Gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmeziyi akşamlar kızlar.sonunda evime döndüm özlemişiz vallahi...eylül ayında bakalım ilk müjdeyi kim verecek ....bu ay yumoş zamanı çok karambole geldi bu ay zor gibi ama yinede kırmızılar gelene kadar ümitle bekliyoruz.
Caným hergün çalýþmak hem sizi yorar hemde sporlar kaliteli olmaz depoyu dolmadan bosaltiyonuzgun asiri en sagliklisi bence ...dr larin oneriside bu yonde
cevaplarýnýz için teþekkür ederim kýzlar ama yorucu oluyor yani mik mik silk dik bekle yoruluyoruz yani en iyisi gün aþýrý herkeste ayný þeyi duydum komiser karar degisikligine gittiðimizi soyleyeyimcaným çok yanlýþ bi taktik bende 5 aydýr o þekilde yaptým ama olmadý sonra doktora gittik bi sorun yok dediler doktora bi gün boþ bi gün dolu çalýþýyoruz dedim çok kýzdý adetin 14. ve 21. günleri çalýþma olsun gerisi perhiz dedi spermlerin kalitesi düþmüþ bu þekilde bebek olmaz dedi bende durum buydu yani yoðun iliþki önerilmeyen biþey yumurtlama takibi yapýp sadece o günler 2-3 defa çalýþýp sonra dinlenmeye býrakýrsan þansý epey arttýrýrsýn
canım bende 1 eylülü beklyodum ama az önce adet oldum...
yok canım gebelik olamaz çünkü 23 ü gibi yumurtladım ben, eşim memleketteydi ilişki 25 inde oldu yani 2 günle kaçırdık 25 ağustos adetimin 16.günü olduğu için ilacıda o gün içtim ve ertesi gün hemen göğüs uçlarım acımaya başladı yani bi mucize olsa ve 23 ündeki yumurtayı 25.indeki sperm döllese bile döllenmeden 1 gün sonra göğüs uçları acımaya başlayan birini duymadım kısaca ben eşimsiz olduğumdan bu ay ki trenide kaçırdım o kesinde ilacın yan etkileri böyle giderse o kötübide bu ilaç bitince kaç güne adet olunuyo acaba ???
yok canım gebelik olamaz çünkü 23 ü gibi yumurtladım ben, eşim memleketteydi ilişki 25 inde oldu yani 2 günle kaçırdık 25 ağustos adetimin 16.günü olduğu için ilacıda o gün içtim ve ertesi gün hemen göğüs uçlarım acımaya başladı yani bi mucize olsa ve 23 ündeki yumurtayı 25.indeki sperm döllese bile döllenmeden 1 gün sonra göğüs uçları acımaya başlayan birini duymadım kısaca ben eşimsiz olduğumdan bu ay ki trenide kaçırdım o kesinde ilacın yan etkileri böyle giderse o kötübide bu ilaç bitince kaç güne adet olunuyo acaba ???
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar ama yorucu oluyor yani miktar miktar silk dik bekle yoruluyoruz yani en iyisi gün aşırı herkeste aynı şeyi duydum komiser karar degisikligine gittiğimizi soyleyeyim
İyi tatiller arkadasim iyice şahit kafanı dönüşün muhteşem olsun
Karnımda bisiler oluyo adetmi oluyorum yoksaumutlarım boşamı çıkıcak
Cogu kisi tatilde hamis kalmis dende öyle olursun belkiiiiiinşaallah çok ihtiyacım varmış hergün kendimi yiyorken tatilde hissetmedim bile,hayırlısı yaa RABBİM nasip ederse olacak inşaallah az sabır gerek ,dağıttım kafayı geliyorum inş. bakalım eylüle güzel haberler gelecek mi?
cnm. sen bana guven. stres yok. gecen de dedigim cikti dimi :))
Bende sabah akşam kullandım:26::26::26:ALLAH ım nasıl bi bahtsızsam aynı ilacı kullanan o kadar kişiden sadece bende böyle bi yan etki görülüyodoktor sabah akşam 2 defa verdi ben 1 defa kullananlarıda duydum acaba 2 defa olduğundan doz mu fazla geliyo kullanan arkadaşlar siz kaç defa kullandınız???
Bende sabah akşam kullandım:26::26::26:
Kızlar bişey sorcam folik asitten bahsedenler olmuş B12 takviyesiymş sanırım.B12 eksikliği gebeliği engeller mi kii? Bende B12 eksikliği vardı 10 tane iğne verdi dr bitti onlar sonra her ay devam et dedi benim 2 ay olcak nerdeyse vurulmadım bidaha iğneleri aldım duruyo öyle devam etsemmiki iğnenin zararı olmaz dimi gebelik durumu varsa..Bu arada benimde Bat 8 eylül bu 3. ayımız ovulasyon testine göre denedim.bu ay inşallah listedeki herkes mutlu haberi paylaşır :))
ya kızlar anlamadım neden bu kadar erken oldum....
3 ağustos du son adet tarihim,tam kırmızı gelmedi şuan kahverengi ama ümitsizim
yerleşme kanaması olamz herhalde,
ama eylül ayı hamişi olabilirim hale çünkü bat 25 eylül oluyor
canım folik asit başka b12 başka folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişimine katkıda bulunuyor, oda hamileliğin başlarında gelişimini tamamladığından bebek farkedilene kadar takviye için geç kalınmış olabilir diye doktorlar erkenden başlatıyorlar...yani folik hamile kalmayı kolaylaştıran birşey değil
kızlar karnım şişti gazım var kasıklarım ağrıyor yürürken zorlanıyorum bir de beyaz-şeffaf arası jelimsi akıntım var onun dışınca çamaşırım sırılsıklam oluyor içimden su geliyor, dr bugün rahimde sıvı var demişti :44: yumurtalar çatlayınca etrafındaki sıvı mı dağılmış nee:44:
Belirti aramayın kızlar negatif olunca insan çok üzülüyor belirtiler psikolojik olabilir
canım folik asit başka b12 başka folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişimine katkıda bulunuyor, oda hamileliğin başlarında gelişimini tamamladığından bebek farkedilene kadar takviye için geç kalınmış olabilir diye doktorlar erkenden başlatıyorlar...yani folik hamile kalmayı kolaylaştıran birşey değil
kızlar karnım şişti gazım var kasıklarım ağrıyor yürürken zorlanıyorum bir de beyaz-şeffaf arası jelimsi akıntım var onun dışınca çamaşırım sırılsıklam oluyor içimden su geliyor, dr bugün rahimde sıvı var demişti :44: yumurtalar çatlayınca etrafındaki sıvı mı dağılmış nee:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?