Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar test yaptım Tek çizgi maalesef bat 1 eylül allah hayırlısını versin napalım olsa çıkardı az bişey heralde

Canim bence de cok erken yapmisin.. insallah guzel haberlerle donersin..

Cok gecmis olsun canim.. ama nerden bilecektin iste.. nasip hayirlisi neyse o.. vallaha bende dikkat ediyorum.. nolur nolmaz !!

Test yaptim ama gene cikmadi.adete son 5gün kaldi ama yapmak istedim.genede umidimi yitirmeyecegim.cok calistik bu ay:)

kiz erken daha ama.. beklemekte fayda var zor olsada.. hadi guzel haberlerle donun insallah..

kızlar resımlerımı yukluyorum sızce bu aksamı degerlendırmem gerekıyomu dunden daha koyu cıktı t. acıl cevap kızlar ona gore hazırlık olacak sızce 9.cu gun yumurtlama olurmu?

bat ne zaman en erken bata kadar yapma diyecem ama beklemek zor gelecek biliyorum battan 2 gün önce yap bari

periyodun kaç gün sürüyor, eğer içinde kalacaksa değerlendir ama daha yumurtlamazsın bence görev bilinciyle olacaksa yarın yap derim tabi yarın ki sonuca da bakmak lazım... zira 2 çizgi de koyuysa yumurtlayacaksın demek oluyor kanımca

hayatım perıodum 1 hafta suruyo 28 gunde bır adet oluyorum ama bu ay 1 hafta erken adet oldum sımdı cok karıstı hersey bırbırıne gırdı acaba ne durumdayım kasıklarımda da hafıf agrı var mıde bulantısı fılan var ama tabı dedıgın gıbı ıkısıdde aynı koyulukta olması lazım.

Son düzenleme:

tabi herkesin yumurtlaması bir olmaz ancak bu ay benim yumurtam tam hesaplayıcya göre çatladı. ama benim ki çok düzenlidir biraz heaplayıcı biraz belirtiler biraz testler yardımıyla doğru zamanı tutturursun inşallah, 12. gün çatlatırsın büyük ihtimalle sen yarından itibaren gün aşırı başla bence

Cnm gordugum kadarıyla bu testlere gore henuz yumurtlamiyorsun. T koyu olacak c den unutma.yada ikisi ayni gibi esit olursa kacirma o gunleri
evet canım aynen oyle ama basımdan gecenı anlatayım gecen ay yıne bu gunler de bu sekıldeydı hatta 11 gun koyulasmıstı ama tabı c daha koyu ıdı sonra cute arkadasımız yazdı bana senın pık yaptı dıye neyse bende yok fılan dıyodum sonra tam 16. cı gunumde t c den koyulastı dedım bak ben dogruymusum fılan dedım sonra hanı dedım ya 1 hafta once adet oldum dıye bıde hesapladımkı
tam cutenın dedıgı tarıhden 14 gun sonra adet oldum ama olamaz fılan dedım kac defa saydım gunlerı evet tam 14 gun sonra adet oldum demekkı gercekden cutenın dedıgı dogruymus ama yıne de t sılıktı bılıyosunuzdur yumurtlama dan tam 14 gun sonra bı bayan adet oluyomus yanı oyle dıyo hepsı sımdı bende tereddutte kaldım gecen aydan olan resmı atayım sana da bak canım
ayın 8 ıne bak o benım tam 11.ci gunumdu

evet canım aslında bende oyle dusundum yanı ama ne bılım benımde adetım duzenlıydı ama en son ay 1 hafta once geldı ne bılım ıyıce kafam karıstı ınsss tutarrr

Kızlar bişey sorcam folik asitten bahsedenler olmuş B12 takviyesiymş sanırım.B12 eksikliği gebeliği engeller mi kii? Bende B12 eksikliği vardı 10 tane iğne verdi dr bitti onlar sonra her ay devam et dedi benim 2 ay olcak nerdeyse vurulmadım bidaha iğneleri aldım duruyo öyle devam etsemmiki iğnenin zararı olmaz dimi gebelik durumu varsa..Bu arada benimde Bat 8 eylül bu 3. ayımız ovulasyon testine göre denedim.bu ay inşallah listedeki herkes mutlu haberi paylaşır :))

Canım benimde bu ay ilk iki gün aynı senin gibi çıktı 3. ve 4. gün pik yaptı ama ben 2. günden başladım 4 gün üst üste ilişki oldu ne olur ne olmaz denemek lazım bence

:)))) geldim. cnm sen daha yumurtlamazsin. bugun dinlen yarin calisirsin. muhtemelen iki gune kadar koyulasir.

bir de yanlos bilgi duzelteyim. illa yumurtlamadan 14 gun sonra axet olunmaz. misal ben 12 gun sonra adet oluyrm.

bu arafa bende gecen ay erken yumirtladim. bu ay zamanin da yumurtladim. korkma birseycik olmaz.

merhaba ben de eylülü bekleyenlerdenim.. 3-5 eylül civarı bat. henüz bir belirtim yok gibi; bel ağrısı(böbrek civararında), ara ara ateş basması (genel belirtilerde üşüme var bende tam tersi), bir de baş ağrıısı var.. ama ne göğüslerde hassasiyet, ne akıntı, ne kabızlık, ne sık idrar falan hiçbişi yok umutlanıp kendimi dinlemek istemiyorum ama içim içimi yiyor.. biliyorum yaşadıklarım kesinlikle belirti olamaz ama bebiş bekleyince böle oluyor sanırım......... :18::18::18::18::18:

ayyy ayrıca bi de çok çarpıntım oluyor son günlerde hep 90-95 civarı nabzım.. sanki kalp atışlarımı duyuyor gibi oluyorum neden ki acabaa ?

aranızda dup...ton diye bi ilaç kullanan var mı doktorum adetin 16.gününden başlayarak içmemi söyledi gebe kalırsam bebeğin rahme daha sıkı tutunması içinmiş yani rahmi güçlendirir dedi bugün 5 gün oldu ama ilaç bende acayip bi göğüs ağrısı yapıyo meme başlarım feci böyle bi tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ???

hosgeldınnn . canım ya bılmemkı ben oyle bılıyodum yanı ıste bunyeden bunyeye degısıyo hmm bız bu ay daha hıc ılıskıye baslamadık zaten neyse artk yarın dedıgın gıbı baslarız ıns. yumurtlarım ya :18:

selam kızlar bugün bütün gün disardaydim gecmisi okuyamadim hepinizi öpüyorum
umarım iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…