inşallah canım sağlıklı olması çok önemli allah korusun benim geçen ay kimyasal gebelikmiş düştü ve şimdi çok korkuyorum işte
kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde
GÜLDENCİM bence batı bekle sonuna kadar adet görmeden sakın bişeye inanma. benim yaptığım hatayı tyapma.
nisan ayında adete bi kaç gün kala idrar testi yaptım neyse negatif çıkınca ew temizliğine giriştim odaları değiştirdim. alkol aldım , migernim tuttu migren ilacıda içtim.. derken adetim geldi tam gününde.. ama 2,3,5,7 gün oldu adetim bitmedi :26: şüphelendim bu ne die :44: dr a gittim 2 haftalık hamilemişim ancak düşük yapıomuşumgeç döllenme olduğundan çıkmamış olabilir idrar testi dedi tabi muhtemelen benim yüzüme tutunamadı bebişim ve gitti
lütfen adeti görmeden inanma bişeye. seni ümitlendirmek istemiorum ama anlatmadanda edemedim.. sonunda benim gibi üzülmesini istemem kimsenin.
Test yaptim ama gene cikmadi.adete son 5gün kaldi ama yapmak istedim.genede umidimi yitirmeyecegim.cok calistik bu ay:)
cnm. testi erken yapmissin. bence adet gununde sabah ilk idrarla denemelisin.
hissettigin farkliliklar var mi?
bem biraz garip insanim sanirim. herseye muhalefetim. simdi diyeceklerim gibi. ben ilk gebeligimde daha adetime uzin zaman barken belirtiler basladi ve biliyrdum hamile oldugumu ki adet gunu cikti. herkes diyr ya daha belirti olmaz diye. oluyr ama vucuda gore degisiyorm kiminde de cidden olmiur. ben de adet belirtime gore tek ve en belirgin ozellik goguslerim acayip sismisti. sanki 3 katina cikmisti. uclarina dokunamiyordum. sanirim adetime 1 hafta filan vardi. yani dollenmeden yaklasik 5 gun sonra. biraz arastirirsaniz gorurusunuz deniyr ki: gebeligin olusumdan 2-3 gun sonra gogus hassasiueti baslar. tabi bu herkes de olacak diye bir kural yok.
belkide hamile bile değilim ama ben de de şöyle bir farklılık var kasıklarım çok ağrıyor,bugün dr a da gittim alttan baktı ptesi günü görünen kocaman 2 yumurtam yoktu çatlamış heralde salı itibariyle sancım vardı ovulasyon sancıssı bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum:44::44::44: dr spor yapma dinlen 1 hafta dedi:44: zaten o öyle dedi ben sırıta sırıta çıkmışım odadan eşim diyo
bat ne zaman en erken bata kadar yapma diyecem ama beklemek zor gelecek biliyorumselam kızlar benim tatil bitmek üzere 2gün sonra evimdeyim.. bu arada agustosun 23 üne çatlatma ignesi oldum en erken ne zaman test yaptırayım??? bu igne hcg yi yükseltiyomuş o yüzden heveslenmek istemiyorum..etkisi ne zaman geçer ne zaman yapayım testi?
kızlar resımlerımı yukluyorum sızce bu aksamı degerlendırmem gerekıyomu dunden daha koyu cıktı t. acıl cevap kızlar ona gore hazırlık olacaksızce 9.cu gun yumurtlama olurmu?
Eki Görüntüle 789493 Eki Görüntüle 789494
kızlar resımlerımı yukluyorum sızce bu aksamı degerlendırmem gerekıyomu dunden daha koyu cıktı t. acıl cevap kızlar ona gore hazırlık olacaksızce 9.cu gun yumurtlama olurmu?
periyodun kaç gün sürüyor, eğer içinde kalacaksa değerlendirama daha yumurtlamazsın bence görev bilinciyle olacaksa yarın yap derim tabi yarın ki sonuca da bakmak lazım... zira 2 çizgi de koyuysa yumurtlayacaksın demek oluyor kanımca
hayatım perıodum 1 hafta suruyo 28 gunde bır adet oluyorum ama bu ay 1 hafta erken adet oldum sımdı cok karıstı hersey bırbırıne gırdı acaba ne durumdayım kasıklarımda da hafıf agrı var mıde bulantısı fılan var ama tabı dedıgın gıbı ıkısıdde aynı koyulukta olması lazım.
evet canım aynen oyle ama basımdan gecenı anlatayım gecen ay yıne bu gunler de bu sekıldeydı hatta 11 gun koyulasmıstı ama tabı c daha koyu ıdı sonra cute arkadasımız yazdı bana senın pık yaptı dıye neyse bende yok fılan dıyodum sonra tam 16. cı gunumde t c den koyulastı dedım bak ben dogruymusum fılan dedım sonra hanı dedım ya 1 hafta once adet oldum dıye bıde hesapladımkıCnm gordugum kadarıyla bu testlere gore henuz yumurtlamiyorsun. T koyu olacak c den unutma.yada ikisi ayni gibi esit olursa kacirma o gunleri
tabi herkesin yumurtlaması bir olmaz ancak bu ay benim yumurtam tam hesaplayıcya göre çatladı. ama benim ki çok düzenlidir biraz heaplayıcı biraz belirtiler biraz testler yardımıyla doğru zamanı tutturursun inşallah, 12. gün çatlatırsın büyük ihtimalle sen yarından itibaren gün aşırı başla bence
hmm anladım canım yanı dıyon calıs bu aksamCanım benimde bu ay ilk iki gün aynı senin gibi çıktı 3. ve 4. gün pik yaptı ama ben 2. günden başladım 4 gün üst üste ilişki oldu ne olur ne olmaz denemek lazım bence
hayatım perıodum 1 hafta suruyo 28 gunde bır adet oluyorum ama bu ay 1 hafta erken adet oldum sımdı cok karıstı hersey bırbırıne gırdı acaba ne durumdayım kasıklarımda da hafıf agrı var mıde bulantısı fılan var ama tabı dedıgın gıbı ıkısıdde aynı koyulukta olması lazım.
evet canım aynen oyle ama basımdan gecenı anlatayım gecen ay yıne bu gunler de bu sekıldeydı hatta 11 gun koyulasmıstı ama tabı c daha koyu ıdı sonra cute arkadasımız yazdı bana senın pık yaptı dıye neyse bende yok fılan dıyodum sonra tam 16. cı gunumde t c den koyulastı dedım bak ben dogruymusum fılan dedım sonra hanı dedım ya 1 hafta once adet oldum dıye bıde hesapladımkı
tam cutenın dedıgı tarıhden 14 gun sonra adet oldum ama olamaz fılan dedım kac defa saydım gunlerı evet tam 14 gun sonra adet oldum demekkı gercekden cutenın dedıgı dogruymus ama yıne de t sılıktı bılıyosunuzdur yumurtlama dan tam 14 gun sonra bı bayan adet oluyomus yanı oyle dıyo hepsı sımdı bende tereddutte kaldım gecen aydan olan resmı atayım sana da bak canım
Eki Görüntüle 789502 Eki Görüntüle 789502 ayın 8 ıne bak o benım tam 11.ci gunumdu
:)))) geldim. cnm sen daha yumurtlamazsin. bugun dinlen yarin calisirsin. muhtemelen iki gune kadar koyulasir.
bir de yanlos bilgi duzelteyim. illa yumurtlamadan 14 gun sonra axet olunmaz. misal ben 12 gun sonra adet oluyrm.
bu arafa bende gecen ay erken yumirtladim. bu ay zamanin da yumurtladim. korkma birseycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?