Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

selam kızlar nasılsınız bugün

beni klomen mahvetti öldüm resmen Allahtan bugün son günüm p.tesi doktora gideceğim zaten yine olmadıysa doktora söyleyip klomeni bırakacağım bundan sonra ilaç içmek yok inşallah

ellerine sağlık canım...ne güzel olmuş...gülücükle doldurcaz inşallah sonuçları:)

Ay ilacsiz hamile kalmak nasip olsun hepimize inşallah

bende burda kimseye ümit vererek konuşmak istemiyorum çünkü etkileniyo insan ama canım dua edelim sadece inşallah bebişine kavuşursun hamişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm die yazarsın ne güzel olur walla

inşaallah canım yaa çok sağol ama olsaydı idrar testinde çıkardı herhalde bu sabahki negatif ben bebekten umudu kestim de neden adetim düzensizleşti onu anlamıyorum sizinle paylaşıyorum rahatlıyorum herşey için teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum gerçekten

Strestende olabilir benimde ilk defa gecen ay gecikti kafana cok takiyodum bebek isini sanirim ondan oldu ama seninde baya gecikti aslinda bi dr.a görünsene

merhaba arkadaslar bende 5 eylülü bekliyorum inş bebişlerimiz bizimle olur

Bende 8 Eylülü bekliyorum benide ekleyin :) inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzzz :)
çok garip bir duygu 3 ay önceye kadar hiç aklımda böyle birşey yokken bir anda şimdii sabırla bekliyorum...

merhaba arkadaslar bende 5 eylülü bekliyorum inş bebişlerimiz bizimle olur

Ekledim sizide kizlar dualarim hepimizleeee

Bnm ilk ayim olucak eylul bakalim heycanlaniyorum =) tabii once regl olmam gerekiyo ardindan basliyorumm korku heycan bi arada =)

heyecanlı bekleyişşşş :) ovülasyon gününe kadar vitamin depolayın kıslarrr. folik asitleri unutmayın bebeğin gelişim bozukluklarını önlüyo çok önemlii.. ben 1buuçuk aydır içiormmm...
doktor tetanoz ve hepatit B aşılarınıda yaptırdı çalışmalara başlamadan önce... kan sayımları falann bisürü tahlillerden sonra artık bi bebişinn gelmesi kaldı. ne kadar heyecan yapmamaya çalışsamdaaa walla her ay aynı derecede beklenti oluo..

=) bende 1 aydir folikasit iciyorum ama hep kazara bisi olcak diye korkan bn ilk defa bu ay korunmasiz olucak cok tuhaf geliyoo bazende korkuyorum ama zamani geldii gev kalmK istemiyorum bebise =)

=) bende 1 aydir folikasit iciyorum ama hep kazara bisi olcak diye korkan bn ilk defa bu ay korunmasiz olucak cok tuhaf geliyoo bazende korkuyorum ama zamani geldii gev kalmK istemiyorum bebise =)

Önceden aklim gidiyodu hamile kalcam die valla damlasa hamis olcam die korkardim o kdr kolay olmuyomus yeni ogrendim

Dimii bende okudukca anliyorum ve sirf bu sebepten planlari one cektik ya beklememiz gerekirse diye kismet bakalim bizim bebisler ne zamn gelicek =)
Önceden aklim gidiyodu hamile kalcam die valla damlasa hamis olcam die korkardim o kdr kolay olmuyomus yeni ogrendim

inşallah bu ay gelir kıslar :)
walla çok değişik duygular... gel git yaşamıo diil insan ama sora o heyecan yok muuu işte onu ilk hissettiğimde acaba mı diye gerçekten istediğime karar verdim şimdi gözümüz yollarda :)

Strestende olabilir benimde ilk defa gecen ay gecikti kafana cok takiyodum bebek isini sanirim ondan oldu ama seninde baya gecikti aslinda bi dr.a görünsene

aslında doktor adetin 3. günü çağırmıştı muayene için ama adet gelmeyince gitmeyim diyorum,hem olsaydı idrarda çıkardı,ama doğru çok taktım galiba inşallah düzelirim,inşallah hep beraber mutlu haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…