Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cnm ya geçmiş olsun bende cok korkuyorum. Bie sueubum var icmem gereken bu aralar onu bile aksatiyorum.koekumdan dolayi.doktorada gebelik dusundumu söylemedim icsem bi derr icmesem bi dert napcam bilmem böyle

Cnm o ilac ne icin Biliyorum ama eger mutlaka icmn gerekmiyrsa emn olna kadar icne derm

Cnm o ilac ne icin Biliyorum ama eger mutlaka icmn gerekmiyrsa emn olna kadar icne derm

Haklisin cnm ya ama icmedim kac gundur hemen belirti vermeye basladim alerji surubu ama ben alerji icin kullanmiyorum.asiri derecede kilo kaybim oldu iki ay once onun icin verdi doktor ve icmeyince istah felan kalmiyo bende malesef:-2:

Yawrularim az buraya bakin bisicikler sorucam

Yerlesme kanamasi kahverengi su gbi olmaz dmi.adetimin 5 ci gunu bgn.3 cu gunde kesildim hicbisi yoktu az once kahvemsi cok kati olmayan su gbi bisi geldi anlamadim.bide dielimki yerlesme kanamasi testte ne zmn cikar

Cnm adetimin 5.gunu diyorsun yerlesme kanamasi olamaz ki.sanirim az kanama gordun ondan bugunde oyle bir akintin oldu.yani bildigim kadari bu yani.

Cnm adetimin 5.gunu diyorsun yerlesme kanamasi olamaz ki.sanirim az kanama gordun ondan bugunde oyle bir akintin oldu.yani bildigim kadari bu yani.

Canim normalde 6 gun suruyodu adetim.ama bu sefer 3 gun oldm.3 gun bile denemez hatta.ustunemi gordum die dusunuyorum o yuzden settimdi😁neyse ya kendimde belirti arar oldum.en iyisi kafamdan atmak

Cok uzuldun canim ama senn yuzunden degil sen.nerden.bilebilirdin ki bilseydin zarae vercekse su bile icmezdin.eminimki Rabbim.sana.ve hepimize mutlu huzulu sagkiklo.ozursiz kusursuz dunya guzeli.bebekler nasil etsin ins

kimsecikler yokmiiii efkar bastı beni yaa elimde bir test daha var ne zaman yapsam acaba, hiç ümidim yok ama

Cnim ben ablamdan.biliyrm gripti ilac kullanmak icin adetne 1 gun kala hastanede gebelik testi yaptrmak.istemsti doktor adet tarhinjn uzernden 3 gun gecmeden kanda, 5 gun gecmeden idrarda gozukmez bebek demisti ynede yapaym bn ama ilac icme desi yaptrdik negatf cikti 5 gun sonra aderi geckince bda yaptrdik pozitif cikti. ( ablam dedgm kisi komsumuz ama kardes gbiyiz ondan.anlam dedm yaln.olmasin :)

Haklisin cnm ya ama icmedim kac gundur hemen belirti vermeye basladim alerji surubu ama ben alerji icin kullanmiyorum.asiri derecede kilo kaybim oldu iki ay once onun icin verdi doktor ve icmeyince istah felan kalmiyo bende malesef:-2:

Od kotuymus ttlim arayabilecegn bi dktr varsa sir yada saglikbicagnada sorabilirsin

ay senin adına çok üzüldüm canım inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruzda eskiden yaşadığımız kötü şeyleri unuturuz. bu dediklerin aklımda olacak saol canım.

desteğin için teşekkür ederim canım bekleyim birkaç gün daha ozaman tekrarlarım artık

Od kotuymus ttlim arayabilecegn bi dktr varsa sir yada saglikbicagnada sorabilirsin

Ayyy ins gobusune dunyalar taylisi.bir bebs yerlestrmistr Rabbim.cnm hepimize nasil etsn Allah ozursuz kusursiz saglikli

kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde

kimsecikler yokmiiii efkar bastı beni yaa elimde bir test daha var ne zaman yapsam acaba, hiç ümidim yok ama

cnm. testi erken yapmissin. bence adet gununde sabah ilk idrarla denemelisin.
hissettigin farkliliklar var mi?
bem biraz garip insanim sanirim. herseye muhalefetim. simdi diyeceklerim gibi. ben ilk gebeligimde daha adetime uzin zaman barken belirtiler basladi ve biliyrdum hamile oldugumu ki adet gunu cikti. herkes diyr ya daha belirti olmaz diye. oluyr ama vucuda gore degisiyorm kiminde de cidden olmiur. ben de adet belirtime gore tek ve en belirgin ozellik goguslerim acayip sismisti. sanki 3 katina cikmisti. uclarina dokunamiyordum. sanirim adetime 1 hafta filan vardi. yani dollenmeden yaklasik 5 gun sonra. biraz arastirirsaniz gorurusunuz deniyr ki: gebeligin olusumdan 2-3 gun sonra gogus hassasiueti baslar. tabi bu herkes de olacak diye bir kural yok.

gelelim ikinciye. o ilkinden cok farkliydi. yine goguslerim sismisti ama bu kez asiri yorgunluk vardi. cok hassastim. herseye agliyrdum. surekli uyuyum diyordum.

cnm. erken dusukler bizim sucumuz degil. embriyo sagliksiz oldugu icin kendini atiyr. dr. demistiki saglikli bebek olsa sen ne yaparsan yap yine de birsey opmaz.

Canm.bildigin.kadaryla yerlesme kanamasi cok olmuyi leke gbi oluyr senn.baya bi oldu mu yada syle dym k.bakam ack olcak ama ben ilk.evlndgmde az oldum halam ebe hemsire ona.sormustum 3 kere degstrdysen yerlesme kanamasi dgldir demsti

benimde göğüslerim şişti ve çok ağrıyor ve kasık ağrımda var canım ve şimdi teste baktım 4-5 saat sonra hayalet bi çizgi var geçen ayki gibi inşallah yine o yaşadıklarımı yaşamam çok korkuyorum tutunur inşallah bu kez bebeğim beta hcg düşük mü yine acaba

selam kızlar benim tatil bitmek üzere 2gün sonra evimdeyim.. bu arada agustosun 23 üne çatlatma ignesi oldum en erken ne zaman test yaptırayım??? bu igne hcg yi yükseltiyomuş o yüzden heveslenmek istemiyorum.. etkisi ne zaman geçer ne zaman yapayım testi?

Heheheh benn bat 22 eylil dun ilk.grisimimizdi hatta ovulasyn dnemim bile degldi ama bugun esmle o karar kaptrdk.ki kndmzi bi baktm karnimi sevyrz didim.hooop hoop kaptrmak yok 22 si nasil gelck bize blmymmmm

Ayyy ins gobusune dunyalar taylisi.bir bebs yerlestrmistr Rabbim.cnm hepimize nasil etsn Allah ozursuz kusursiz saglikli

inşallah canım sağlıklı olması çok önemli allah korusun benim geçen ay kimyasal gebelikmiş düştü ve şimdi çok korkuyorum işte

zaten demek istedigim herkes kedi vucdunu bilir. baskalarinin belirtilerine takilmayin. siz bilirsiniz adet belirtiniz olmayan baskin belirtiler varsa gebelik olabilir.

bu arada sattler sonra cikan cizgiye guvenme cnm. gecen ay her yaptigim testte saatler sonra ikinci ciktim hatta topoge ekledim. herks gebesin dedim ama ben zamaninda adet oldum.

yani testi yap. ilk 10 dkkayi onemse. gerisini bosver. bir de hepnayni kotu seyler olacak diye kendini sartlama

Son düzenleyen: Moderatör:

çok saol canım en iyisi battan sonra test yapmak pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…