ooo bayagı varmışbat 11 eylül.. neyse bakalım beklicez başka alernatifi yok. sen yaptın mı test umarım hamilelik takvimin gerçek olur :)
biliyrm tatlim. bilmem mi. ama artik elimde degil. 18 ay oldu. cok yoruldum yahu.
canım benim de bat 11 eylültestlerimizi beraber yapalım bari paylaşırız burda ben de çok heyecanlıyım döllenme olduysa en ok 3. günüdür bugün evde 25 tane test var yapayım diye düşünüyorum ama döllenmiş 9 yum bile olsa belli olmaz şimdi bekleyecez artık mecbuuuuuur
cnm ovulasyon testi varsa elinde gebelik testini ondada yapılabiliniyormuş. eğer hamilesen yumurtlama zamanındaki gibi 2. çizgi çıkıomuşerken olsada öğrenmek isteyenler onda yapılolarmış testi.. deneyenler var topiklerde okumuştum.. :26:
cnm tedavi filan görüomusun? yoksam doğal yolla kalmayımı bekliosun :26:
benimde 9 ay oldu artık aralıkta tam 1 yıl olcak ve tık yok
cnm. 21.08 de yumurtlamis gozukuyorsun. suan atesin gayet guzel. bugun adet olmazsin zaten bekleme. bir de henuz testte de cimaz cunku daha dpo(day past ovulation) 9 dasin. dpo 11-12 den once idrar testi negatif cikar.
canım benim de bat 11 eylültestlerimizi beraber yapalım bari paylaşırız burda ben de çok heyecanlıyım döllenme olduysa en ok 3. günüdür bugün evde 25 tane test var yapayım diye düşünüyorum ama döllenmiş 9 yum bile olsa belli olmaz şimdi bekleyecez artık mecbuuuuuur
sizlere diyrm sabir diye ama kendjm sabredemiyrm(
her ay ayni bekleyis cok yoruldum artik.
sabah kalktim; bu ayda olmadi yok bebek diye bir strese girdim gorseniz sasarsiniz....nasil bir sinir basti anlatamam. daha 8 gun var..
inşallah meleğin senledir canımmovulayon testim yok maalesef, bu ay ağrıları takip ettim çalışırken... haftaya kadar bekleyeceğim test için 1 haftaya ancak yerleşir pıtırcığımtabi varsa:44:
gecen yil eylulde 8+3; bu yil martta da 8+1 iki dusuk yaptim. kurtaj oldum. yani deneyip isteyeli ama bir turlu sahip olamayali 18 ay oldu. artik etrafimdakilerin cocuklarini bile sevmek istemiyrm. iyice piskopat oldum
Ayyyy p progestannn yok muuu onun yan etkisi cok oldu bende tum yan etkileri yasadim diyebilirimmm....bat ne zamandi canim ins gelmez kirmizilar bebisler gelircanım bende progestan kullanıyorum göğüs uçlarım aşırı hassas bende anlam verememştm yaklasık 2haftadır böyle :26:, 3agustosta adet olmştum halen adet olmadım yarın bikan testine gidicem eğer adet olmazsam doktorum ay sonu gel demiştidua edin lütfeenn
inşallah meleğin senledir canımm
hımm.. Allah bidaha acı yaşatmasın. sağlıkla al inşallah kucağına canım. peki neden düşüomuş öğrendinmi? :26:
walla bende senden kalır yerim yokkociş yanımda bebek sevdiği zaman suratımı asıorum hatta ağladığımı bilirim. ben sana bebek veremediğimden masus yanımdaken bebek seviosun die bu yüzden bi kaç defa tartıştık bile istemeden de olsa tavır alıorum, napayım psikolojim çok bozuldu adam artık yanımda değil bebek sevmek gelip geçen bebeklere bile bakamıo korkumdan
isin kotu tarafi hicbir sorun yok. dolayisiyla tedavi de yok. yani dr.lar allahtan dedi. ucuncuyu mecbur deneyeceksin dedi. yani onun da dusmeyecegi belli degil. ilkinin kapbi durdu. ikincinin de gelisimi durdu. zor istem sabir sabir derken bazen catliyrm boyle iste.
sonuç hayalet bi çigi yine off iki gün var bata[/
slm canım boşa sıkıntı yapma ben ilk gebelikte bata 2 gün kala kanda öğrendim gebeliği geldim evde test yaptım yine negatif çıktı. ertesi gün yine negatif bat günü yine aynı bat geçtikten 1 gün sonra silik çizgi çıkmıştı bence sabret olacak İnş.
aaa ne güzel :) canım sen kontrol falan yaptırdın mı..yumurta sayını boyutunu çatlama tarihini biliyomusun..benim 18mm iki yumoşum vardı ve ayın 25 inde çatladı..bugün 5 günlük döllenmiş yumoşum olması lazımD
isin kotu tarafi hicbir sorun yok. dolayisiyla tedavi de yok. yani dr.lar allahtan dedi. ucuncuyu mecbur deneyeceksin dedi. yani onun da dusmeyecegi belli degil. ilkinin kapbi durdu. ikincinin de gelisimi durdu. zor istem sabir sabir derken bazen catliyrm boyle iste.
Bu arada herkese hayırlı günler cumanız mübarek olsun arkadaşlar rabbim su mübarek günün hurmetine meleklerimizi hemencik gondersin ins.....birbirimizden duamizi eksik etmeyelim
canım ben ptesi giitim dr a 19mm 21mm 14mm yumurtam vardı salı ve çarşamba günü ağrım vardı 2 gün de çalışma yaptık
dün doktora gittim hala sancım olduğu için 19mm 21mm yumurtalar yoktu çatlamışlar...salı yada çarşamba günü çatlattım o yüzden diyorum döllenmişse en fazla 3 günlüktür diye...ağrılar da bugün bitti:44::44:
Benimde 15ay oldu cuteciiimmmm..cok zor beklemek ve hic hamis kalamamak
folik asit içmeyi bırakmıştım bu ay yeniden başladim bi umut
aminnnn canımmm hayırlısıyla inşallah bu ay hepimiz sevinirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?