Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Vallahi hergün yeni bişey öğreniyorum..Bunu hiç duymadım canım sana yardımcı olamayacağım netten de baktım ama bişey bulamadım Ama sen dene bakalım faydası olursa haberdar et mutlaka ben de sorayım doktoruma...

cnm. sen bana guven. stres yok. gecen de dedigim cikti dimi :))

slm kızlar bende geldim aranıza bat 5 eylül

eylül ayının herkse şans getirmesini diliyorummmmmm
bol bol hamiş haberi gelsin topıc hamişlerle dolup taşsın inşşşş

merhaba canlar nasilsiniz kızlar biz bi karar aldık bu ay elimizden geldigince hergün çalışacağız ama acaba yanlış karar mı siposlarin kalitesini düşmeyelim sizce ne yapmalıyım. bu arada ilk defa silkeledik ayaklarında yatak başına koydum yatıyorum yarım saat olsun kalkayim ama kahve yapmayı unuttum onu da yarın yapayim

Canım ben iki ay kullandim ve onumuzdeki 4ay daha kullancam ins gerek kalmaz ama...bende yan etkisi olmadı bünyeye göre fark ediyor galiba

Canım hergün çalışmak hem sizi yorar hemde sporlar kaliteli olmaz depoyu dolmadan bosaltiyonuzgun asiri en sagliklisi bence ...dr larin oneriside bu yonde

Canım ben iki ay kullandim ve onumuzdeki 4ay daha kullancam ins gerek kalmaz ama...bende yan etkisi olmadı bünyeye göre fark ediyor galiba

ben 5 gündür kullanıyorum ve özellikle meme başında epey acıma var yumurtlama zamanımda adetimin 16..gününde kullanmaya başladım 5 aydır bebek istiyoruz her şey normal ama olmadı doktorda bu ilacı verdi ayın 25 inde başladım ama bir gün sonra meme başım acımaya başladı hala da artarak devam ediyo progesteron hormonu takviyelerinin meme hassasiyeti yaptığını okumuştum da acaba benim gibi olan var mı diye sorayım dedim

cnm hsg den sonra kanama lekelenme oldugunu biliyordur dr sukur kanama hic olmadi ama rahimi actiklari icin lekelenme oldu

tatlım bna bi anlatrmsn napyolar hsg de rahmi nasl acyolar o nasl oluyoooo bnde obr ay cektrcem

Ins gebelik belirtisidir canim...hep göğüslerin sinyal verdiğini söylüyor hamisler...kaç aydır deniyordunuz sorun var mıydı

canım çok yanlış bi taktik bende 5 aydır o şekilde yaptım ama olmadı sonra doktora gittik bi sorun yok dediler doktora bi gün boş bi gün dolu çalışıyoruz dedim çok kızdı adetin 14. ve 21. günleri çalışma olsun gerisi perhiz dedi spermlerin kalitesi düşmüş bu şekilde bebek olmaz dedi bende durum buydu yani yoğun ilişki önerilmeyen bişey yumurtlama takibi yapıp sadece o günler 2-3 defa çalışıp sonra dinlenmeye bırakırsan şansı epey arttırırsın

merhaba arkadaslar nasılsınız....herkesin vucudunda belirtiler var sanırım bende tık yok....hatta adet olacagım zaman sinirli olurum...sadece herseye kızıyorum......hakkımızda hayırlısı artık....

öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar,nasılsınız? ben iyiyim tatildeyim şuan kafam dağıldı çok şükür,nylmz bende duphaston kullanıyorum senin gibi etki etmedi bana herhangi bir sıkıntı yok şuan da,ama anlattıkların doğru hamileliğe ve bebek varsa düşük tehlikesine karsı iyi bir ilaçmış dr öyle söyledi bana hatta bebek istiyosun bu ilacı o yüzden veriyorum dedi benimde bugün 6. günüm 10 günlük verdi sonra adet olacaksın 3. günü gel yumurtalarına bakalım hormon testi yapacağız dedi bakalık bende durumlar böyle sizler nasılsınız? özledim sizi

iyi akşamlar kızlar.sonunda evime döndüm özlemişiz vallahi...eylül ayında bakalım ilk müjdeyi kim verecek ....bu ay yumoş zamanı çok karambole geldi bu ay zor gibi ama yinede kırmızılar gelene kadar ümitle bekliyoruz.

İyi tatiller arkadasim iyice şahit kafanı dönüşün muhteşem olsun

Ins gebelik belirtisidir canim...hep göğüslerin sinyal verdiğini söylüyor hamisler...kaç aydır deniyordunuz sorun var mıydı

yok canım gebelik olamaz çünkü 23 ü gibi yumurtladım ben, eşim memleketteydi ilişki 25 inde oldu yani 2 günle kaçırdık 25 ağustos adetimin 16.günü olduğu için ilacıda o gün içtim ve ertesi gün hemen göğüs uçlarım acımaya başladı yani bi mucize olsa ve 23 ündeki yumurtayı 25.indeki sperm döllese bile döllenmeden 1 gün sonra göğüs uçları acımaya başlayan birini duymadım kısaca ben eşimsiz olduğumdan bu ay ki trenide kaçırdım o kesinde ilacın yan etkileri böyle giderse o kötü bide bu ilaç bitince kaç güne adet olunuyo acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…