Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez

Caným hergün çalýþmak hem sizi yorar hemde sporlar kaliteli olmaz depoyu dolmadan bosaltiyonuzgun asiri en sagliklisi bence ...dr larin oneriside bu yonde

cevaplarýnýz için teþekkür ederim kýzlar ama yorucu oluyor yani mik mik silk dik bekle yoruluyoruz yani en iyisi gün aþýrý herkeste ayný þeyi duydum komiser karar degisikligine gittiðimizi soyleyeyim

Son düzenleme:
canım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...

ya kızlar anlamadım neden bu kadar erken oldum....

3 ağustos du son adet tarihim,tam kırmızı gelmedi şuan kahverengi ama ümitsizim
yerleşme kanaması olamz herhalde,

ama eylül ayı hamişi olabilirim hale çünkü bat 25 eylül oluyor

Burda o kadar cooooooook hikaye okudum ki neden bi mucize olmasın ki imkansız değil senin durumun bence canım bekleyelim görelim......ben duphadton bittikten iki uc sonra regl oldum

dediğin ilacı bende kullandım ama bir etkisi olmadı reglide gecikmiyor hatta 1-2 gün evvel gelmişti.

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar ama yorucu oluyor yani miktar miktar silk dik bekle yoruluyoruz yani en iyisi gün aşırı herkeste aynı şeyi duydum komiser karar degisikligine gittiğimizi soyleyeyim

Gün aşırı bile yorucu oluyor valla ben iyice sıkıldım zaten 15 aydır 9ay bisey yapmicam olursa eğer

İyi tatiller arkadasim iyice şahit kafanı dönüşün muhteşem olsun

inşaallah çok ihtiyacım varmış hergün kendimi yiyorken tatilde hissetmedim bile,hayırlısı yaa RABBİM nasip ederse olacak inşaallah az sabır gerek , dağıttım kafayı geliyorum inş. bakalım eylüle güzel haberler gelecek mi?

Cogu kisi tatilde hamis kalmis dende öyle olursun belkiiiii:

ALLAH ım nasıl bi bahtsızsam aynı ilacı kullanan o kadar kişiden sadece bende böyle bi yan etki görülüyo doktor sabah akşam 2 defa verdi ben 1 defa kullananlarıda duydum acaba 2 defa olduğundan doz mu fazla geliyo kullanan arkadaşlar siz kaç defa kullandınız???

Bende sabah akşam kullandım:26::26::26:

canım folik asit başka b12 başka folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişimine katkıda bulunuyor, oda hamileliğin başlarında gelişimini tamamladığından bebek farkedilene kadar takviye için geç kalınmış olabilir diye doktorlar erkenden başlatıyorlar...yani folik hamile kalmayı kolaylaştıran birşey değil

kızlar karnım şişti gazım var kasıklarım ağrıyor yürürken zorlanıyorum bir de beyaz-şeffaf arası jelimsi akıntım var onun dışınca çamaşırım sırılsıklam oluyor içimden su geliyor, dr bugün rahimde sıvı var demişti :44: yumurtalar çatlayınca etrafındaki sıvı mı dağılmış nee:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

olabilir kuzum ya yımırtaların çatlama zamanıda akıntı geliyodu onlardır belki:44::44::44::44::44:

kuzum benim 30 günde dönüyor adetim ağustosun 24ü gece adet oldum ve adetim 7-8 gün sürüyo sen ben ne zaman yımırtlayacam eylüldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…