan beri sol.kasigimda agri var acaba yumurtalarm.spos saldirisina aliskin.olmadgndan mi yoksa onmli bsey olablr mi cnmCanim ovulasyon testi yumurtlamani bununla takip ediyorsun gebelik testi gibi idrarla yapiliyor iki cizgi koyu oldugunda yumurtluyor oluyorsun calisiyosun yani iliski
Hehe ben kendini cok.biliyi sanrdm gebelik icin ama buraya gelnce bi baktm eneeeeeeee ben bildigin cahlmisim.tatlimovulasyon yani yumurtlama testleri canım ben de burada öğrenmiştimbilmemek değil öğrenmemek ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?