ben o dr.un aklina sasarim cnm. sadece 14 ve 21. gun iliskiyle nasil gebe kalacakmissin...
ben gecen ay 12. gun yumurtladim misal. o dr.un lafina baksam yumurtlama gunu kacar gider...
bence sen o dr.u degistir cnm.
inşallah döllenmiştir canım.. ben kendimi biliyorum dayanamam meraktan çatlarım erkenden kan testi yaptırırım bu defa olumlu çıkar inşallah
icranımmm olacak kalacaz ben tüm kalbimle inanıyorum
canım o senin periyoduna göre öyle mesela ben düzenli olarak 31-32 günde bi adet oluyorum yani 17.-18. günleri yumurtam çatlıyor o nedenle yumurtam çatlamadan 3 gün önce ilişkiye başlamamı ve o bir haftayı değerlendirmemi söylüyor misal sende 9. ve 16. günleri değerlendirebilirsin zaten bi çoğumuz ovülasyon testide yaptığımıza göre tarihlerimizi bu mantıkla yakalayabiliriz kısaca istersek her gün ilişkide bulunalım o tarihe denk gelmediği sürece anlamı yok sadece kendimizi ve eşimizi yoruyor sperm miktarını ve hareketliliğini azaltıyoruz ben 5 ay boyunca adetimin bitti günden geleceği güne kadar denedim bi sonuç alamadım zaten sonra internettede araştırınca sperm kalitesi açısından sık ilişkinin hiç bir doktor tarafından tavsiye edilmediğini gördüm başka bi topikteki arkadaşlarımın çoğuda ovülasyon günlerindeki 2-3 çalışma ve cinsel perhiz ile hamile kaldılar bu nedenle ben bu ay doktorumun tavsiyesine uyup böyle denicem tabi herkesin fiziksel özellikleri ve tarzı farklıdır umarım isteyen herkes gebe kalır ...
niye bozuyomuşsun moralini canımAyyy insss esrarengiziiimmm yaaa olsun artik iyice psikolojim bozuldu evden disari çıkmak istemiyorum biri görüp soracak diye
evet inanmak baarmanın yarısıdr
icranımmm olacak kalacaz ben tüm kalbimle inanıyorum
bari 5 gün daha bekle de öle yaptır tutunduktan sonra sen den sonra da ben yaparım bu arada folik asit kullanıyosun dimi
niye bozuyomuşsun moralini canımkızlar unutmayın relax olmamız lazım psikoloji falan bozmak yok kendinizi oyalayacak meşgale bulun vakit geçsin
evet inanmak baarmanın yarısıdryaptık olacak
kızlar cuma vakti dua edelim hep beraber
Banada dua edin kiz..
fransada daha cuma vakti gelmedi
bende size etcem burdan
nedir bu kasik agrisi anamm?? ben hic bilmezdim eskiden vardida benmi takmiyodum anlamadim giti..:44::44::44:
Ediyoruz kiiiz
Hafif bel agrinda var mi varsa akintinj kontrol et git git gidaaaaakkkk yimirtaaammmm sicaaakkkolabilir benimde hafif kasık ve bel agrım var yimirtliyo olabiliriiimmmm bugün 13.günüm
o zaman yanlis anlatim yapmissin cnm. 14 den 21 e kadar olan araligi degerlendor demis dr.un. ki bu normali. ben de karsiyim adet bitiminden diger adet baslangicina kadar iliskiye. ayric a hergun olmasina da cunku sperm kalitesi duser.
ben normal araligi gun asiri degerlendirerek ( sanirim 4 kez filan toplmada) iki kez gebe kaldim. yani bu dogrusu bence.
Benim dün çalışma olmadı bugün olur yarın da kv ye gidicez orda olmaz gibi gün aşırı devam bakalım ama yarin 14.gun gun oldugu icin çalışma olsa mi ki diyorum kafam karışık az sonra bi ovulasyon testi yapimm barimmevet evet canim.. agri var belde ve sag kasikta..
benimde 13 gun .. akinti yok bitti daha once vardi dun onceki gun falan..
bugun calismiycaz.. sperm kalitesi azaliyomus onu ogrendim bugun de 3 gundur durmadi kocis bide top falan oynuyo surekli idmani var..
buna ragmen calisiyo (askin bu kadar bebek istedigini bilmezdim ki ben)
Benim dün çalışma olmadı bugün olur yarın da kv ye gidicez orda olmaz gibi gün aşırı devam bakalım ama yarin 14.gun gun oldugu icin çalışma olsa mi ki diyorum kafam karışık az sonra bi ovulasyon testi yapimm barimm
Canım ben normalde 14.gun yumurtluyordum gecen ay reglim.4gun gecikmeli geldi ve takvim kullanıyorum 28gunde olan reglim 29gune ciktigini gösterdi takvim ki bu ay aynen öyle oldu 29gunde....takvime gore yumurtlamamda 16.gunu gösteriyor şimdiye kadar yumurtlama tarihini dogru gosteriyordu ...bugun 13.gunum 11.gunden itibaren gun asiri calismaya basladik bu gunde çalışma olacak ve yarin aksam kv ye gidip orda kalcam calusma olmasi çok zor sence uc gun ard arda çalışma mi olsun yoksa gun asiriya devam miii....ayyy kusura bakma çok karışık mi anlattım:26:
Kizlaarrrr merhaba
Bakiyorumda herkes haril haril calisiyor,ben duraklama donemimdeyim
Ayyyy p progestannn yok muuu onun yan etkisi cok oldu bende tum yan etkileri yasadim diyebilirimmm....bat ne zamandi canim ins gelmez kirmizilar bebisler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?