mrb canim hgKizlaarrrr merhaba
Bakiyorumda herkes haril haril calisiyor,ben duraklama donemimdeyim
Himmmm seninle ayni gunlerde ogrencez canim o zamancanim bende hep 28 gunde bir adet olurum..
ama dogum kontrol hapini yeni biraktim nasil olur bilmiyorum..
o yuzden akintilar takip etim ve vucut isisini.. (babanem demisti bi gun dedim ki ayaklarim yanio terliyorum dedi yumurtluyonda ondan)
hayirlisi bakalim biz cumartesi gunu (14 gun) pazar aksami (15 gun) calisalim sonra STOP(vucudumu dinliycem )!!
mrb canim hg
Himmmm seninle ayni gunlerde ogrencez canim o zaman
gun asiri devam edeyim canim en mantiklisi...kacinci gunume kadar devam etsin çalışmalar:26:cnm. gun asiri devam edebilirsin. yada istesen yarin sabahi degerlendirebilirsin. boylece pazar gunu de icerde sperm olur.
ama gecen ay gec yumurtladin diye bu ay da aynisi olacak diye bir kural yok.
aslinda rahat olmak lazim tatlim. bence gun asiri devam derim. ama karar senin.
Ayyy hadi ins ilk guzel haberi ver bizebat 1 eylül falan oluyo işte bende pko varda canım düzenszleşmeye başlamştı en son 3ağustosta dubhastonla adet oldum
mrb h.g.
neden canım batmı yaklaştı, yada yenimi bitti ?
evet insallah guzel haberler aliriz..
ne zaman dusunuyosun testi falan..? (benim ilk testim olcak ve o kadar korkuyorum ki negatif cikar diye)
benim gelecek bat 14 eylul cikiyo (sevgi duzeltirsen yanlis soylemisim)
gun asiri devam edeyim canim en mantiklisi...kacinci gunume kadar devam etsin çalışmalar:26:
Ayyy hadi ins ilk guzel haberi ver bizebende pkoluyum canim ksv aydır deniyorsun
Benim batta 14-15-16 eylül canım gecen ay gecikme yasadigim icin ben 16 eylül diyorum bata...ve test yapmayı düşünmüyorum 15 aydır tek cizgi görmekten biktim reglim geçene kadar test mest yok
H.b canim yumurtlama donemi bitti iliskide seyreklesti birde su 6 gunleri tutuyorum zor oluyor gereken gunleri degerlendirdik bakalim bekleyecegiztopigede giriyorumda bazen benim yazdiklarim goruuyor galiba diyede dusunuyorum beni farkettigin icinde tesekkur ederim ayrica
H.b canim yumurtlama donemi bitti iliskide seyreklesti birde su 6 gunleri tutuyorum zor oluyor gereken gunleri degerlendirdik bakalim bekleyecegiztopigede giriyorumda bazen benim yazdiklarim goruuyor galiba diyede dusunuyorum beni farkettigin icinde tesekkur ederim ayrica
gun asiri devam edeyim canim en mantiklisi...kacinci gunume kadar devam etsin çalışmalar:26:
Ayyy hadi ins ilk guzel haberi ver bizebende pkoluyum canim ksv aydır deniyorsun
Benim batta 14-15-16 eylül canım gecen ay gecikme yasadigim icin ben 16 eylül diyorum bata...ve test yapmayı düşünmüyorum 15 aydır tek cizgi görmekten biktim reglim geçene kadar test mest yok
Ama ama ama bende yazmistim
Of ya su tatil günlerinde çalışmak kadar kotusu yok gibi çok uykum var akşam olsun artık :)
ayyyy tatlimmm cat ignesi olali 13gun olmussun su iki gunu atlattin mi ins guzel haber vercen...ben 3kez cat ignesi oldum 14-15.gunler regl oldum csnim ins iki yumosunda tutmustur yaa ikiz ikiz olsunben nisan gibi bıraktım canım doğum kontrol hapını snra temmzda gecikti doktora gttim dubhastn verdi, kan tahlili hormon testleri pko var dedi klomen kullandım ilk kez 17 sinde çatlatma iğnesi yaptım 2yumoşum varmış şuanki durum ne bilmiyorum işte oldu mu olmadı mıııı yaa nasipp
Allah razi olsun canım rabbim herkesin gönlüne göre verdin insss....sana tavsitem hic bekirti arama tedtidebregl gunu gelmeden yapma indan cok kotu oluyo inan negatif tek cizgiyi gorunceberaberiz normlade bakalim..
Canim hayirlisi insallah bu sefer olur o kadar icten diyorum ki..senin sevgini, cutenin (doktorumun) HEPIMIZIN...
Su mubarek gunde insallah dualarimiz kabul olur..
Çok teşekkür ederim cuteciiimmmcnm. 28 gunde bir adet olduguna gore 20. gune kadar gun asiri devam..
oyyy kiyamam. hosgeldin cnm.
beraberiz normlade bakalim..
Canim hayirlisi insallah bu sefer olur o kadar icten diyorum ki..senin sevgini, cutenin (doktorumun) HEPIMIZIN...
Su mubarek gunde insallah dualarimiz kabul olur..
Hicran 4242 sevgili cuteheart tamam canlarim test ettimde gorunuyormusum hihoyyttt
rica ederim ne demek bende bazen öyle düşünüyorum :d 6 gün nedir canım
aynen canım bende çalışıyorum(çalışmaya bak) benimde çok uykum var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?