Gidiyorum canım on aydir 4ay hap 3ay igne tedavisi bir asilama gecirdim yine hapla devam ediyorum...pko luyum malesefCanim 15 ay uzun bir surec dr gittinmi herhengi bir sorun varmi
Tisikkur ederim efeeemmm:) hicran sen ayrısın canım sen topiğin daimi bekçisi gibisin
Hicran 4242 sevgili cuteheart tamam canlarim test ettimde gorunuyormusum hihoyyttt
:) çok çalışıyoruz canım tabi bugün tatil biz burdayız neyseki yarın evdeyim :) pazar beylikdüzü ne gelicem görüşelim musait olursan elbise bakmam lazım yardımcı olursun bana :)
Gidiyorum canım on aydir 4ay hap 3ay igne tedavisi bir asilama gecirdim yine hapla devam ediyorum...pko luyum malesef
Rabbim hepimize nasip edicek insallah canim su mubarek gunlerde hepimizin duacisiyim bu topicdeki ve dunyadaki butun isteyenlere versin allahim insallahh
Simdi sevval ayindayiz canim 6 gun orucu var onlari tutuyorum
Gidiyorum canım on aydir 4ay hap 3ay igne tedavisi bir asilama gecirdim yine hapla devam ediyorum...pko luyum malesef
Rabbim hepimize nasip edicek insallah canim su mubarek gunlerde hepimizin duacisiyim bu topicdeki ve dunyadaki butun isteyenlere versin allahim insallahh
Amiiiinnnnnn ins canimm rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sinamasinnnn....
bende pazar günü b.çekmecedeyim canım ablamla kışlık sebzeleri hazırlicaz.ama başka bi gün görüşürüz İnş. nereden bakacaksın elbise
bizde geçen hafta komposto ve salatalıkları yaptık yarında salça yapıcaz kahvaltılık önce saçımı boyatıcam sonra migrostaki mağazalara bide karşısında yeni biyer varya oraya bakıcam haftaya 4gun izindeyim duğune gidicem bulgaristana
cuteheart
canım benim kürtajdan sonra 1 yıl kadar adet dönemi saçmalıyor mu? yani demek istediğim ya geç ya erken mi geliyor bende böyle bişi başladı
kısaca kafamda deli sorular.. bakıp ta göremiyorum
bizde geçen hafta komposto ve salatalıkları yaptık yarında salça yapıcaz kahvaltılık önce saçımı boyatıcam sonra migrostaki mağazalara bide karşısında yeni biyer varya oraya bakıcam haftaya 4gun izindeyim duğune gidicem bulgaristana
Allah Kabul Etsin Canım
ohhh ne güzel düğün içinmi kıyafet bakıcaksın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
cnmm acilen bu topige geliyorsun. adim adim yazilanlari yapiyrsun. boylece hem yumurtlama gununu buliyrz hem de adetin gelmeden ve test yapmadan gebe olup olmadigini belirliyrz :)))
Woooowww yurt disi seyehatleri heee:82:supeerrrrgezgin kızlar valla ohhh mis dağıtın kafaları
evet ama abiye değil normal şık bi elbise istiyorum her zaman giyilebilecek birşey olsun :)
Amin canim cok sagol,kisliklari hazirlamaya basladiniz bende kornison tursu yaptim birazcik bu hafta sonu bende birseyler yapacagim insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
cnmm acilen bu topige geliyorsun. adim adim yazilanlari yapiyrsun. boylece hem yumurtlama gununu buliyrz hem de adetin gelmeden ve test yapmadan gebe olup olmadigini belirliyrz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?