Cnm ya geçmiş olsun bende cok korkuyorum. Bie sueubum var icmem gereken bu aralar onu bile aksatiyorum.koekumdan dolayi.doktorada gebelik dusundumu söylemedim icsem bi derr icmesem bi dert napcam bilmem böyle
Cnm o ilac ne icin Biliyorum ama eger mutlaka icmn gerekmiyrsa emn olna kadar icne derm
Yawrularim az buraya bakin bisicikler sorucam
Yerlesme kanamasi kahverengi su gbi olmaz dmi.adetimin 5 ci gunu bgn.3 cu gunde kesildim hicbisi yoktu az once kahvemsi cok kati olmayan su gbi bisi geldi anlamadim.bide dielimki yerlesme kanamasi testte ne zmn cikar
Cnm adetimin 5.gunu diyorsun yerlesme kanamasi olamaz ki.sanirim az kanama gordun ondan bugunde oyle bir akintin oldu.yani bildigim kadari bu yani.
Cok uzuldun canim ama senn yuzunden degil sen.nerden.bilebilirdin ki bilseydin zarae vercekse su bile icmezdin.eminimki Rabbim.sana.ve hepimize mutlu huzulu sagkiklo.ozursiz kusursuz dunya guzeli.bebekler nasil etsin ins
GÜLDENCİM bence batı bekle sonuna kadar adet görmeden sakın bişeye inanma. benim yaptığım hatayı tyapma.
nisan ayında adete bi kaç gün kala idrar testi yaptım neyse negatif çıkınca ew temizliğine giriştim odaları değiştirdim. alkol aldım , migernim tuttu migren ilacıda içtim.. derken adetim geldi tam gününde.. ama 2,3,5,7 gün oldu adetim bitmedi :26: şüphelendim bu ne die :44: dr a gittim 2 haftalık hamilemişim ancak düşük yapıomuşumgeç döllenme olduğundan çıkmamış olabilir idrar testi dedi tabi muhtemelen benim yüzüme tutunamadı bebişim ve gitti
lütfen adeti görmeden inanma bişeye. seni ümitlendirmek istemiorum ama anlatmadanda edemedim.. sonunda benim gibi üzülmesini istemem kimsenin.
kimsecikler yokmiiii efkar bastı beni yaaelimde bir test daha var ne zaman yapsam acaba, hiç ümidim yok ama
Haklisin cnm ya ama icmedim kac gundur hemen belirti vermeye basladim alerji surubu ama ben alerji icin kullanmiyorum.asiri derecede kilo kaybim oldu iki ay once onun icin verdi doktor ve icmeyince istah felan kalmiyo bende malesef:-2:
GÜLDENCİM bence batı bekle sonuna kadar adet görmeden sakın bişeye inanma. benim yaptığım hatayı tyapma.
nisan ayında adete bi kaç gün kala idrar testi yaptım neyse negatif çıkınca ew temizliğine giriştim odaları değiştirdim. alkol aldım , migernim tuttu migren ilacıda içtim.. derken adetim geldi tam gününde.. ama 2,3,5,7 gün oldu adetim bitmedi :26: şüphelendim bu ne die :44: dr a gittim 2 haftalık hamilemişim ancak düşük yapıomuşumgeç döllenme olduğundan çıkmamış olabilir idrar testi dedi tabi muhtemelen benim yüzüme tutunamadı bebişim ve gitti
lütfen adeti görmeden inanma bişeye. seni ümitlendirmek istemiorum ama anlatmadanda edemedim.. sonunda benim gibi üzülmesini istemem kimsenin.
Cok uzuldun canim ama senn yuzunden degil sen.nerden.bilebilirdin ki bilseydin zarae vercekse su bile icmezdin.eminimki Rabbim.sana.ve hepimize mutlu huzulu sagkiklo.ozursiz kusursuz dunya guzeli.bebekler nasil etsin ins
Cnim ben ablamdan.biliyrm gripti ilac kullanmak icin adetne 1 gun kala hastanede gebelik testi yaptrmak.istemsti doktor adet tarhinjn uzernden 3 gun gecmeden kanda, 5 gun gecmeden idrarda gozukmez bebek demisti ynede yapaym bn ama ilac icme desi yaptrdik negatf cikti 5 gun sonra aderi geckince bda yaptrdik pozitif cikti. ( ablam dedgm kisi komsumuz ama kardes gbiyiz ondan.anlam dedm yaln.olmasin :)
Haklisin cnm ya ama icmedim kac gundur hemen belirti vermeye basladim alerji surubu ama ben alerji icin kullanmiyorum.asiri derecede kilo kaybim oldu iki ay once onun icin verdi doktor ve icmeyince istah felan kalmiyo bende malesef:-2:
ay senin adına çok üzüldüm canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzda eskiden yaşadığımız kötü şeyleri unuturuz. bu dediklerin aklımda olacak saol canım.
desteğin için teşekkür ederim canım bekleyim birkaç gün daha ozaman tekrarlarım artık
kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde
kimsecikler yokmiiii efkar bastı beni yaaelimde bir test daha var ne zaman yapsam acaba, hiç ümidim yok ama
cnm. erken dusukler bizim sucumuz degil. embriyo sagliksiz oldugu icin kendini atiyr. dr. demistiki saglikli bebek olsa sen ne yaparsan yap yine de birsey opmaz.
Yawrularim az buraya bakin bisicikler sorucam
Yerlesme kanamasi kahverengi su gbi olmaz dmi.adetimin 5 ci gunu bgn.3 cu gunde kesildim hicbisi yoktu az once kahvemsi cok kati olmayan su gbi bisi geldi anlamadim.bide dielimki yerlesme kanamasi testte ne zmn cikar
cnm. testi erken yapmissin. bence adet gununde sabah ilk idrarla denemelisin.
hissettigin farkliliklar var mi?
bem biraz garip insanim sanirim. herseye muhalefetim. simdi diyeceklerim gibi. ben ilk gebeligimde daha adetime uzin zaman barken belirtiler basladi ve biliyrdum hamile oldugumu ki adet gunu cikti. herkes diyr ya daha belirti olmaz diye. oluyr ama vucuda gore degisiyorm kiminde de cidden olmiur. ben de adet belirtime gore tek ve en belirgin ozellik goguslerim acayip sismisti. sanki 3 katina cikmisti. uclarina dokunamiyordum. sanirim adetime 1 hafta filan vardi. yani dollenmeden yaklasik 5 gun sonra. biraz arastirirsaniz gorurusunuz deniyr ki: gebeligin olusumdan 2-3 gun sonra gogus hassasiueti baslar. tabi bu herkes de olacak diye bir kural yok.
gelelim ikinciye. o ilkinden cok farkliydi. yine goguslerim sismisti ama bu kez asiri yorgunluk vardi. cok hassastim. herseye agliyrdum. surekli uyuyum diyordum.
cnm. erken dusukler bizim sucumuz degil. embriyo sagliksiz oldugu icin kendini atiyr. dr. demistiki saglikli bebek olsa sen ne yaparsan yap yine de birsey opmaz.
Ayyy ins gobusune dunyalar taylisi.bir bebs yerlestrmistr Rabbim.cnm hepimize nasil etsn Allah ozursuz kusursiz saglikli
benimde göğüslerim şişti ve çok ağrıyor ve kasık ağrımda var canım ve şimdi teste baktım 4-5 saat sonra hayalet bi çizgi var geçen ayki gibi inşallah yine o yaşadıklarımı yaşamam çok korkuyorum tutunur inşallah bu kez bebeğim beta hcg düşük mü yine acaba
zaten demek istedigim herkes kedi vucdunu bilir. baskalarinin belirtilerine takilmayin. siz bilirsiniz adet belirtiniz olmayan baskin belirtiler varsa gebelik olabilir.
bu arada sattler sonra cikan cizgiye guvenme cnm. gecen ay her yaptigim testte saatler sonra ikinci ciktim hatta topoge ekledim. herks gebesin dedim ama ben zamaninda adet oldum.
yani testi yap. ilk 10 dkkayi onemse. gerisini bosver. bir de hepnayni kotu seyler olacak diye kendini sartlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?