olabilir kuzum ya yımırtaların çatlama zamanıda akıntı geliyodu onlardır belki:44::44::44::44::44:
kuzum benim 30 günde dönüyor adetim ağustosun 24ü gece adet oldum ve adetim 7-8 gün sürüyo sen ben ne zaman yımırtlayacameylüldee
yavrum adet mi oldun amann tühh
ptesi günü 2 büyük yum yerindeyde dr baktı salı çarşamba ağrı vardı karnımda çalışma yaptık, bugün dr baktı yumyumlar yok dr spor yapma dedi döllenme ihtimaline karşı...yani ağrı çatlama ağrısı değil böle batıyo yürürken otururken eşim şakasına popoma vurdu onda bile ağrıdı:26: 14 mm lik yum daha vardı ama dr artık çatlama olmaz adetle atılır o yum dedi:44:
tedirginim
sorma valla oldum
azda olsa ümidim vardı bu ay için ama olmadı...
hayırlısı olsun inşallah
sen ne kadar çalışkan bi tavuksun
sürekli yumurtluyosun
ptesi günü 2 büyük yum yerindeyde dr baktı salı çarşamba ağrı vardı karnımda çalışma yaptık, bugün dr baktı yumyumlar yok dr spor yapma dedi döllenme ihtimaline karşı...yani ağrı çatlama ağrısı değil böle batıyo yürürken otururken eşim şakasına popoma vurdu onda bile ağrıdı:26: 14 mm lik yum daha vardı ama dr artık çatlama olmaz adetle atılır o yum dedi:44:
tedirginim
bebişim düzenliyse 14 15 günlerde çatlatırsın bence o da 8-9-10 eylüle falan denk gelir ama testlerden yardım al derim
kuzum ben çalışınca pazarları izinliyim doktora gidemiyom bide o testler şu ovalasyon mu adı o mu iyi bi marka varmı bildiğin fiyatları ne civarda
bende bu ay kullanablirim...
hangi marka ve ne kadara olıyosunuz ovulasyon testlerini
İyi geceler kızlar......
bende kullanmadım bu ay kullanıyım diyorum kuzum bende bilmiyorum hangi marka iyi ne kadar:44::44::44::44::44:
bende kullanmadım bu ay kullanıyım diyorum kuzum bende bilmiyorum hangi marka iyi ne kadar:44::44::44::44::44:
Bu arada benim eczaneden aldığım galenik markaydı ben memnun kaldım ama 5 tane çok az yetmeyebiliyor.2. pakedi almak zorunda kaldım.yani toplamda 60 tl verdim ovulasyon testine.
Yine hepinizi cok özledim diyerek söze basliyim hala memleketteyim 3 gün sonra evime kocama kavuscam. Moralim bozuk bugunlerde içimden bi ses kesin hamis olmadigimi soyluyo öyle hissediyorun çünkü( bu sabah atesim 0.2 derece düştü bu kesin adet olacagimimi gosterir ilk defa ates olcuyorum tam bilmiyorum. Ya bide kizlar gunlerdir akintim yokken bugun geldi nieee suan yumurtluo olamam dimi 4eylul batim valla kocis yanimda degil (( bitek göğüslerim sisti oda adette hep olur zaten.
Offfffff acikcasii daraldim keyfim yok bebisim yok biliyorum
Muhabbetinize katılamıyorum yoğunluktan ama yeni gelenleri ekliyorum listeye, hoşgeldiniz cok cok cok
ay hadi söyle sonucukızlar herkese günaydın
şimdi bir test daha yaptım bekliyorum az sonra sonucu yazarım :18: :18:
kalbim duracak sanki :18:
ay hadi söyle sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?