Amin canim cok sagol,kisliklari hazirlamaya basladiniz bende kornison tursu yaptim birazcik bu hafta sonu bende birseyler yapacagim insallah
ben geçen hafta ş.evlerden aldım canım dediğin gibi şık ama her zaman giyilebilecek sezon indirimindeydi orada da çok uygun ve güzel kıyafetler var b.düzü biraz pahalı
ben normalde kornison tursusunu hiç sevmezdim çok eksi gelirdi ama kayınvaldemin yaptığı çok iyi oluyor. ne fazla eksi ne yumuşak çıtır çıtır canım çekti bak şimdi
size diyorum ama ben de zaman geçiremiyorum kızlaaaaaar kitap mı okusak nee
ben normalde kornison tursusunu hiç sevmezdim çok eksi gelirdi ama kayınvaldemin yaptığı çok iyi oluyor. ne fazla eksi ne yumuşak çıtır çıtır canım çekti bak şimdi
yesinler seni..
mesaj yolamistim..
Canim bende 2 3 gundur yine basladim duzenli olcmeye duramadim yani ama benim defterim var oraya not ediyorum bu ayda bisey yok diye hissediyorum eger kirmizilar gelirse bende yapayim tabi onceki aylarla hemen hemen ayni atesim umut yok gibi sen naptin devammi ates olcmeye
Valla canim benimkininde kayinvalideninkinden geri kalir yani yok citir citir masallahh ayy benimde canim cekti ama daha olmadi mecbur bekliycem:18:
ay yok şekerim ya valla yurtdışı saymıyorum orayı artıkher fırsatta ordayız zaten eşimin akrabaları orda hep bu sene nerden baksan 5 -6 kere gittim geldim
nerden aldın canım bende bakım eşim kursa gidiyor sabahları oraya benide bırakır ordan giderim beylikdüzüne
ben kışlıktan ziyade rahatlığını seviyorum hazır hemen ohhh dün akşam domates attım buzluğa ondan önceki gün biber h.sonuda turşular yapılacak :)
garanti bankası var meydandaki caminin karşı sokağında onun hizasında hem şık hem çok uygun şeyler var
sağol şekerim bakıcam bakalım bu haftasonu almam lazım:) ne aşermesi ya daha çok erken
sen ne koyuyorsun içine canım. ben ilk kayınvaldemde gördüm böle yapıldığını kavanoza yapıyrz dibine 2adet defne yaprağı 2-3dilim soğan 1-2dal dere otu tane karabiber 1çay bardağı sirke şeker ve tuz koyuyor sonra salataları diziyor içine en sonda su koyuyor sonrada sararana kadr kavanozları kaynatıyor. sende bölemi yapıyorsun .
ben domatesleri soyup blender dan geçirip direk poşetledim canım. biberleride yıkadım içindeki tohumları temizledim, kurutup poşetledim. ben kolayına kaçıyorum da ablam domatesleri cam kavanozda kaynatıp yapıyo onun daha zahmetliDomates ve biberleri nasıl yaptın canım:26:
isin kotu tarafi hicbir sorun yok. dolayisiyla tedavi de yok. yani dr.lar allahtan dedi. ucuncuyu mecbur deneyeceksin dedi. yani onun da dusmeyecegi belli degil. ilkinin kapbi durdu. ikincinin de gelisimi durdu. zor istem sabir sabir derken bazen catliyrm boyle iste.
evet okurum ama geçen yıl çok yoğun çalıştım biraz seyrelmişti bu sene hazır evdeyken okuyayım diyorum ama canım elimdeki okunmamış kitapları okumak istemiyorben çok etkisinde kalıyorum kitapların ya :d sık okurmusun sen
Yok canim o farkli yapiyormus ya benimki daha pratik hemde citir citir oluyor ben kavanozun dibine nohut sarimsak uzum koyuyorum salataliklari diziyorum uzerinede madanoz suyuda tuz seker sirke limon tuzu bu kadar ama yiyen herkes cok begeniyor
Avatarinda ki sen misin kisceemm:26:
gordum cnm. ben de sana yolladim.
evet cnm. devam ediyrm. yumurtayida ordan biliyrm. dpo4 bugun. ama ben gebe degilim eski tablolarim gibi diyrm. tabi belli de olmaz erken henuz.
Kimi menemen gibi yapip kavanozlari kaynatiyo konserve yapiyo bende denemek istiyorum ama olmazsa diye cesaret edemiyorum:26:ben domatesleri soyup blender dan geçirip direk poşetledim canım. biberleride yıkadım içindeki tohumları temizledim, kurutup poşetledim. ben kolayına kaçıyorum da ablam domatesleri cam kavanozda kaynatıp yapıyo onun daha zahmetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?