Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ates degerlerini gun gun yazarsan yorum yaparim sana.
nasilmolctugununde yazar misin?

Canim her sabah 7de dil altindan olctum yataktan kalkmadan ama memlekete gelince hava degisimi oldu sonucta bunsan etkilenir mi.
Kalpler iliski oldugu zmnlar bide 28gunde adet olurum

Son düzenleme:
evet canım ilk idrarla yaptım belki adet geçince daha netleşir inşallahhh ama olsa belli olurdu sanırım
umudunu kırmak istemiyorum ama geçen ay bana da oldu iki kere hayalet çizgi çıktı ama net ogrenene kadar esime bile söylemek istememistim ve sonucta iyiki de soylememisim maa
regl oldum hafif pembe çizgi ok ama hayalet cizgiye inanmıyorum ben artik

Canim her sabah 7de dil altindan olctum yataktan kalkmadan ama memlekete gelince hava degisimi oldu sonucta bunsan etkilenir mi.
Kalpler iliski oldugu zmnlar bide 28gunde adet olurum
Eki Görüntüle 789700

cnm. 21.08 de yumurtlamis gozukuyorsun. suan atesin gayet guzel. bugun adet olmazsin zaten bekleme. bir de henuz testte de cimaz cunku daha dpo(day past ovulation) 9 dasin. dpo 11-12 den once idrar testi negatif cikar.

o zaman iki gun sonra tekrar yap cnm.simdiden de panik olma. sadece iki ihtimale de hazirla kendini.

yarında öbür günde yaparım ak koyun kara koyun çıkar ortaya artık napim beklemek daha kötü canım sabredemiyorum hiç

bende söylemiyorum hiç çünkü geçen ayda böyle çıktı hep ve kimyasalmışşş oyüzden ümidim yok zaten

kuzum ben çalışınca pazarları izinliyim doktora gidemiyom bide o testler şu ovalasyon mu adı o mu iyi bi marka varmı bildiğin fiyatları ne civarda

anladım yavrum, ben bi siteden sipariş veriyorum labquick ve ovula diye bir marka var, normalde 5 li set 20-25 tl eczanelerde 10 tlte 7-8 tane alabiliyosun bu siteden istersen özelden yazarım adını

Ins gebelik belirtisidir canim...hep göğüslerin sinyal verdiğini söylüyor hamisler...kaç aydır deniyordunuz sorun var mıydı

canım bende progestan kullanıyorum göğüs uçlarım aşırı hassas bende anlam verememştm yaklasık 2haftadır böyle :26:, 3agustosta adet olmştum halen adet olmadım yarın bikan testine gidicem eğer adet olmazsam doktorum ay sonu gel demişti dua edin lütfeenn

sizlere diyrm sabir diye ama kendjm sabredemiyrm (
her ay ayni bekleyis cok yoruldum artik.
sabah kalktim; bu ayda olmadi yok bebek diye bir strese girdim gorseniz sasarsiniz....nasil bir sinir basti anlatamam. daha 8 gun var..

günaydın kızlarrrr :124::124::124::124::124::124::124::124:

yaaa benim kasık ağrım war :26: sadece sol tarafım ağrıo bu ne anlamadım walla :18: yumurtlamamı acaba :26: ay kızlar wala kendimi dinleye dinleye hasta edicem kendimi

Slm kizlar nasilsiniz bugun.ben 2 gundur kotuyum moral yok, agri yok, akinti yok,, goguslerim sismedi,, hicbrsey yok yani yok yok yok :-(

sizlere diyrm sabir diye ama kendjm sabredemiyrm (
her ay ayni bekleyis cok yoruldum artik.
sabah kalktim; bu ayda olmadi yok bebek diye bir strese girdim gorseniz sasarsiniz....nasil bir sinir basti anlatamam. daha 8 gun var..

ah kıyamammmm sitres olumsuz etkiler canım sakın sitres yok

olcağı varsa Rabbim yazdısa olacak zaten.. sitres yapınca oluyo olsaydı sanırım şuan 5 izlerim filan olurdu benim
:90::90::90::90:

ben o dr.un aklina sasarim cnm. sadece 14 ve 21. gun iliskiyle nasil gebe kalacakmissin...
ben gecen ay 12. gun yumurtladim misal. o dr.un lafina baksam yumurtlama gunu kacar gider...
bence sen o dr.u degistir cnm.

ah kıyamammmm sitres olumsuz etkiler canım sakın sitres yok

olcağı varsa Rabbim yazdısa olacak zaten.. sitres yapınca oluyo olsaydı sanırım şuan 5 izlerim filan olurdu benim
:90::90::90::90:

biliyrm tatlim. bilmem mi. ama artik elimde degil. 18 ay oldu. cok yoruldum yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…