Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ooo bayagı varmış bat 11 eylül.. neyse bakalım beklicez başka alernatifi yok. sen yaptın mı test umarım hamilelik takvimin gerçek olur :)

canım benim de bat 11 eylül testlerimizi beraber yapalım bari paylaşırız burda ben de çok heyecanlıyım döllenme olduysa en ok 3. günüdür bugün evde 25 tane test var yapayım diye düşünüyorum ama döllenmiş 9 yum bile olsa belli olmaz şimdi bekleyecez artık mecbuuuuuur

cnm ovulasyon testi varsa elinde gebelik testini ondada yapılabiliniyormuş. eğer hamilesen yumurtlama zamanındaki gibi 2. çizgi çıkıomuş erken olsada öğrenmek isteyenler onda yapılolarmış testi.. deneyenler var topiklerde okumuştum.. :26:

ovulayon testim yok maalesef, bu ay ağrıları takip ettim çalışırken... haftaya kadar bekleyeceğim test için 1 haftaya ancak yerleşir pıtırcığım tabi varsa:44:

cnm tedavi filan görüomusun? yoksam doğal yolla kalmayımı bekliosun :26:
benimde 9 ay oldu artık aralıkta tam 1 yıl olcak ve tık yok

gecen yil eylulde 8+3; bu yil martta da 8+1 iki dusuk yaptim. kurtaj oldum. yani deneyip isteyeli ama bir turlu sahip olamayali 18 ay oldu. artik etrafimdakilerin cocuklarini bile sevmek istemiyrm. iyice piskopat oldum

cnm. 21.08 de yumurtlamis gozukuyorsun. suan atesin gayet guzel. bugun adet olmazsin zaten bekleme. bir de henuz testte de cimaz cunku daha dpo(day past ovulation) 9 dasin. dpo 11-12 den once idrar testi negatif cikar.

Cok saol canim ya icimi rahatlattin bekleyelim bakalım bu sefer erken test falan yapmicam ztn batim geçmediği surece yapmam

aaa ne güzel :) canım sen kontrol falan yaptırdın mı..yumurta sayını boyutunu çatlama tarihini biliyomusun..benim 18mm iki yumoşum vardı ve ayın 25 inde çatladı..bugün 5 günlük döllenmiş yumoşum olması lazımD

sizlere diyrm sabir diye ama kendjm sabredemiyrm (
her ay ayni bekleyis cok yoruldum artik.
sabah kalktim; bu ayda olmadi yok bebek diye bir strese girdim gorseniz sasarsiniz....nasil bir sinir basti anlatamam. daha 8 gun var..

Canim valla ben 2.ayimda olmama ragmen boyleysem seni tahmin edemiyorum,uzme kendini desemde bos biliyorum ama inan senin gibi cok bekleyenlerin hamile olmasini kendimden cok istiyorum ins bu ay olurda daha fazla bekletmez bebisin.

Bat yaklaşırken herkeste ayni psikoloji oluyo sanirim bende oyleyim eşime bile yine olmadi dedim simdidrn pof artik hepimiz gulelim

ovulayon testim yok maalesef, bu ay ağrıları takip ettim çalışırken... haftaya kadar bekleyeceğim test için 1 haftaya ancak yerleşir pıtırcığım tabi varsa:44:
inşallah meleğin senledir canımm

gecen yil eylulde 8+3; bu yil martta da 8+1 iki dusuk yaptim. kurtaj oldum. yani deneyip isteyeli ama bir turlu sahip olamayali 18 ay oldu. artik etrafimdakilerin cocuklarini bile sevmek istemiyrm. iyice piskopat oldum

hımm.. Allah bidaha acı yaşatmasın. sağlıkla al inşallah kucağına canım. peki neden düşüomuş öğrendinmi? :26:

walla bende senden kalır yerim yok kociş yanımda bebek sevdiği zaman suratımı asıorum hatta ağladığımı bilirim. ben sana bebek veremediğimden masus yanımdaken bebek seviosun die bu yüzden bi kaç defa tartıştık bile istemeden de olsa tavır alıorum, napayım psikolojim çok bozuldu adam artık yanımda değil bebek sevmek gelip geçen bebeklere bile bakamıo korkumdan

Ayyyy p progestannn yok muuu onun yan etkisi cok oldu bende tum yan etkileri yasadim diyebilirimmm....bat ne zamandi canim ins gelmez kirmizilar bebisler gelir

isin kotu tarafi hicbir sorun yok. dolayisiyla tedavi de yok. yani dr.lar allahtan dedi. ucuncuyu mecbur deneyeceksin dedi. yani onun da dusmeyecegi belli degil. ilkinin kapbi durdu. ikincinin de gelisimi durdu. zor istem sabir sabir derken bazen catliyrm boyle iste.

Bu arada herkese hayırlı günler cumanız mübarek olsun arkadaşlar rabbim su mübarek günün hurmetine meleklerimizi hemencik gondersin ins.....birbirimizden duamizi eksik etmeyelim

hımmm Allah bidaha yaştmasın canım inşallah bu kez sağ salim alırsın kucağına bebeğini

canım ben ptesi giitim dr a 19mm 21mm 14mm yumurtam vardı salı ve çarşamba günü ağrım vardı 2 gün de çalışma yaptık
dün doktora gittim hala sancım olduğu için 19mm 21mm yumurtalar yoktu çatlamışlar...salı yada çarşamba günü çatlattım o yüzden diyorum döllenmişse en fazla 3 günlüktür diye...ağrılar da bugün bitti:44::44:

Benimde 15ay oldu cuteciiimmmm..cok zor beklemek ve hic hamis kalamamak

Bu arada herkese hayırlı günler cumanız mübarek olsun arkadaşlar rabbim su mübarek günün hurmetine meleklerimizi hemencik gondersin ins.....birbirimizden duamizi eksik etmeyelim

aminnnn canımmm hayırlısıyla inşallah bu ay hepimiz sevinirizzz

inşallah döllenmiştir canım.. ben kendimi biliyorum dayanamam meraktan çatlarım erkenden kan testi yaptırırım bu defa olumlu çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…