Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Amin canim cok sagol,kisliklari hazirlamaya basladiniz bende kornison tursu yaptim birazcik bu hafta sonu bende birseyler yapacagim insallah

ben kışlıktan ziyade rahatlığını seviyorum hazır hemen ohhh dün akşam domates attım buzluğa ondan önceki gün biber h.sonuda turşular yapılacak :)

ben geçen hafta ş.evlerden aldım canım dediğin gibi şık ama her zaman giyilebilecek sezon indirimindeydi orada da çok uygun ve güzel kıyafetler var b.düzü biraz pahalı

nerden aldın canım bende bakım eşim kursa gidiyor sabahları oraya benide bırakır ordan giderim beylikdüzüne

ben normalde kornison tursusunu hiç sevmezdim çok eksi gelirdi ama kayınvaldemin yaptığı çok iyi oluyor. ne fazla eksi ne yumuşak çıtır çıtır canım çekti bak şimdi

Valla canim benimkininde kayinvalideninkinden geri kalir yani yok citir citir masallahh ayy benimde canim cekti ama daha olmadi mecbur bekliycem:18:

yesinler seni..
mesaj yolamistim..

gordum cnm. ben de sana yolladim.

evet cnm. devam ediyrm. yumurtayida ordan biliyrm. dpo4 bugun. ama ben gebe degilim eski tablolarim gibi diyrm. tabi belli de olmaz erken henuz.

Valla canim benimkininde kayinvalideninkinden geri kalir yani yok citir citir masallahh ayy benimde canim cekti ama daha olmadi mecbur bekliycem:18:

sen ne koyuyorsun içine canım. ben ilk kayınvaldemde gördüm böle yapıldığını kavanoza yapıyrz dibine 2adet defne yaprağı 2-3dilim soğan 1-2dal dere otu tane karabiber 1çay bardağı sirke şeker ve tuz koyuyor sonra salataları diziyor içine en sonda su koyuyor sonrada sararana kadr kavanozları kaynatıyor. sende bölemi yapıyorsun .

Yok canim o farkli yapiyormus ya benimki daha pratik hemde citir citir oluyor ben kavanozun dibine nohut sarimsak uzum koyuyorum salataliklari diziyorum uzerinede madanoz suyuda tuz seker sirke limon tuzu bu kadar ama yiyen herkes cok begeniyor

canım sen pıhtılaşma tahlillerine baktırdınmı kalbi durdu demişsin 2 kerede düşük olmuş.trombofili paneline ve anti kardiyolipine bakıldımı? eğer öyleyse kan sulandırıcı kullanman gerekir benimde bebeğimin kalbi durdu ben yaptıracağım bi kısmınıda yaptırdım

ben çok etkisinde kalıyorum kitapların ya :d sık okurmusun sen
evet okurum ama geçen yıl çok yoğun çalıştım biraz seyrelmişti bu sene hazır evdeyken okuyayım diyorum ama canım elimdeki okunmamış kitapları okumak istemiyor
:44:

Yok canim o farkli yapiyormus ya benimki daha pratik hemde citir citir oluyor ben kavanozun dibine nohut sarimsak uzum koyuyorum salataliklari diziyorum uzerinede madanoz suyuda tuz seker sirke limon tuzu bu kadar ama yiyen herkes cok begeniyor

Ayy bu konularda acemiyim gecen yil ilk kez yaptim seninki gibi uzum ve nohut koymamistim ben guzelde olmustu tum tursulari yapiyorum ama diger kisliklari bilmiyorummm...:26:

gordum cnm. ben de sana yolladim.

evet cnm. devam ediyrm. yumurtayida ordan biliyrm. dpo4 bugun. ama ben gebe degilim eski tablolarim gibi diyrm. tabi belli de olmaz erken henuz.

Canim bu dpo dediginiz ne oluyor,erken derken mesela adetten birgun once benim ates dusuyor biliyorum kirmizilar geliyor sayet hamilelik olursa bu ates daha yukselecekmi yoksa o gun dusmeyecekmi yani ben ne kadar takip etsemde birgun oncesindemi anlayabilecegimdaha erken farkediliyormu cokmu karistirdim nehe canim de bakem

Kimi menemen gibi yapip kavanozlari kaynatiyo konserve yapiyo bende denemek istiyorum ama olmazsa diye cesaret edemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…