ilk idrar miydibende anlayamadım ki sonucu hayalet bir çizgi yeri belli sadece bu testler beni öldürecek ya :26:
ilk idrar miydi
hem daha 2 gün var regline ondan da olabilir
bende anlayamadım ki sonucu hayalet bir çizgi yeri belli sadece bu testler beni öldürecek ya :26:
sonuç hayalet bi çigi yine off iki gün var bata
umudunu kırmak istemiyorum ama geçen ay bana da oldu iki kere hayalet çizgi çıktı ama net ogrenene kadar esime bile söylemek istememistim ve sonucta iyiki de soylememisim maaevet canım ilk idrarla yaptım belki adet geçince daha netleşir inşallahhh ama olsa belli olurdu sanırım
Canim her sabah 7de dil altindan olctum yataktan kalkmadan ama memlekete gelince hava degisimi oldu sonucta bunsan etkilenir mi.
Kalpler iliski oldugu zmnlar bide 28gunde adet olurum
Eki Görüntüle 789700
o zaman iki gun sonra tekrar yap cnm.simdiden de panik olma. sadece iki ihtimale de hazirla kendini.
umudunu kırmak istemiyorum ama geçen ay bana da oldu iki kere hayalet çizgi çıktı ama net ogrenene kadar esime bile söylemek istememistim ve sonucta iyiki de soylememisim maa
regl oldum hafif pembe çizgi ok ama hayalet cizgiye inanmıyorum ben artik
kuzum ben çalışınca pazarları izinliyim doktora gidemiyom bide o testler şu ovalasyon mu adı o mu iyi bi marka varmı bildiğin fiyatları ne civarda
Ins gebelik belirtisidir canim...hep göğüslerin sinyal verdiğini söylüyor hamisler...kaç aydır deniyordunuz sorun var mıydı
bat ne zaman en erken bata kadar yapma diyecem ama beklemek zor gelecek biliyorumbattan 2 gün önce yap bari
sizlere diyrm sabir diye ama kendjm sabredemiyrm(
her ay ayni bekleyis cok yoruldum artik.
sabah kalktim; bu ayda olmadi yok bebek diye bir strese girdim gorseniz sasarsiniz....nasil bir sinir basti anlatamam. daha 8 gun var..
canım çok yanlış bi taktik bende 5 aydır o şekilde yaptım ama olmadı sonra doktora gittik bi sorun yok dediler doktora bi gün boş bi gün dolu çalışıyoruz dedim çok kızdı adetin 14. ve 21. günleri çalışma olsun gerisi perhiz dedi spermlerin kalitesi düşmüş bu şekilde bebek olmaz dedi bende durum buydu yani yoğun ilişki önerilmeyen bişey yumurtlama takibi yapıp sadece o günler 2-3 defa çalışıp sonra dinlenmeye bırakırsan şansı epey arttırırsın
ah kıyamammmmsitres olumsuz etkiler canım sakın sitres yok
olcağı varsa Rabbim yazdısa olacak zaten.. sitres yapınca oluyo olsaydı sanırım şuan 5 izlerim filan olurdu benim:90::90::90::90:
evet canım ilk idrarla yaptım belki adet geçince daha netleşir inşallahhh ama olsa belli olurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?