Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben o dr.un aklina sasarim cnm. sadece 14 ve 21. gun iliskiyle nasil gebe kalacakmissin...
ben gecen ay 12. gun yumurtladim misal. o dr.un lafina baksam yumurtlama gunu kacar gider...
bence sen o dr.u degistir cnm.

canım o senin periyoduna göre öyle mesela ben düzenli olarak 31-32 günde bi adet oluyorum yani 17.-18. günleri yumurtam çatlıyor o nedenle yumurtam çatlamadan 3 gün önce ilişkiye başlamamı ve o bir haftayı değerlendirmemi söylüyor misal sende 9. ve 16. günleri değerlendirebilirsin zaten bi çoğumuz ovülasyon testide yaptığımıza göre tarihlerimizi bu mantıkla yakalayabiliriz kısaca istersek her gün ilişkide bulunalım o tarihe denk gelmediği sürece anlamı yok sadece kendimizi ve eşimizi yoruyor sperm miktarını ve hareketliliğini azaltıyoruz ben 5 ay boyunca adetimin bitti günden geleceği güne kadar denedim bi sonuç alamadım zaten sonra internettede araştırınca sperm kalitesi açısından sık ilişkinin hiç bir doktor tarafından tavsiye edilmediğini gördüm başka bi topikteki arkadaşlarımın çoğuda ovülasyon günlerindeki 2-3 çalışma ve cinsel perhiz ile hamile kaldılar bu nedenle ben bu ay doktorumun tavsiyesine uyup böyle denicem tabi herkesin fiziksel özellikleri ve tarzı farklıdır umarım isteyen herkes gebe kalır ...

inşallah döllenmiştir canım.. ben kendimi biliyorum dayanamam meraktan çatlarım erkenden kan testi yaptırırım bu defa olumlu çıkar inşallah

bari 5 gün daha bekle de öle yaptır tutunduktan sonra sen den sonra da ben yaparım bu arada folik asit kullanıyosun dimi

Son düzenleyen: Moderatör:

o zaman yanlis anlatim yapmissin cnm. 14 den 21 e kadar olan araligi degerlendor demis dr.un. ki bu normali. ben de karsiyim adet bitiminden diger adet baslangicina kadar iliskiye. ayric a hergun olmasina da cunku sperm kalitesi duser.

ben normal araligi gun asiri degerlendirerek ( sanirim 4 kez filan toplmada) iki kez gebe kaldim. yani bu dogrusu bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy insss esrarengiziiimmm yaaa olsun artik iyice psikolojim bozuldu evden disari çıkmak istemiyorum biri görüp soracak diye
niye bozuyomuşsun moralini canım kızlar unutmayın relax olmamız lazım psikoloji falan bozmak yok kendinizi oyalayacak meşgale bulun vakit geçsin

icranımmm olacak kalacaz ben tüm kalbimle inanıyorum
evet inanmak baarmanın yarısıdr yaptık olacak

bari 5 gün daha bekle de öle yaptır tutunduktan sonra sen den sonra da ben yaparım bu arada folik asit kullanıyosun dimi

canım ben haziranda boş gebelik yaşadım ondan bu yana kullanıyodum doktor yeter artık almana gerek yok dedi depo yapmışsındır dedi bende bıraktım.. agustosun ortasında.. neyse yarın evime döneyim alırım yinede ne olur ne olmaz

niye bozuyomuşsun moralini canım kızlar unutmayın relax olmamız lazım psikoloji falan bozmak yok kendinizi oyalayacak meşgale bulun vakit geçsin

evet inanmak baarmanın yarısıdr yaptık olacak

Elde değil canım takmicam etmicem olursa olur olmazsa nasip diyorsun o kırmızılar geldimi psikoloji ki kalıyor

kızlar cuma vakti dua edelim hep beraber

Banada dua edin kiz..

fransada daha cuma vakti gelmedi
bende size etcem burdan

nedir bu kasik agrisi anamm?? ben hic bilmezdim eskiden vardida benmi takmiyodum anlamadim giti..:44::44::44:

Banada dua edin kiz..

fransada daha cuma vakti gelmedi
bende size etcem burdan

nedir bu kasik agrisi anamm?? ben hic bilmezdim eskiden vardida benmi takmiyodum anlamadim giti..:44::44::44:

Ediyoruz kiiiz

Hafif bel agrinda var mi varsa akintinj kontrol et git git gidaaaaakkkk yimirtaaammmm sicaaakkk olabilir benimde hafif kasık ve bel agrım var yimirtliyo olabiliriiimmmm bugün 13.günüm

Ediyoruz kiiiz

Hafif bel agrinda var mi varsa akintinj kontrol et git git gidaaaaakkkk yimirtaaammmm sicaaakkk olabilir benimde hafif kasık ve bel agrım var yimirtliyo olabiliriiimmmm bugün 13.günüm

evet evet canim.. agri var belde ve sag kasikta..
benimde 13 gun .. akinti yok bitti daha once vardi dun onceki gun falan..
bugun calismiycaz.. sperm kalitesi azaliyomus onu ogrendim bugun de 3 gundur durmadi kocis bide top falan oynuyo surekli idmani var..
buna ragmen calisiyo (askin bu kadar bebek istedigini bilmezdim ki ben )

canım çok yanlış bi taktik bende 5 aydır o şekilde yaptım ama olmadı sonra doktora gittik bi sorun yok dediler doktora bi gün boş bi gün dolu çalışıyoruz dedim çok kızdı adetin 14. ve 21. günleri çalışma olsun gerisi perhiz dedi spermlerin kalitesi düşmüş bu şekilde bebek olmaz dedi bende durum buydu yani yoğun ilişki önerilmeyen bişey yumurtlama takibi yapıp sadece o günler 2-3 defa çalışıp sonra dinlenmeye bırakırsan şansı epey arttırırsın

canım mesajım aynen buydu doktorumun bana kişisel önerisini anlattım ve sonunda da yumurta takibi yapıp o günlerde çalışma yap demişim yani benim periyodumun tarihi bu sen kendi periyoduna göre takip edip öyle değerlendir demek istiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem tabiki arzumuz isteyen herkesin hamile kalması ayrıca nette epey uygun fiyata topluca satılan ovülasyon testleri var onlar doğru zamanı tespit için oldukça net sonuçlar veriyor eczanelerde epey pahalı oluyor çünkü umarım eylül ayı herkese uğurlu gelir bol bol hamile haberi alırız

Canım ben normalde 14.gun yumurtluyordum gecen ay reglim.4gun gecikmeli geldi ve takvim kullanıyorum 28gunde olan reglim 29gune ciktigini gösterdi takvim ki bu ay aynen öyle oldu 29gunde....takvime gore yumurtlamamda 16.gunu gösteriyor şimdiye kadar yumurtlama tarihini dogru gosteriyordu ...bugun 13.gunum 11.gunden itibaren gun asiri calismaya basladik bu gunde çalışma olacak ve yarin aksam kv ye gidip orda kalcam calusma olmasi çok zor sence uc gun ard arda çalışma mi olsun yoksa gun asiriya devam miii....ayyy kusura bakma çok karışık mi anlattım:26:

Benim dün çalışma olmadı bugün olur yarın da kv ye gidicez orda olmaz gibi gün aşırı devam bakalım ama yarin 14.gun gun oldugu icin çalışma olsa mi ki diyorum kafam karışık az sonra bi ovulasyon testi yapimm barimm

Kizlaarrrr merhaba
Bakiyorumda herkes haril haril calisiyor,ben duraklama donemimdeyim

canim bende hep 28 gunde bir adet olurum..
ama dogum kontrol hapini yeni biraktim nasil olur bilmiyorum..
o yuzden akintilar takip etim ve vucut isisini.. (babanem demisti bi gun dedim ki ayaklarim yanio terliyorum dedi yumurtluyonda ondan)
hayirlisi bakalim biz cumartesi gunu (14 gun) pazar aksami (15 gun) calisalim sonra STOP (vucudumu dinliycem )!!

cnm. gun asiri devam edebilirsin. yada istesen yarin sabahi degerlendirebilirsin. boylece pazar gunu de icerde sperm olur.
ama gecen ay gec yumurtladin diye bu ay da aynisi olacak diye bir kural yok.

aslinda rahat olmak lazim tatlim. bence gun asiri devam derim. ama karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…