- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
aranızda dup...ton diye bi ilaç kullanan var mı doktorum adetin 16.gününden başlayarak içmemi söyledi gebe kalırsam bebeğin rahme daha sıkı tutunması içinmiş yani rahmi güçlendirir dedi bugün 5 gün oldu ama ilaç bende acayip bi göğüs ağrısı yapıyo meme başlarım feci böyle bi tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ???
hosgeldınnn. canım ya bılmemkı ben oyle bılıyodum yanı ıste bunyeden bunyeye degısıyo hmm bız bu ay daha hıc ılıskıye baslamadık zaten neyse artk yarın dedıgın gıbı baslarız ıns. yumurtlarım ya :18:
aranızda dup...ton diye bi ilaç kullanan var mı doktorum adetin 16.gününden başlayarak içmemi söyledi gebe kalırsam bebeğin rahme daha sıkı tutunması içinmiş yani rahmi güçlendirir dedi bugün 5 gün oldu ama ilaç bende acayip bi göğüs ağrısı yapıyo meme başlarım feci böyle bi tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ???
slm kızlar bende geldim aranıza bat 5 eylül
eylül ayının herkse şans getirmesini diliyorummmmmm
bol bol hamiş haberi gelsin topıc hamişlerle dolup taşsın inşşşş
merhaba canlar nasilsiniz kızlar biz bi karar aldık bu ay elimizden geldigince hergün çalışacağız ama acaba yanlış karar mı siposlarin kalitesini düşmeyelim sizce ne yapmalıyım. bu arada ilk defa silkeledik ayaklarında yatak başına koydum yatıyorum yarım saat olsun kalkayim ama kahve yapmayı unuttum onu da yarın yapayim
Canım ben iki ay kullandim ve onumuzdeki 4ay daha kullancam ins gerek kalmaz ama...bende yan etkisi olmadı bünyeye göre fark ediyor galiba
çok saol canım en iyisi battan sonra test yapmak pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum
cnm hsg den sonra kanama lekelenme oldugunu biliyordur dr sukur kanama hic olmadi ama rahimi actiklari icin lekelenme oldu
ben 5 gündür kullanıyorum ve özellikle meme başında epey acıma var yumurtlama zamanımda adetimin 16..gününde kullanmaya başladım 5 aydır bebek istiyoruz her şey normal ama olmadı doktorda bu ilacı verdi ayın 25 inde başladım ama bir gün sonra meme başım acımaya başladı hala da artarak devam ediyo progesteron hormonu takviyelerinin meme hassasiyeti yaptığını okumuştum da acaba benim gibi olan var mı diye sorayım dedim
Üzülme canım hakkında hayırlısı oldun önümüzdeki maçlar bizimdir...canım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...
merhaba canlar nasilsiniz kızlar biz bi karar aldık bu ay elimizden geldigince hergün çalışacağız ama acaba yanlış karar mı siposlarin kalitesini düşmeyelim sizce ne yapmalıyım. bu arada ilk defa silkeledik ayaklarında yatak başına koydum yatıyorum yarım saat olsun kalkayim ama kahve yapmayı unuttum onu da yarın yapayim
canım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...
İyi tatiller arkadasim iyice şahit kafanı dönüşün muhteşem olsunöncelikle hayırlı geceler arkadaşlar,nasılsınız? ben iyiyim tatildeyim şuan kafam dağıldı çok şükür,nylmz bende duphaston kullanıyorum senin gibi etki etmedi bana herhangi bir sıkıntı yok şuan da,ama anlattıkların doğru hamileliğe ve bebek varsa düşük tehlikesine karsı iyi bir ilaçmış dr öyle söyledi bana hatta bebek istiyosun bu ilacı o yüzden veriyorum dedi benimde bugün 6. günüm 10 günlük verdi sonra adet olacaksın 3. günü gel yumurtalarına bakalım hormon testi yapacağız dedi bakalık bende durumlar böyle sizler nasılsınız? özledim sizi
Ins gebelik belirtisidir canim...hep göğüslerin sinyal verdiğini söylüyor hamisler...kaç aydır deniyordunuz sorun var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?