Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

olabilir kuzum ya yımırtaların çatlama zamanıda akıntı geliyodu onlardır belki:44::44::44::44::44:

ptesi günü 2 büyük yum yerindeyde dr baktı salı çarşamba ağrı vardı karnımda çalışma yaptık, bugün dr baktı yumyumlar yok dr spor yapma dedi döllenme ihtimaline karşı...yani ağrı çatlama ağrısı değil böle batıyo yürürken otururken eşim şakasına popoma vurdu onda bile ağrıdı:26: 14 mm lik yum daha vardı ama dr artık çatlama olmaz adetle atılır o yum dedi:44:
tedirginim

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum benim 30 günde dönüyor adetim ağustosun 24ü gece adet oldum ve adetim 7-8 gün sürüyo sen ben ne zaman yımırtlayacam eylüldee

bebişim düzenliyse 14 15 günlerde çatlatırsın bence o da 8-9-10 eylüle falan denk gelir ama testlerden yardım al derim

yavrum adet mi oldun amann tühh

sorma valla oldum
azda olsa ümidim vardı bu ay için ama olmadı...
hayırlısı olsun inşallah

sen ne kadar çalışkan bi tavuksun
sürekli yumurtluyosun

sorma valla oldum
azda olsa ümidim vardı bu ay için ama olmadı...
hayırlısı olsun inşallah

sen ne kadar çalışkan bi tavuksun
sürekli yumurtluyosun

yok yaa 3 tane vardı olgun 2 si çatlamış....ben bu forumda 16 yumurtayı duydum

wuwwww hadi kuşumm ya inş tutunmuştur bebiş ya bakalım ilk haber kimden gelecek

bende kullanmadım bu ay kullanıyım diyorum kuzum bende bilmiyorum hangi marka iyi ne kadar:44::44::44::44::44:

Kızlar bende bu ay ilk defa kullandım eczaneden aldım 5 tanesi 30 tl idi ama bu ay bebek olmazsa önümüzdeki ay netten sipariş vericem gitti gidiyorda var 20 tanesi 19 tl.ye falan onlar da aynı kullanan herkes memnun genelde.

bende kullanmadım bu ay kullanıyım diyorum kuzum bende bilmiyorum hangi marka iyi ne kadar:44::44::44::44::44:

Bu arada benim eczaneden aldığım galenik markaydı ben memnun kaldım ama 5 tane çok az yetmeyebiliyor.2. pakedi almak zorunda kaldım.yani toplamda 60 tl verdim ovulasyon testine.

Bu arada benim eczaneden aldığım galenik markaydı ben memnun kaldım ama 5 tane çok az yetmeyebiliyor.2. pakedi almak zorunda kaldım.yani toplamda 60 tl verdim ovulasyon testine.

valla çok vermişin hayatım:44:
bende daha ucuza alanları duymuştum...
netten almak daha mantıklı:13:

ben yatıyom güzeller

Yine hepinizi cok özledim diyerek söze basliyim hala memleketteyim 3 gün sonra evime kocama kavuscam. Moralim bozuk bugunlerde içimden bi ses kesin hamis olmadigimi soyluyo öyle hissediyorun çünkü( bu sabah atesim 0.2 derece düştü bu kesin adet olacagimimi gosterir ilk defa ates olcuyorum tam bilmiyorum. Ya bide kizlar gunlerdir akintim yokken bugun geldi nieee suan yumurtluo olamam dimi 4eylul batim valla kocis yanimda degil(( bitek göğüslerim sisti oda adette hep olur zaten.

Offfffff acikcasii daraldim keyfim yok bebisim yok biliyorum

Muhabbetinize katılamıyorum yoğunluktan ama yeni gelenleri ekliyorum listeye, hoşgeldiniz cok cok cok

merhabaaa beni de ekler misinnnnnnn :)

benim de bat 5 eylül ama ümidim yok bu ay malesef hayırlısı artıkk

ates degerlerini gun gun yazarsan yorum yaparim sana.
nasilmolctugununde yazar misin?

Gunaydin kizlar..

kizlar ben hep guzel ruyalar goruyorum..insallah hepsi de dogru cikar allah'im
bu gece benim eve gelmisler cok kalabalik boyle beni ailem kocisin ailesi felan ama benim kucagimda bi tombik kiz cocugu var boyle zip zipliyo.. bi kabarik etegi var.. pembe pembe...babasi gibi kap kara saclari..cok tatli bi bebis..
insan umutlaniyo vallahi insallah uzulmem

Sevgim dur daha karalari baglama..
Insallah olursun canim insallah..

Son düzenleme:
Günaydin kislaaaaarrrr
monbebem insallah ruyandakinden kat kat daha tatlı bir bebise hamile kalmissindir...
sewwgiiiii daha adetibe cok var guzelim umutsuz olma belki yerlesme düşüşü olabilir

kızlar herkese günaydın
şimdi bir test daha yaptım bekliyorum az sonra sonucu yazarım :18: :18:
kalbim duracak sanki :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…