Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kizlaarrrr merhaba
Bakiyorumda herkes haril haril calisiyor,ben duraklama donemimdeyim
mrb canim hg

Himmmm seninle ayni gunlerde ogrencez canim o zaman

mrb canim hg

Himmmm seninle ayni gunlerde ogrencez canim o zaman

evet insallah guzel haberler aliriz..

ne zaman dusunuyosun testi falan..? (benim ilk testim olcak ve o kadar korkuyorum ki negatif cikar diye)
benim gelecek bat 14 eylul cikiyo (sevgi duzeltirsen yanlis soylemisim)

gun asiri devam edeyim canim en mantiklisi...kacinci gunume kadar devam etsin çalışmalar:26:

bat 1 eylül falan oluyo işte bende pko varda canım düzenszleşmeye başlamştı en son 3ağustosta dubhastonla adet oldum
Ayyy hadi ins ilk guzel haberi ver bizebende pkoluyum canim ksv aydır deniyorsun

mrb h.g.
neden canım batmı yaklaştı, yada yenimi bitti ?

H.b canim yumurtlama donemi bitti iliskide seyreklesti birde su 6 gunleri tutuyorum zor oluyor gereken gunleri degerlendirdik bakalim bekleyecegiztopigede giriyorumda bazen benim yazdiklarim goruuyor galiba diyede dusunuyorumbeni farkettigin icinde tesekkur ederim ayrica

evet insallah guzel haberler aliriz..

ne zaman dusunuyosun testi falan..? (benim ilk testim olcak ve o kadar korkuyorum ki negatif cikar diye)
benim gelecek bat 14 eylul cikiyo (sevgi duzeltirsen yanlis soylemisim)

Benim batta 14-15-16 eylül canım gecen ay gecikme yasadigim icin ben 16 eylül diyorum bata...ve test yapmayı düşünmüyorum 15 aydır tek cizgi görmekten biktim reglim geçene kadar test mest yok

gun asiri devam edeyim canim en mantiklisi...kacinci gunume kadar devam etsin çalışmalar:26:

Ayyy hadi ins ilk guzel haberi ver bizebende pkoluyum canim ksv aydır deniyorsun

ben nisan gibi bıraktım canım doğum kontrol hapını snra temmzda gecikti doktora gttim dubhastn verdi, kan tahlili hormon testleri pko var dedi klomen kullandım ilk kez 17 sinde çatlatma iğnesi yaptım 2yumoşum varmış şuanki durum ne bilmiyorum işte oldu mu olmadı mıııı yaa nasipp

Benim batta 14-15-16 eylül canım gecen ay gecikme yasadigim icin ben 16 eylül diyorum bata...ve test yapmayı düşünmüyorum 15 aydır tek cizgi görmekten biktim reglim geçene kadar test mest yok

beraberiz normlade bakalim..
Canim hayirlisi insallah bu sefer olur o kadar icten diyorum ki.. senin sevgini, cutenin (doktorumun) HEPIMIZIN...
Su mubarek gunde insallah dualarimiz kabul olur..

rica ederim ne demek bende bazen öyle düşünüyorum :d 6 gün nedir canım

Ama ama ama bende yazmistim

cnm. 28 gunde bir adet olduguna gore 20. gune kadar gun asiri devam..

oyyy kiyamam. hosgeldin cnm.

Canim 15 ay uzun bir surec dr gittinmi herhengi bir sorun varmi

ayyyy tatlimmm cat ignesi olali 13gun olmussun su iki gunu atlattin mi ins guzel haber vercen...ben 3kez cat ignesi oldum 14-15.gunler regl oldum csnim ins iki yumosunda tutmustur yaa ikiz ikiz olsun

Canim hayirlisi insallah bu sefer olur o kadar icten diyorum ki.. senin sevgini, cutenin (doktorumun) HEPIMIZIN...
Allah razi olsun canım rabbim herkesin gönlüne göre verdin insss....sana tavsitem hic bekirti arama tedtidebregl gunu gelmeden yapma indan cok kotu oluyo inan negatif tek cizgiyi gorunce

Hicran 4242 sevgili cuteheart tamam canlarim test ettimde gorunuyormusum hihoyyttt

amin cnm. cumlemizin hepsine insallah.

Hicran 4242 sevgili cuteheart tamam canlarim test ettimde gorunuyormusum hihoyyttt

hain kofte seni :))
oyunda yaparmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…